Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната против семейството - минало, настояще и бъдеще

Featured Replies

Семейството е основна градивна единица на обществото!

Заблуда е за доминиращият фактор в неговата същност!

Любовта е взаимна и еднозначна!

• Отговори 677
  • Прегледи 37,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 часа, herkules2 написа:

Моето семейство е казармено и синхронът е на много високо ниво.

Някъде казармения "синхрон" и издевателства над новобранци избива в съвсем друга посока https://dnes.dir.bg/svyat/ruski-voenen-zastrelya-8-svoi-kolegi-v-baza-v-dalechniya-iztok

Саморазправата днес се крещи от всички медии и насилието над жените непрекъснато се увеличава вместо на намалява, ако ти не си забелязал.

Тъй де. Затова именно се търсят закнови мерки и международни конвенции за защита на по слабия . Но ти четеш както "дявола чете евангелие".

Това не е "женска наглост" , а точно обратното.

Тя и ИК щеше да се ратифицира по същия начин по който конституцията направи по-равноправна жената от мъжа, ако хората не се бяха вдигнали на протест. Тогава всеки мъж щеше да е подсъдим, като потенциален изнасилвач и по конституция ще е зависим от случайна жена, обвинила го в прегрешения, които той няма право да отрича, дори и да са невярни! Такъв вид конституция подлежи на ревизия и промяна.

Първо - ИК не бе ратифицирана не заради проблем с дефинирането на равенство, а заради неясното тълкуване на "социален пол" и т.н.

Проблемите с насилието над жените въобще не е поставяно под въпрос. И ние си имаме подобни закони, разликата е че с една международна конвенция , вече държавата ще има много по големи задължения по тази тема. Ще трябва да осигурява и временни жилища, и психологична помощ, и много други неща и т.н..

Второ... ИК няма нищо общо със смехориите че всеки мъж щял да бъде съден за изнасилване.

Трето ... Конституцията е нещо съвсем отделно от тази конвенция, но ти ги тълкуваш като едно...

Тотална каша :) 

преди 11 часа, miro20 написа:

Някъде казармения "синхрон" и издевателства над новобранци избива в съвсем друга посока https://dnes.dir.bg/svyat/ruski-voenen-zastrelya-8-svoi-kolegi-v-baza-v-dalechniya-iztok

Тъй де. Затова именно се търсят закнови мерки и международни конвенции за защита на по слабия . Но ти четеш както "дявола чете евангелие".

.........................................

Уважаеми колега,

Мисля, че цитираната от Вас "новина" не е по темата.

Ще Ви бъда благодарен да ни информирате, когато американски младежи се стрелят в училищата.

преди 20 часа, acnekt написа:

И какви са тези мъжки дела? Мятане на копие. Отиване да се бие с друго племе. Завладение на нова пещера. Пиене на бира.

Да, мястото на жената според теб е да бъде разсилна, да слугува на мъжа и да го забърсва след ядене, тъй както прави мама.  Кухненски секс робот.

Ясно, щом полът ти е неопределен, това предполага от кой пол си, щом не знаеш, кои и какви са мъжките дела. Мъжко дело е техническият прогрес и почти всички изобретения и технически постижения. При женска намеса (участие) в мъжките дела динамиката на работния процес се нарушава и прогресът като цяло се забавя, а с женски ръководител определящ начина на работа направо спира. Попадал съм на женски инженер и то в Германия, дето няма познанията на нашите ученици в кръжоците по ел.техника, но пък в кабинета на бюрото си имаше скъп мултицет, който носеше само за авторитет пред работниците си, без да може да работи с него. Има ли жена в мъжки колектив винаги има проблем и работата не е спорна. Жената трябва да си знае мястото, а не да се бърка в мъжката работа, която не разбира, но по обясними причини ти няма как да го разбереш.

преди 21 часа, Alletheya написа:

Като те слушам май новият Абу Бакт Ал -Багради е тук !!!

Ами не ме слушай, не си длъжна. И аз като те слушам ми става лошо. Ще ми се наложи да искам след малко от ония хапчета на жена ми, доган ли или какъв тиган бяха все ги забравям

преди 20 часа, Alletheya написа:

От появата на маймунският Иссус Христос -опресора  и унищожителя  на духа до ден днешен са 2500 г.точно Мъжки Чист Аврамически Пaтриархален Ред .Ууправляван само от мъже!  Мъжки съвети ,мъжки партита ,мъжки силни ръце

Разбира се, че патриархалният ред е съхранил човечеството до сега. Феминизмът унищожава семейството, а от там и бялата раса, за която с такъв патос говориш. За това ще е добре мъжете да се събудят и с мъжките си силни ръце да вземат отношение относно отровата, заразила женския пол.

преди 21 часа, Alletheya написа:

1- Жената никога не е била низше същество тя е била в ранг и статус Богиня майка и създателка и е управлявала всички цивилизации от Бронзовата епоха. т.е преди да се появи измисленият и несъществуващ Муньо Иссус ,който е творение на същите тези ,които изличават Европа в момента.

И кои са тези цивилизации от бронзовата епоха, дето жената с ранг на богиня е създателка и е управлявала до появата на този измислен Христос или Муньо Иссус, както ти го нарекла? Да не би да си забравила да си изпиеш лекарствата? Все пак семейството (ако все още го има) е от мъж и жена.....за сега!

преди 12 часа, miro20 написа:

Това не е "женска наглост" , а точно обратното.

Ха ха, търсели се мерки? И как се търсят тия мерки, след като все не се намират? Трябва да се вземат мерки за да се озапти женската наглос и стремеж за надмощие над мъжа. Или попросто казано.....да си отнеме юридическата власт от жените с която се стремят дя се гаврят с мъжете. То за това и няма вече семейства. Жената щяла да командва в семейството щото била много по-равноправна от мъжа?!? Друг път! Какъв ще е този мъж, сигурно ще е без тестиси, щом жена ще го командва. Е, има и такива, ти си пресен пример. Не се заяждам, просто констатация от изказванията ти за женското по-равенство по конституция!

преди 12 часа, miro20 написа:

Първо - ИК не бе ратифицирана не заради проблем с дефинирането на равенство, а заради неясното тълкуване на "социален пол" и т.н.

Проблемите с насилието над жените въобще не е поставяно под въпрос. И ние си имаме подобни закони, разликата е че с една международна конвенция , вече държавата ще има много по големи задължения по тази тема. Ще трябва да осигурява и временни жилища, и психологична помощ, и много други неща и т.н..

Второ... ИК няма нищо общо със смехориите че всеки мъж щял да бъде съден за изнасилване.

Трето ... Конституцията е нещо съвсем отделно от тази конвенция, но ти ги тълкуваш като едно...

