Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще

Featured Replies

А ето и един с мисленето като на херкулесчо

https://www.mk.ru/incident/2019/07/13/muzhchina-podozrevaemyy-v-ubiystve-23letney-styuardessy-soobshhil-motiv.html

Убил стюардеса заради караница  за подозрения в измяна

d94d46f4da519e0b70d35a9c048504a9.jpg

Високоинтелектуален философ, нали :) 

• Отговори 677
  • Прегледи 37,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

:offtopic_s: Гледам, че има още една страница с мнения, но не ме прати там като цъкнах към темата. Отварям ръчно и чета най-горе:

Цитат

Избрали сте да не се показва съдържание от miro20.

Аман от кьорфишеци и празни страници! Добре, че е само той, иначе нямаше и да го забележа.

Но и в тази тема ли да се занимаваме с него, все едно темата не е достатъчно сериозна... надвиснала със страшна силна над бъдещето ни буквално.

на 13.07.2019 г. в 8:26, miro20 написа:

А ето и един с мисленето като на херкулесчо

https://www.mk.ru/incident/2019/07/13/muzhchina-podozrevaemyy-v-ubiystve-23letney-styuardessy-soobshhil-motiv.html

Убил стюардеса заради караница  за подозрения в измяна

d94d46f4da519e0b70d35a9c048504a9.jpg

Високоинтелектуален философ, нали :) 

Хей Миро, той този повече за теб се е закахърил и на джамбурлия ми прилича. Аз съм християнин, и се бръсна по два пъти на ден. Ходя си с паста и четка за зъби в джоба и ме е гнус от лош дъх . Ти да му мислиш, ако такъв те набара някъде на тясно, ще пищиш като червей! Тези не признават нито гейове-мъже със забрадки, жито знаят за женските права. Плющят всичко женско (или дето прилича на женско), което мърда, и после му теглят ножа!

на 13.07.2019 г. в 0:33, miro20 написа:

Би ли ми казал спрямо темата, а още по добре да ме цитираш конкретно и ясно и да кажеш - ето това което си казал не са смислени аргументи и " се бориш против  истината"  :)

Че съм против простотиите на херкулесчо жените да не гласуват ?

Че напомням каква ни е конституцията  и законите, особенно за равноправието ?

Че не съм съгласен с квалификацията за жените като "низши същества"  ?

Че не съм посягал на жена, и не съм съгласен че трябва да се пребиват  ??

и т.н. ?

Извинявай, знам че си плюеш по инерция, но да защитаваш "опонента" на тези неща ... да защитаваш толкова отявлен гей и женомразец... нека си е на твойта съвест. Не че имаш таква де. :) 

Я, това съм го пропуснал! Брей този Миро сън не го хваща, да плюе по мен! И, кое е простотия бе Миро, да не би преди време, когато мъжете не са разрешавали на жените да гласуват е било простотия? Светът е оцелял до днес и без женското право на глас. И защо постоянно ми напомняш за конституцията и законите за равноправието? Знам я, но феминистките и такива като теб постоянно пищят за равноправие, въпреки че им е гарантирано по конституция! Това, че ти не си съгласен с това, че жените за мен са нисши същества какво общо има. За теб може да са по-висши от мъжете, а за мен са си по-нисши, а и в 3/4 от света не ги признават въобще за хора и още си ги продават като животни! Това, че ти не си съгласен мъжете да пребиват жените, когато мъж бива опозорен от жена, ами бъди си несъгласен. Аз смятам, че за да бъдат пребивани жените, то те сами са си виновни, защото са предизвикали мъжа да го направи. И кой е гей и кой мъж останалите сами ще преценят. Такива мъже със забрадки, едва ли демонстрират мъжки манталитет. Пък ако говорим за съвест.....Пази Боже сляпо да прогледа! Миро и съвест???....у змия вълна някой виждал ли е?

преди 1 час, herkules2 написа:

Това, че ти не си съгласен с това, че жените за мен са нисши същества какво общо има.

Пряко по темата е. Освен че твоите разбирания на краен ислямист за жените е ярка проява на дискриминация и е против конституцията.

Това, че ти не си съгласен мъжете да пребиват жените, когато мъж бива опозорен от жена, ами бъди си несъгласен.

Отново за кой ли път забелязвам тъъъъничък акцент в тези твои глупости. А именно винаги добавяш - "когато мъжа бива опозорен, унижен, и т.н. от жена"  .

т.е. ти го представяш винаги като  едва ли не "самоотбрана " на мъжа, или че жената го е предизвикала видиш ли и това му дава право да я пребие и убие.

