Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще

Featured Replies

преди 20 минути, lsmurf написа:

...Никъде не съм казал че е закономерност....

Като не си казвал - замълчи !

......Не си показал мисловен достъп ! Показал си ровене в бунището ! А всяко село си има бунище . Там имаш успехи .

Нищо повече !

За умрелите добро или нищо !.......Проблемът тук е , че Тъпотията не умира - ходи по живите ! :)

• Отговори 677
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 10 часа, lsmurf написа:

https://dnes.dir.bg/krimi/semeystvoto-na-ubitoto-dete-ot-gabrovo-bilo-za-primer-po-dokumenti

Това не го е направила жена -направил го е  бащата мъжага който пребива жена си и много възпитателно убива детето си. Нещо да кажеш по въпроса ? Дали не разбива семейство именно такъв самозабравил се "мачо" за какъвто ти се представяш непрекъснато. Дали ако му бяха отнели детето още при първия побой над майката нещата нямаше да са по добре в момента.

Я пак си прочети статията от линка!!! Къде виждаш тук да има семейство? Живеели са на семейни начала, което не е същото! А, и мъжът е лежал в затвора заради престъпление.Точно по идея на феминизма за разбиване на семейството. Щом жената е имала неблагоразумието да се събере с такъв, сама си носи последствията. Нали жените сами си избирали мъжете? Ти какво очакваш от такъв, на който мястото ме у в затвора. Проблемът не е в поведението на мъжа, което е очаквано от такъв индивид. Проблемът е в това, което го е направило такъв. Липсата на 7 годишно домашно възпитание и то поверено на майката. Вместо майка му да си го гледа и възпитава в човешки добродетели и мъжко поведение, тя може би е предпочела кариерата пред това, като възпитанието му е проверено от разни учителки-феминистки, дето насила карат и момчетата да играят с кукли и парцали, а камиончетата и пушките дават на момичетата за да имало баланс и равенство между половете! Дори и да отнемат децата на такива мъже по примера на Барневарн, на тях няма изобщо да им пука. Само че крадците на деца се насочват към примерни и порядъчни семейства (забележи семейства, а не живеещи на семейни начала)! Що не оберат децата на циганите, дего ти имат по 6-10 и живеят оставени на произвола на съдбата? Само че, такива деца не стават да продан. Да, за продан, защото това се е превърнало в бизнес за барневарн, която е държава в държавата!

преди 4 часа, miro20 написа:

Да де. Разбрах те много добре :)  Без жени нямало караници и гей купона върви  :)   Няма нищо лошо

Аз съм хетеро сексуален и това не знам! То ти най-добре знаеш как върви гей купона, а и лесбо присъствието там е задължително. Гейове, лесбийки и феминистки са все един и същи електорат. Както казват: - "Краставите магарета се надушват от далече!" :lol6:Ние сме си мъжка компания и не ни трябват проблеми с женско присъствие, но гейовете не могат да разберат това и за това средата им е при лесбо-феминистко общество и защитават заедно интересите си!

преди 4 часа, miro20 написа:

Мен не ме интересува какво носиш, но виждам толкова ти е "интелекта" да разбереш символиката на един аватар :) 

И не, не съм забранил на никого нищо. Просто рано или късно такива леки опоненти като теб стигат до извода да "не болтаят" . Превода не е точно " не говори" . На руски също можеш да кажеш "не говори" , а "не болтай " е съвсем друго . МА де толкова акъл... :) 

Има си друга народна мъдрост: - "И най-умният си е малко глупав", само дето ти не спадаш от умните. Преводът "не болтай " от руски е такъв, какъвто на мен ми харесва. Ти правиш ли разлика между парА и пАра, ама и при теб май липсва достатъчно количество сиво вещество, и нищо чудно, с тая забрадка ясно посказваш точно какво нещо си! Ако можеше да разбереш разликата между интелект и интелигентност, нямаше да говориш глупости!

.

преди 7 часа, herkules2 написа:

като възпитанието му е проверено от разни учителки-феминистки, дето насила карат и момчетата да играят с кукли и парцали, а камиончетата и пушките дават на момичетата за да имало баланс и равенство между половете!