Тотална каша :) 

Добре, че измислиха тоя "социален пол", че инак "отиде коня у ряката!" Я сега обърни внимание на изказването си? Признаваш, че имаме подобни закони (които се надявам някой ден да се променят както в Русия), признаваш, че отново огромни и неоправдани разходи по издръжка на чужди (международни) жени, които да вилнеят с дипломатически имунитет и да са над държавата и пак искаш ИК да бъде ратифицирана!? Не съм казвал, че всеки мъж ще бъде съден за изнасилване, а че всеки мъж би могъл избирателно да бъде осъден за някакъв вид насилие над жени или изнасилване щом някоя жена реши да му отмъсти за нещо! При изрично условие, че мъжът няма право да доказва невинността си. Чак Тръмп се изсмя на тази простотия, но ти трябва да го знаеш. Ти всичко знаеш, но не ти изнася да го казваш. Я кажи защо САЩ, Англия, Гърция и останалите не ратифицираха тази ИК? Защото разумът надделя над феминистичната лудост. Ако бяха направили тази глупост щеше да е още един пирон в ковчега на семейството, за което говорим в тази тема!

преди 42 минути, herkules2 написа:

При изрично условие, че мъжът няма право да доказва невинността си.

Айде бе ? :) 

Къде си го чул това ?

преди 43 минути, herkules2 написа:

Не съм казвал, че всеки мъж ще бъде съден за изнасилване, а че всеки мъж би могъл избирателно да бъде осъден за някакъв вид насилие над жени или изнасилване щом някоя жена реши да му отмъсти за нещо!

Ахааа... решава някоя жена да "отмъсти за нещо"  на някой мъж, и затова се грижи ИК ? :)

преди 44 минути, herkules2 написа:

признаваш, че отново огромни и неоправдани разходи по издръжка на чужди (международни) жени, които да вилнеят с дипломатически имунитет и да са над държавата и пак искаш ИК да бъде ратифицирана!?

Пак измислици. Казвам че когато държава се обвърже по силата на някоя конвенция, това например, я задължава да съдейства примерно ако някой насилник избяга в друга държава. Както и обратното, някой може да получи защита в друга държава. Както и че мерките би трябвало да се универсални . Споменах например временни жилища, лекарска помощ и др.

преди 47 минути, herkules2 написа:

акони (които се надявам някой ден да се променят както в Русия)

Говорли сме за декриминализирането на домашното насилие в РФ много пъти. Общо взето това е крачка назад. Цитирал съм ти много случаи, когато именно заради липса на мерки срещу  домашен тормоз и побоища , властите се намесват едва когато се стигне до труп. Не ми се преповтаря страите неща които сме дискутирали.

Така че това е абсолютно неудачен пример. По скоро пример как не бива да се прави.

преди 51 минути, herkules2 написа:

Трябва да се вземат мерки за да се озапти женската наглос и стремеж за надмощие над мъжа. Или попросто казано.....да си отнеме юридическата власт от жените с която се стремят дя се гаврят с мъжете. То за това и няма вече семейства. Жената щяла да командва в семейството щото била много по-равноправна от мъжа?!? Друг път! Какъв ще е този мъж, сигурно ще е без тестиси, щом жена ще го командва. Е, има и такива, ти си пресен пример. Не се заяждам, просто констатация от изказванията ти за женското по-равенство по конституция!

Ти верно много си се радикализирал. Да приемаш половинката си като равен човек въобще не означава че си без тестиси , или че те командори. :) 

И последно... Нали знаеш че не се обиждам от по малки хора :)  

Всеки път когато избълваш такива дискриминационни простотии, съчетано с цитираните по горе манипуации и лъжи, ти излагаш себе си . Не мен или друг :) 

преди 1 час, miro20 написа:

Айде бе ? :) 

Къде си го чул това ?

Пише го в превода на ИК! Прочетия внимателно, обърни внимание на начина за обвиненията и ще разбереш!

Ахааа... решава някоя жена да "отмъсти за нещо"  на някой мъж, и затова се грижи ИК ? :)

Точно така, само че не им се получи на феминистките и манифестът им отиде в шеста глуха при нас.. И по добре, защото тогава насилието щеше да нарасне още повече.

Пак измислици. Казвам че когато държава се обвърже по силата на някоя конвенция, това например, я задължава да съдейства примерно ако някой насилник избяга в друга държава. Както и обратното, някой може да получи защита в друга държава. Както и че мерките би трябвало да се универсални . Споменах например временни жилища, лекарска помощ и др.

Абе приказвай си ги ти тия, само че на някой друг дето ще ти повярва. Не ни стигат женските НПО-та пиявици, дето изяждат сума ти пари за женска защита, без да е необходима такава, ами и международни жени да хрантутим, дето ще разбиват български семейства с феминистичните си простотии. "Храни куче да те хапе"!

Говорли сме за декриминализирането на домашното насилие в РФ много пъти. Общо взето това е крачка назад. Цитирал съм ти много случаи, когато именно заради липса на мерки срещу  домашен тормоз и побоища , властите се намесват едва когато се стигне до труп. Не ми се преповтаря страите неща които сме дискутирали.

Така че това е абсолютно неудачен пример. По скоро пример как не бива да се прави.

Я, чувай? Неудачен пример било, и не трябвало да се прави? И кой го реши, че не трябва да се прави? Ти ли? Аз съм на друго мнение. Щом са го направили, значи има защо. Каква ще е ползата когато жена обвини необмислено мъжа си в домашно насилие и после ще трябва да плати глобата за това от семейния бюджет. Няма такова нещо като домашно насилие. Това е семейство, създадено със съгласието на двамата. Споровете в семейството също се решават в него. Никой няма право да се меси в съпружеските оттношения. Какво ще рече мъж, да изнасили собствената си жена? Ами като не иска да я онождат да не се омъжва и да стане монахиня! Насилието трябва да се промени като термин с укротяване на опърничева жена. Тогава ще се предифинира и насилието и за да го има, само жената ще е виновна, което в същност е и в действителност!

Ти верно много си се радикализирал. Да приемаш половинката си като равен човек въобще не означава че си без тестиси , или че те командори. :)

То и ти си се радикализирал само че във феминистична посока. Да допускаш жена да те командва и да го намираш за нормално?! Моята половинка тежи 49 кг., а аз съм 101кг. в момента на гладен стомах. По-висок от нея съм с 9см. Мога да я нося с едната ръка, а с другата малката щерка на столче, която е 52кг. Как ни виждаш равни? Дали тя ще може да ме носи заедно с щерката, както аз нея? Те жените не са равни по между си, както и мъжете. За какво равенство говорим изобщо? Ето аз си имам половинка и не я смятам за равна, а тя няма претенции за това. Я кажи къде е твоята половинка, дето ти е равна и ще изпълняваш всяко нейно желание, в противен случай край на съвместния ви живот?

