Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

на 12.12.2019 г. в 17:22, barbuncela написа:

че модераторите си правим каквото си поискаме

Началниците сте затуй, за да гълчите. Подчинените сме затуй, за да мълчиме...

Е, и да пишеме

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 18 минути, Ьрмалоу написа:

Правилата са такива и работа на модераторите и администрацията е да следи да се спазват.

Обаче прилагането на рестрикции "по желание на левия пръст на крака ми", с "прикритие" се зад (почти) абсурдни тълкувания на тези правила, и прилагането им избирателно към различни участници на форума, е срамно и недостойно.

И – не сме гости тук. Дадена ни е безплатна площадка за общуване и публикуване, и на тази площадка вършим с времето, знанията и уменията си работата по напълване със съдържание на форума, без което няма да го има. Договор, който (трябва да) е изгоден и за двете страни.

Това трябва да е така, но в същност не е! Вече съм с 5 предупреждения и с 3 пъти бан, без точно обяснение за какво? Винаги се цитира точка 2.12 ! Значи, всеки който не е съгласен с мнението ми точка 2.12 от правилата тук му дава пряво да ме остракира с помоща на модератор, подкрепящ феминизма. Когато коментарите ми имат многосмислово значение-ирония, относно нещо си, веднага го тълкуват като нарушение на точка 2.12 ! Бях казал, че дори и боклукът има някаква стойност, когато се работи по безотпадъчна технология и за това ме баннаха. Някой е разбрал по свой си начин за кого се отнася думата "боклук", когато се споменава феминизма

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Началниците сте затуй, за да гълчите. Подчинените сме затуй, за да мълчиме...

Е, и да пишеме

Аман от женски началници! То сега всяка жена иска да е началник на мъже, щото изведнъж им станала равна, че дори стояла и по-високо от тях. И как да пишем и да мълчим едновременно? И нали уж във форума няма началници и подчинени, а и темата е точно такава?

преди 8 минути, herkules2 написа:

Ако престанеш да приказваш против жените и с твоите "теории" какви сме били, че нищо не ставало от нас и т.н. Не ме карай да ти ровя по постовете и да ти изкарам хиляди твои цитати по темата. Няма да влизаш в 2.12 а именно:

Цитат

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Даваш ли си сметка, че във в 90% от коментарите ти проявяваш именно дискриминация и нетърпимост на основата на пол!  Женския пол, ако не ти е ясно!

И още нещо. Това е специализиран раздел и в темата се пише само по заглавието и. Какво бихте променили в Kaldata.com? Всичко друго се счита за спам!

Ако обичаш не пиши за твоя феминизъм в тая тема. Има достатъчно други теми!

преди 21 минути, herkules2 написа:

че дори стояла и по-високо от тях

В грешка си. Високите токчета не са за това. Всъщност, сега като се замислих...

преди 14 минути, barbuncela написа:

Ако престанеш да приказваш против жените и с твоите "теории" какви сме били, че нищо не ставало от нас и т.н. Не ме карай да ти ровя по постовете и да ти изкарам хиляди твои цитати по темата. Няма да влизаш в 2.12 а именно:

Даваш ли си сметка, че във в 90% от коментарите ти проявяваш именно дискриминация и нетърпимост на основата на пол!  Женския пол, ако не ти е ясно!

И още нещо. Това е специализиран раздел и в темата се пише само по заглавието и. Какво бихте променили в Kaldata.com? Всичко друго се счита за спам!

Ако обичаш не пиши за твоя феминизъм в тая тема. Има достатъчно други теми!

Коментарите ми имат пряка връзка със заглавието на темата, и ако прочетеш всичко и го анализираш, ще разбереш, какво искам да се промени в Калдейта! Не искам да има субективни модератори, които действат избирателно! Я, ми обясни подробно, как мога да проявявам дискриминация към женския пол, след като нямам пряк достъп и работа с жени? Дискриминацията от твоя страна е очевадна, защото ти си с права, чрез които можеш да ме дискриминираш и да ми запушиш устата, когато не ти изнасят коментарите ми. Какво ще рече "нетърпимост на основата на пол"? Трябва ли да търпя разни феминистки, да ме заплашват със закони и конституция, където те се чувстват безнаказани и налагат женските си извращения срещу мъжете? Ако ти дам линкове, ще ги обявиш за спам! Колкото до темата, не само в тази, а и във всички останали можеш избирателно да посочиш всеки коментар за спам, и да го изтриеш дискриминационно, защото имаш права, които аз нямам тук! И къде са другите теми, за феминизъм, я посочи поне една, която не е изтрита по твое нареждане предполагам?

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

В грешка си. Високите токчета не са за това. Всъщност, сега като се замислих...

:lol6:

преди 8 минути, herkules2 написа:

Ще докладвам на администратора твоите проблеми, и нека той решава!

преди 13 минути, barbuncela написа:

Ще докладвам на администратора твоите проблеми, и нека той решава!

До сега не си спряла да ме докладваш! И аз докладвах на администратора за проблемине ми с теб, но той отсъди в твоя полза, защото се оказа собственик на сайта!