Кой друг ако не ти  , знаеш "как е било" :) 

То ти най-добре знаеш как върви гей купона, а и лесбо присъствието там е задължително. Гейове, лесбийки и феминистки са все един и същи електорат. Както казват: - "Краставите магарета се надушват от далече!" :lol6:

Е как да знам как върви гей кпона, след като моята компания е и с мъже и жени. Затова уважавам твоя огромен опит в партита без жени.  Не виждам защо хората, забавляващи се в обща компания  трябва да са според теб гейове, лесбийки и феминистки. Факта че прекарваш всичко през тази твоя женомразка призма, говори много за теб. Много. :)

Ние сме си мъжка компания и не ни трябват проблеми с женско присъствие, но гейовете не могат да разберат това и за това средата им е при лесбо-феминистко общество и защитават заедно интересите си!

Е тъй де.. на гейовете не им трябва женско присъствие. Ах да, коректния ти израз е .. "не ви трябват  проблеми с женско присъствие:giggle1:

Леле колко страх и комплекси  от жените си набрал, не е истина просто :)

Преводът "не болтай " от руски е такъв, какъвто на мен ми харесва.

Ми не, не е такъв. :)  Не си виновен че не знаеш руски, но поне не се пъчи с измисици :)

преди 3 часа, miro20 написа:

Кой друг ако не ти  , знаеш "как е било" :) 

Сигурно знам по-добре как е било и как е сега. Трябва ли да ти доказвам с Речта на Владимир Буковски? И Солженицин ли е женомразец?

Я прочети това!!!

https://cao.bg/солженицин-ограбват-ни-най-ценното-ко/

Цитат

Упадъкът на мъжеството е може би най-поразителното за страничния поглед, което се вижда в съвременния Запад. Западният свят изгуби обществено мъжество – целият той и даже поотделно във всяка страна, всяко правителство, всяка партия и разбира се, в Организацията на обединените нации. Този упадък на мъжеството особено силно се чувства сред прослойките на управляващите и интелектуално водещите, от което се създава и усещането, че обществото като цяло е загубило мъжеството си. Разбира се, запазват се множество индивидуално мъжествени хора, но не те направляват живота на обществото. Да напомням ли, че упадъкът на мъжеството от древността се счита за първия признак на края?

Твоето мъжество е толкова мъжко, колкото мъж може да е всеки, на когото му харесват гейове и феминистки! Е, това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съгласява с него.

Е как да знам как върви гей кпона, след като моята компания е и с мъже и жени. Затова уважавам твоя огромен опит в партита без жени.  Не виждам защо хората, забавляващи се в обща компания  трябва да са според теб гейове, лесбийки и феминистки. Факта че прекарваш всичко през тази твоя женомразка призма, говори много за теб. Много. :)

О, ти ли не знаеш? Много добре си знаеш. Те гейовете са сред феминистки и лесбийки, дето пак са с вагини и минават за жени, ако никой не ги познава. И, понеже са доста мъженствени мъже, жените ги харесват само за компания, защото за друго не стават. Пък и ти постоянно хвалиш феминизма, който е покровител на гейовете. Феминистки написаха ИК където с гейовете са в един отбор, а ти с такъв патос защитаваш гейове, феминистки и лесбийки, че всеки който те чете, ще разбере от пръв поглед, че си гей, каквато и мимикрия да прилагаш след това. Истинската мъжка компания е само мъжка, не с присъствие на гейове и женски лигавщини! И, както сам си решил че мисля, както Шопенхауер за жените, ето ти още една негова мисъл! 

"Единственият мъж, който не може без жени, е гинекологът."

Е тъй де.. на гейовете не им трябва женско присъствие. Ах да, коректния ти израз е .. "не ви трябват  проблеми с женско присъствие:giggle1:

Леле колко страх и комплекси  от жените си набрал, не е истина просто :)

Напротив, точно на гейовете им трябва женско присъствие, за да се чувстват спокойно в среда, сред себеподобни!:lol6:

Мен не ме мисли, достатъчно съм силен, и не аз, а жените-феминистки ще се страхуват от мен, ако нещо ме предизвикат, понеже не знаеш на какво съм способен! Ти да му мислиш! Теб може и да те набият, ако не им се подчиняваш, но с твоя мазохизъм си в безопасност, докато някоя не ти строши розовите очила!:lol6:

Ми не, не е такъв. :)  Не си виновен че не знаеш руски, но поне не се пъчи с измисици :)

О, не аз, ти се пъчиш. Сигурно искаш да минеш за полиглот!