преди 3 минути, herkules2 написа:

Пише го в превода на ИК! Прочетия внимателно, обърни внимание на начина за обвиненията и ще разбереш!

В разгара на обсъждаето на ИК съм виждал всякакви цитати в нея тема, но никъде нито тук, нито от известни юристи, не съм срещал  коментар за такъв текст.

Ще се радвам да ми посочиш. :) 

преди 4 минути, herkules2 написа:

Точно така, само че не им се получи на феминистките и манифестът им отиде в шеста глуха при нас.. И по добре, защото тогава насилието щеше да нарасне още повече.

Аха.. значи в страните приели ИК  насилието е нарастнало ?  :)  Айде бе ?

В другата тема за ИК винаги това съм се чудил... Всички противници на ИК дават примери , практики  , снимки на джендъри с обици ,  видеа и т.н. , но от страни дето нямат ИК.  :) 

преди 6 минути, herkules2 написа:

за женска защита, без да е необходима такава

Световната статистика е доста различна от твоите лъжи.

преди 7 минути, herkules2 написа:

ами и международни жени да хрантутим, дето ще разбиват български семейства с феминистичните си простотии.

Какви  международни жени   хрантутим ?  Де ги видя  тия феминистки ? кои феминистки какви български семейства са разбили ???

преди 8 минути, herkules2 написа:

Каква ще е ползата когато жена обвини необмислено мъжа си в домашно насилие и после ще трябва да плати глобата за това от семейния бюджет. Няма такова нещо като домашно насилие.

За примера с РФ з акойто говорим,  реалността е че се вземат мерки когато се стигне до труп. Не знам колко "необмислени обвинения" има в съдебната практика, то атова много семейства стигат до някакви споразумения в съда и всичко приключва без трупове, но кой ще върне човешкия живот ?

Ти ли ?

Ах да, забравих че не ти пука за живота на съществото "жена" .

преди 11 минути, herkules2 написа:

Няма такова нещо като домашно насилие. Това е семейство, създадено със съгласието на двамата. Споровете в семейството също се решават в него. Никой няма право да се меси в съпружеските оттношения. Какво ще рече мъж, да изнасили собствената си жена? Ами като не иска да я онождат да не се омъжва и да стане монахиня! Насилието трябва да се промени като термин с укротяване на опърничева жена. Тогава ще се предифинира и насилието и за да го има, само жената ще е виновна, което в същност е и в действителност!

Аха... споровете се решават в семейството, в което обаче, жената няма глас.

И според теб, насилието , което обикновенно е ежедневен безпричинен побой над жената/децата  за теб е  ... "опърничева жена"

А жената е "виновна по дефолт" за всичко , дори за прищявката ,каквато и да е тя, на мъжа си .  :)

Що за глупости . Не става така, другарю Багдади албин... бла бла....

преди 14 минути, herkules2 написа:

То и ти си се радикализирал само че във феминистична посока. Да допускаш жена да те командва и да го намираш за нормално?!

Жена ме командвала ???  :laughing4:

Не, наиситна ми е интересно от къде и как реши че жена ме командва.  :) 

ИЗразих единствено съжаление че ти никога няма да усетиш щастието и истинска подкрепа на човек/жена/  до себе си . 

преди 16 минути, herkules2 написа:

Моята половинка тежи 49 кг., а аз съм 101кг. в момента на гладен стомах. По-висок от нея съм с 9см. Мога да я нося с едната ръка, а с другата малката щерка на столче, която е 52кг. Как ни виждаш равни?

Аха.. равенстовото мериш в килограми.... еххехе  :) 

преди 6 минути, miro20 написа:

В разгара на обсъждаето на ИК съм виждал всякакви цитати в нея тема, но никъде нито тук, нито от известни юристи, не съм срещал  коментар за такъв текст.

Ще се радвам да ми посочиш. :)

То ти никога няма да си признаеш и на бялото винаги ще казваш, че е черно.

преди 7 минути, miro20 написа:

Аха.. значи в страните приели ИК  насилието е нарастнало ?  :)  Айде бе ?

Да, във Франция и в Турция значително. В останалите страни не се е променило. В Норвегия убийствата на жени са три пъти повече от тези в България на глава от населението. Защо така, а? Май на някои мъже там не им пука за феминистичното правителство и не си поплюват по отношение на женските простотии. Гледай филма "Снежният човек" за да ти стане по-ясно! Все едно. Загиват като общество, заради феминизма, и кражбата на деца от чужди семейства няма да им помогне!

преди 13 минути, miro20 написа:

За примера с РФ з акойто говорим,  реалността е че се вземат мерки когато се стигне до труп. Не знам колко "необмислени обвинения" има в съдебната практика, то атова много семейства стигат до някакви споразумения в съда и всичко приключва без трупове, но кой ще върне човешкия живот ?

Ти ли ?

Ах да, забравих че не ти пука за живота на съществото "жена" .

Ти не ги мисли руснаците за техните мерки. Взели са ги точно за да няма много женски трупове. Когато жената знае, че заради голямата си уста може да стане на труп, няма да си я отваря и мъжът няма да я трупясва. Труповете преди взетите мерки са били много повече. Мерките спасяват много женски животи по този начин. За това насилието там след това е намаляло и ти много добре го знаеш. За другото си прав. Пука ми единствено за моите си жени,  другите не ме интересуват.

преди 20 минути, miro20 написа:

Аха... споровете се решават в семейството, в което обаче, жената няма глас.

Когато жената няма глас, няма спорове в семейството. Гласът и се взема под внимание, само ако мъжът го реши.

преди 22 минути, miro20 написа:

И според теб, насилието , което обикновенно е ежедневен безпричинен побой над жената/децата  за теб е  ... "опърничева жена"

Няма насилие без причина. За да го има, значи жената го е предизвикала, което значи че сама си е виновна, а щом е опърничева и не се разбира от дума, следва "лечение" от мъжа по традиционния начин, кото се оказва най-ефективно от време оно!

преди 25 минути, miro20 написа:

А жената е "виновна по дефолт" за всичко , дори за прищявката ,каквато и да е тя, на мъжа си .  :)

Що за глупости . Не става така, другарю Багдади албин... бла бла....

Така е според библейските притчи, не съм го измислил аз. Ако пък това са глупости, тук една потребителка ще ти го разясни с подробности още от бронзовата ера, за жената-богиня, дето създала сума ти и цивилизации и ги управлявала чак до Христово време! Сега да не ме изкараш братовчед на Бин Ладен?

