Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще

Featured Replies

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Говорим принципно нали, че има такива които умишлено, целенасочено търсят да те извадят от обувките е така, но пак не ти дава право да я биеш, защото не постига нищо с това. 

https://faktor.bg/bg/articles/layf-stayl/klyuki/shon-konari-shokira-nezhniya-pol-zhenite-tryabva-da-badat-biti-ako-zasluzhavat

Различни хора, различно мислене, приятна вечер на антифеминистите!

• Отговори 677
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, herkules2 написа:

https://faktor.bg/bg/articles/layf-stayl/klyuki/shon-konari-shokira-nezhniya-pol-zhenite-tryabva-da-badat-biti-ako-zasluzhavat

Погледни розовото огледало и се завии с родопското одеало! Лека нощ.

преди 3 минути, acnekt написа:

Да тя баба ти ще бие тъпана и ще ходи да се оплаква за един шамар. Това, че не виждаш не значи че е нямало. Аз пък съм виждал. 

Значи ако тя ти отпери един шамар ше си траеш, щото първо и да я съдиш няма да спечелиш нищо и второ, ше ти се смее и куцо и сакато. Обаче ако и върнеш шамара- домашно насилие! Дрънн... Та ако не си разбрал, ето за този феминизъм говори Херкулес.

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Значи ако тя ти отпери един шамар ше си траеш, щото първо и да я съдиш няма да спечелиш нищо и второ, ше ти се смее и куцо и сакато. Обаче ако и върнеш шамара- домашно насилие! Дрънн... Та ако не си разбрал, ето за този феминизъм говори Херкулес.

Защо да ми се смеят. Не знам за какво Херкулес говори. Досега не съм разбрал. Мъгла ми е. Чета само някакви обиди, клевети и противозаконни действия.

току-що, herkules2 написа:

Човек винаги може да намерим някой защитник на едното или другото и тук не важи това само за насилието над жени, а за всичко. Е хубаво някой някъде го е казал това означава ли, че това е нормално (макар нормалността да е относитвлна)?

Хайде стига вече този въпрос за мен се изчерпа. 

преди 1 минута, acnekt написа:

Защо да ми се смеят.

Щот ги развеселяваш.

току-що, _Belial_ написа:

Щот ги развеселяваш.

Защо насилието те развеселява ли? Или социалното декласиране?

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Ако ти шибне шамар баба ти е с възпитателна цел, ако ти и шибнеш шамар на баба си е абсолютна глупост . 

преди 2 минути, acnekt написа:

Защо насилието те развеселява ли? Или социалното декласиране?

Ама то за мен ли говорим?

Ама то за мен ли говорим?

Ти започна с насилие и рецепта за жените. После ти стана весело. Явно това ти е развеселило.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Ако ти шибне шамар баба ти е с възпитателна цел, ако ти и шибнеш шамар на баба си е абсолютна глупост . 

Ако баба ти иска да те бие се криеш при дедо ти... и обратно.

Ако баба ти иска да те бие се криеш при дедо ти... и обратно.

Точно това е схемата брат, а в момент на коалиция баба ти с дядо ти бегаш у комшиите :D

преди 2 минути, acnekt написа:

Ти започна с насилие и рецепта за жените. 

Напротив, започнах с Библията.

Напротив, започнах с Библията.

Никъде не посочи цитат, за това твърдение. Къде точно в Библията пише, че трябва да се бие жените по 6 пъти на ден.

преди 4 минути, acnekt написа:

Никъде не посочи цитат, за това твърдение. Къде точно в Библията пише, че трябва да се бие жените по 6 пъти на ден.

Рецептата е на последна страница ,лично я писах.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Точно това е схемата брат, а в момент на коалиция баба ти с дядо ти бегаш у комшиите :D

С викове "домашно насилиееее", " двама срещу едииин"... :D

Eйй приспах ва некси. С песента- "Ай недей ма како."

преди 3 часа, acnekt написа:

Мизогиния или женомразец няма нищо сложно в тази дума. Човек като теб, който презира, мрази и ненавижда жените. Една от причината за нея е гинофобията. Страх от тях, от жените. Разбираемо е за теб с толкова жени се чувстваш застрашен и не ти се чува думата.

Ха ! не знаех че има определение на състоянието на херкулесчо :) 

"гинофобия"  Много точно !

преди 10 часа, miro20 написа:

To и за твойто състояние има термин- копрофилия...

преди 30 минути, _Belial_ написа:

To и за твойто състояние има термин- копрофилия...

И как реши че е това ? НЯкъде да съм показвал възхищение/ сексуална възбуда от фекалии ??

