Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква според вас е вероятността, зад убийството на журналистката Виктория Маринова, да стои фирма свързана с Лук Ойл и източването на европейски фондове

Featured Replies

преди 8 часа, _ramus_ написа:

Ти дали се сети че правейки се на много размислителна си просто фантазьорка? И че тия ти фантазии са ти важни и нужни...

A който не чете всичката помия и клюки покрай този случай, и "не надниква навсякъде" из жълтата преса   - бил платен :laughing5:

преди 8 часа, _ramus_ написа:

че то убийството въобще не е имало значение. От значение е само фантазното, през "версиите' за това убийство. Просто е удобно за фантазиране и празнословене.

Няма лошо по принцип.. из темите какви ли не фантазии съм се нагледал . Но проблема е че сега се прави върху още топъл труп.

За мен наистина е учудващо спрямо други криминални случаи , откъде се надигна такава "вълна" от помия, конспирации, всякакви публикации в нета от абсурдни по абсурдни.

И друг път е имало спекулации, но като сегашните... за пръв път виждам. Ако има нещо организирано около този случай - това е именно черния пи-ар който всеки ден ни залива по темата.И определено някой го прави умишлено.

преди 8 часа, M.Николов написа:

" Да, това може да не е поръчково убийство, но това може да е поръчка за сплашване. "

Ко каза?Ко?:angry:

Дори ти виждаш какви "експертни" мнения се тиражират.

:)

Иначе ако някой е искал да сплаши някого, просто би пребил разследващите журналисти. би им потрошил колите, офисите. Не хора от малките  медии , които просто отразяват актуални новини и вземат интервюта от истинските разследващи журналисти.

• Отговори 386
  • Прегледи 22k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Убийството е поръчково, а момчето ( макар и от ромски произход) е изкупителна жертва. Това е просто очевадно. 

• Да, върху българските власти има натиск отвън. Дали зад убийството на Виктория Маринова стои фирма, свързана с Лук Ойл и източването на европейски фондове, не мога да бъда сигурна, въпреки че има

• Аз това мисля! Всичко е вятър и мъгла. Прах в очите на хората! Някой я е поръчал! Бог да я прости. Лека и пръст.

Източник: Plovdiv24.bg 22:22 / 09.10.2018

"Има заподозрян за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, научи bTV от свои източници от разследването. По непотвърдена информация, той е успял да напусне страната. Също по неофициална информация, в дома на заподозрения е бил намерен телефонът на жертвата. По-рано в полицията в Русе бяха разпитвани множество лица. Задържан за 24 часа беше румънец от украински произход, но се оказа, че няма доказателства, че е свързан със случая." - нещо намирисва на скалъпена история. Кой тъпак ще открадне телефон , ще го изключи и ще го зарови до тежко местопрестъпление. А и нали затова беше заподозрян този защото намерили телефона на жертвата в дома му.

Днес пак намериха телефона....Алоуууу!!!

преди 27 минути, neroni написа:

"Също по неофициална информация, в дома на заподозрения е бил намерен телефонът на жертвата."

Вестниците не са това, което бяха.

• Автор
преди 7 часа, neroni написа:

Днес пак намериха телефона....Алоуууу!!!

Комунистите могат само три неща. Да крадат, да лъжат и да убиват.

• Автор

Снощи по БТВ казаха, че властите не смятали да правят следствен експеримент, щото сичко било кристално ясно. 

Сега, при убийство, каквото несъмнено има налично, съгласно наказателния процес е задължително да се проведе следствен експеримент. Защо властите не считат за необходимо да спазят закона ?

Нали ако следствения експеримент демонстрира, че всичко е възможно да е било извършено съгласно самопризнанията и другата налична информация, властите ще могат с чисто сърце да обявят какво е станало и да осъдят с чиста съвест заподозрения.

Ми той може да е силен като крали Марко и сам да се е справил, пиян до козирката и дрогиран със сичко, което му се приписва и е самопризнал.