Това което аз съм цитирал и споменавал, въобще не става дума за опозоряване на мъжа  или нещо такова. Просто взема и пребива жена си или приятелката си до смърт  заради  битовизми или просто ей така.

И кой е гей и кой мъж останалите сами ще преценят.

Ами да, нека да преценят.

Аз харесвам жени, приятна ми е тяхната компания, уважавам ги, не ме е срам да им услужа,  да ги отменя за нещо, не ми е проблем нито в битова нито в работна компания тяхното присъствие, смятам ги за равноправни във всяко отношение и т.н. .

- Ти смяташ жените за низши същества, смяташ компанията им за вредна,  не можеш да се забавляваш и да прекарваш приятно време с жени във всякаква обстановка, имаш единствено и само МЪЖКА компания, ограничаваш се всякак от досег със жени, гнус те е от тях с оправдания за феминизъм и "дъх на чесън" :)   и т.н..

Кой е гей от нас двамата мисля е пределно ясно :) 

преди 3 часа, herkules2 написа:

И, кое е простотия бе Миро, да не би преди време, когато мъжете не са разрешавали на жените да гласуват е било простотия? Светът е оцелял до днес и без женското право на глас. И защо постоянно ми напомняш за конституцията и законите за равноправието?

Сега има жени министри, депутати, евробюрократи, жени министри на отбраната... И дали това е по причина, че за конкретната работа просто не е имало достатъчно кадърни мъже? То проблемът е, че много от мъжете на ръководни позиции станаха мижитурки, та и жените да могат да изпъкват. А правото на глас според мен е с цел разбиване на семейството и противопоставяне. Ако мъжът е глава на семейството, то той отговаря и за жената. Гласува и няма нужда от още един глас, както няма нужда и от още един мъж (или жена) да изкарва пари за прехраната на семейството. Има ли нужда жената да гласува освен ако не иска нещо различно от мъжа? Тази независимост на жената от мъжа и това равенство е добре да видим накъде отива... Бях пуснал ето този филм по-преди:

След уеднаквяването на мъжа и жената (равенството), следва и приравняване на възрастни с деца...

преди 12 часа, miro20 написа:

Пряко по темата е. Освен че твоите разбирания на краен ислямист за жените е ярка проява на дискриминация и е против конституцията.

Според теб излиза, че всички мъже преди 30-40 години и днешните с патриархални убеждения са крайни ислямисти. И как я виждаш ти тая проява на дискриминация от моя страна? Това, че някой има различни убеждения и възгледи, които изразява пред останалите от своята си гледна точка за дискриминация ли се смята вече, или е противоконституционно? Кое според теб е дискриминация? Да имам право да кажа каквото мисля, или да нямам право да го казвам, защото ще е дискриминация за жените и е против конституцията, нищо че, дискриминираният в случая ще съм аз?

Отново за кой ли път забелязвам тъъъъничък акцент в тези твои глупости. А именно винаги добавяш - "когато мъжа бива опозорен, унижен, и т.н. от жена"  .

т.е. ти го представяш винаги като  едва ли не "самоотбрана " на мъжа, или че жената го е предизвикала видиш ли и това му дава право да я пребие и убие.

Това което аз съм цитирал и споменавал, въобще не става дума за опозоряване на мъжа  или нещо такова. Просто взема и пребива жена си или приятелката си до смърт  заради  битовизми или просто ей така

За какъв акцент говориш, аз направо си го казвам в прав текст, че феминизмът опозори хетеросексуалния мъж, законите го унижават приравнявайки го с жена, и никаква мъжка самоотбрана не е мъжката саморазправа, а мъжко правосъдие, възмездие заради женската наглост и произвол! Разбира се, че жената първа го е предизвикала, защото си е въобразила, че ще остане ненаказана разчитайки на извратени закони за по-големи женски права, а мъжът ще я пребие или убие, защото е по-силен и може да го направи. Природата му е дала това право, и никакви измислени граждански феминистични закони няма да го спрат. Това се опитвам да ти обясня от самото начало, ама ти си бавноразвиващ се и не схващаш или се правиш, че не разбираш, защото си или жена или гей, на който не му изнася днешната реалност. Никой не пребива до смърт приятелката си, жена си, дъщерите си или майка си просто ей така!!! Причината е женската наглост и гавра с мъжкия облик насърчавани от феминистични закони, които са против природните. Жената трябва да следва мъжа, а не да го ръководи, да му заповядва и да го наказва от позиция на силата. Това е основно природно (Божие) правило и няма такъв закон, който да го промени. За това последствията от феминизма винаги ще рефлектират върху женския пол, докато не се разбере от всички, че жените никога не са били равни с мъжете и никога няма да бъдат, защото са по-нисшия пол от вида хомо сапиенс

Ами да, нека да преценят.

