Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Модераторът Ma_Ri злоупотребява с правомощия и трие мнения, които не нарушават правилата на форума.

Featured Replies

Модераторката Ma_Ri трие мнения, които не нарушават правилата на форума,  а просто на нея лично не й се харесват.
Мненията не съдържат директни обиди и не нарушават директно правилата на форума.
Щом чужди мнения с директни обиди към мен си стоят, защо се позволява такъв двоен стандарт?
Постоянно отправя тънки намеци и индиректни обиди към моята особа, като не ме идентифицира директно, а се смее ехидно отстрани.

Тая пък коя е и кой форум управлява?

Ето мое мнение. Намерете обидата. Или може би кифла, използвано в предното мнение е обида?
Все пак кифлата е вид закуска, хранителна стока. Нали?
Трием наред каквото не ни кефи. И тая модераторка беше профил, който получи права дни след като се регистрира.
И първата й работа беше да съобщи как взимала много пари от тях и колко много пари имала от мъжа си.
C153505161039614_1.jpg

7dvh8yij.jpg

Страница 18. Явно изпитва омраза към мъжете.:) https://en.wikipedia.org/wiki/Misandry

https://bg.wikipedia.org/wiki/Завист_за_пениса

преди 4 минути, RudeBoy написа:

Цитирам - "И ако го изтриеш ще го публикувам като оплакване за модераторски произвол" .
Да ти напомня ли т. 2.19 от правилата на форума, или можеш и сам да си я прочетеш?...

Ако смяташ да цитираш правилата - силно си нежелан тук. Много директни обиди към мен, видени от модератор са оставени да стоят по страниците на форума без никаква намеса. Аз пиша неща, които може да не са приятни на някого, но не са директни обиди. Не може всеки да трие всичко, каквото на него лично не му харесва.

току-що, Хитрейшио написа:

Постоянно отправя тънки намеци и индиректни обиди към моята особа, като не ме идентифицира директно, а се смее ехидно отстрани.

Еми опитна е. Не забравяй, че живееш в свят на тролове, както и че сам си го избра like.png

Ако смяташ да цитираш правилата - силно си нежелан тук. Много директни обиди към мен, видени от модератор са оставени да стоят по страниците на форума без никаква намеса. Аз пиша неща, които може да не са приятни на някого, но не са директни обиди. Не може всеки да трие всичко, каквото на него лично не му харесва.

Тебе може ли да те попитам само в кой още форум не си баннат ?
Останаха ли форуми Тинки къде си с първия акаунт с който си се регистрирал?
Само тука още те търпят и ти вместо да си по тих и нисък от тревата биеш тъпана.
Защо все на едни определени хора все им се случват определени работи ?

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
преди 50 минути, Хитрейшио написа:

Ами модератора е затова - за да модерира... според неговото виждане за естетика. Ако някой разпалва вражда, подрязват му крилцата. Ако някой се намесва по-дръзко в полза на модератора, това е в негов плюс и остава за назидание. Ти на модератор няма как да се налагаш и ако не ти харесва - излизаш. Бил съм тупаня и знам за какво иде реч. Въпреки всичко, от всички форуми най-либерални модератори виждам в Калдата, свалям им шапка за търпението и свободата на словото. ;)

всичко е шуробаджанащина не разбрахте ли

най-много в интернет.

преди 1 час, Хитрейшио написа:

Модераторката Ma_Ri трие мнения, които не нарушават правилата на форума,  а просто на нея лично не й се харесват.
Мненията не съдържат директни обиди и не нарушават директно правилата на форума.
Щом чужди мнения с директни обиди към мен си стоят, защо се позволява такъв двоен стандарт?

Къф е па тоя новоизлюпен, хаха :) Ебаси форума дето се заформи. Не бях Флизал амнайсет месеца и кФо да видя - модератор мародер, хаха...

преди 25 минути, Yvan Sergeev написа:

всичко е шуробаджанащина не разбрахте ли

най-много в интернет.

Мафиотонащина е, хаха :)  Мафиот до мафиота, мила мойо майно льо :)  Мафия само е тая България. Самият факт, че форумът още съществува въпреки всичко, потвърждава ТВЪРДОТО ми твърдение :)  Шибана Мафия. И на нея ще и дойде края. 

Бой по кратуните.  Само така ще се пооправим.

преди 7 часа, BG-Team-DRIFT написа:

Самият факт, че форумът още съществува въпреки всичко, потвърждава ТВЪРДОТО ми твърдение

Ами приспособяват се. В живота е така. Ако не се приспособиш, ще те приспособят.

Затуй форума е интересен и съществува. Иначе нямаше да съществува. Анадънму ? 

А Хитрейшо е гол като пушка и му е лесно да развява байряка на принципността и неприспособимостта

И аз минах по този път,

като излишно само си трових нервите в продължение на няколко години с галфони

по тези задръстени форуми !

Сега повече от времето си прекарвам в публикуване на коментари в новинарски сайтове !

