Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каналите на лявата и дясна колона

Featured Replies

преди 1 час, Pichagata 933 написа:

пичаги вчера поръчах 9 волтово моторче за моето хитачи обаче имам малък проблем със сеързването на мотора пичаги наложи се да го свяля моето моторче че тва моторче на автореверсния касетофон на хитачито което вашия колега христов ми даде мотора беше ръчкано и прецакано.

Пичага, научи се да пишеш разбираемо, моля те. Едно хлапе би писало по-прилично. Ти гледай волтажа и оборотите да са същите, че нищо няма да направиш иначе. Също така да е със съвместими размери.

Я пак обясни какво си правил с това новото моторче, че въобще нищо не разбрах от личното съобщение. Бавно и спокойно обясни, никой не те гони. И оформяй коментара си така че да има изречения с пунктуация, ако е по възможностите ти.

• Отговори 390
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Що стана бре, оправи ли го тоя мотор? Ако не, прати снимки, че така с обяснения никой не може да придобие пълна представа.

• Автор
преди 3 часа, Деянчо написа:

Що стана бре, оправи ли го тоя мотор? Ако не, прати снимки, че така с обяснения никой не може да придобие пълна представа.

Не съм пичага, но отктих коя е токовата жица която захранва моторчето тя е Бяла със синя ивица.

• Автор

Пичаги някои от вас може ли да ми каже сайт за резервни части за моя телефон по точно дисплей марка на тела е alcatel pixi 4 4 ако някои може да ми намери.

преди 7 минути, Pichagata 933 написа:

Пичаги някои от вас може ли да ми каже сайт за резервни части за моя телефон по точно дисплей марка на тела е alcatel pixi 4 4 ако някои може да ми намери. 

Виж в сервизите не е толкова дърт тоя телефон или в олх

• Автор
преди 15 минути, petie1 написа:

Виж в сервизите не е толкова дърт тоя телефон или в олх

Пичага проверих излизат но за друг алкател не като моя ако някои може да ми провери за дисплей цената му и да ми даде линка.

преди 7 минути, Pichagata 933 написа:

Пичага проверих излизат но за друг алкател не като моя ако някои може да ми провери за дисплей цената му и да ми даде линка.

https://www.jarcomputers.com/LCD-Alcatel-PIXI-4_prod_NBALLALCATELST107962.html

Ето

https://touchscreen.bg/displei/displei-alcatel?sort=p.price&order=ASC

• Автор

Мерси пичага.

преди 12 часа, Деянчо написа:

Само не казвай, че ти ще си го сменяш.

Резултата ще е страшен

• Автор

Да аз ще се опитам да го сменя ако видя че не ми е по силите ще го дам на маистор.

преди 2 минути, Pichagata 933 написа:

Да аз ще се опитам да го сменя ако видя че не ми е по силите ще го дам на маистор.

great job GIF

преди 19 минути, Pichagata 933 написа:

Пичага , здрасти!

Можеш да опиташ, макар че не ти го препоръчвам. Аз нали съм ти казвал, че съм работил в Правец 6 години (1985-1991) към комбината за компютри бре? Имаше по него време много добри техници, с които отдавна не сме се срещали, но можеш да ги откриеш лесно. Градчето не е голямо. Ще направиш по добре, ако ги потърсиш, а не да го доразвалиш. Послушай ме!

преди 11 минути, Колев60 написа:

Можеш да опиташ, макар че не ти го препоръчвам.

Сега сериозно, без майтап. Пичага, знаеш ли това колко е фино и прецизно? Ти как се виждаш да се справиш с това? А обясни ми.

Не, бай Стефчо, не може да опита. Гаранция 100%, че ще го прецака и ще се ядосва после. Да го даде на човек с приспособления, способности и опит и да му го оправи. Не може всичко сам да направиш. Ако така ставаше, нямаше да има нито лекари, нито майстори, нито техници, нито готвачи, нито нищо.

Ти, пичага, май гледаш все да минеш тънко и да не се охарчваш. Да, ама евтиното винаги излиза скъпо. Както се казва - не съм толкова богат, за да купувам евтини работи.

• Автор
преди 1 минута, Деянчо написа:

Сега сериозно, без майтап. Пичага, знаеш ли това колко е фино и прецизно? Ти как се виждаш да се справиш с това? А обясни ми.

Не, бай Стефчо, не може да опита. Гаранция 100%, че ще го прецака и ще се ядосва после. Да го даде на човек с приспособления, способности и опит и да му го оправи. Не може всичко сам да направиш. Ако така ставаше, нямаше да има нито лекари, нито майстори, нито техници, нито готвачи, нито нищо.