Аз харесвам жени, приятна ми е тяхната компания, уважавам ги, не ме е срам да им услужа,  да ги отменя за нещо, не ми е проблем нито в битова нито в работна компания тяхното присъствие, смятам ги за равноправни във всяко отношение и т.н. .

- Ти смяташ жените за низши същества, смяташ компанията им за вредна,  не можеш да се забавляваш и да прекарваш приятно време с жени във всякаква обстановка, имаш единствено и само МЪЖКА компания, ограничаваш се всякак от досег със жени, гнус те е от тях с оправдания за феминизъм и "дъх на чесън" :)   и т.н..

Кой е гей от нас двамата мисля е пределно ясно :) 

О, те отдавна са преценили кой е гей и кой не е. Мъж със забрадка какъв мъж ще е, ако не жена-феминистка под прикритие или маскиран гей, дето защитава феминистичната и гейска мръсотия. Ти харесваш жени, приятна ти е тяхната компания и си готов да им служиш??? Чуваш ли се какви ги дрънкаш? Как ще им служиш? Като възхваляваш феминистичната извратения и се стремиш чрез мръсни закони да поставиш мъжете на колене пред жените ли? Какъв мъж ще е този, който се бори против собствения сипол, величае некадърния женски пол и му служи вярно? Ако не си жена, то тогава си гей-мазохист, който иска да е подчинен на жена, която да се гаври с мъжката му същност, която в същност е подобие на мъжка! Или както има схващане сред мюсюлманите за незавършен мъж, което е....гей или жена!

Ти смяташ жените за низши същества, смяташ компанията им за вредна,  не можеш да се забавляваш и да прекарваш приятно време с жени във всякаква обстановка, имаш единствено и само МЪЖКА компания, ограничаваш се всякак от досег със жени, гнус те е от тях с оправдания за феминизъм и "дъх на чесън" :)   и т.н.

ДА! Така смятам! За мен жените са нисши същества, сравнени с мъжете защото нямат силата и вродената интелигентност каквато имат мъжете! Ако половете бяха равностойни, нямаше в спорта да има отделна дисциплина за мъже и жени. Само по това може да се съди за женските и мъжки способности, освен ако художествената гимнастика е много важен спорт, който мъжете приемат като секс предизвикателство! Присъствието на жени в мъжка компания е вредно за професията, защото уронва престижа и влошава качеството на работа. Кой луд ще даде колата си да бъде ремонтирана от женски автомонтьор? Или пък ще чакам аз жена-полицай да ме пази от циганите, или жена-пожарникар да ме спасява, като ме влачи и спуска по пожарникарска стълба? Приятно време с жена се изкарва в интимна обстановка, като секса е в основата на всичко. Естествено трябва да е инкогнито, защото никой не иска жена му да научи, че е опервазил друга жена, а собствената си е пренебрегнал. И ДА! Гнус ме е от жена излъчваща неприятна женска миризма, и с лош дъх на устата. Такава нечистоплътна умирисница изгонвам на момента от офиса или сервиза, за да не повръщам , защото съм си гнуслив по рождение. Лекият дъх на чесън не е чак толкоз неприятен. Домашните суджуци го имат, което ги прави много по-вкусни!

преди 8 часа, herkules2 написа:

Разбира се, че жената първа го е предизвикала, защото си е въобразила, че ще остане ненаказана разчитайки на извратени закони за по-големи женски права, а мъжът ще я пребие или убие, защото е по-силен и може да го направи.

Е тъй де. За теб жената винаги го е предизвикала, мъжа имал право , той е жертва на феминизма бла бла бла :) 

Пак ти повтарям за кой ли път . Въобще не става въпрос за предизвикване от страна на жената. Просто системен домашен тормоз , завършил накрая с труп.

Ах да, за теб "жената го е предизвикала" означава може би всяко мааалко действие, например дори  заголвайки без да иска глезена, и  съседа евентуално може да надникне в мазата  и да я види , и с това тя позори мъжа... :)   или погледнала за по дълго време през прозореца , и това евентуално е сигнал за изневяра щото заглежда чужди мъже на улицата :)  

Да, това за теб и за крайните ислямисти от ИДИЛ може би е повод за пребиване и убийство дори.

За мен това са болни , извратени мозъци.

И как я виждаш ти тая проява на дискриминация от моя страна? Това, че някой има различни убеждения и възгледи, които изразява пред останалите от своята си гледна точка за дискриминация ли се смята вече, или е противоконституционно? Кое според теб е дискриминация? Да имам право да кажа каквото мисля, или да нямам право да го казвам, защото ще е дискриминация за жените и е против конституцията, нищо че, дискриминираният в случая ще съм аз?