преди 1 час, herkules2 написа:

О, не аз, ти се пъчиш. Сигурно искаш да минеш за полиглот!

Къде видя да се пъча :) Просто не разбираш руски .

Напротив, точно на гейовете им трябва женско присъствие, за да се чувстват спокойно в среда, сред себеподобни!:lol6:

Аз пък съм чувал че гейовете--мъже си търсят и се групират именно в мъжки компании и отбягват жени. Точно това с което ти се хвалиш.

О, ти ли не знаеш? Много добре си знаеш. Те гейовете са сред феминистки и лесбийки, дето пак са с вагини и минават за жени, ако никой не ги познава. И, понеже са доста мъженствени мъже, жените ги харесват само за компания, защото за друго не стават. Пък и ти постоянно хвалиш феминизма, който е покровител на гейовете. Феминистки написаха ИК където с гейовете са в един отбор, а ти с такъв патос защитаваш гейове, феминистки и лесбийки, че всеки който те чете, ще разбере от пръв поглед, че си гей, каквато и мимикрия да прилагаш след това. Истинската мъжка компания е само мъжка, не с присъствие на гейове и женски лигавщини! И, както сам си решил че мисля, както Шопенхауер за жените, ето ти още една негова мисъл! 

Е как да знам бе. За кой ли път ти казвам - ти се хвалиш с мъжка и едиснтвено с мъжка компания. Аз харесвам жени, обичам жени, приятно ми е с жени, уважавам жени, забавлявам се на празници с жени , докато ти умишено и целенасочено ги отбягваш и мразиш и се хвалиш с единствено мъжка компания като единствен начин за приятно забавление.

Кой от нас е гей според тези признаци ???

И въобще не хваля феминизма нито гейовете . Можеш ли да ме цитираш поне в едно нещо ?

Да, хваля се и повтарям че харесвам жени. Като всеки нормален мъж . Това откъде накъде ме прави феминист или гей ???? :)

Виждам агресивното ти повтаряне нак омпекси , които са изцяло твои. Обвиняваш други в това което ти сам демонстрираш. Мъжките си предпочитания.

Прикриваш ги с яростен антифеминизъм, само дето ... наоколо няма никакви феминистки. Прикриваш сексуалната си погнуса от жени , от нормални жени и оправдаваш мъжките си предпочитания за компания с... мачовство...

:)

Цитат

Относно този израз, вече го коментирах, но ще добавя че ... това може да го каже само и едиснтвено един истински непоколебим гей.

Съжалявам... аз ,както всеки нормален мъж , без жена не виждам смисъл в живота.

Ти не си гинеколог, следоватлно за теб няма проблем  свят без досадни втори сорт хора - жени  ,  и само с мъжка компания. Както би казал всеки отявлен гей.

И Солженицин ли е женомразец?

Я прочети това!!!

https://cao.bg/солженицин-ограбват-ни-най-ценното-ко/

Идея си нямаш колко си далеч от Солженицин.

Видял си в гугъл търсачката "мъжество" и  си се лепнал.

Сигурен съм нито си дочел статията, нито  можеш да схванеш за какво говори Солженицин. Плиткоумието си личи отдалеч. Не го забравяй.

Феминизма ще остане поне още известно време , независимо на кой му харесва или не тъй като съвременния капитализъм не може да мине без него.Ако капитализма не "балансира" половете като направи жените повече мъже и мъжете повече жени , както днес се стреми на културна основа да възпитава не би могъл да оцелее , а и корените му са толкова дълбоко ирационални че няма как да не изтласка втория пол към първата позиция , феминизма има капиталовата подкрепа на доминиращата култура и ще "освобождава" всички още дълго време.

so enjoy...

Току що ти отговорих в другата тема и о! Ужас!!! Ти не спиш ли бе Мирко, или сън не те хваща за да търсиш под вола теле? По нощите си тръгнал да ме опровергаваш, щото доводите ти сигурно са се свършили. Е, поне имаш възможност по сред нощите да ровиш из нета за да търсиш компромати, щото другите поствали само фейк. Направо ти завиждам! Жена ми всяка вечер след 23.00ч., като и свършат сериалите ме привиква и след банята ме иска в спалнята, и представи си не иска секс, а иска само да се сгушва в мен. Сигурно критическата и наближава, не знам. Аз не я искам да се навира в мен, защото ми е топло, а и климатикът не ми стига, пък и може да настина, ама тя не! Така трябвало. Имаме три спални и и предлагам, след като я изплющя и да отиде да спи в другата стая или аз да отида, защото искам повече място за мен, ама ей на, не ми разрешава. Ха де, как да се справя с женския инат? Казва, че ще ми скрие лаптопите, ако не и обръщам специално внимание. Ти как се справяш с твоята жена, че можеш да пишеш по сред нощите?

