Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българската музика

JustDR

Препоръчан отговор

• Отговори 398
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

TihoКолко трябва да СТЕ  прост и нахален точно като ТИКВОЧА БОКО,че да ми се врете в блога и то с коментари при условие,че Ви трия! НАГЛЕЦ И КОЙ ПРОФИЛ ПОРЕД ВИ Е ТОЗИ?

Пе....работа като гледам клипа Ви по горе.

На Слави не можете да стъпите на малкия пръст!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, Анита Христова Трифонова написа:

TihoКолко трябва да СТЕ  прост и нахален точно като ТИКВОЧА БОКО,че да ми се врете в блога и то с коментари при условие,че Ви трия! НАГЛЕЦ И КОЙ ПРОФИЛ ПОРЕД ВИ Е ТОЗИ?

Хем сте в офтопик, хем изглежда ме бъркате с някой...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ето един клип. клип-намек за това, какво го очаква българското фолклорно музикално наследство, а и не само фолклорното ни музикално наследство, а въобще цялото ни културно наследство, май. след години 'българско' най-вероятно ще означава 'индийско', май. във всеки случай по-белите, по-европейските елементи ще понамалеят. ама то пък тя и европа, и тя май е хванала тази пътека, така че ... ха, в коментарите под клипа - много възмутени български граждани - клипът бил манипулация и т.н., щели да го докладват като фалшив, за нарушаване правилата на youtube и т.н. могат да го докладват колкото си искат, новата 'политкоректност' постулира, че всичко с по-тъмен цвят е добро, а бялото е фашист и расист. https://www.youtube.com/watch?v=elm-PgxMT7o

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, от години търся една рап песен и дори в Гугъл го няма текста. Силно се надявам да ми помогнете. Не помня изпълнителя, нито заглавието на песента, но ще напиша част от текста и дано някой си я спомни. 

Бъди кралице моя, аз ще бъда твоя роб. Ще те следвам неотлъчно, ще съм ти верен до гроб. Не давай на глупака мъничко думата любов. Дори капка от това ме кара да бъда свеж и нов. Пази ме, обичай ме, не ме губи. Когато искаш да ме видиш, просто затвори очи. Не оставяй любовта Ей така да си отиде ти, знам трудно е, но като съвет приеми го. Може би за нас някой ден ще дойде края - днес или утре - не зная, аз не искам да гадая. 

Когато искам да съм с тебе аз поглеждам звездите, когато ми е тъжно утеха са ми само сълзите. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...