Може би за да не харчат от парите на данъкоплатеца за следствен експеримент.

Мръсни комунисти. 

Ще направят експеримента, но мангала е ТЪП и ще му трябва време да научи какво трябва да прави по време на експеримента.

преди 9 часа, neroni написа:

Също по неофициална информация, в дома на заподозрения е бил намерен телефонът на жертвата.

По неофициална.

По официална, телефона вече е намерен, като той самия е посочил къде го е заровил.

• Автор
преди 1 час, neroni написа:

Ще направят експеримента, но мангала е ТЪП и ще му трябва време да научи какво трябва да прави по време на експеримента.

Дълго време ще трябва да зубри. 

Докато си наизусти правилните думички и действия много вода ще изтече. Ако не успее, трябва да помислят за промяна в закона.

преди 42 минути, miro20 написа:

По неофициална.

По официална, телефона вече е намерен, като той самия е посочил къде го е заровил.

Да не се окаже, че телефона "удобно" е сложен там и мангала е инструктиран да го покаже ????

продължава рубриката "при нас е весело", обаче повторенията почват да стават скучни.

Освен това - нааканите не са сменили още памперсите и си бая понамирисва. А те си го играят като че са в рай и ухае на рози.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Може би за да не харчат от парите на данъкоплатеца за следствен експеримент.

Мръсни комунисти. 

От какъв зор да правят следствен експеримент и да разследват се чудя като винаги ще има такива като теб къде няма да повярват ?

преди 2 часа, neroni написа:

Да не се окаже, че телефона "удобно" е сложен там и мангала е инструктиран да го покаже ????

Викаш, дали са му 100 лева и са му казали къде да го търси.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Автор
преди 9 минути, BMW Маниак написа:

От какъв зор да правят следствен експеримент

Бе и ти си прав, те газят през трупове без да им мигне окото, сега с някакъв пиклив наказателно процесуален кодекс да се съобразяват

• Автор

Айде пак циркове. Пресконференция със заподозрения. Журналистите го обсадили, пък той се прави, че реве и се разкайва, а изотзадзе адвоката му вика

– Северине, нищо недей да казваш.

Обаче журналистите самоотвержено блокират достъпа му до заподозрения

Възниква въпроса, къде е властта в уравнението ?

После водещия излиза на преден план и казва, как май нямало да се наложи да се прави следствен експеримент. 

И как точно ще се получи без следствен експеримент ?

Не, че комунистите не са способни да погазват закона. 

Друго интересно е,че мангала е в цветущо здраве. Няма рани по ръцете.
Откъде се взе тогава кръвта по тялото на жертвата ?

Убийството на журналистката е извършено е с невероятна жестокост, лицето на жертвата е било неразпознаваемо, смачкан нос, черепа счупен на две места.

Дори само заради нанесените наранявания на жертвата трябва да има белези по ръцете!!!

Другия мангал шофьорът, който е закарал Северин до Германия, на интервюто с журналист имаше пресни рани по кокалчетата, като от преди седмица, Северин няма никакви рани по ръцете!!!

преди 12 часа, neroni написа:

Може, то всичко може.. но се ччудя за пореден път как каквото и да се каже и излезе ново по темата, винаги е отрича и се продължава с най абсурдните версии и измишльотини.

Аз затова отдавна не са ми интересни простотиите ви.

Относно физиката на убиеца... изгледайте хубаво видеотата когато под конвой го водеха и вкарваха в следствието. 3-4 полицаи около него, и въпреки че е с наведена глава, пак стърчи над полицаите.

Така че въобще не е толкова слаботелесен какъвто го изкараха.

• Автор
преди 10 часа, miro20 написа:

Аз затова отдавна не са ми интересни простотиите ви.