преди 10 часа, miro20 написа:

Къде видя да се пъча :) Просто не разбираш руски .

Ти не само че, се пъчиш, ами освен руския и английския толкова го разбираш!

Аз пък съм чувал че гейовете--мъже си търсят и се групират именно в мъжки компании и отбягват жени. Точно това с което ти се хвалиш.

Не те знам къде и какво си чувал, но гейове, феминистки и всякакви извратеняци са си все женски електорат, и така се групират, че събрани на куп малцинства стават мнозинство и с правото си на глас създава извратени закони! Мъжките компании за това са мъжки с които аз се хваля, а не женски, където се подвизават и гейовете с надежда да ги сбъркат с нормалните жени!

Е как да знам бе. За кой ли път ти казвам - ти се хвалиш с мъжка и едиснтвено с мъжка компания. Аз харесвам жени, обичам жени, приятно ми е с жени, уважавам жени, забавлявам се на празници с жени , докато ти умишено и целенасочено ги отбягваш и мразиш и се хвалиш с единствено мъжка компания като единствен начин за приятно забавление.

Кой от нас е гей според тези признаци ???

И въобще не хваля феминизма нито гейовете . Можеш ли да ме цитираш поне в едно нещо ?

Да, хваля се и повтарям че харесвам жени. Като всеки нормален мъж . Това откъде накъде ме прави феминист или гей ???? :)

Виждам агресивното ти повтаряне нак омпекси , които са изцяло твои. Обвиняваш други в това което ти сам демонстрираш. Мъжките си предпочитания.

Прикриваш ги с яростен антифеминизъм, само дето ... наоколо няма никакви феминистки. Прикриваш сексуалната си погнуса от жени , от нормални жени и оправдаваш мъжките си предпочитания за компания с... мачовство...

Ще се хваля разбира се, горд съм, че съм се родил мъж, а не жена. Ти харесваш жени, ама само ги харесваш без да ги употребяваш като такива, и ги уважаваш от страх да не те изпъдят от женската си компания, че и при мъжете няма да имаш място. Аз ще продължавам да демонстрирам мъжките си предпочитания, вместо като теб, да предпочитам женски несъвършенства. За погнусата си от женската неприятна миризма ти обясних в другата тема и няма да се повтарям, а мачовството днес е най-необходимо за Хр. свят, за да се разбере най-после, кой ще кара влака, и че с женски машинист катастрофата е неизбежна!

Относно този израз, вече го коментирах, но ще добавя че ... това може да го каже само и едиснтвено един истински непоколебим гей.

Съжалявам... аз ,както всеки нормален мъж , без жена не виждам смисъл в живота.

Ти не си гинеколог, следоватлно за теб няма проблем  свят без досадни втори сорт хора - жени  ,  и само с мъжка компания. Както би казал всеки отявлен гей.

То според теб всички световно-известни философи са гейове, а нормални мъже са тези дето са като жените, без пишки! Ясно е, че аз не съм гинеколог, а съм техник, инженер, но не като теб, женски-инженер със забрадка, и това, че смятам жените за неспособни колкото мъжете си е мое мнение, а че жените стоят на по-долу от мъжете си е факт неоспорим, само дето слепите не го виждат и се надяват на мъжете да им изпадат пенисите и тестисите та да заприличат на жени. Е, няма да стане. Жената е стояла преди, стои и сега, и пак ще стои по-долу от мъжа, колкото и да не ти харесва и да не си го признаваш, защото това е природна даденост, ама ти нали си много начетен, ще намериш "опровержение", щом по конституция е написано друго!

Идея си нямаш колко си далеч от Солженицин.

Видял си в гугъл търсачката "мъжество" и  си се лепнал.

Сигурен съм нито си дочел статията, нито  можеш да схванеш за какво говори Солженицин. Плиткоумието си личи отдалеч. Не го забравяй.

