Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква според вас е вероятността, зад убийството на журналистката Виктория Маринова, да стои фирма свързана с Лук Ойл и източването на европейски фондове

Featured Replies

преди 1 час, nikssi написа:

Защо така?

Тази мацка ще излезе и ще осъди държавата. Но ние сме си свикнали да плащаме.

• Отговори 386
  • Прегледи 22k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Убийството е поръчково, а момчето ( макар и от ромски произход) е изкупителна жертва. Това е просто очевадно. 

• Да, върху българските власти има натиск отвън. Дали зад убийството на Виктория Маринова стои фирма, свързана с Лук Ойл и източването на европейски фондове, не мога да бъда сигурна, въпреки че има

• Аз това мисля! Всичко е вятър и мъгла. Прах в очите на хората! Някой я е поръчал! Бог да я прости. Лека и пръст.

• Автор
преди 18 минути, Тoни написа:

Тази мацка ще излезе и ще осъди държавата. Но ние сме си свикнали да плащаме.

Много ясно. Стига да поиска. Те я арестуваха пред камерите. Екзалтирани репортери свеждаха в реално време как се развива случая с разобличаването и арестуването на кметицата.

Дали е корумпирана или не е, така и не разбрахме, но разбрахме едно, комунистите не признават никакви закони, ако решат да тероризират или да линчуват някого.

Дори доказателства няма да и се налага да търси, те цялото си беззаконие го излъчиха в ефир. Комунистите мръсни.

преди 33 минути, Реджеп Иведик написа:

Дали е корумпирана или не е, така и не разбрахме,

Аха, кутията от обувки я намериха в моята кола, на мен ми светнаха ръцете и там в ония СРСта как да делят рушвета и те са за някой друг ама не и за нея. Но това за теб като юрист не е достатъчно ама инак по картинка правиш свободни съчинения и без да имаш нищо доказващо тезата си я лансираш по форуми.
Иванчева си е корумпирана и единствено може да съди България за нарушаване на правата ѝ, но бъди убеден че по това което я чака в процеса невинна няма как да излезе.
Целия този театър къде го разиграха с нея е показно за всички крадци че плячката  трябва и да се дели с Боце инак да си знаят какво ги чака. Нали Миро, обясни му ги тия работи че се прави на улав.
С две дума, разбира се че може да си крадете ама не ме забравяйте, а и моите хора не може да ги подлагате също така на рекет.

Чета, чета... и усещам, че вече челото ми пари от собствените ми плесници. Значи обвинена в корупция, не получава възможност да говори пред медии, а убиец- изнасилвач, признал се за виновен- получава. Е то няма нужда да си гений, та да се сетиш че спипаната в корупция, ако се докопа до медии ще мята обвинения наляво и надясно, та да се обърка общественото мнение и по този начин да се упражни натиск върху следствието. Много ясно, че няма да и разрешат да говори- тя ще се стреми да повлече колкото се може повече хора със себе си. На всичкото отгоре, женицата знае и как да го направи. Мангала, не представлява никаква опасност ако му се даде възможност да говори- ами да говори тогава... това ще му е.

Ме знам как изобщо ви хрумва да правите сравнение. Темата трябва да се прекръсти на "мозъчни донори"...

• Автор
преди 33 минути, BMW Маниак написа:

Аха, кутията от обувки я намериха в моята кола

Ама по телевизията. По същия начин "разкриха" и убийството на Маринова, по телевизията. Без да се съобразяват с нищо и като погазват брутално закона.

Иначе за другото и ти с тройката си по милост си се сетил, че се дели. Казваш ББ, възможно е. Дележа няма как да не стига до горе. 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Дали е корумпирана или не е, така и не разбрахме, но разбрахме едно, комунистите не признават никакви закони...

Ти ли започна да говориш за непризнаване на закони? Ти дето в хода на темата  беше хванат да лъжеш, че това или онова е задължително по закон? Ти ли съчинителю на интриги, дето в прав текст каза, че юзър от този форум продава дрога на малолетни, без дори бегло да знаеш нещо за него? И смееш да наричаш други мръсници... жалкарска история.