преди 30 минути, miro20 написа:

Жена ме командвала ???  :laughing4:

Не, наиситна ми е интересно от къде и как реши че жена ме командва.  :) 

ИЗразих единствено съжаление че ти никога няма да усетиш щастието и истинска подкрепа на човек/жена/  до себе си . 

Абе ти си ги приказвай тия на друг. Сучеш овърташ и все тая. Я създай семейство по твоите представи за равенство и тогаз ще бъдеш командван одма от жена си, ако въобще някога имаш такава. Аз щастието съм го усетил отдавна и бракът ни го потвърждава, а жена ми винаги ме е подкрепяла и е била до мен през тези години.

преди 34 минути, miro20 написа:

Аха.. равенстовото мериш в килограми.... еххехе  :) 

А ти в какво го мериш, в дължини ли? Ако го мериш по интелект пак не ти се получава. Женската вместимост за информация е значително по-малка от тази на мъжа. Т.е. капацитетът им за умсвен багаж на жените е по-малък от този на мъжа, а и факт е, че всички гении на планетата са мъже.

преди 8 часа, herkules2 написа:

Ако го мериш по интелект пак не ти се получава. Женската вместимост за информация е значително по-малка от тази на мъжа. Т.е. капацитетът им за умсвен багаж на жените е по-малък от този на мъжа, а и факт е, че всички гении на планетата са мъже.

Да, така меря с половинката нещата - по интелект. Твоето първобитно ниво на мисъл по килограми ... не ме засяга :) 

Както виждаш , дори не си заслужава да коментирам останалите ти глупости

Цитат

То ти никога няма да си признаеш и на бялото винаги ще казваш, че е черно.

Питах за цитати от ИК. Нямаш такива, следователно сам доказваш че лъжеш :)

Цитат

В Норвегия убийствата на жени са три пъти повече от тези в България на глава от населението. Защо така, а?

Защото май пак спекулираш, да не кажа.. .просто лъжеш. Това което намирам за Норвегия е :

0.5 убийства на 100 хил население  , и 28 изнасилвания на 100 хил.https://knoema.ru/atlas/Норвегия/Уровень-убийств

България статистиката е  съответно 1.5  на 100 хил. и 142 изнасилени жени, 30 от които убити.https://www.monitor.bg/bg/a/view/vsjaka-peta-jertva-na-iznasilvane-ubita-148253

Като всяка десета жена у нас признава че е била изнасилвана. Всяка десета !

А в РФ да ти припомня декриминализирането на домашното насилие не доведе до намаляването му https://www.svoboda.org/a/30057907.html

Така че с лъжи ,лъжи и пак лъжи,освен да се излагаш, друго не правиш :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 часа, miro20 написа:

защото май пак спекулираш, да не кажа.. .просто лъжеш. Това което намирам за Норвегия е :

0.5 убийства на 100 хил население  , и 28 изнасилвания на 100 хил.https://knoema.ru/atlas/Норвегия/Уровень-убийств

България статистиката е  съответно 1.5  на 100 хил. и 142 изнасилени жени, 30 от които убити.https://www.monitor.bg/bg/a/view/vsjaka-peta-jertva-na-iznasilvane-ubita-148253

Като всяка десета жена у нас признава че е била изнасилвана. Всяка десета !

Тя тази статистика е стъкмистика и информацията винаги е изкривена в полза на феминизма. Ако това е вярно как и кога е била изнасилвана всяка десета жена? Сигурно секса у дома винаги може да се представи за изнасилване, когато на жената и скимне, ако мъжът не и задоволява капризите. Ето ти информация, за която толкова много крещиш.

http://legalworld.bg/75470.porednata-manipulaciia-myje-ubivat-jeni-predstavia-bylgarite-kato-nasilnici.html

Цитат

Ще започнем с първото и по-лесното. То попада в категорията лъжи. Къде е България като процент на убитите жени? Съгласно статистиката на ООН в Европа с по-малко убийства на жени на глава от населението са само Гърция, Македония, Ирландия, Люксембург и Швеция. Всички останали страни са на нивото на България че, и по-надолу. И то не с малко. Като пример ще дам Норвегия която има над 3 пъти повече убийства на жени на глава от населението от България. Т.е. никой няма право с лека ръка да съди цялото ни общество и да нарича страната ни "гробнище за жени".

Кой сега лъже! Аз или ти? Сигурно и това за теб е фейк, защото всичко което не ти изнася е фейк или стари новини. Има и нови новини, ама много и съвсем нови. Само си намери подходящ браузер и ще ги видиш, защото ще намериш това, което търсиш и ще кажеш свободно това, което виждаш и мислиш. Там не може да запушиш устите на тези, които не са съгласни с провежданата политика на феминизация и деградация на обществото от Сорос и сие, за съсипване на семейството с прословутите женски права, защото няма модератори! Ето и "образец" за семейство и репродукция на човешки фактор по скандинавския принцип. Не напразно тези народи ще изчезнат, но защо и ние да ги последваме?

http://glasove.com/categories/intervyuta/news/ot-1-yuli-2018-seksyt-v-shveciya-sreshtu-pismeno-syglasie

Цитат

Швеция приема закон, в който се затягат наказанията и се разширяват хипотезите за сексуалното насилие. От 1 юли 2018 г. като съгласие за доброволен секс там ще се смята само писмено разрешение. Става дума за т.нар. Закон за съгласието. За да се стигне до сексуален акт, трябва да има писмено съгласие. Това важи за сексуални отношения между съпрузи, несемейни, гейдвойки, групов секс.

Как го виждаш това на практика. Когато се прибирам у дома, трябва пълво да мина през нотариуса ли, ами ако жена ми е заета и не може да дойде за да даде съгласието си, което да бъде заверено?

Цитат

Както каза премиерът на Швеция Стефан Льовен в предколедното си радиообръщение: "Без изрично съгласие сексът не може да се смята за доброволен". Новият закон въвежда две нови правни фигури "изнасилване по невнимание" или "изнасилване поради небрежност".

Това кърти мивки!!! "изнасилване по невнимание или "изнасилване по небрежност"!

Цитат

Има и случай на политичка от Зелените, която разказва, че седмици след сексуалния акт е осъзнала, че е изнасилена. В Швеция, а и отскоро в Германия се смята за изнасилване, ако единият партньор каже: не, а другият партньор въпреки това продължи акта.

То сега заради Ме Тоо всяка жена която реши да озлочести мъж може да се "сети" изведнъж, че преди 35 години е била изнасилена от него!

А сега де? Мирко, ти правил ли си някога секс, или само си чувал да него? Я си представи че преди сублимния момент изведнъж жената каже стига, спри, че ще те съдя за изнасилване!!! Ще ти се пръснат кайсиите бре, и ще те боли чак стомаха. Не знам само при писмено съгласие дали това спродължаването на акта се брои за изнасилване?