То ти не си сигурен дали си мъж или жена, пък бил сигурен, че не съм дочел статията?!? Аз в каквото съм сигурен съм си сигурен, ти по добре помисли за себе си в какво си сигурен! Ето ти материал за размисъл, за да разбереш дали си сигурен или не си в твоите си убеждзения!

Цитат

Заключението на Ънуин, че след като дадена цивилизация вече е либерализирала сексуалността на жените, то няма нито един исторически случай, в който тя да е успяла да възстанови контрола си върху този елемент на по-късен етап. Т.е. феминизмът се явява последният стадий на разложение на дадено общество – фаза, от която няма връщане назад и при която въпросната цивилизация продължава съществуването си само в силно изменен (деформиран) вид, до пълното си самоунищожение.

Дано имаш достатъчно акъл, за да схванеш предупреждението!:angry:

преди 6 часа, herkules2 написа:

Аз ще продължавам да демонстрирам мъжките си предпочитания, вместо като теб, да предпочитам женски несъвършенства.

Жив и здрав да си в хомо компанийката си, няма проблем, отнасям се винаги с разбиране. Аз ще продължавам да си харесвам женски "несъвъшенства " :)

, а че жените стоят на по-долу от мъжете си е факт неоспорим

Оспорим е :)

Жената е стояла преди, стои и сега, и пак ще стои по-долу от мъжа, колкото и да не ти харесва и да не си го признаваш, защото това е природна даденост, ама ти нали си много начетен, ще намериш "опровержение", щом по конституция е написано друго!

Радвам се че конституцията не е писана от такива като теб. Както и много международни правни човешки  норми.

То ти не си сигурен дали си мъж или жена, пък бил сигурен, че не съм дочел статията?!?

Аз съм си много сигурен, а измишльотините ти за мен не ме интересуват. Казаното от мен към теб и оценките са изцяло и единствено на казаното и споделено от теб.  :)

Относно статията, просто си много , ама много далеч от Солженицин.

Една съвременна приказка , дето никъде в историята на човечеството я няма :

" Спящият красавец и принца " .........:lol6:

преди 1 час, by_chechi написа:

О, то сега има вече приказки за две принцеси, дето царуват заедно, а принца го няма! Убол се на вретеното докато предял и заспал дълбок сън! Андерсен ряпа да яде!:lol6:

Жив и здрав да си в хомо компанийката си, няма проблем, отнасям се винаги с разбиране. Аз ще продължавам да си харесвам женски "несъвъшенства " :)

Е, то е ясно, че колкото и да си несъвършен пак ще се харесваш, лошо няма, просто не си знаел че ще си с хомосексуални наклонности и за това подражаваш на женитге и ги харесваш, защото приличаш на тях! Аз ти казах, гнуслив съм си по рождение и ме е гнус от хомосексуалисти, но тук не може да имаме пряка видимост, така че бъди спокоен, а и в мъжкото ни обкръжение хомосексуалисти в реала не могат да припарят!

Радвам се че конституцията не е писана от такива като теб. Както и много международни правни човешки  норми.

Добре е, че и от теб не е писана, иначе до сега да са ратифицирали истанбулската конвенция и всички министри заедно с министър-председателя и президента да са само жени, а мъж забременил жена без разрешение от БХК или БФЖ отива директно в затвора!

Аз съм си много сигурен, а измишльотините ти за мен не ме интересуват. Казаното от мен към теб и оценките са изцяло и единствено на казаното и споделено от теб.  :)

Относно статията, просто си много , ама много далеч от Солженицин.

Бе де да знам, като гледам какви ги плещиш, чини ми се изобщо пък ти да си чувал за Солженицин, да не говорим за Аристотел, Шопенхауер или Ницше!

Много интересен текст от Конституцията на Република България:

Цитат

Чл. 47. (1) Отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и задължение на техните
родители и се подпомага от държавата.

Може да поразсъждавате над тези думи от основния закон на държавата. Забележете, че имаме право и задължение като прерогатив на родителите и вече подпомагане от страна на държавата. А не "децата са на държавата", а родителите трябва да я подпомагат.

Та така, нека минем и по-натам, към следния материал от Петър Порумбачанов от Асоциацията за домашно образование, който бих препоръчал:

Няколко думи за възпитанието

преди 12 часа, herkules2 написа:

Ти как се справяш с твоята жена, че можеш да пишеш по сред нощите?

Миро и жена?! Не ме разсмивайте! Тоя джендър сам си е сложил забрадка!!

