Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 1 час, Чингис Хан написа:

Защо няма секция специално за Ейпъл? Където да се обсъждат проблемите на Мак и други продукти на бранда, както и съвети за покупки на такива?

Има,просто не си обърнал внимание:

https://www.kaldata.com/forums/forum/78-mac-os/

• Отговори 3k
  • Прегледи 306,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Към администратора. Защо не пусне лайк наздраве? Понеже прекалено често си казваме Наздраве обаче да не пускаме цял пост за едно наздраве, ами да има само такъв лайк.Ще е много иновативно и оригинално според мен.:cheers:

• 2 месеца по-късно...

Не е предложение, а въпрос, подходящ за тази тема, мисля.

Забелязвам, че на страницата на форума "Непрочетено съдържание" новите постове са само последните в една тема, то ест: предпоследни, предпредпоследни и т.н. не се показват. Така страницата е много по-компактна, с по-голяма обща информативност, запълнена е само с теми, а не с отделните им отговори, и така ми харесва много повече, най-малкото защото доста от темите не ме интересуват и така заемат само два-три реда от страницата.

Въпросът ми е дали това е промяна от администрацията или някаква промяна в настройките на изгледа при мен?

Сигурен съм, че ръчно не съм променял нищо в настройките при мен, и те са (копиран текст главата на въпросната страница):

•  

преди 19 минути, adersa написа:

Нищо му няма на раздела непрочетено съдържание на мен ми харесва :)

Не се оплаквам, обратното – доволен съм. Поисках да зная причината за промяна, защото ако е по някакъв начин при мен, може и да се върне към стария изглед, който не харесвам, и е добре да знам как бих могъл да достигна новия (за мен?) изглед.

ПП. Окей, видях откъде идва разликата – от първата опция

Покажи ми

Само съдържание;

Ако се избере другата опция, "съдържание, коментари и отговори", става във вида, който не харесвам.

Не помня да съм я пипал, но нещо може и да греша. А може и да е свързано с ъпдейтване на браузъра.

С това е ясно, че тези три мои поста могат да бъдат изтрити, ако админ-та смята за излишни.

Блаhодаря за вниманието! :D

Защо след обновяването изчезна стрелката в долната част на страницата, която те връща обратно горе след скролиране?В опера има опция примерно при клик горе в отворения таб страницата да се връща най-горе,но другите браузъри нямат тази опция и е малко досадно да връщаш,чрез скролиране..........

• Администратор
преди 5 минути, Слави Маринов написа:

Защо след обновяването изчезна стрелката в долната част на страницата, която те връща обратно горе след скролиране?В опера има опция примерно при клик горе в отворения таб страницата да се връща най-горе,но другите браузъри нямат тази опция и е малко досадно да връщаш,чрез скролиране..........

Готово

на 11.06.2021 г. в 11:42, Марчо Пирчов написа:

Не е предложение, а въпрос, подходящ за тази тема, мисля.

Забелязвам, че на страницата на форума "Непрочетено съдържание" новите постове са само последните в една тема, то ест: предпоследни, предпредпоследни и т.н. не се показват. Така страницата е много по-компактна, с по-голяма обща информативност, запълнена е само с теми, а не с отделните им отговори, и така ми харесва много повече, най-малкото защото доста от темите не ме интересуват и така заемат само два-три реда от страницата.

Въпросът ми е дали това е промяна от администрацията или някаква промяна в настройките на изгледа при мен?

Сигурен съм, че ръчно не съм променял нищо в настройките при мен, и те са (копиран текст главата на въпросната страница):

•  

Имаш опция да си създадеш твой собствен поток на активност и в него да включиш само разделите, които те интересуват и съответно да си го следиш само него. Аз така съм елиминирал раздели като " Религия, Мистика, Езотерика", "Философия" и тн. и изобщо не ми излизат за да ми правят калабалък

• 3 седмици по-късно...

Бих променила малоумното (според мен) правило да не се махат теми и мнения на потребители, когато те самите желаят това, или пък е наложително, само защото според администратора едва ли не всеки пост тук е творение на Достоевски.

А как ще махнеш бекъпа? Нали знаеш че има бекъп в рамките на 6 месеца по закон?

преди 2 минути, petie1 написа:

А как ще махнеш бекъпа? Нали знаеш че има бекъп в рамките на 6 месеца по закон?

Какво е бекъп? В България сме, говорете разбираемо на български език!

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

архив

преди 2 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Архив на базата данни или операционата система

току-що, petie1 написа:

Архив на базата данни или операционата система

Тоест, всичко се пази в архива на форума ли?

току-що, Mickey_Mouse_love написа:

Тоест, всичко се пази в архива на форума ли?

Да, така е по закон с всички сайтове

преди 2 минути, petie1 написа:

Да, така е по закон с всички сайтове

Значи чак пролетта ще си отдъхна, защото тогава ще могат да изтрият всички онези теми и мнения, които дразнят бирманската овца?:(

преди 3 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Значи чак пролетта ще си отдъхна, защото тогава ще могат да изтрият всички онези теми и мнения, които дразнят бирманската овца?:(

Не бре ваше височество, тия неща не са видими за всички, само за началството в лицето на Карабойко и той вече е длъжен да предаде поискана информация на тая или оная служба, ако някой писал тук нещо е сгазил лука.

Ами не... Ама е доста сложно за обяснение... Ама с две думи казано дори и ако изтриеш темата ако съда нареди на Калин да отвори архива пак ще се види какво си шарила

преди 2 минути, Bubbles написа:

Не бре ваше височество, тия неща не са видими за всички, само за началството в лицето на Карабойко и той вече е длъжен да предаде поискана информация на тая или оная служба, ако някой писал тук нещо е сгазил лука.

Нали това й обясних с две думи

Ако не беше тази бирманска овца да ме ядосва като бик на червено, това нямаше да се случи.

преди 9 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Ако не беше тази бирманска овца да ме ядосва като бик на червено, това нямаше да се случи.

Бе недей я обижда бе ей че си гламава......

току-що, petie1 написа:

Бе недей я обижда бе ей че си гламава......

Защо да не я обиждам, от нея започна всичко. Все пак тя не е госпожата свещената крава. Някоя от града е, или пък от розовия кокошарник, но не знам коя.

Заради нея искам да се откажа от пенсията си. Щом толкова смята, че я взимам незаслужено. Съвсем сериозно говоря.

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Защо да не я обиждам, от нея започна всичко. Все пак тя не е госпожата свещената крава. Някоя от града е, или пък от розовия кокошарник, но не знам коя.

Заради нея искам да се откажа от пенсията си. Щом толкова смята, че я взимам незаслужено. Съвсем сериозно говоря.

Хем искаш да ти трият темите хем я обиждаш та да я дразниш още, демек сама си ковеш пироните в опашката

преди 1 минута, petie1 написа:

Хем искаш да ти трият темите хем я обиждаш та да я дразниш още, демек сама си ковеш пироните в опашката

А тя защо повдига забранени теми? Аз си мълчах и кротувах, докато тя не се появи, за да ми танцува по нервите.

А тя защо повдига забранени теми? Аз си мълчах и кротувах, докато тя не се появи, за да ми танцува по нервите.

Е ама сега не трябва да я обиждаш ако искаш да се измъкнеш от тая каша

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.