Ти въобще знаеш ли какво е иказване на мнение и конституция и закони ? :)  Очевидно не.

Останалата диария и женомразски фобии, страх и гнус от жените, наистина не ми се коментират. Отдавна си зациклил и просто няма смисъл. :)

преди 3 часа, miro20 написа:

Е тъй де. За теб жената винаги го е предизвикала, мъжа имал право , той е жертва на феминизма бла бла бла :) 

Пак ти повтарям за кой ли път . Въобще не става въпрос за предизвикване от страна на жената. Просто системен домашен тормоз , завършил накрая с труп.

Е, то с Миро и с родиоточка не може да се спори! То бива да се правиш на глупав уж че не разбираш, ама твоето е върха! И аз ти повтарям за пореден път! Не толкова мъжете, колкото жените са жертва на феминизма! Този системен домашен тормоз за който говориш да не би да го е имало през патриархално време, и жените да са завършвали след него с труп? Ти какво разбираш под предизвикване, жената да фрасне мъжа с ютията ли? Или да го залее нарочно с вряла вода? Предизвикване е, когато жената започне за заплашва мъжа, че ще му отнеме децата, къщата, имуществото и ще го накара в съда да и плаща издръжка до живот, след като го изгони от собствения му дом!!! Ето това е предизвикване, за което жената е виновна и си заслужава последствията. След такива женски изцепки мъжът няма да я уважава повече, а шамарите ще се редуват за всяка нейна зловредна постъпка! Ако няма закон с който жената да се чувства безнаказана, няма да върши такива простотии и ще си гледа къщата, както е редно за всяка жена, и мъжът няма да я тормози, а ще я глези! Точно за това в Русия декриминализираха домашното насилие, а този женски омбудсман говори противозаконно за женско насилие, както ме обвиняваш и ти, че говоренето ми било дискриминация и е противозаконно. 

Ах да, за теб "жената го е предизвикала" означава може би всяко мааалко действие, например дори  заголвайки без да иска глезена, и  съседа евентуално може да надникне в мазата  и да я види , и с това тя позори мъжа... :)   или погледнала за по дълго време през прозореца , и това евентуално е сигнал за изневяра щото заглежда чужди мъже на улицата :)  

Да, това за теб и за крайните ислямисти от ИДИЛ може би е повод за пребиване и убийство дори.

За мен това са болни , извратени мозъци.

То ти от девет кладенеца вода ще извадиш само твоето мнение да е меродавно! Както и да преиначаваш нещата, не ти се получава. Никой не говори за заголване на глезен, къса пола или поглед на чужд мъж. Ако жената изглежда красива, то това е гордост за мъжа, а не позор! Позор за мъжа е жена да му се кара пред чужди хора и да му крещи и да го заплашва с развод, ако не изпълнява нарежданията и. Да му се меси в работата и да определя правилата у дома, все едно тя е глава на семейството! Ето това е позор за мъжа! Убийствата на жени в Християнския свят зачестиха и продължават да се увеличават, заради женския произвол, и не зачитане на мъжкото върховенство. Жените искат те да командват мъжете и винаги да е уважавано тяхното мнение, при което мъжете да са в подчинено положение юридически, като отмъщение за многовековната мъжка "тирания"! Това е конфликтът между половете, а феминизмът овластява жените за това, които не заслужават тази власт, защото по природа не им се полага! На какъв език да ти го кажа? На руски, на немски, на турски или на английски, след като не го разбираш на български? И стига си ме сравнявал с ИДИЛ, защото тия болни мозъци ги създадоха твоите любими разбойници САЩ! Те ги финансираха и обучаваха за да воюват с руснаците. Дори в Сирия си пролича лицемерието на янките! Три години бомбардираха идилци със захарен памук и им доставяха оръжие за да воюват с Асад. Руснаците ги ометоха набързо,  но това е друга тема. Казвам го защото ме оприличаваш с тях. Нямаш представа що турчета съм набил през детството си, и всички ги беше страх от мен в училище до 8-ми клас, а аз съм християнин. Помисли за себе си, ти какъв си, след като не уважаваш християнските обичаи и традиции, а служиш на феминизма и останалите "изми"!

Ти въобще знаеш ли какво е иказване на мнение и конституция и закони ? :)  Очевидно не.

Останалата диария и женомразски фобии, страх и гнус от жените, наистина не ми се коментират. Отдавна си зациклил и просто няма смисъл.