преди 20 часа, Milkydead написа:

Феминизма ще остане поне още известно време , независимо на кой му харесва или не тъй като съвременния капитализъм не може да мине без него

Нали така бачкаторите стават два пъти повече, някой ги облага и с два пъти повече данъци? Кой не би искал с едно такова течение хем да увеличи количеството работници, хем да намали цената на труда?! Да, капиталистите имат нужда от жените -феминистки. Пък и някой трябва да им гледа децата, комуто ще плащат за тая работа и за някого ще има процент от тия пари също.

преди 3 часа, herkules2 написа:

Бе де да знам, като гледам какви ги плещиш, чини ми се изобщо пък ти да си чувал за Солженицин, да не говорим за Аристотел, Шопенхауер или Ницше!

Ама разбира се. Ако питаш по горния лумпен, съм олицетворение на всичкото зло на земята, на джендъри, мендъри, гейове , соросоиди, надгробни плочи ми пишеше... :)  и то само защото копче не може да ми опонира за нито едно нещо.

преди 40 минути, Lumberman написа:

Миро и жена?! Не ме разсмивайте! Тоя джендър сам си е сложил забрадка!!

И си сляп за женомразеца по горе, който под шапката на анти-феминизма оправдава и прикрива тоталната си погнуса от жените, прикрива  мъжките си предпочитания, и всичкия комплект признаци, описващи един класически гей :)

Ама нали спори с Миро,  значи е наш човек :)  Каквито и глупости да говори.

Представих си за миг ако аз бях говорил всичките тези простотии каквито херкулесчо.  Леле какво щяха да чуят ушите/очите ми  от вас   :) :)

преди 4 часа, by_chechi написа:

Имате си такъв - херкулесчо

Гражданите срещу Стратегията за детето алармират в отворено писмо до Бисер Петков за неправомерно отнето дете

Цитат

Детето е отнето без никаква работа по случая със семейството. В момента тече съдебна процедура по обжалване заповедта за отнемане. До настоящият момент НЕ Е УСТАНОВЕНО НАСИЛИЕ от страна на родителите върху детето. То осъзнава своята грешка, че се е обадило на въпросния телефон и заявява желанието си да се върне при майка си. Социалните работници, обаче до момента не се съобразяват с неговото желание, което би трябвало да представлява висшият интерес на детето и то все още се намира в ЦНСТ „Вълшебство“ София.

Въпросът за мен е докъде е прагът на търпимост към такъв род поведение и доколко битките ще бъдат индивидуални и всяко семейство ще се оправя поединично? Защото някои хора на това разчитат: на човешко безразличие и апатия, притъпени сетива и мисли от типа "нали ние не пострадахме". Е, спокойно, рано или късно и вие ще пострадате, и тогава другите ще си казват същото като вас преди да ви се случи...

При всички положения, според мен всяко семейство трябва да взема превантивни защитни мерки спрямо тия грантомотивирани работници...

Може ли малко по подробно инфо за взетото дете, но от по надежден източник ? че бутаймс си е доказан фейкомет :) 

преди 5 часа, miro20 написа:

Може ли малко по подробно инфо за взетото дете, но от по надежден източник ? че бутаймс си е доказан фейкомет :) 

Бултаймс са препубликували информацията, ако не виждаш. А ти нещо с "фейкометите" имаш проблем? А със себе си нямаш?!

Да де. Препечатано от някъде си в интернет.

Питах  дали има инфо за детето и кой и защо го държи и т.н. но очевидно нямаш такова.

преди 8 часа, miro20 написа:

Да де. Препечатано от някъде си в интернет.

Питах  дали има инфо за детето и кой и защо го държи и т.н. но очевидно нямаш такова.

Е, то нали ти имаш винаги истинска информация, дето освен теб никой не я е виждал, и понеже нямаш деца, тайно от завист си мечтаеш на нормалните хора да им отнемат децата! Само че при нас това няма да успее, за твое съжаление. Започнало е, но крадците на децата ще си строшат главите, освен ако някой собственоръчно не строши главата на някой изверг преждевременно, отнел биологичното му дете, като предупреждение за следващите гадове!