Цитат

Управляващото правителство се смята с феминистка насоченост.

Ето това е причината за тази извратения. Правителство с феминистична насоченост. Щом там мъжете са допуснали феминистките да се гаврят по този начин, значи че мъжете там са се свършили. Слава Богу, че сме балканска страна и на такива извратении им отвръщаме подобаващо и със сила. Не напразно Русия се смее на тази извратения, дето мъжът по ИК не може да ухажва жената, защото ще се брои за изнасилване. Какво да говорим за здравословен секс, след като ще е с нотариус и някой, който да свети за да се види дали ще е изнасилване или законно сношение!

току-що, herkules2 написа:

Тя тази статистика е стъкмистика и информацията винаги е изкривена в полза на феминизма.

Аз ти цитирам цифри от официални международно публикувани статистики , докато от теб не виждам такива.

Статии и манипулации всякакви има, но да даваш за пример Норвегия, която е призната за една от най добрите страни за живот с най ниски нива на престъпност, е леко смешно .

Освен че и лъжеш както доказахме по горе. :)

Относно законите на Швеция. Я ми кажи какво общо има с ИК ? ?

Ами  решили са, обсъждат си , приемат си . И отново е леко смешно да даваш пример Швеция, която също е една от най добрите страни за живеене.

все едно неандерталец да критикува джакузи :) 

преди 52 минути, miro20 написа:

Аз ти цитирам цифри от официални международно публикувани статистики , докато от теб не виждам такива.

Статии и манипулации всякакви има, но да даваш за пример Норвегия, която е призната за една от най добрите страни за живот с най ниски нива на престъпност, е леко смешно .

Освен че и лъжеш както доказахме по горе. :)

Относно законите на Швеция. Я ми кажи какво общо има с ИК ? ?

Ами  решили са, обсъждат си , приемат си . И отново е леко смешно да даваш пример Швеция, която също е една от най добрите страни за живеене.

все едно неандерталец да критикува джакузи :) 

Те твоите официални и международни публикувани статистики, в същност са стъкмистики. Ясно е че, няма да видиш в моите коментари лъжливи измислици за успехите на жените след еманципацията им. Феминизмът контролира медиите чрез Сорос, Ротшилдови, Рокфелеровци и останалите милиардери, продали душата си на дявола! Все още има информация за случващото се в действителност. Възникват сайтове, които се задържат за малко, докато не бъдат премахнати от зловещата пропагандна машина, обслужваща феминизма. За това има и друга страна на нета. Там човек намира, каквото иска да разбере без цензура. Норвегия е най-добрата страна за живеене, ама друг път. Ако беше така, нямаше толкова много семейства от различни страни (включително и български) да я напускат и да я съдят в Страсбург, излъгани и подмамени за добрия начин на живот, при който със закон могат да им откраднат децата, а те ще трябва да са много доволни от това!

на 9.11.2019 г. в 21:28, herkules2 написа:

на 9.11.2019 г. в 21:51, herkules2 написа:

Моето семейство е казармено и синхронът е на много високо ниво. За това сентенцията "докато смъртта ни раздели" е оправдала значението си.Жената е била низше същество и още се възприема като такава .Щом повече от 3/4 от света я смята за такава значи че е по-вероятно да е такава. Изкормването на малки котенца и правенето на бобми за взривяване на хора го е нямало в такъв мащаб по времето когато жената е била низшо същество в сравнение с мъжа. Мястото на жената в него е в кухнята, зад печката и да не се бърка в мъжките дела.

на 10.11.2019 г. в 19:52, herkules2 написа:

Попадал съм на женски инженер и то в Германия, дето няма познанията на нашите ученици

И частният случай на попадал си, веднъж , ти даде повода да говориш свободно глупости за общата маса жени! Страшен опит с жените  г-н  Абу-Бакр-Ал-Багради Имате схващанията на Ислямска държава мислене-zip.Май гледането на Турските сериали ви е скопило интелектуално и ви измъчва някаква Турско-Мюсюлманска менталност с това дивашко отношение към жените..Пийте си Прозака моля. Никоя жена не ви е длъжна с нищо и никога няма да бъде.Без жена сте нищо.Без жена няма семейство няма и деца.Набийте си го в кратуната пълна с мюсюманска менталност и турски сериали и вижте какво ви съветва турската поговорка за Този-който си бие жената...Какво му се случва. Женски инженер,нисшо,кухни и печки, изкормени котета. По голяма глупост не бях чела от както съм тук  писано от някакъв ходещ, двукрак оплодител и неграмотен тъпанар на n-ta !!!

преди 25 минути, Alletheya написа:

По голяма глупост не бях чела от както съм тук  писано от някакъв ходещ, двукрак оплодител и неграмотен тъпанар на n-ta !!!

Е не е точно така. От много предишни негови коментари / те са почти едни и същи  /  отначало и аз  реагирах като теб.

После осъзнах че зад маската на антифеминизма, човека крие далеч по дълбоки лични проблеми . Затова е тази неистова омраза към ВСИЧКИ жени,  панически страх от ЖЕНИ , излоиране от жени, страх от чувства към жени.

И стигнах до извода че трябва да се отнасяме със съчувствие към такива. Той никога не е изпитвал обич, сътрадание, приятелство, интимна подкрепа, взаимност, и всички останали неща, характерни за едно истинско , пълноценно семейство.

Не може да се жертва за жена , да уважава жена, да разбере цената на компромиса в едни равноправни отношения.

Затова такива са много далеч от понятието "мъж".

преди 9 часа, miro20 написа:

Е не е точно така. От много предишни негови коментари / те са почти едни и същи  /  отначало и аз  реагирах като теб.

После осъзнах че зад маската на антифеминизма, човека крие далеч по дълбоки лични проблеми . Затова е тази неистова омраза към ВСИЧКИ жени,  панически страх от ЖЕНИ , излоиране от жени, страх от чувства към жени.

И стигнах до извода че трябва да се отнасяме със съчувствие към такива. Той никога не е изпитвал обич, сътрадание, приятелство, интимна подкрепа, взаимност, и всички останали неща, характерни за едно истинско , пълноценно семейство.

Не може да се жертва за жена , да уважава жена, да разбере цената на компромиса в едни равноправни отношения.

Затова такива са много далеч от понятието "мъж".