Не "не знам"! Ти ми обясни какво е изказване на мнение и какво са конституция и закони? Колкото до словесната диария, то ти си ненадминат, и останалите ти го казаха. Колкото и да ти обяснявам, няма как да го разбереш, защото не е за бавноразвиващи се! Но, пак ще ти го кажа! Няма как да ме е страх от жени, защото съм много по-силен от тях и винаги мога да се саморазправя, ако ме предизвикат. Гнус ме е от умирисниците, смърдящи на неприятна женска миризма примесена с парфюм или с мирищеща уста, за дето не са си мили зъбите! Ти си зациклил, не аз.

Предизвикване е, когато жената започне за заплашва мъжа, че ще му отнеме децата, къщата, имуществото и ще го накара в съда да и плаща издръжка до живот, след като го изгони от собствения му дом!!!

Проблема ти е че въобще в случаите завършили с труп, не става въпрс, дори намек за такива неща :) 

.......Ето това е предизвикване, за което жената е виновна и си заслужава последствията. След такива женски изцепки мъжът няма да я уважава повече, а шамарите ще се редуват за всяка нейна зловредна постъпка!

Няма как да ме е страх от жени, защото съм много по-силен от тях и винаги мога да се саморазправя, ако ме предизвикат.

Боя и шамарите са признак за слабост и страх. Не го ли разбра ? Затова си толкова смешен с тези твои фобии и страх от жени :)

И стига си ме сравнявал с ИДИЛ

А с кого ? Не виждам до кое друго са по близо "идеите" ти и ненавистта към женския "низши" пол .

преди 2 часа, miro20 написа:

Проблема ти е че въобще в случаите завършили с труп, не става въпрс, дори намек за такива неща :) 

А-аааа НЕ! Така няма да се разберем!!! Я тогава кажи, каква е причината за да трупясват мъжете наглите жени? Или ще отречеш и женската наглост, жена да се опитва да командва и поставя условия на мъж? То малко по малко и женската гадост става нетърпима за повечето мъже. Или си мислиш, че ей така само за удоволствие мъжете трепят жените като мухи?

Боя и шамарите са признак за слабост и страх. Не го ли разбра ? Затова си толкова смешен с тези твои фобии и страх от жени :)

О, разбрах го как да не съм го разбрал. Те за това мъжете шамаросват жените, бият ги като тъпани, че ги и убиват по някога, защото много ги е страх от жени, а и защото мъжкия пол е много по-слаб от женския, изразявайки признак на слабост!!! Днешното поколение мъже имат фобии и страх от жени и за това все по-често пребиват жените и насилието над тях расте, а в ислямския смят мъжете направо си умират от страх!!! Чак измислили закони за убиване на жени, щото много ги е страх от женския пол, който ако реши може да изтрови де що мъже има по света и край с човешкия род. Ще останат само жени да населяват света, а и аз съм много смешен с моите фобии и страх от жени!:lol6: Я дай рецепта, как да се избавя от този панически "страх" и да не ме е страх толкова много от жените, че току виж ми направили нещо лошо и ще ми се наложи да пребия някоя, от страх да не се повтори лошотията!:lol6:

преди 11 часа, herkules2 написа:

И стига си ме сравнявал с ИДИЛ

А с кого ? Не виждам до кое друго са по близо "идеите" ти и ненавистта към женския "низши" пол .

Е, то ти много неща не ги виждаш, защото ако можеше и да мислиш, щеше да знаеш, че не ненавист, а съжаление  изпитвам към към тези жени и меки китки като теб, които си въобразяват, че са със стойност на мъже и се вживяват в мъжки роли, щото били равноправни по конституция.:angry: Жалка картинка са.

току-що, herkules2 написа:

Я дай рецепта, как да се избавя от този панически "страх" и да не ме е страх толкова много от жените, че току виж ми направили нещо лошо и ще ми се наложи да пребия някоя, от страх да не се повтори лошотията

Почни да общуваш с такива, а на един етап, ак оимаш напредък  , може да почнеш и да ги докосваш  :)  Но не питай мен, има си специализирани  психолози за тази цел :)

преди 1 минута, herkules2 написа:

Я тогава кажи, каква е причината за да трупясват мъжете наглите жени?

Може би има такива случаи, ако искаш ги посочи, и дай статистика колко като процент от домашното насилие са такива случаи.

Нямам нищо против да сравняваме. Всъщност, това за което е така мразената ИК , е именно без да се уточнява от кого е домашното насилие и кой е станал труп. Защото предполагам има и такива примери като твоите.

преди 3 минути, herkules2 написа:

Или ще отречеш и женската наглост, жена да се опитва да командва и поставя условия на мъж? То малко по малко и женската гадост става нетърпима за повечето мъже.

Ами аз не съм се сблъсквал с такива. Не знам :)

И ти съм сигурен много рядко си се срещал с такава наглост бла бла бла , но с това прикриваш общата си омраза и погнуса от женския пол. Както се гнусят всички гейове.