Ти, пичага, май гледаш все да минеш тънко и да не се охарчваш. Да, ама евтиното винаги излиза скъпо. Както се казва - не съм толкова богат, за да купувам евтини работи. Просто даваш да ги го оправят, плащаш някой друг лев за ремонта, но знаеш, че всичко е точно.

Пичага знам, че е доста фино щ, но аз ще го видя и ако не оспея да го смяня ще го нося на маистор.

преди 2 минути, Pichagata 933 написа:

Пичага знам, че е доста фино щ, но аз ще го видя и ако не оспея да го смяня ще го нося на маистор.

Е убаво де, ти си знаеш. После да не си казал, че не сме те предупредили.

Хайде успех! :)

• Автор
преди 13 минути, Колев60 написа:

Пичага , здрасти!

Можеш да опиташ, макар че не ти го препоръчвам. Аз нали съм ти казвал, че съм работил в Правец 6 години (1985-1991) към комбината за компютри бре? Имаше по него време много добри техници, с които отдавна не сме се срещали, но можеш да ги откриеш лесно. Градчето не е голямо. Ще направиш по добре, ако ги потърсиш, а не да го доразвалиш. Послушай ме!

Здравей, пичага едва ли някои от тия техници е жив да ме насочиш за имената им аз ще ги по търся още утре.

току-що, Деянчо написа:

Е убаво де, ти си знаеш. После да не си казал, че не сме те предупредили.

Хайде успех. :)

Мерси пичага. 

преди 11 минути, Pichagata 933 написа:

Аз ти препоръчвам първо на майстора, а после ако искаш го развали и опитай ти. Иначе си готино момче.Можем да се майтапим и разбираш че не го правим тенденциозно, нали?

Нали виждаш какво съм написал? 1985-1991 година. Почти на всички съм им забравил имената освен на един Евгени. И той е на моите години вече (70). Не може да няма майстори в Правец. Въобще не ме лъжи. Стига само да не е като твоя майстор.

преди 1 час, Колев60 написа:

Аз нали съм ти казвал, че съм работил в Правец 6 години (1985-1991) към комбината за компютри бре?

Ухааааааа та аз започнах  с Правец 8Ц и Турбо Паскал 7 хехе Каратека Майстора Луноход и други......

преди 21 минути, petie1 написа:

Ухааааааа та аз започнах  с Правец 8Ц и Турбо Паскал 7 хехе Каратека Майстора Луноход и други......

Пак си имал късмет да не попаднеш на Правец  8Д. При него нямаше флопи а се четеше от касетофон. Аз не съм се занимавал с тях, а само с Правец 16

преди 3 минути, Колев60 написа:

Пак си имал късмет да не попаднеш на Правец  8Д. При него нямаше флопи а се четеше от касетофон. Аз не съм се занимавал с тях, а само с Правец 16

Е знам го и 8Д все пак съм си читанка а Правец 16 май е последен нали?

току-що, petie1 написа:

Е знам го и 8Д все пак съм си читанка а Правец 16 май е последен нали?

Да. И след него дойде демокрацията и всичко се провали.Ако знаеш само на руснаците и украинците колко тира компютри сме им продали, ще получиш слънчев удар веднага!

преди 20 часа, Колев60 написа:

Да. И след него дойде демокрацията и всичко се провали.Ако знаеш само на руснаците и украинците колко тира компютри сме им продали, ще получиш слънчев удар веднага!

И туй знам споко

• Автор
на 5.04.2019 г. в 0:25, Колев60 написа:

Аз ти препоръчвам първо на майстора, а после ако искаш го развали и опитай ти. Иначе си готино момче.Можем да се майтапим и разбираш че не го правим тенденциозно, нали?

Нали виждаш какво съм написал? 1985-1991 година. Почти на всички съм им забравил имената освен на един Евгени. И той е на моите години вече (70). Не може да няма майстори в Правец. Въобще не ме лъжи. Стига само да не е като твоя майстор.

Пичага в правец няма мастор които да прави телефони освен един на цетъра на правец но маи не съм сигурен. Има в ботевград и то двама. Ще го нося на тях.

преди 5 часа, Pichagata 933 написа:

Пичага в правец няма мастор които да прави телефони освен един на цетъра на правец но маи не съм сигурен. Има в ботевград и то двама. Ще го нося на тях.

Аз мога да ти дам майстор в София, но не зная какви пари ще ти иска. Важното е, че е много грамотен пич и с това се занимава по цял ден. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.