Бързо забравихте уважаема ,че едва вчера подобен психопат изведе една жена на бензиностанция.Събу и обувките и  комбинезна на улицата извади пистолета си и започна да я стреля и убива , защото и той е гледал много турски сериали.Слава богу не успя да я убие.Говорим за уязвими жени ставащи жетрви на физически и психически тормоз и неможещи да направят нищо.Нито нормални семейства нито да се опкопчат  именно заради такива. За това нямат семейства. Защото мъжете се птревръщат в оскотели насилници  с мюсюлманска менталност,че жената им е длъжна слугиня.Това е Балканския синдром.Идете моля във една Италия и вижте с очите си отношението на мъжете там към вас и сравнете с  това и  приказките ,които този Муньо пише.Такива не се променят.Това,което пише той го и мисли и прави с  жените.Това е дълбоко вкоренено и се вкоренява именно от патриархалната простотия налагана чрез приказката на трите Аврамически религии ,които тероризират този свят.Така се започва от една малка забележчица ,шамарче и той насилникът си прокарва пътя!

За такива нямам никаква емпатия съчувствие или състрадание .Белезите на мъже насилници са очевидни. Смята,че властното му поведение гарантира добруването в семейството.За това му дадох и примет с Турската поговорка ;КОйто си бие Жената си бие Главата. ' Логично либерал демократичната простотия опакована в насилие тя не защитава жените и иска да изкара него жертвата ,а потърпевшите жени от неговото поведение те какви са тогава. Ако тя винаги е тази, която му обира моронизираното поведение такава връзка няма добър край за жената. Нямам капка съчувствие към подобни гетовизирани псих  с мюсюлманско -патриархална същност и менталност , смятащи жената за своя лична собственост , докато смърта ги разделяла.Слаб, комплексиран тип с ниска самооценка и неуверен това си е неговият багаж , но никой няма да му търпи емоционалният и физически тормоз над който подлага жените.Жена му веднага трябва да поиска защита от Полицията с жалба в Прокуратурата за физическо насилие и тормоз и до 24 часа ще получи ограничителна заповед от наказателен Съдия за този психопат. Ще го изхвърлят от дома му и нито деца ще види нито нищо! Заради такива модели на подражание  младите мъже не искат да носят никаква отговорност за жена, деца или дом.Била потисната мъжествеността му. Ма моля, дайте да му я доразвием мачовщината ,че  да ни пребиват и убиват жените под път инад път.Не може никой да посяга, пребива, убива и пипа с пръст жена , защото така му харесвало или му е паднало пердето. Това е анархия, разпад на обществото тикан от либерал -демократични дегенерати опаковани в Авраически статус искащи унищожението на жените ,които са Майките и основен стълб и елемент в Семейството.Той се прави на антифеминист но всъщност той е феминиста и либерал демократа. Да сте чули някой  Поп или Имам да изкажат капка съчувствие на пребита , изнасилена или тероризирана жена от подопечните им .Боже, насилниците аврамистии са страшни манипулатори.Те плетат страхотни филми и истории.Вярно е ,че свестните мъже и те са жертва на чудовищно психическо насилие за пари, както и престъпно институционално насилие при всеки спор за родителски права и поемат основна тежест в семейните дела и бюджет ,но свестните мъже ако  една жена не им харесва и не става за майка и жена я оставяш ,а не я бият тормозят и малтретират.

преди 11 часа, Alletheya написа:

И частният случай на попадал си, веднъж , ти даде повода да говориш свободно глупости за общата маса жени! Страшен опит с жените  г-н  Абу-Бакр-Ал-Багради Имате схващанията на Ислямска държава мислене-zip.Май гледането на Турските сериали ви е скопило интелектуално и ви измъчва някаква Турско-Мюсюлманска менталност с това дивашко отношение към жените..Пийте си Прозака моля. Никоя жена не ви е длъжна с нищо и никога няма да бъде.Без жена сте нищо.Без жена няма семейство няма и деца.Набийте си го в кратуната пълна с мюсюманска менталност и турски сериали и вижте какво ви съветва турската поговорка за Този-който си бие жената...Какво му се случва. Женски инженер,нисшо,кухни и печки, изкормени котета. По голяма глупост не бях чела от както съм тук  писано от някакъв ходещ, двукрак оплодител и неграмотен тъпанар на n-ta !!!

Не, попадал съм често на женска техническа неграмотност, но с влияние над качествено работещи мъже в професията и женска некомпетентна намеса от позиция на висше стоене! Обърни внимание госпожо, виСше и ниЗше се употребяват по предназначение според начина на изразяване. Когато ще правиш забележки, ограмотявай се предварително, за да не се излагаш с големите си претенции за много знаеща. Всеки може да допусне в бързината при писане грешки (typos), но да правиш неграмотно забележка на правилен правопис си е самохвална неграмотност!!! Ясно ли ти е понятието "шпация", щом ще имаш претенции за голяма грамотност?
Как се пише???  ниСше, или ниЗше??? И двете изписвания са правилни,
Нисше....нисък, ниско, ниска, .......
Висше....високо, висок, висока.......
Низше...низко, низина, низост, низвергнат .....
Ясно е, какво съм искал да кажа и съм го казал правилно, за това се гневиш. Турските сериали са женски монопол. Моята жена си ги гледа и аз не и преча, а докато ги гледа използвам времето за да отвръщам на феминистичните нападки на Миро и останалите като него. Глупостите ти за турско-мюсюлманската ми менталност не ме засягат, защото не обичам по принцип турците, а днешното "дивашко" отношение на някои мъже към жените според мен е напълно заслужено. Казвам според мен и пак казвам, че никой не е длъжен да се съгласява с моето мнение. Моето мнение си е мое и е такова. Като не му харесва на някой, вижда аватара ми и прескача коментара! Феминистичната ти злоба няма да промени света, който е програмиран да се развива по природен алгоритъм. На феминизма скоро ще му четем некролога. И без жена може да има семейство и деца, и без жени светът може да продължи и не се знае дали няма да е по-добре.

https://www.actualno.com/europe/syzdavaneto-na-bebeta-bez-jajcekletka-veche-e-vyzmojno-news_562987.html

Цитат
Откритията им, публикувани в Nature Communications, могат да означават, че в далечно бъдеще жената може да бъде извадена от процесите по създаване на бебе, казват изследователите.

Така че, не се изхвърляй толкова с незаменимостта на жената. Мъжът е незаменим, а не жената! Ако си забелязала, лично не съм обиждал тук никого, както правиш ти. Винаги съм обобщавал защото говоря за половете, а не за отделни индивиди. Ако някой се припознае си е негов проблем! Свикнал съм да говоря на "ТИ" с приятелите. Ти не си ми приятел, а показваш, че си ми враг. За това не се ласкай от обръщението ми към теб. По злобното ти отношение не си заслушила обръщение на "ВИЕ"!