преди 5 минути, herkules2 написа:

Или си мислиш, че ей така само за удоволствие мъжете трепят жените като мухи? 

Има и такива. Масовите случаи на пострадали жени са горе долу  такива. Или без причина, или просто ей така редовно бие всеки ден.

Почни да общуваш с такива, а на един етап, ак оимаш напредък  , може да почнеш и да ги докосваш  :)  Но не питай мен, има си специализирани  психолози за тази цел :)

Е, то аз теб питам, щото ти и без да си женен ги "разбираш" тия работи, а аз не знам какво е да общуваш с жена, защото съм женен от преди 25 години и не общувам, а живея с нея, като редовно през вечер или през два си я изплющявам,  де по задължение, де за да олабя жилата! Само с докосване нищо няма да се получи, жената си иска здраво чаластрене! Ти само с докосване ли се разминаваш? Сигурно забрадката ти пречи за другите неща!:lol6:

Психолози на мен не ми трябват, но на теб ще ти е необходим психо-аналитик, че да ти обясни подробности около докосванетона жената, къде и как точно се прави, преди опервазването и!

Може би има такива случаи, ако искаш ги посочи, и дай статистика колко като процент от домашното насилие са такива случаи.

Нямам нищо против да сравняваме. Всъщност, това за което е така мразената ИК , е именно без да се уточнява от кого е домашното насилие и кой е станал труп. Защото предполагам има и такива примери като твоите.

То случаи всякакви, а статистиката и сам можеш да си я намериш, че ако аз ти я посоча отново ще кажеш, че е фейк или, че е противозаконна и противоконституционна! А, щом признаваш, че ИК е мразена, а аз най-много я мразя пък ти я обичаш, как тогава да се разберем кой е прав и кой крив? За женските трупове вече ти казах моето мнение, жените дето се правят на повече мъже от мъжете често стават трупове, а ти изобщо не обясни защо, коя е причината за насилиено над жените от мъжете в 21 век, превърнало се във феноменът на 21 век.....според Мария Габриел!

преди 2 часа, herkules2 написа:

Или ще отречеш и женската наглост, жена да се опитва да командва и поставя условия на мъж? То малко по малко и женската гадост става нетърпима за повечето мъже.

Ами аз не съм се сблъсквал с такива. Не знам :)

И ти съм сигурен много рядко си се срещал с такава наглост бла бла бла , но с това прикриваш общата си омраза и погнуса от женския пол. Както се гнусят всички гейове.

Ами как ще се сблъскаш, като не си истински мъж. Женската наглост е само от жените-гейовете към мъжете , а юрисдикцията налага женския произвол, като жени и гейове (мъже със забрадки) могат да предизвикват истинските мъже безнаказано, без страх от последствията за тях, които после не закъсняват и резултатът е....трупове...женски или гейски! Не знаех, че гейовете се гнусите и от жени? Уж сте си дружки, правите си ИК, а гейовете се гнусяли и от жени? Това за пръв път го чувам! Че какъв електорат сте тогава, когато гласувате и правите закони заедно, а се гнусите едни от други?

Аз не се гнуся от жени , а ти.
Не на мен са ми неприятни компании в които има и жени.
Не аз , а ти предпочиташ изцяло мъжки компании защото жените разваляли забавлението.
Не аз, а ти предпочиташ да работиш САМО с мъже, дори ,ако е вярно де, ползваш мъж счетоводител, вместо жена си която пък работела същото, но другаде за 600 лв.
Не аз, а ти обобщаваш че жената е виновна ВИНАГИ и за ВСЯКО пребиване от мъжа си.
Един ислямист е по мек от теб . Но твоето е по зле
Обикновен страх и фобии от жени

преди 4 часа, miro20 написа:

Аз не се гнуся от жени , а ти.
Не на мен са ми неприятни компании в които има и жени.
Не аз , а ти предпочиташ изцяло мъжки компании защото жените разваляли забавлението.
Не аз, а ти предпочиташ да работиш САМО с мъже, дори ,ако е вярно де, ползваш мъж счетоводител, вместо жена си която пък работела същото, но другаде за 600 лв.
Не аз, а ти обобщаваш че жената е виновна ВИНАГИ и за ВСЯКО пребиване от мъжа си.
Един ислямист е по мек от теб . Но твоето е по зле
Обикновен страх и фобии от жени

