Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Според вас има ли нужда от психиатрична помощ потребителя"kalansuv"?

Featured Replies

преди 13 минути, DarkEdge написа:

И едните, и другите, бае Иречек, са маскари. Не съм нито русофил, нито русофоб!

Ми тогава, щом русофилите не са луди, следва и русофобите да не са. Не ли. Или ?

Иначе става, за кучета и котки може, а за прасета не може.

• Отговори 55
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 16 минути, Julius Decimus написа:

Не е нормално нова темичка всеки час. Снощи ги напуска 5 за три часа.

Що кво пречи ?
Аз прочетох в едната един текст във форма на снимка, че Боко бил задържан 8 месеца в чешки затвор някъде 1990г.
Нямам предства дали е вярно, но е забавно.

А иначе, въпросният потребител има някакъв сериозен проблем в главата, ама не го знам какъв е, не съм си правил труда да го анализирам. Знам само че на една моя тема за acestream на Mint ми писна от него и го накастрих. Има странната способност де се прави на кръгъл идиот. Диалогът нещо не върви с него. Може и да го блокирам, ако ми досажда.

И аз имам. Кинтите мога да ви кажа по коя банкова сметка да ми ги превеждате.

преди 1 час, Kieli написа:

И сега измежду клюките за този и онзи съфорумник да не забравите да преминете на русофили срещу русофоби, че май натам върви.

Не върви натам. То оттам почва.

"Пазете циганите"

Старият Евреин

Добре де, как няма нито един трол, който да пуска антиамерикански теми, антиизраелски теми и по дяволите поне един трол, който да пуска антитурски теми на конвейр. Как пък въпросните тролове баш антикомунисти и антирашисти. Сорос не дава ли да се сменя темата на пропагандата?

И днес като са го пуснали от специализираното "заведение" пак е осрал целия форум с лайната си. Няма ли някой да вземе отношение? Всичкото изсрано наринато в една купчинка (тема)!

Мммммм! "Половин век"  ме нямаше във форума, но нищо ново! Пак вазаимно се "хапете". Пак се делите на русофили - русофоби, марсианци - лумианци, разбирачи - неразбирачи, важни и -  неважни. Гледам по 50 капи сте онлайн във форума а , ма ......

Е, ха здравейте! Привет от тъмната сила!;)

на 24.03.2018 г. в 21:16, M.Николов написа:

Днес отново се е развихрил.

И преди съм казвал , с неговия флуд само съсипва дори ценни неща които цитира. Поднесени по неговия "начин" , предизвиква пълно отвращение, дори от смислени документи и/или теми.

Отговаряйки на флуда му, сами завъртате безсмислена спирала. Определено има проблем,  той е по скоро в трудния му начин на лично изразяване , по скоро липса на такова. Той само копи/пейства чужди постове.

Нещо като Бамбълби  :)

Относно самите теми, ами че то много хора цитират червените "световен поглед" , гласове, рашисткия нюзфронт , и какво ли още не.

Това отделно от обидите, заяжданиците и т.н ... С какво тези хора са по различни от каланслувчо ? С крайните си позиции и  той и те избиват някакви комплекси. С тази разлика че заяжданиците и обидите са освен признак на слабост и комплексарщина , но и в разрез с всякакви форумни правила.

А да... каланслувчо ми е единствен в игнор листата. :)  И то не заради темите, не заради флуда, а зараади това че той няма лично мнение, не показва грам лична  мисъл. С такъв няма как да се общува.

Затова и много рядко се меся . Освен ако не го цитирате. Мисля че това е правилния начин.

А темата е по скоро в тази плоскост и за този раздел.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 28 минути, miro20 написа:

И преди съм казвал , с неговия флуд само съсипва дори ценни неща които цитира. Поднесени по неговия "начин" , предизвиква пълно отвращение, дори от смислени документи и/или теми.

Отговаряйки на флуда му, сами завъртате безсмислена спирала. Определено има проблем,  той е по скоро в трудния му начин на лично изразяване , по скоро липса на такова. Той само копи/пейства чужди постове.