преди 1 час, Alletheya написа:

Бързо забравихте уважаема ,че едва вчера подобен психопат изведе една жена на бензиностанция.Събу и обувките и  комбинезна на улицата извади пистолета си и започна да я стреля и убива , защото и той е гледал много турски сериали.Слава богу не успя да я убие.Говорим за уязвими жени ставащи жетрви на физически и психически тормоз и неможещи да направят нищо.Нито нормални семейства нито да се опкопчат  именно заради такива. За това нямат семейства. Защото мъжете се птревръщат в оскотели насилници  с мюсюлманска менталност,че жената им е длъжна слугиня.Това е Балканския синдром.Идете моля във една Италия и вижте с очите си отношението на мъжете там към вас и сравнете с  това и  приказките ,които този Муньо пише.Такива не се променят.Това,което пише той го и мисли и прави с  жените.Това е дълбоко вкоренено и се вкоренява именно от патриархалната простотия налагана чрез приказката на трите Аврамически религии ,които тероризират този свят.Така се започва от една малка забележчица ,шамарче и той насилникът си прокарва пътя!

Е, щом се обръщаш към Миро с "Уважаема", значи има защо! Явно не ще да е само заради забрадката му. Успокой малко топката и помисли малко ако изобщо можещ да мислиш. Защо този мъж е събул обувките и комбинезонана тази жена и е започнал да я стреля? Дали всичко е без причина? Или жената му е казала "нищо не можеш да ми направиш, ще правя каквото си искам, ще те съдя и ще те тикна в затвора, защото съм жена и имам неограничени права"? Балканският синдром е единствената преграда срещу освирепелият необуздан феминизъм, който съсипва семейството и ликвидирва репродукцията на човешки фактор. Останалите ти простотии и измислици за Аврамически религии, дето тероризирали света няма да коментирам. По-добре си вземай редовно лекарствата, за да не те обхваща тази феминистична лудост и да наказват мен вместо теб (защото си жена и си с неограничени права), когато отвръщам подобаващо на вероломното ти нападение.

преди 1 час, Alletheya написа:

За такива нямам никаква емпатия съчувствие или състрадание .Белезите на мъже насилници са очевидни. Смята,че властното му поведение гарантира добруването в семейството.За това му дадох и примет с Турската поговорка ;КОйто си бие Жената си бие Главата. ' Логично либерал демократичната простотия опакована в насилие тя не защитава жените и иска да изкара него жертвата ,а потърпевшите жени от неговото поведение те какви са тогава. Ако тя винаги е тази, която му обира моронизираното поведение такава връзка няма добър край за жената. Нямам капка съчувствие към подобни гетовизирани псих  с мюсюлманско -патриархална същност и менталност , смятащи жената за своя лична собственост , докато смърта ги разделяла.Слаб, комплексиран тип с ниска самооценка и неуверен това си е неговият багаж , но никой няма да му търпи емоционалният и физически тормоз над който подлага жените.Жена му веднага трябва да поиска защита от Полицията с жалба в Прокуратурата за физическо насилие и тормоз и до 24 часа ще получи ограничителна заповед от наказателен Съдия за този психопат. Ще го изхвърлят от дома му и нито деца ще види нито нищо! Заради такива модели на подражание  младите мъже не искат да носят никаква отговорност за жена, деца или дом.Била потисната мъжествеността му. Ма моля, дайте да му я доразвием мачовщината ,че  да ни пребиват и убиват жените под път инад път.Не може никой да посяга, пребива, убива и пипа с пръст жена , защото така му харесвало или му е паднало пердето. Това е анархия, разпад на обществото тикан от либерал -демократични дегенерати опаковани в Авраически статус искащи унищожението на жените ,които са Майките и основен стълб и елемент в Семейството.Той се прави на антифеминист но всъщност той е феминиста и либерал демократа. Да сте чули някой  Поп или Имам да изкажат капка съчувствие на пребита , изнасилена или тероризирана жена от подопечните им .Боже, насилниците аврамистии са страшни манипулатори.Те плетат страхотни филми и истории.Вярно е ,че свестните мъже и те са жертва на чудовищно психическо насилие за пари, както и престъпно институционално насилие при всеки спор за родителски права и поемат основна тежест в семейните дела и бюджет ,но свестните мъже ако  една жена не им харесва и не става за майка и жена я оставяш ,а не я бият тормозят и малтретират.

Ето това е отлична феминистична презентация с неаргументирани "доводи" където жената е винаги жертва, а мъжът е насилник, защото е мъж! Браво! Явно си професорка по феминизъм в СУ или някъде из ВУЗ-овете в страната. Темата е причините за ликвидирането на българското семейство и ти си прекрасен пример с феминистичната ти провокативна агитация за това. Такива жени като теб нямат семейства, защото няма качествен мъж, който да разреши жена да го тъпче така и после да се хвали със юриздическото си право за това. Моята жена никога няма да подаде такова "оплакване" за което си мечтаеш и да разруши семейството ми, а дъщерите са вече самостоятелни и пълнолетни. Едната работи, а другата още издържам докато завърши. За това успокой топката, за мен няма такава феминистична угроза, защото сме патриархално семейство с аврамически подход!

преди 5 часа, herkules2 написа:

освирепелият необуздан феминизъм, който съсипва семейството и ликвидирва репродукцията на човешки фактор

Със или без феминизътм, ти винаги ще си мразиш "нисшите същества - жени"  , със или без феминизма, пак ще си мечтаеш за мъжко възпроизводство без жени, за забавления без жени, за свят без жени за семейства без жени.... и т.н.

Проблема не ти е някакво "феминистко движение" / каквито аз освен по ТВ не съм виждал в България нито една.

:)

преди 6 часа, Alletheya написа:

Бързо забравихте уважаема

Аз съм си мъж все пак. :)  Но ми е ясно за какво говорите.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

:offtopic_s:

@herkules2 да не те е била жена, че ги мразиш толкова тези жени.

Някога може и да се получат нещата с мъжкото самовъзпроизвеждане, те и сега някой хора от населението работят по този въпрос, но не им се получава за монента, но не се отказват да дерзаят в тази посока. 

преди 6 часа, herkules2 написа:

Ясно е, какво съм искал да кажа и съм го казал правилно, за това се гневиш. Турските сериали са женски монопол. Моята жена си ги гледа и аз не и преча, а докато ги гледа използвам времето за да отвръщам на феминистичните нападки на Миро и останалите като него. Глупостите ти за турско-мюсюлманската ми менталност не ме засягат, защото не обичам по принцип турците, а днешното "дивашко" отношение на някои мъже към жените според мен е напълно заслужено. Казвам според мен и пак казвам, че никой не е длъжен да се съгласява с моето мнение. Моето мнение си е мое и е такова. Като не му харесва на някой, вижда аватара ми и прескача коментара! Феминистичната ти злоба няма да промени света, който е програмиран да се развива по природен алгоритъм. На феминизма скоро ще му четем некролога. И без жена може да има семейство и деца, и без жени светът може да продължи и не се знае дали няма да е по-добре.