Вари го, печи го, той Миро само това си знае!!! Аз съм женен и имам две големи отдавна пълнолетни дъщер! Как мислиш (ако въобще можеш да мислиш), дали се гнуся от тях, или според теб те не са жени? На теб не са ти неприятни компании в които има жени, защото или не си бил в такива, или ти самият си или жена или гей! Да, аз предпочитам изцяло мъжка компания, когато се забавляваме, играем карти, шах, тенис, ходим за риба, ходим на лов за фазани или диви прасета. Ако при нас има жени, не можем да си говорим по мъжки, да си разправяме вицове, не можем да се изпикаем под някое дърво или на открито, или не можем да пръднем (без извинение) за да не смутим жените, дето ще ни се цупят и ще ни развалят настроението.  Казвал съм ти го и пак ти го казвам!!! Не само предпочитам да работя само с мъже, а съм сигурен, че жените за нищо друго не стават, освен за репродукция на човешки фактор. За какво са ми жени работнички, които не разбират от електроника и не могат да извършват никакви ремонти относно днешната битова и промишлена техника, само за да получават заплати на гърба на мъжете ли? Толкова пъти ти обяснявах, но ти изглежда си бавноразвиващ се и не помниш дори и 5 минути от казаното!!! Жена ми получава не 600 а 800 лв. заплата и много рядко нещо като ДМС, при което заплатата и стига до 900лв. Как да я взема за счетоводител, като ще знае всичко, което става във фирмата? Ще започне да ми държи сметка за някои разходи, дето не искам да знае! За това се разбираме по мъжки, работим си ударно и жени не ни трябват! Имаме си мъжки пари без да знаят за това жените ни, на тези, които сме женени! Като казвам, че жената е винаги виновна обобщавам за целия женски пол! И в библията е казано защо и как е виновна жената, която не трябва да възразява на мъжките решения, защото е подчинена на мъжа, който ще продължава да я пребива, защото може, когато е виновна! Не знам дали ислямистът е мек или корав, но съм бил в Кувейт и ислямистите дори и с шериатски закони там си живеят много добре, а аз съм християнин и си уважавам християнските традиции и обичаи! Страх и фобии от жени, а може би и от мъже имаш ти, защото като гледам киснеш във форума денонощно, а сигурно не си и помирисвал жена, че да знаеш как мирише. Щам си си въобразил, че ме е страх и имам фобии към жени така да бъде. Всяка жена опитала се да ми навреди с нещо освен шамари ще си получи изцяло заслуженото, пък ти си мисли колко много ме е страх от жени!

преди 2 часа, herkules2 написа:

колко много ме е страх от жени!

Една педя поредна женомразска диария  говори ясно за теб :)  Аз няма какво да добавя :) 

преди 1 час, miro20 написа:

Една педя поредна женомразска диария  говори ясно за теб :)  Аз няма какво да добавя :) 

Е, то ти се изака достатъчно много, особено с реването заради неприемането на ИК. Те гейовете си изплакаха очите, заради отхвърлянето и и неуспеха с гнусотията да се наказват мъжете без да са виновни! Твоето "женолюбство" е за демагогия. Може само себе си да излъжеш, а забрадката ти говори красноречиво що за "мъж" си!

, заради отхвърлянето и и неуспеха с гнусотията да се наказват мъжете без да са виновни!

Дори не знаеш какво е ИК :)

а забрадката ти говори красноречиво що за "мъж" си!

Да, разбрах че идея си нямаш от символика и послания. Толкова си елементарен , колкото аз да кажа - твоя аватар с котенце осначава че си "пусси" :) :)  

т.е. ти се доказа като страхливо котенце, дето го е страх дори от женско докосване :)  Няма страшно бе. Жените не хапят.

преди 18 часа, miro20 написа:

Дори не знаеш какво е ИК :)

То ти понеже знаеш какво е ИК, и пламено я защитаваш, отново потвърждаваш що за "мъж " си!

Да, разбрах че идея си нямаш от символика и послания. Толкова си елементарен , колкото аз да кажа - твоя аватар с котенце осначава че си "пусси" :) :)  

т.е. ти се доказа като страхливо котенце, дето го е страх дори от женско докосване :) 

То между котенце и лъв балкан разлика, ама ти понеже много я разбираш символиката си решил да минеш за мъж със забрадка!:)

Истина е, че има около 5-10% дето приличат на мъже, но си слагат забрадки, боядисват се, слагат си ботокс, грим и червило, за да подчертаят мъжеНственост! Дори имат и пениси, само дето не им служат по предназначение! Тях изобщо не ги е страх от женско докосване, защото не се различават много от жените.:lol6:

Няма страшно бе. Жените не хапят.

Явно говориш за себе си! Съгласен съм, убеди ме напълно!

ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД РЕШИ В ПОЛЗА НА ЕДНОПОЛОВИТЕ СЕМЕЙСТВА В БЪЛГАРИЯ

Цитат

„Едвам сдържаме сълзите си. Справедливостта възтържествува! Вече еднополовите двойки са добре дошли в България. Обичаме тази страна толкова много, тя ни е дала повече отколкото някога сме очаквали! Хората тук бяха добри и подкрепящи и се отнасяха с нас като със семейство. Без подкрепата на „Действие“ и в частност на нашия страхотен адвокат Деница Любенова и Венета Лимберова, нищо от това нямаше да е възможно. Минахме през много трудности последната година и половина заради несигурността на бъдещето ни в България. Това, което ни мотивираше да продължаваме да се борим, беше мечтата, че делото ни ще отвори много нови врати не само за справедливостта и равенството, но и за свободата на еднополовите двойки да могат да живеят заедно в безопасна семейна обстановка в границите на Европейския съюз. Нищо не би се променило, ако не защитим сами мястото си в света. Нищо не би се променило, ако си останем с нагласата, че няма надежда за еднополовите двойки в България. Към всичките ни приятели и роднини, към всички млади хора, които ни прегърнаха на София Прайд, към всички, които заради хомофобията не са тук да празнуват, към всички деца на гей приятели и особено към нашите колеги, които дни наред ни подкрепяха и бяха отворени към нашата връзка: Любовта побеждава, куражът води и надеждата надделява, защото всички промени са в нашите ръце“Кристина Палма и Мариама Диало.

преди 32 минути, Lumberman написа:

Това решение на ВАС не нарушава ли Българската Конституция?

преди 8 минути, Мойра написа:

Отново поднасяш манипулативно заглавие! Съдът е разрешил на еднополова двойка да живее в България. Това въобще не значи че подкрепя еднополовите бракове а просто че подкрепя свободата на придвижване в ЕС. Така че не съм контитуционен съдя но според мен нарушение на конституцията няма.

преди 1 час, Lumberman написа:

Това е! Извратенията няма да ни подмине и скоро законите ще преследват нормалните, а не-нормалнте ще се гаврят с човешката природа! Дано по-скоро се разпадне този евро-гейски съюз и животът в Европа да се нормализира! Отново ще ни налагат ИК, а Урсула твърдо е решила да бъде приета и ратифицирана от всички страни в ЕС. Дано някой луд я очисти по-скоро, винаги има надежда за по-добро! Тези женски пе*али защо не отидат да си живеят там където това е официално разрешено, ами са дошли при нас да се гаврят с българското хетеро-семейство и да развращават подрастващите, унищожавайки страната ни? Ясно е, че някои искат война, и сигурно ще я получат в скоро време.

преди 47 минути, lsmurf написа:

Отново поднасяш манипулативно заглавие! Съдът е разрешил на еднополова двойка да живее в България. Това въобще не значи че подкрепя еднополовите бракове а просто че подкрепя свободата на придвижване в ЕС. Така че не съм контитуционен съдя но според мен нарушение на конституцията няма.

Я, се засрами веднага! Тази свобода на придвижване в ЕС дали е еднаква за всички. Обясни ми подробно, какво значи Шенген?

преди 1 час, Мойра написа:

Тя Българската Конституция не важи за еврогейското правителство! За тях Европа им е бащиния и се разпореждат с хората за развлечение! Ето ти повод и основание за ислямска радикализация, а Миро обвинява мен, че съм зарибен или пък съм зарибител на хранилка към ИД!

преди 12 минути, herkules2 написа:

Я, се засрами веднага! Тази свобода на придвижване в ЕС дали е еднаква за всички. Обясни ми подробно, какво значи Шенген?

Лично аз си ходя спокойно с личната  карта и нямам проблеми. Така че лично аз не се чувствам дискриминиран. Пък и аз поне не познавам българин който да е имал проблем когато ходи някъде само защото държавата ни не е член на Шенген. Така че ако искаме да го правим и занапред трябва и европейските граждани да могат да го правят. И няма никакво значение за кого точно са женени.

преди 1 час, lsmurf написа:

И въпросите на потребителите ли започна да приемаш за заглавия? :speak:

Горкият :(

преди 2 часа, Мойра написа:

преди 10 минути, Мойра написа:

И въпросите на потребителите ли започна да приемаш за заглавия? :speak:

Горкият :(

преди 2 часа, Lumberman написа:

ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД РЕШИ В ПОЛЗА НА ЕДНОПОЛОВИТЕ СЕМЕЙСТВА В БЪЛГАРИЯ

Извинявай , не виях че цитираш Lumberman .Горкичката толкова сме свикнали с пропагандните и похвати че даже и не поглеждаме какво и откъде цитира - със сигурност ще е фейк. Така че съжалявай себе си защото този имидж си си го изградила сама.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.