:)

Докато казаното/писано от херкулесчо ясно и недвусмислено го определя като "гинофоб".

Ах да... просто си се заяждаш и пробваш поредните обиди/заяжданици

преди 10 часа, miro20 написа:

Знаех че си неграмотен и други ти го казаха, но не знаех, че си чак толкова неграмотен. Подвеждаш се по друг неграмот(на)ен с неопределен пол, дето пищи за да ме баннат отново, размахвайки като теб конституции, закони, специални права за този или онзи понеже не му изнасят коментарите ми, и ме поставя под общ знаменател с убийците, само защото не понасям феминизма, показвам кирливите му ризи и физически бих се саморазправил с всяка феминистка ако ме предизвика и прекрачи границата на търпението ми! И да уточня за неграмотните!!!!! Ако жена ми посегне на обществено място, може за остане със счупена или изкълчена ръка. Толкова ме е "страх" от жени, че тестостеронът ми се покачва при спор с тях и си ги представям като боксови круши във фитнес салона! Ти явно не си прочел Чудомир, който ти посочих, за да разбереш какво е женомразец. Керкедекът в разказа му е точно такъв, за какъвто ти си ме представяш, с тази разлика, че аз освен жена имам и дъщери, и тъща, и леля (сестра на тъщата) и над 16 котки (10 женски) в двора, заради които купувам котешка храна по желание на жените у дома, нищо че ненавиждам котки. Имам и много птици-кокошки и пуйки на село, за които се грижи тъщата и в края на есента заработва консервният комбинат в двора. По твоята логика ако бях женомразец като Керкедека, трябваше да избия де що женско животно има около мен! Е и? Какво ще ям тогава за да поддържам физиката си? Неграмотността ти е потресаваща. Я си потърси информация в тълковния речник за да разбереш какво е гинофобия! Гинофобията няма нищо общо с мизогинията. Колко пъти да ти обясня, че никога не ме е било страх от жени? То от мъже не ме е страх, та от жени ли да се страхувам? Какво могат да ми направят? Само с два юмручни удара бик събарям преди да го умъртвят с ток в кланицата. Сега да не ме изкараш и убиец на животни и отново да призовеш модераторите да ме баннат. И понеже обясних доста за неграмотните, слагам край на лирическото отклонение. И пак ти давам материал за размисъл. Бих могъл да защитавам женския пол с голям патос, но днешните "модерни" жени не го заслужават.

https://chitanka.info/text/5272-nevesta-nena

Чети Миро и дано проумееш действителността, днешната и животът в миналото. Народопсихологията е ценна, и думи като морал придобиват стойност с голямо значение през патриархалния период! Семейството стои над всичко останало, заради което има и такива теми, а феминизмът унищожава бавно, но сигурно традиционното семейство, като не се бори за равенство с мъжете, а се бори за юридическо надмощие над мъжете ......гиноцентризъм!

преди 1 час, herkules2 написа:

Толкова ме е "страх" от жени, че тестостеронът ми се покачва при спор с тях и си ги представям като боксови круши във фитнес салона! 

Нима мислиш, че някой тук се съмнява в твоята мъжественост, макар че психологията казва че човек говори най- много за това което му липсва :D

преди 1 час, herkules2 написа:

Само с два юмручни удара бик събарям преди да го умъртвят с ток в кланицата. Сега да не ме изкараш и убиец на животни и отново да призовеш модераторите да ме баннат. 

От жени, мъже и бик страх нямаш, но от модератори се страхуваш  :lol6:

преди 4 часа, herkules2 написа:

че аз освен жена имам и дъщери, и тъща, и леля (сестра на тъщата) и над 16 котки (10 женски) в двора, заради които купувам котешка храна по желание на жените у дома, нищо че ненавиждам котки. Имам и много птици-кокошки и пуйки на село, за които се грижи тъщата и в края на есента заработва консервният комбинат в двора.

Само затвърждаваш страха от жените. Заобиколен си от жени и се страхуваш. 

преди 38 минути, acnekt написа:

Само затвърждаваш страха от жените. Заобиколен си от жени и се страхуваш. 

Напротив, затвърждава че не е това в което го обвинихте-  женомразец, насилник, убиец... Ако беше такъв и с толкова много материал за издевателства около себе си, това щеше да е най- щастливия женомразец на света.

преди 4 минути, _Belial_ написа:

Напротив, затвърждава че не е това в което го обвинихте-  женомразец, насилник, убиец... Ако беше такъв и с толкова много материал за издевателства около себе си, това щеше да е най- щастливия женомразец на света.

И аз не обичам змии, но това не значи че няма или не съм заобиколен от змии. Или че обичам змиите, само защото съм заобиколен от змии.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.