Малко на празните кратуни да им се изясни фактическата обстановка с "набедения" мангал.

https://www.168chasa.bg/article/7113032

И да престанат да търсят под вола теле.

на 20.10.2018 г. в 19:19, dedidi написа:

пользу родину

според кого - е "ползата"? Че ползи всякакви и се чете че дискутирате чуджите ползи и личното си отношение чрез това което сте бил недоволен. Като че ли някой е обещавал да сте доволен за всичко, всеки и винаги и това минава за нещо като драма ли... ? 

Много моля някой да ми обясни как пиян и надрусан настига бягаща жена трезва в добра кондиция и форма, че аз не мога да си го обясня

https://www.24chasa.bg/novini/article/7113006

:eek:

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

Много моля някой да ми обясни как пиян и надрусан настига бягаща жена трезва в добра кондиция и форма, че аз не мога да си го обясня

Това го казва обвиняемия да не забравяме. Той може да си говори каквото си иска в негова защита с цел да оправдае до някъде действията си. А дали изобщо е бил пиян като талпа и дрогиран е съвсем друг въпроса. Но вие на неговите думи вярвате а на разследващите ги подлагате на съмнения.
Ей това не мога пък аз да си обясня !
Ама приятелите му казвали че пили до сутринта ама то от пиене до пиене разлика земя небе. Отделно те ако са били пили не означава че и той е пил колкото тях.
Изобщо явно хич не е бил толкова пиян и дрогиран за колкото се изкарва.

преди 25 минути, Yvan Sergeеv написа:

Сергеев, тоя надмина дори нашия Реджеп.  Александрър Недков чупи тъпомера. Или и той събира лайкове и гледания.
Почнах да се питам дали изобщо е имало кметица Иванчева хваната със подкуп или не са хванали някоя къде има борчове за да изиграе тая роля.
Пък тоя го гледам че много невинен му се вижда Северинчо и се питам защо не остави жена си с него !

Защо не бягал по храстите ами по алеята ха ха На тоя мисълта му тече като на второкласник.

там по доминикана немате храсти 

само жунгла.

преди 5 часа, haidukpikaso написа:

https://www.24chasa.bg/novini/article/7113006

:eek:

А още по-странно е, че успява и да я изнасили в това състояние...

преди 22 минути, Мойра написа:

А още по-странно е, че успява и да я изнасили в това състояние...

Смятай ...

Ми а помислете малко дееее, криминолозитеее... Пиян и надрусан, не е същото като пиян и напушен. Вижте в уикито как действат разните дроги и си дайте сметка, че ако е шмръкнал бело прахче, адреналина му ще е в небето. Кондицията убийствена, а желанието да убива и пори неистово. Оууу нашите форумни криминалисти си мислят, че той се е надрусал с лепило... тцтцтц.

аде бе, не стихвайте, сега изпуках новите пуканки и съм заседнал в очакване на нови подхвъквания на тъпомерите. То се оказва че и битка за лайкове имало - браво, на което. Журналистка и убийството й се оказва само повод за някои си да си следват ползите - лайкове, паранои, утвърждения на убеждения... вероятно и други лично-егоистични и частни ползички. Егати лицемерието и театъра, както и все по-големите висоти в тия. Все още някои наакани не са сменили памперса и се чудят как да обяснят съответната миризма, която "лъха" отвсякъде.

Апропо - въобще пускате линкове ама никой не ги чете - особено, когато не са по ползите на някои си. Налице е стълкновение между убиец и жертвата му приживе - може би думички, после действия - как, кое, какво е казано, кой започнал пръв... е само за ясновидците в темата. Жертвата не е била още жертва - е нямало как да знае за състоянието му и че му е нужен само тригър, за да стане самата тя цел. Това е доста поучително и няма връзка само с това че той е млад ром, а че той е ходещо оръжие за престъпление с всички нужни за целта условия.

Нааканите умници в темата, дето го играят "съмнителни", щото имали недоверие към властта - чудесно се въртят. Раздутичката фантастика за версията по заглавието в темата, вече е само за лична или групова приказка за наакани, и се почва точене на заместители само и само да не се смени памперсите. И простотията лети вече на нови крила... все по-високо. Колко е чудесно да четеш книжки и да фантазираш, пък гадния живот не се движи много по нужната лична фантазия. За което ще си правим темички да си крадем ползи дори и от убийствата.

