Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

току-що, дръндю написа:

за Синият кит, консултациите са със Скалътъ
нищо не ти пречи, да го попиташ

Ако нямаш основно образование, можеше да го компенсираш с обща култура, примерно защо една от най-внушителните илюстрации в Рибния буквар е кит.

bukvar-s-razlichni-poucheniya-riben-bukv

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 1 минута, Myanmar написа:

Ако нямаш основно образование, можеше да го компенсираш с обща култура, примерно защо една от най-внушителните илюстрации в Рибния буквар е кит.

е те това не го знам
ти си с висшуто, ас съм неграмотния и за това се допитвам до Скалата
жалко, че му изтриха поста в политиката...много поучителен

преди 19 минути, Myanmar написа:

Бих направил един раздел за ограмотяване на клиентелата.

Китът не е риба.

Защо цял раздел? Става и с тема. В раздел образование. Като един адепт и борец за ограмотяване. Прави! 

Но едва ли и това би те удовлетворило всъщност.

Може би ще си истински полезен да ограмотиш детето си, доколкото можеш, майката на детето си и някой друг съсед, който би се съгласил, че си в позиция да определяш кой колко е грамотен. Това са ти жалките възможности, уважаеми. Останалото е заяждане ...ОУ, и би могъл собствен форум да си направиш!!! И всеки потребител да минава Тест.

Успех!

преди 25 минути, Myanmar написа:

Бих направил един раздел за ограмотяване на клиентелата.

Китът не е риба.

А морският бозайник с перки - на гръцки: κῆτος) и означава огромна риба

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 8 минути, Maleficient написа:

Защо цял раздел?

Защото сте много. не може хайдукпикасо да има раздел, в който да прехвърля 2000 клипа от YouTube, а за грамотността в България покриваща първите 5 класа да има една кирлива тема. Самото предложение е израз на пренебрежение към българското образование.

преди 1 час, Myanmar написа:

Защото сте много. не може хайдукпикасо да има раздел, в който да прехвърля 2000 клипа от YouTube, а за грамотността в България покриваща първите 5 класа да има една кирлива тема. Самото предложение е израз на пренебрежение към българското образование.

Не раздел в някакъв форум още по-малко пък тема, трябва цялостен ремонт на българската а и на европейската образователна система, защото в момента учителя е превърнат в безправен звероукротител, а чаветета и в къщи няма кой да ги възпитава, а в същото време им се вдъхва абсолютно безпочвено самочувствие, резултата от тая комбинация го виждаме всички - Надути празноглави посерковци и тонове свърпени простотии от тях.

преди 4 часа, Maleficient написа:
преди 5 часа, Myanmar написа:

Китът не е риба.

А морският бозайник с перки - на гръцки: κῆτος и означава огромна риба

Хайде някоя друга книга цитирай ...

И редакциите ли изчезнаха вече? Ако се повтарям с други, моля, цитирайте ме, да видя, че сте ми отговорили. Какво става в тоя форум? Официално луди ли сме вече?

преди 16 минути, Ъндъртейкър написа:

И редакциите ли изчезнаха вече? Ако се повтарям с други, моля, цитирайте ме, да видя, че сте ми отговорили. Какво става в тоя форум? Официално луди ли сме вече?

трите точки-в рамките на 30 минути важи май за не-Легендарните( не можах да намеря поста-вече е обсъждано)

NVsh3hX.jpg

преди 21 часа, Вaсил написа:

трите точки-в рамките на 30 минути важи май за не-Легендарните( не можах да намеря поста-вече е обсъждано)

NVsh3hX.jpg

преди 21 часа, Вaсил написа:

NVsh3hX.jpg

Благодаря, не съм свикнал с новата визия и това ми е убегнало. 

преди 6 минути, Ъндъртейкър написа:

Благодаря, не съм свикнал с новата визия и това ми е убегнало. 

За нищо! :) 

Нещо дребно - бих променил падащото меню с трите точки в горния десен ъгъл на всеки пост. Бих сложил нещо по-"фешън" - например три малки емотиконки, които да се виждат постоянно. В стила на долната "харесване" .