Вместо да ти направи една баничка и да изпържи мекички по комбинезон. Ти я оставяш да гледа телевизия и да попива феминистка пропаганда. 

Противоречиш си. Сутрин, обяд и вечер трябва да е до теб, с теб и при теб. Да ти измие краката, устата да ти забърше. Какво е това разпускане. Мирно! 

преди 2 часа, AAUUXX написа:

:offtopic_s:

@herkules2 да не те е била жена, че ги мразиш толкова тези жени.

Някога може и да се получат нещата с мъжкото самовъзпроизвеждане, те и сега някой хора от населението работят по този въпрос, но не им се получава за монента, но не се отказват да дерзаят в тази посока. 

Не се е родила още тази, която да може да го направи! Нямаш никаква представа от физиката ми. Колкото до научните постижения, отдавна и на теория и на практика мъжкото самопроизвеждане вече е възможно, докато женско самовъзпроизвеждане по никакъв начин не е възможно, нито на теория, нито на практика ! А, ти по какво съдиш, че мразя жените? Много мразя феминизма, но ти няма да го разбереш защото си феминист и не виждаш заплахата за човечеството от него. Ако мразех жените, моите три у дома, досега да съм ги ликвидирал. Няма как да мразя майка си, баба си, жена си и щерките. Винаги съм се грижил за тях и продължавам да се грижа!

преди 6 минути, herkules2 написа:

Не се е родила още тази, която да може да го направи! Нямаш никаква представа от физиката ми. 

Има много нацепени мадами, не си попадал на такава, ако е и феминистка не знам :D

преди 8 минути, herkules2 написа:

А, ти по какво съдиш, че мразя жените? 

Съдя по мнението ти и разбирането ти спрямо жените, и на мен ми е било чудно защо е такова предвид това че имаш дъщери и едва ли би ти било приятно някой от мъжете им да ги третират като същества за разплод, без каквито и да е човешки права по разбиранията които имаш по този въпрос. 

днешното "дивашко" отношение на някои мъже към жените според мен е напълно заслужено.

И без жена може да има семейство и деца, и без жени светът може да продължи

Тц , тц тц......:emoji_smiley-86: :emoji_smiley-85::emoji_smiley-85:

преди 2 часа, miro20 написа:

Със или без феминизътм, ти винаги ще си мразиш "нисшите същества - жени"  , със или без феминизма, пак ще си мечтаеш за мъжко възпроизводство без жени, за забавления без жени, за свят без жени за семейства без жени.... и т.н.

Проблема не ти е някакво "феминистко движение" / каквито аз освен по ТВ не съм виждал в България нито една.

То ти едва ли виждаш по-далеч от носа си, за да видиш злото от феминизма. Ето ти малко материал за да си помислиш отново, колко безобиден е феминизма, дето защитаваш.

В Аржентина подивелите феминистки и либералите от години оскверняват храмове, пръскайки олтари с ексрекементи, подпалвайки и унищожавайки вековни икони и скулптури. Правителството не ги спира от страх, че ще бъде обвинено във "Фашизъм" от прогресивните западни сили, с някои от които даже води война през 80-те. Как ти се струва това да го намираш за нормално?

преди 2 часа, miro20 написа:

Аз съм си мъж все пак. :)  Но ми е ясно за какво говорите.

Абе много добре знаеш какъв мъж си с тая забрадка, дори и професор-феминистките вече те разбраха и се обръщат към теб в женски род!:lol6:

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Има много нацепени мадами, не си попадал на такава, ако е и феминистка не знам :D

Бъди сигурен, че колкото и да е нацепена ще стане още по "нацепена" ако посмее да ми посегне. Ще забравя на момента, че е жена и ще и се случи случка, която ще помни до живот! Казах ти, не се е родила още такава, освен ако не са три-четири като Станка Златева и да ми е вързана дясната ръка!

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Съдя по мнението ти и разбирането ти спрямо жените, и на мен ми е било чудно защо е такова предвид това че имаш дъщери и едва ли би ти било приятно някой от мъжете им да ги третират като същества за разплод, без каквито и да е човешки права по разбиранията които имаш по този въпрос. 

Че какво ми е мнението за жените? Обясних n-пъти, че съм с патриархално възпитание и не признавам равенството мъже/жени, защото на практика няма такова. Мъжът винаги е бил, е, и пак ще бъде над жената защото я превъзхожда всячески. Дъщерите ми знаят кои са женските задължения, могат да ги изпълняват, и не вярвам мъжете им да ги третират както ти си въобразяваш. Жнската природа е уважението към мъжа, да му родят децата, които да отгледат и възпитат в човешки добродетели.Такива жени биват уважавани от мъжете си и никога не биват насилвани. Пребивани и с разбити физиономии са само заразените с феминизъм жени, които не си затварят огромните усти и се налага мъжете да им ги затварят.

преди 33 минути, herkules2 написа:

То ти едва ли виждаш по-далеч от носа си, за да видиш злото от феминизма. Ето ти малко материал за да си помислиш отново, колко безобиден е феминизма, дето защитаваш.

В Аржентина подивелите феминистки и либералите от години оскверняват храмове, пръскайки олтари с ексрекементи, подпалвайки и унищожавайки вековни икони и скулптури. Правителството не ги спира от страх, че ще бъде обвинено във "Фашизъм" от прогресивните западни сили, с някои от които даже води война през 80-те. Как ти се струва това да го намираш за нормално?

Случайно да бе потърсил защо се отключило тази агресия? Примерно една от причините  възможно да е смъртта на https://www.newsweek.com/murder-feminist-activist-micaela-garcia-argentina-581562

Друга причина може да е и домашното насилие от мъже примерно като теб https://www.newsweek.com/argentinians-protest-against-domestic-violence-not-one-less-slogan-339609 

които църквата, религията поддържа това. 

Може и това да е причината

Броя на убите жени в страната е огромна. 230 жени са били убити за периода 1 Януари до 31.10.2016 или на всеки 30 часа една жена бива убита.

Грубо казано всеки ден една жена бива убита в страната.

According to La Casa del Encuentro, an Argentinian feminist organization monitoring femicides in the country, 230 women were murdered between January 1 and October 31, 2016—roughly one every 30 hours.

преди 4 минути, herkules2 написа:

... където не се допускат жени да замърсяват пространството.

И как изглежда пространство не замърсено от жени? Интересно ми е да чуя описанието за подобна мъжка идилия, ако може разбира се! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.