Нещо като Бамбълби  :)

Относно самите теми, ами че то много хора цитират червените "световен поглед" , гласове, рашисткия нюзфронт , и какво ли още не.

Това отделно от обидите, заяжданиците и т.н ... С какво тези хора са по различни от каланслувчо ? С крайните си позиции и  той и те избиват някакви комплекси. С тази разлика че заяжданиците и обидите са освен признак на слабост и комплексарщина , но и в разрез с всякакви форумни правила.

А да... каланслувчо ми е единствен в игнор листата. :)  И то не заради темите, не заради флуда, а зараади това че той няма лично мнение, не показва грам лична  мисъл. С такъв няма как да се общува.

Затова и много рядко се меся . Освен ако не го цитирате. Мисля че това е правилния начин.

А темата е по скоро в тази плоскост и за този раздел.

Двамцата сте си от едно котило.

на ‎23‎.‎3‎.‎2018‎ г. в 10:01, M.Николов написа:

Според мен му е нужна по възможно най-бързия начин.Вие какво мислите?

Дори и да има то едва ли ние можем да помогнем, т.е. да въздействаме върху хората които да го пренасочят към въпросния специалист....

Що се касае за начина му на изказ и т.н. тук в тази среда на форума, то има модератори, които съблюдават до колко този трол е прост или сложен и след като няма намеса от тяхна страна, следователно не нарушава правилата в тази форумна среда....

Считам , че тази тема е форма на допитване (референдум) който да бъде анализиран от създателя и, за да вземе да докладва към съответната администрация на този форум, и съответно аргументирано да отправи остра нотка за санкциониране на въпросния потребите.

Та, в този аспект, хм, моето мнение е, че въпросния потребител е сложен трол и до колко неговото тролване е "първородно" или "природено, то ясно се вижда от неговите постове, че е възможно зад него да стои платена личност....

Целта на тролване само и единствено си я знае въпросната.

Не мисля обаче, че въпросния в реалния си живот се нуждае от психиатрична помощ или лечение.

По кой начин администраторите на този форум ще бъдат съзирани или информирани за състоянието на имагинерната личност на въпросния потребите изцяло зависи от този който е повдигна по този начин тази тема.

С интерес ще следя темата, за развитие.

С уважение Диоид! /Диман Дюминич/ 

В такъв случай не трябва да му се "връзваме", хм вярно, че до известна степен някак си сме възмутени, но така е и в реалния живот..... не можем да се въздържим и отвърнем на негова реплика или дуплика.....

От нас зависи до къде да спрем, за да не се получи ефекта на доминото..... е, в името на хумора, хм ..... :) понякога се увличаме.... :wink12:

Да сме живи и здрави ние, и дай боже да не ни довежда до състояние ние да търсим психиатрична помощ.... :)

Със съответното чувство за хумор подхождам естествено в тоя случай....

Успех!

преди 42 минути, M.Николов написа:

Няколко пъти вече е повдиган въпроса, отговора е, че не нарушава правилата.

Ами да пише тогава, нали е против Русия.

Виж на Инот и Джугашвили по ще им пасне една подобна тема. Те не стига, че са се вманиачили до откат, ами са и на страната на врага.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Средния път, Реджеб, средния път!Нали знаеш, че врага и врага не са едно и също?

Значи за кучета и котки може, а за прасета не може, така ли ?

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

са се вманиачили до откат

Много добре казано :)

Същностния проблем е , че малките истини се пробутват да се представят за големи истини......:)

Не го боли , че светът загива , но световна трагедия прави , че някой го сритал в кокалчето . И никой нищо не може да му обясни , щото се тръшка и пищи до припадък

преди 3 часа, M.Николов написа:

Ето го и Мирко, къде без него, когато се говори против Русия!:lol6:

Какво съм казал за РФ че не се сещам ?? А да.. ти си тук да си тролиш и заяждаш без значение от темата...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.