Не че и там не играе "метлата на модераторите" /но по-принцип оставаш незабележим/,

тъй като там нямаш постоянна регистрация като тук  . . . в KALDATA !?

Желателно е и също да ползувате /за всеки случай/ и VPN връзка !

преди 2 часа, Optium написа:

И аз минах по този път,

като излишно само си трових нервите в продължение на няколко години с галфони

по тези задръстени форуми !

Сега повече от времето си прекарвам в публикуване на коментари в новинарски сайтове !

Не че и там не играе "метлата на модераторите" /но по-принцип оставаш незабележим/,

тъй като там нямаш постоянна регистрация като тук  . . . в KALDATA !?

Желателно е и също да ползувате /за всеки случай/ и VPN връзка !

Тровиш си нервите в разни задръстени форуми но пак като закъсаш с кочината винаги ревеш по същите задръстени форуми. Не искам да изполвам по директни думи, че ще прозвочи много грубо.

преди 17 часа, Хитрейшио написа:

Как да я накажат? кажи сега ... :minion-reading:

Порицание, последно предупреждение, забележка или дисциплинарно уволнение

току-що, Maleficient написа:

Как да я накажат? кажи сега ... :minion-reading:

Порицание, последно предупреждение, забележка или дисциплинарно уволнение

Смятам предвид нанесените му необратими психични травми, причинени от модераторски произвол, където са затрити такива мнения шедьоври, обяснявайки за кифли, мифли и подобни хлебни изделия, единствена справедлива компенсация за него би било да му се връчат едни администраторски права за да му бъде гарантирано спокойствието тук.
Да може и да спи спокойно че навсякъде къде е бил регистриран по други форуми е с по няколко бана и все е попадал на модераторски произвол.

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Смятам предвид нанесените му необратими психични травми, причинени от модераторски произвол, където са затрити такива мнения шедьоври, обяснявайки за кифли, мифли и подобни хлебни изделия, единствена справедлива компенсация за него би било да му се връчат едни администраторски права за да му бъде гарантирано спокойствието тук.
Да може и да спи спокойно че навсякъде къде е бил регистриран по други форуми е с по няколко бана и все е попадал на модераторски произвол.

хе-хе - и тогава какъв Форум ше стане- ше се прочуем и в други галактики, сигура!

Но си е рисковано.

Преди това искам да видя той дали може да предложи справедливо наказание. И, как ли другарката му в децката градинка е наказвала другарчетата ...

преди 2 минути, Maleficient написа:

Преди това искам да видя той дали може да предложи справедливо наказание.

Да ѝ се отнемат три кила кърма. Публично.

преди 4 минути, bornofash написа:

Да ѝ се отнемат три кила кърма. Публично.

то в милилитри е май това, ама много драстично, и косвени потърпевши ше има...

Интересно ми е...за какво мислите, че служат модераторите по сайтовете? Сгафил си нещо, и ти е делнала поста!

А и не си мислете, че е лесно да си модератор!  Някой те обичат, други те псуват, трети искат да те удушът, че има и такива дето се влюбват в тебе без да са те виждали и заплашват, че ще хакнат сайта ако не им обърнеш внимание! :lol6:

преди 3 минути, Ma_ri написа:

Да я заровим в солниците, тази проклетия :angry:

... и това ше стане :bubblegum:

Преди това може някаква условна присъда и общественополезен труд, да модерираш автофорум

преди 25 минути, Maleficient написа:

то в милилитри е май това, ама много драстично, и косвени потърпевши ше има...

Косвеността е цялата причина, макар че не бих се нарекъл потърпевш. Може в кавички ако го сложим.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Хайде да чуем и ответната страна. Не мислех да се намесвам в монолога на авторчето:

преди 17 часа, Хитрейшио написа:

Ако смяташ да цитираш правилата - силно си нежелан тук.

Но пък, гледам, че станало интересно :)  Не съм трила мнения, а съм ги направила скрити за четене. Мненията на ощетения, си стоят оцветени в розово и всеки правоимащ, може да ги види.  Не са нещо особено, вярно е,  дори за  субект, като протестиращия,  може да се каже, че са меки. Ще пропусна с пренебрежение и откровените лъжи, квалификации и обидни предположение, които за автора са неоспорими факти.  Така съм преценила, така съм направила. Ако администратора реши, че трябва да се покажат, ще ги пусне :)

Проблема е, че някои се мислят, за нещо "по" от другите. Мислят се за нещо по-голямо, на база собствените си заблуди за някакво величие и значимост. Ами, не са. Ако трябва да бъдем честни.

Друго, не виждам, какво мога да кажа по въпроса. Който иска да разбере, ще разбере. Който не иска, няма да разбере.

Приятен ден на всички и весели мигове във форума. Не забравяйте, че независимо какви сте и какво сте направили, все някой ви обича. Обичайте и вие :)

преди 9 минути, Ma_ri написа:

Но пък, гледам, че станало интересно

С автора на темата скука не може да има. През ден пуска по някоя форумна тема бомба къде буди сериозен интерес а на мен ми излизат плочки от смях с него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.