Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам проблем, страшно съм агресивен, обливат ме топли вълни

Featured Replies

понеже имам доста опит в агресията

друга причина може и да е некъдърността на останалите

примерно работиш нещо и виждаш че някой не бачка както трябва и се изнервяш

в случая човекът не работи но това не му пречи  да види някои съсед че прави някаква глупост-селяния  и да му вдигне нервите

и да си каже абе този идиот глей го кви глупости прави

в такъв случай  се прилага една мюсулманска поговорка- "той е просто човек "  демек ще рече- не може да са всички умни като мен. и гневът си заминава.

типична е агресията по пътищата

щото виждаш че този пред тебе кара калпаво и се изнервяш .....

а ако се прилага мюсулманството агресията няма да я има по пътищата.

• Отговори 65
  • Прегледи 8,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 22 минути, Yvan Sergeev написа:

понеже имам доста опит в агресията

друга причина може и да е некъдърността на останалите

примерно работиш нещо и виждаш че някой не бачка както трябва и се изнервяш

в случая човекът не работи но това не му пречи  да види някои съсед че прави някаква глупост-селяния  и да му вдигне нервите

и да си каже абе този идиот глей го кви глупости прави

в такъв случай  се прилага една мюсулманска поговорка- "той е просто човек "  демек ще рече- не може да са всички умни като мен. и гневът си заминава.

типична е агресията по пътищата

щото виждаш че този пред тебе кара калпаво и се изнервяш .....

а ако се прилага мюсулманството агресията няма да я има по пътищата.

идосъ ли тъ некой-удри го с винкело Ванка:)

• Автор

благодаря ви отново за съветите,ще се опитам да спра алкохола както казах ве4е 6  дни не пия /и сега ми се иска да пиина 200 грама и да заспа/но няма,тсял ден ме обливат топли вълни,4увствам някакъв страх  всеки момент да не ми стане нещо.Пия така пове4ко от около1.5 година и сигурно сега тялото ми се бунтува/поне аз така мисля/.Разбрах 4е  мъката не се лекува с алкохол,но това беше последното което направих за да се справя сам/о4евидно не успявам/.Много се притеснявам утре да ида на невролог  ама много просто самата ми натура е такава.Как стигнах до това състояние и аз не можах да разбера.Стреса е страшно нещо ,ако не бях го изпитал никога не бих повярвал

преди 6 часа, Stoian Mitev написа:

невролог или психолог

Говори с личния си лекар и той да ти даде направление за психиатър.

Успех!

Е то двеста грама си е две чаши по БДС :Д

Инак да - стресът е нещо наистина ужасно съсипващо, но в интерес на истината, всички в този съвременен свят сме подложени на огромен стрес, което рядко съзнаваме. Не случайно психолозите на запад се увеличават - и не случайно започнах собствен бизнес: до такива кризи бях стигнал с шефове- бейове, че не е за разказване.

• Автор
преди 45 минути, Диман Дюминич написа:

Говори с личния си лекар и той да ти даде направление за психиатър.

Успех!

blagodarq

преди 25 минути, sound написа:

Е то двеста грама си е две чаши по БДС :Д

Инак да - стресът е нещо наистина ужасно съсипващо, но в интерес на истината, всички в този съвременен свят сме подложени на огромен стрес, което рядко съзнаваме. Не случайно психолозите на запад се увеличават - и не случайно започнах собствен бизнес: до такива кризи бях стигнал с шефове- бейове, че не е за разказване.

знам изпитал съм го и аз ,затова и трудно намирам работа а па сега хептен.Хората са казали шеф за приятел  и таралеж за възглавница не става

Това със спорта е страхотна идея идея като начало, защото спорта изразходва енергия, а агресията всъщност е необходимост от освобождаване на такава. Освен това тялото ти ще забрави да си иска алкохол. А това, което наистина ще ти помогне според мен е истинско приятелство или любов, може да ги намериш пък докато споруваш, знаеш ли? Успех! 

преди 4 часа, Stoian Mitev написа:

Разбрах 4е  мъката не се лекува с алкохол,но това беше последното което направих за да се справя сам/о4евидно не успявам/.

Иди при доктора да те прати в лудницата, там където лекуват алкохолиците и там му обясни на оня психото за каква мъка става въпрос.
Той ще ти даде хапчета.
До тук добре, после обаче от къде ще намериш пари за психолог, не те знам.
Ако можеш да се уредиш да те приемат да те лекуват от алкохолизма, тогава ще минеш най-евтино и най-ефикасно, понеже ще има и други като тебе пияници разни и ще си говорите в групи всичките.

Моята майка се превърна по бързата процедура в зависима от алкохола, след смъртта на брат ми пияницата.
Тя не искаше да го настанят брат ми на лечение, защото било в една и съща сграда с лудите. Е, сега е в гробищата далече от лудите, поне не са се изложили пред хората, че синът им е лекуван. А майка ми отказа да ѝ намеря психоложка да идва при нея вкъщи да ѝ помага, предпочете бутилките да изпразва. Умря и тя преждевременно.