Не се коси. Малко са щастливците, които работят това, което им е хоби

Да. Определено простотията не ми е нито хоби, нито работа. Очевидно на някои им е. Дори не визирам копипействащите простотиите тук, а тези които ги генерират в медиите  и сайтовете.

преди 8 часа, miro20 написа:

Да. Определено простотията не ми е нито хоби, нито работа. Очевидно на някои им е. Дори не визирам копипействащите простотиите тук, а тези които ги генерират в медиите  и сайтовете.

На мама вундеркиндчето!

Ровенето в разни сайтове по цял ден и споделянето на подходящи (според теб) линкове по политически теми и коментарите по тях само хоби ли ти е, или работа, с която се издържаш?

Аз отдавна съм пенсионер, но продължавам да се занимавам с хобито си - електроника.А политиката я следя, защото трудовият ми път е минал в "пользу родину" и не се радвам на това, в което такива като теб превърнаха родината ми.

преди 11 минути, dedidi написа:

и не се радвам на това, в което такива като теб превърнаха родината ми.

И аз не се радвам че се оказахме в губещия "лагер".Не се радвам че държавата фалира '89-та , пометена от цялостния и НЕИЗБЕЖЕН  фалит на СИВ .  И не аз съм "превърнал страната" в това което е , а тези от червената върхушка на които се възхищаваш ТИ и очевидно бленуваш за същото.

Затова и казах в коя тема беше - че червената пропаганда е като телефонните измамници. И такива като теб им вЕрват и им се хващат още на лъжите.

Както и другата аксиома. Нали знаеш какво е аксиома ?

- че която от бившите соц страни по бързо и овреме са провели лустрация, сега са в пъти по добре от тези които са се забавили, или въобще /като нас / не са я провели.

Проста аксиома и очевидна закономерност.

Която всеки червен цоциалист трябва да му се татуира на видно място.

преди 6 минути, miro20 написа:

И аз не се радвам че се оказахме в губещия "лагер".Не се радвам че държавата фалира '89-та , пометена от цялостния и НЕИЗБЕЖЕН  фалит на СИВ .  И не аз съм "превърнал страната" в това което е , а тези от червената върхушка на които се възхищаваш ТИ и очевидно бленуваш за същото.

Затова и казах в коя тема беше - че червената пропаганда е като телефонните измамници. И такива като теб им вЕрват и им се хващат още на лъжите.

Както и другата аксиома. Нали знаеш какво е аксиома ?

- че която от бившите соц страни по бързо и овреме са провели лустрация, сега са в пъти по добре от тези които са се забавили, или въобще /като нас / не са я провели.

Проста аксиома и очевидна закономерност.

Която всеки червен цоциалист трябва да му се татуира на видно място.

Ха-ха-ха......

Така и не разбрах как си изкарваш хляба.

Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3

• Автор
преди 24 минути, miro20 написа:

Не се радвам че държавата фалира '89-та , пометена от цялостния и НЕИЗБЕЖЕН  фалит на СИВ

Ако не беше турското робство смятай.

Миро е ясен. Предлагам да се върнем на темата.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако не беше турското робство смятай.

Ми кво да смятаме... То след турско бяхме водеща на Балканите, лева бе златен както знаем, но да не сме чак такива оптимисти... предполагам ако нямаше турско робство, ако нямаше некадърно управление и национално предателство на наши царе и военни загуби, ако нямаше после и съветското  влияние,  щяхме да сме на ниво нормална европейска държава като Франция, Австрия, Германия защо не ?

• Автор

Миро, темата е, че управляващите комунисти поръчаха журналистката и сега се опитват да осъдят заподозрения, без следствен експеримент, в нарушение на наказателно процесуалния кодекс.

Явно се опитват да прикрият съучастниците и поръчителите.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Миро е ясен. 

:wub: ми сега? Откога ти стана ясен ? До вчера бяхте дружки и нападахте всички заедно сега какво, вече се не харесвате ли? Или в работата няма приятели а?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.