Апропо: Ти, след като нямаш деца, от къде на къде ще коментираш тази болезнена тема? Хей, защитнико на женската извратения!!! Това с отнемането на деца е феминистко-хомосексуална идея, а най-много страдат жените-майки от тази гнусотия! Норвегия е феминистка държава и там измислиха Барневарн и Барнхаус по образец на умопобърканите глави в САЩ през 80-те, защото гейове и феминистки са на власт в скандинавските страни! Пак ли ще ме обвиняваш в екстремизъм, защото ако зависеше от мен, щях да ги избия до крак тези изверги, за да не пръскат заразата си по света, без значение дали ти се струва хуманно или не? И това си е мое мнение (желание) и го казвам директно без заобикалки, а ти иди да хленчиш оплаквайки се на админите, преекспонирайки изказването ми, като терористична пропаганда!

току-що, herkules2 написа:

Пак ли ще ме обвиняваш в екстремизъм, защото ако зависеше от мен, щях да ги избия до крак тези изверги

току-що, herkules2 написа:

Е, то нали ти имаш винаги истинска информация, дето освен теб никой не я е виждал,

Напротив. Когато се аргументирам , гледам да е максимално от публични източници , които са известни на всички . В случая освен бултаймс и фейсбук съчинени писма, аз не успях да намеря подробности за отнетото дете.

Понеже съм се наслушал на какви ли не невероятни ваши фейкове, просто поисках малко повече инфо по темата.

Това че не можете да се аргументирате по нормален начин, не е мой проблем.

преди 19 минути, miro20 написа:

Напротив. Когато се аргументирам , гледам да е максимално от публични източници , които са известни на всички . В случая освен бултаймс и фейсбук съчинени писма, аз не успях да намеря подробности за отнетото дете.

Понеже съм се наслушал на какви ли не невероятни ваши фейкове, просто поисках малко повече инфо по темата.

Аргументация ли. То си е подходящо и за темата за пиераската конвенция, ама и за тук става:

Андрей Слабаков: В Европарламента е пълно с хора с бради и мустаци. И не всички са мъже

Какви семейства, какви деца, като няма нормалност, а и сред тия които управляват, е тъпкано с ходещи диагнози.

а, като няма нормалност, а и сред тия които управляват, е тъпкано с ходещи диагнози.

Подходящо е :) Но не отговаря на въпроса за детето , дето отнето в България

преди 9 минути, miro20 написа:

Подходящо е :) Но не отговаря на въпроса за детето , дето отнето в България

Ами дай ти повече и достоверно инфо. По спомени това не е първото отнето дете. Имаше и други такива драми и по времената на предишните кабинети на тиквата. Дори една почти коректно си я спомням, за един чужденец женен, или живял на семейни начала за нашенка, разделят се, отнемат детето на нашенката с милицията, имаше и видео снимано как става и му го дават да си го прави каквото си иска в чужбината.

преди 14 минути, miro20 написа:

Е, те твоите източници (все известни) хич, ама хич не лъжат!!! Опищяха целия свят, че Садам  имал Хим. оръжия и с все сили на НАТО и САЩ съсипаха държавата избивайки най-хуманно над 100 000 иракчани-военни, като не броим цивилните! И, къде останаха Хим. оръжия? Нали уж новините им не са фейк? В Сирия разиграха театър отново за хим. атака на Асад, като използваха артисти за инсценировката. Чак Тръмп са просълзил, и наредил ракетна атака с томахавките, като прпецизно внимавал да не засегне руски войници, че щеше да има "ти ли ме бутна или сам паднах"!? Те за това половината от томахавките му изпопадаха преди да стигнат целта си. И, да не повярваш Миро! Гледах новини преди войната в Сърбия на CNN без коментар. Показаха как Милошевич беше на посещение в Косово, където плачещи майки го молеха да им помогне: - "Г-н Милошевич, албанците ни тормозят! Грабят ни, колят ни и се гаврят с гробовете на нашите мъртви.......сочейки осквернени от албанците сръбски гробове!  Видях във видеото как Милошевич се просълзи и рече: От утре вече няма да ви колят!!! Не можех да повярвам на очите си!!! ДА, но от тогава повече не видят тези новини, дето според теб са фейк, а ги гледах по CNN!

Ами дай ти повече и достоверно инфо.

Браво бре. Аз да давам и търся информация за нещо което друг твърди.

Изпратено от моят Redmi Note 7 с помощта на Tapatalk

....И, къде останаха Хим. оръжия? .....

Ехооо..за детето питах .

Изпратено от моят Redmi Note 7 с помощта на Tapatalk

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.