Все повече жълтото в темата се увеличава и заприличва на обикновена народна клюкарница с криминални цветни боички. Язък за претенциите на "размислителство". :)

• Автор
преди 39 минути, ОдаР написа:

Ми а помислете малко дееее, криминолозитеее... Пиян и надрусан, не е същото като пиян и напушен. Вижте в уикито как действат разните дроги и си дайте сметка, че ако е шмръкнал бело прахче, адреналина му ще е в небето. Кондицията убийствена, а желанието да убива и пори неистово. Оууу нашите форумни криминалисти си мислят, че той се е надрусал с лепило... тцтцтц.

Не знам, не съм продавал наркотици.

Обаче, ако е така както твърдиш, напълно е възможно някой да е дал подобна гадост на циганина и леко да го е насочил към жертвата.

Тогава всичко се връзва, както, че убийството е поръчково, така и оставените безброй следи от не можещия да контролира себе си извършител, след конската доза наркотик, която са го подмамили да употреби на партито или малко преди да си тръгне

Малко полезна информация за пишещите в темата.

"168 часа:: Как депутати юристи тихо помилваха убийците"

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Не знам, не съм продавал наркотици.

Обаче, ако е така както твърдиш, напълно е възможно някой да е дал подобна гадост на циганина и леко да го е насочил към жертвата.

Тогава всичко се връзва, както, че убийството е поръчково, така и оставените безброй следи от не можещия да контролира себе си извършител, след конската доза наркотик, която са го подмамили да употреби на партито или малко преди да си тръгне

Проф. Николай Радулов спомена за Каптагон...

преди 33 минути, Мойра написа:

Малко полезна информация за пишещите в темата.

"168 часа:: Как депутати юристи тихо помилваха убийците"

това съкратено  "производство", осъди убиеца на моя 24-годишна племеница (дъщеря на сестра ми), само на 11 години затвор и го освободиха след 7 години
не знам, дали има такъв цирк по света, облечен в законови одежди

пп

не забравяйте, че и аз съм циганин и имам някави знания за гетата по света, които не се различават от циганските
друг е въпроса, че тук, в нашата държава, цари беззаконие
по-точно, законите са такива, които облагодетелстват олигархията
и честно казано, съгласен съм със всички постове на Реджепа

пп

с въвеждането на олигархичния данък (плосък ДОД), изцеждат силите на бедното население и са принудени, срещу заплащане
да признават какви ли не престъпления, за да могат да осигурят съществуването си
 не да живеят, а да съществуват живуркайки в една държава, която върви към разпад

преди 48 минути, дръндю написа:

пп

с въвеждането на олигархичния данък (плосък ДОД), изцеждат силите на бедното население и са принудени, срещу заплащане
да признават какви ли не престъпления, за да могат да осигурят съществуването си
 не да живеят, а да съществуват живуркайки в една държава, която върви към разпад

Ама разбира се!

Я кажи, колко ще ми струва да лежиш ти или някой от гетата 30 години в затвора вместо мен?

:cantbelieve:

А.....и може да се наложи  да убиеш някой и да го изнасилиш преди това.

преди 19 минути, M.Николов написа:

А.....и може да се наложи  да убиеш някой и да го изнасилиш преди това

е, ас съм бамбъшкъ сигън
ама ако съ кандидатираш за президент, енъ бира с четворка кибапчета с гарнитура и една топла питка, шъ спечелиш моя глас
ама туй сий по същество престъпление

И моля те, не ми го изкарвай този беден и без перспективи!

Ако е искал да работи, винаги е можел да отиде при майка си в Германия!

Купил си кола за 3000лв. наскоро.

преди 3 минути, дръндю написа:

ама ако съ кандидатираш за президент, енъ бира с четворка кибапчета с гарнитура и една топла питка, шъ спечелиш моя глас

Не става!

Ако искаш да гласуваш за мен, трябва да е заради качествата ми, не заради кебапчета и бира!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.