Бих оформила цялостно нов вид на сайта с новините, защото иначе трябва да се намали темпото с което постват статии, които никой не може да прочете.Съответно се превръща в безумна надпревара кой да запълни и изпише повече статии. Без да ги е грижа  изобщо някой прочел ли е предниата.Така в цялото се губят и изобщо изчезват много смислени статии. Статиите пък трябва да има каре в което да са натрупани и групирани и най коментирани/лайкнати...да могат да бъдат достигнати лесно и бързо прочетени по заглавия с някакъв по малък шрифт.Натрюфеният едър шрифт за всичко не помага за това в страницата и сърфирането до по стари статии е трудно.

преди 5 часа, herkules2 написа:

До сега не си спряла да ме докладваш! И аз докладвах на администратора за проблемине ми с теб, но той отсъди в твоя полза, защото се оказа собственик на сайта!

Ако не обиждаш никого и спазваш правилата, всичко ще е наред. Просто е. Проблемът на форума са такиви потребители, които обиждат.

преди 5 часа, herkules2 написа:

но той отсъди в твоя полза, защото се оказа собственик на сайта!

Абе ти не се ли усещаш колко въздухарски аргументи използваш? 

преди 1 час, acnekt написа:

Ако не обиждаш никого и спазваш правилата, всичко ще е наред. Просто е. Проблемът на форума са такиви потребители, които обиждат.

Кога, къде и кого съм обидил лично? Освен Миро, но не съм го обиждал преднамерено, а съм отвръщал на неговите обиди с ирония. Я ми покажи дословно кого съм обидил, или ти вечно ще ме клеветиш, както AAUUXX. Това, че не съм съгласен половете да са равноправни, след като не са равни обида ли е? Ами че това си е мое мнение бе, казвам каквото виждам и мисля. Забранено ли е да говоря от моя гледна точка, или трябва да се правя, че феминизмът много ми харесва, и за това да подкрепям феми-истерията? Ти си харесвай каквото искаш, не ми пречиш, но защо искаш да ми се забрани на мен, да говоря свободно и да споделям възгледите си с мислещите като мен? Или пак ще кажеш, че съм единствения в този форум, който ненавижда феминизма? Ако аз имах възможнос да порменя нещата във форума, първо бих променил правилата-парадокс. Уж имаш право да си потребител, да участваш в дебат по теми, да изразяваш съгласие или несъгласие с дадености и проблеми, а в същност винаги  ще си нарушител на правилата обвинен в зловредна пропаганда, ако обясняваш какво, и защо не ти харесва, и веднага следва точка 2.12! Т.е. нямаш право да си недоволен от феминистичната извратения, която системата толерира! Щом половете по конституция-закон са равни.....край! Нямам право да негодувам и да обяснявам защо! А, равни ли са в действителност? Кой се ползва с привилегии и винаги е оневинен при доказано престъпление, или ? Трябва ли да го доказвам със примери от съда и прилагането на семейния кодекс, където правата върху децата винаги се присъждат само на единия пол, а другият трябва да плаща без вина. Твоята пропаганда ми е ясна отдавна, за теб на чужд гръб и сто тояги са малко. Само трябва да знаеш, че някой ден листът се обръща и всеки си плаща за безобразията, а днешните такива не са малко!

преди 35 минути, Michigan111 написа:

Абе ти не се ли усещаш колко въздухарски аргументи използваш? 

Ти се научи да говориш нормално, без да използваш думи на булеварден език. Това също го има в правилата. Какви аргументи използвам си е моя работа. Злорадствай на глупостта си с която се хвалиш, че си успял да отстраниш един висококачесвен модератор, който освен справедлив беше и много съвестен, за разлика от някои други!

преди 10 минути, herkules2 написа:

или ти вечно ще ме клеветиш, както AAUUXX. 

Клеветата е невярна информация, къде съм написал такава за теб? 

Хайде дръж се сериозно, а не като дете на 3г на което са му взели близалката! 

Престани да спамиш темата която ясно разбираш за какво е и още повече ти направиха забележка за това, като въвличаш и други в този спам включително и мен като ти отгиварям в този пост! 

преди 1 час, herkules2 написа:

Ти се научи да говориш нормално, без да използваш думи на булеварден език. Това също го има в правилата. Какви аргументи използвам си е моя работа. Злорадствай на глупостта си с която се хвалиш, че си успял да отстраниш един висококачесвен модератор, който освен справедлив беше и много съвестен, за разлика от някои други!

Ми докладвай ме, като не ти харесва езика, не сме в парламента,  ще използвам булеварден,  уличен и пътечен ако искам.  

За въпросния модератор не си спомням да съм се хвалил някъде,  както и не си спомням да е бил справедлив и съвестен. Просто ти казах какъв е начина да се оплачеш официално,  вместо да се изреждаш да цивриш под всяка втора тема.  Писал си на админ, преценил е че модератора е бил в правото си, не знам какво мрънколясваш още. 

преди 4 часа, herkules2 написа:

но защо искаш да ми се забрани на мен, да говоря свободно и да споделям възгледите си с мислещите като мен?