Та такиви работи, това с мъката се лекува с лекарства като за начало и с психолог, ако има пари. При липса на пари при лудите временно или ...
след време при брат ми, ако повече ти харесва.
Може и невролога да те прати при психиатъра ако иска. Питай го.

Агресията се поражда от Дълго потискана емоция.   За да се установи Точно какво е било потискано е нужно да разговаряш в професионалист, който 

притежава необходимата методика и умее да разпознава различните нюанси във "изповедта" .   По форумите няма как да получиш адекватна помощ ,

освен базови съвети , които наистина не са лоши в случая , но няма как да се избегне "проблема" и едва ли ще го тушираш само със спорт.

Има "ситуации"  , които носят в себе си Негатив и се натрупват малко по-малко във Подсъзнанието , за тях е трудно да се говори и затова "лежат"

затрупани в подсъзнателен Режим .. Дългото им "отлежаване " води до негативен заряд , който след време просто Избухва като реакция на Агресия.

Много и с различен характер може да са причините довели до проблема.  И Фрустрация и депресия и безизходица и битие - купчина , може да са !

Това може да се разпознае и улови от психолог , който знае как да изведе "причинителя " - Навън. 

Оттам вече , като се рамкира 'проблема " се търси метод за "отстраняването му.

Това е моят съвет към нелекият ти проблем , който ти носи освен всичко друго и дискомфорт. 

Това дето си го описала е само теория, той е казал че се е пропил от мъка по смъртта на баща си.
Значи знаем от какво му е дошло.
Сега се сетих, че по телевизия BiT рускинята ги "лекува" експресно с една роличка с цел шоу.
Нещо например такова. Слага му един от публиката да играе ролята на умрелия му баща и той почва да му обяснява все едно е баща му, че го обича, че му липсва и ала бала ...
После играещият ролята на бащата пък ще каже на сина си че той ( синът ) не е виновен за неговата смърт по никакъв начин и че много го обича и се надява да си продължи живота нормално и намери жена и така нататък.
Всичко това с ред сълзи, ред сополи от страна на лекувания и едни обещания да се вземе в ръце.

• 5 месеца по-късно...

1-Какъв начин на живот водиш от какво си стресиран и изнервен толкова в каква възрастова група си..

2-Какви медикаменти и лекарства вземаш .Пиеш ли някакви Фитнес Химии, Ред Були ,Монстери и употребяваш ли кафе, и стимуланти.

3-Какво си преживял някой нападал ли те е посегателства с/у живота ли си имал ..и откога се отключи тази агресия.Тя има предистория откога си така Чувстваш се заплашен постоянно ли ...

4-За да знаем как да ти помогнем трябва поне да дадеш основната информация за да сме наясно какво става ,какво се случва и кой ти е причинил травмата за да се знае какви насоки да вземеш  Давай ...поред .

на 1.03.2018 г. в 13:29, Stoian Mitev написа:

зрравейте имам проблем ,страшно съм агресивен обливат ме топли вълни страх ме е да изляза навън да не се скарам с някой а ина4е съм добър 4овек ,опитвам се да се успокоя  пих хап4ета не  става дайте съвет,аз мисля 4е е от емоционална травма или стрес или уплах

не знам.Мисля да ида на невролог вие какво ще ме посъветвате

невролог или психолог

искам да се оправя моля помогнете

Моят съвет е да посетиш личния си лекар и да споделиш това, което си написал.

Той знае най-добре какви изследвания да назначи и при какъв специст да те изпрати.

Успех!

• Автор
преди 9 часа, Joanna Rutkovska написа:

1-Какъв начин на живот водиш от какво си стресиран и изнервен толкова в каква възрастова група си..

2-Какви медикаменти и лекарства вземаш .Пиеш ли някакви Фитнес Химии, Ред Були ,Монстери и употребяваш ли кафе, и стимуланти.

3-Какво си преживял някой нападал ли те е посегателства с/у живота ли си имал ..и откога се отключи тази агресия.Тя има предистория откога си така Чувстваш се заплашен постоянно ли ...

4-За да знаем как да ти помогнем трябва поне да дадеш основната информация за да сме наясно какво става ,какво се случва и кой ти е причинил травмата за да се знае какви насоки да вземеш  Давай ...поред .

1 ot 1.5 godina sum bez rabota ,otkak ba6ta mi po4ina vnezapno .na 43 godini sum,priqtelkata mi e s hidrocefaliq ,maika mi sedi sama na selo ne iska da doide pri nas s sestra mi v grada /jiveem pootdelno

2   vzimam valerian ,piq 34 kafeta na den ,i pu6a   dosta moje mi ot nervi ne znam

3 ot maluk hodih  mnogo po bolnici imah zdravoslovni problemi,problemi  v u4ili6te ,problemi v kazarmata,i predi bqh nerven no raboteh i to usileno no ot 1,5 godina zagubih jelanie za vsi4ko,zatvorih se u doma rqdko izlizam i mislq 4e kakvoto i da naprawq 4e e nepravilno