Защото живее във форума, а и мангас@рите на шарено се радват много. Както и на цвета на златото.:D От тук и изводчето, че никончето / канончето е с позлатени филтри за поляризация. Нищо, че са PVC. Имам предвид рингчетата.:giggle1: Аз предлагам тези точици да са жълти и при кликване да изобразяват това, което на всеки му се иска. Тоест да се засили употребата на ИИ. 

Хора, излизат ми някакви нови неща v1 Решени проблеми или Публикацията ви е отбелязана като най-добрия отговор?

То аз знам, че съм най-умен, ама чак пък толкова?

• 4 седмици по-късно...

Не знам кой модерира раздела Поезия и лично творчество, но в темата "любими стихотворения" последно попаднах на едно, което за мен не е "поезия". Докладвах го, ако това има значение, колкото и в субективност да ме обвините, но ако трябва нека се направи тема "стихоплетстване" или "творчество от нужника", и там да се споделят подобни неща.

Мерси за вниманието.

• Администратор

Изтрихме го веднага след доклада? Какъв е смисълът на поста тук? Който и да модерира който и да е раздел, повярвайте нито един модератор, в нито един раздел не чете пост, по пост в раздела си. Непосилно е да се чете всеки един пост за това разчитаме на докладите. И поста тук след това е словоблудство. 

преди 14 минути, Kalin Karaboychev написа:

Изтрихме го веднага след доклада?

Предлагам на известия като докладваме постове и ако се изтрие да ми излиза като известие .

на 1.10.2020 г. в 20:07, RudeBoy написа:

Някой е цъкнал по погрешка :D . Не се шашкай, продължавай си да ръсиш простотии във всяка тема.

Ще го търпят още малко преди време имаше едно наказание явно реве за още :D

• Администратор
току-що, adersa написа:

Предлагам на известия като докладваме постове и ако се изтрие да ми излиза като известие .

За съжаление няма такава опция да ви известяваме какви мерки са предприети. Всеки може да провери дали даден пост е изтрит в зависимост кога е направен доклада (ако е през нощта) това може да отнеме повече време. Но и не задължително всеки докладван пост се изтрива. Понякога няма чак такива основания за изтриване, каквито си мисли докладвалия, че има. 

преди 17 минути, Kalin Karaboychev написа:

Изтрихме го веднага след доклада? Какъв е смисълът на поста тук? Който и да модерира който и да е раздел, повярвайте нито един модератор, в нито един раздел не чете пост, по пост в раздела си. Непосилно е да се чете всеки един пост за това разчитаме на докладите. И поста тук след това е словоблудство. 

Смисълът е, че поста не беше от скоро, и ако този, който модерира или поне преглежда последните мнения от поверения му раздел, би могъл да го изчисти без да се стига до Доклад. Също така, често докладвани мнения не винаги поради ваши си съображения се трият, поради границата в това кое е позволено, обидно или спам. За това си позволих и тук да обърна внимание, не че съм искала да блудствам...

И, мерси за реакцията, все пак.

• Администратор
преди 1 минута, Maleficient написа:

Смисълът е, че поста не беше от скоро, и ако този, който модерира или поне преглежда последните мнения от поверения му раздел, би могъл да го изчисти без да се стига до Доклад. Също така, често докладвани мнения не винаги поради ваши си съображения се трият, поради границата в това кое е позволено, обидно или спам. За това си позволих и тук да обърна внимание, не че съм искала да блудствам...

И, мерси за реакцията, все пак.

Кое по-точно не разбра от следното:

Цитат

Който и да модерира който и да е раздел, повярвайте нито един модератор, в нито един раздел не чете пост, по пост в раздела си. Непосилно е да се чете всеки един пост за това разчитаме на докладите.

Отговорих на обвинението, че словоблудствам и въпросът Какъв е смисълът да пиша в тази тема, а не че се оплаквам, че нещо не съм разбрала.

За непосилната тежест на битието модераторско отдавна ми е ясно, така че няма нужда от повече пояснения.

Мерси за отделеното време.

• Администратор
преди 1 минута, Maleficient написа:

Отговорих на обвинението, че словоблудствам и въпросът Какъв е смисълът да пиша в тази тема, а не че се оплаквам, че нещо не съм разбрала.

За непосилната тежест на битието модераторско отдавна ми е ясно, така че няма нужда от повече пояснения.

Мерси за отделеното време.

Чак пък обвинение :) и аз просто отговорих. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.