Здравей аз бях така преди и мога да ти кажа как да се успокоиш....започни да мислиш първо позитивно за хубави неща ,излизай повече сред природата,когато си нервен сядай на удобно място и да е тихо и си поемай дълбоко дъх и задържай така няколко секунди като се стараеш да не си мислиш за нищо или поне си мисли за хубави неща като го правиш....от първия път няма да има ефект но ако го правиш всеки ден ще има ефект

• Автор
преди 5 часа, Lorito Elina написа:

Здравей аз бях така преди и мога да ти кажа как да се успокоиш....започни да мислиш първо позитивно за хубави неща ,излизай повече сред природата,когато си нервен сядай на удобно място и да е тихо и си поемай дълбоко дъх и задържай така няколко секунди като се стараеш да не си мислиш за нищо или поне си мисли за хубави неща като го правиш....от първия път няма да има ефект но ако го правиш всеки ден ще има ефект

opitvam se da sum spokoen daje si vzehme edno kote vku6ti kazvat 4e kotkite uspokoqvat no ot zadurjaneto na 4uvstvata glavata mi se naduva i pruska ot naprejenie

преди 15 часа, Stoian Mitev написа:

opitvam se da sum spokoen daje si vzehme edno kote vku6ti kazvat 4e kotkite uspokoqvat no ot zadurjaneto na 4uvstvata glavata mi se naduva i pruska ot naprejenie

ще се управиш вярвам

на 30.08.2018 г. в 7:09, Stoian Mitev написа:

piq 34 kafeta na den

Как ще пиеш 34 кафета на ден, бре?! :shock11:

преди 2 часа, Lorito Elina написа:

ще се Оправиш вярвам

Ще се оправи като потърси специализирана помощ (психотерапевтична). Тук във форума няма да го излекуваме.

Кафето особено в такива количества е не само вредно,но и опасно,и се чудиш защо ти е нервно!Премери си кръвното,ако имаш високо от него може да се чувстваш в постоянно раздразнение,не употребявай алкохол,той също води до агресивни състояния при злоупотреба  с него.На докторите им е лесно да ти изпишат хапчета и да те направят една идея по умно същество от  марулята.До колкото разбирам ти нямаш работа,а това води след себе си много проблеми,и случката ти с близък роднина също,в същото време ти пиеш вместо да си намериш работа.Търсеше надомна работа,това е много несериозно и ако смяташ да се прехранваш по този начин няма да се получи,трябва ти сериозна работа,потърси си такава сега в днешно време с интернет е възможно най лесното.Спри да се самосъжеляваш и обвиняваш за каквото и да е,вземи се в ръце и ще се наредят нещата.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Кафето особено в такива количества е не само вредно,но и опасно,и се чудиш защо ти е нервно!

Кафето съдържа кофеин, който възбужда нервите. Странно е как още не си колабирал от такова голямо количество, ако наистина употребяваш толкова, а не хиперболизираш просто.

34 кафета по 25 грама са около 800 грама (не ми се смята) . Може ! Ги дьо Мопасан е пиел по един Чайник на ден.....и починал от "изяден" черен дроб....Но аз и от чаена чаша високо качествено анголско кафе съм пощръклявал (щеше да ми се "пръсне" сърцето , задух и обилно потене , треперене , маене на главата ) - зависи от кафето , от човека и моментното му състояние ....... А ако е n-та цедка може и нищо да не стане ! :)

За кафето - толкова ! 

Явно момчето кипи от енергия и хормони - характерно за възрастта ! Което само по себе си е чудесно ! :yanim:

На неговите години тренирах плуване . След 10 км тренировка - никаква агресивност не оставаше ! Където седна - там заспивам ! :) ........Разбира се , да цепи дърва на село няма да го пращам ! Но също става ! Т.е. може също на боксовата круша в залата да си го изкара..... :lol6:

`Ми това е ! Просто и здравословно ! Баси проблема.... ! :nono:

П.П. Щом може прилично да пише тук - не е за психиатър ! :)

преди 16 минути, by_chechi написа:

Явно момчето кипи от енергия и хормони - характерно за възрастта !

За пръв път чувам мъж на 50 години (поне на толкова го определям съдейки по корицата на профила му) да кипи от енергия и хормони.

преди 2 минути, Деянчо написа:

За пръв път чувам мъж на 50 години (поне на толкова го определям съдейки по корицата на профила му) да кипи от енергия и хормони.

На 50 години човек , обикновено "му е дошъл акълът в главата"......Знае и няма нужда да пита ! .....

Възрастта не винаги е критерии за интелигентност. Единственото, от което биха кипяли "момчета" на 50 години, е притеснението дали ще съберат години за пенсия. :D

6 дни не е пил човека. Алкохолна абстиненция. Трябва  по-средновековни методи да му се приложат на колегата. Докато се изчисти и после да му се намери редовна и достатъчно тежка физическа работа.

на 30.08.2018 г. в 7:09, Stoian Mitev написа:

na 43 godini sum

by_chechi, даже си е казал на колко е. Не сме го прочели. За 7 години не съм познал.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.