Защото пропагандираш дискриминация и антконституционни принципи , плюс взимстване от крайни ислямистки  шериатски простотии.

Всичко това е в разез със всякакви морални и конституционни норми в България.

На други места, вероятно това няма да е проблем, но не и в нормалните демократични държави с признати конституционни аксиоми.

преди 10 часа, herkules2 написа:

Я, ми обясни подробно, как мога да проявявам дискриминация към женския пол, след като нямам пряк достъп и работа с жени?

Осъзнаваш ли колко нонсенс носи това изречение ?

Второ ...Нали си имал жена и дъщери и баби ? в пряк контакт ? 

Ама май  нищо подобно нямаш . :)

Да , знам че постоянно се  хвалиш как си се изолирал и в забавленията, и в празнуването с жени и не допускаш такива, как и на работа си само с мъже и си наритал всякакви жени... как мечтаеш за  мъжко самовъзпроизводство ...

Но познай .... това само те закопава. Ти във всяка жена виждаш "краен феминизъм" .  По това се и различаваме. Мразиш жените  защото всички за теб са фемнистки.

Или просто прикриващ женомразията си и комплексите си с понятието антифеминизъм.

Което дори не е толкова важно :) 

Това, че не съм съгласен половете да са равноправни, след като не са равни обида ли е?

А сега де ? :)

Познай какво е.

Ето с такава пропаганда ислямистите привличат навини заблудени комплексари за целите си .

Хиляди сте вербуваните и от Европа и от цял свят с подобна пропаганда.

Дано някой ден не свършиш като поредния смовзривил се на някой пазар, очакващ да го посрещнат 40 девици нейде там горе... .:)

Кога, къде и кого съм обидил лично? Освен Миро, но не съм го обиждал преднамерено, а съм отвръщал на неговите обиди с ирония.

О , не е ласкай. Мен и да искаш няма как да ме обидиш.  :)

На много нисък етаж си  в еволюционното си развитие за да ти обърна внимание в този аспект.

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 часа, miro20 написа:

Защото пропагандираш дискриминация и антконституционни принципи , плюс взимстване от крайни ислямистки  шериатски простотии.

Всичко това е в разез със всякакви морални и конституционни норми в България.

Нищо не пропагандирам, а изразявам несъгласие с феминистичната мръсотия, която ти пропагандираш като полезна, за да съсипе семейството (каквото ти нямаш) съществувало като такова до сега. Щом феминистките са успели да прокарат антимъжки закони в конституцията, нормално  е мъжете като мен да не са съгласнви с тях. Щом като нормите преди са били други, а сега са променени, защо да не искам нормалното преди да стане пак нормално а ненормалното-нормално сега да си остане пак ненормално. Що за закони са това, да искам подпис от нотариус за да правя секс с жена си???  Хайде холан! Когато конституцията е продиктувана от феминистични милиардери отровили света с женска власт-мръсотия, как искаш аз да реагирам. Не съм жена или женчо като теб, умилкващ се на жените, за да не го накажат с женските си закони? Моите "антиконституционни принципи" до преди гадостта на феминистките са били конституционни, и мъжете са си били мъже изпълняващи мъжките си задължения по предназначение, а жените жени и са си знаели мястото без да пречат на мъжете да си вършат работата! Как така изведнъж конституционните принципи и морал, се сменят с други противоположни принципи без морал и се налагат в конституция, която група архитекти на НСР налагат на всички държави в Хр. свят? Шериатските "простотии" дето на теб не ти харесват (защото си жена и мечтаеш за власт над мъжете завиждайки на мъжкото превъзходство), на мен ми допадат, защото затварят устите на жени като теб в ислямския свят и мъжете работят ползотворно, като животът им не минава по съдилищата (бил съм там и съм го видял). И шериатът е закон, който се спазва от всички без изключение богат -беден или мъж-жена! Сигурно няма да харесаш и Крумовите закони, защото са по подобие на шериатските!  Точно в тези държави с шериатски закони Сорос и сие не можаха да прокарат простотията с равенството и удариха на камък. Ако искам нещо да се промени не само в Калдейта а изобщо като принципи в обществото, то това е свобода на изказванията и ненамеса в семейните отношения от феми-НПО-тата! Знам, че това е почти невъзможно, но си заслужава да опитам! Знам, че са много мислещите мъже като мен, но поради ненормални феминистични-конституционни ограничения не могат да споделят убежденията си открито, рискувайки наказателно преследване!

тъй значи..... тихичко си купонясвате и не казвате на другите...... тцъ, тцъ, тцъ......................

преди 14 часа, herkules2 написа:

че си успял да отстраниш един висококачесвен модератор

Ама той не се е опитвал да го отстрани. Защитаваше се, така както правиш сега ти. Защо не те разбира е отделен въпрос. 

Началниците защо са решили да постъпят така си е тяхна работа. Не е Мичиган виновен.

преди 13 часа, Michigan111 написа:

не сме в парламента,  ще използвам булеварден,  уличен и пътечен ако искам

Напротив, в парламента можеш, ако си депутат да използваш какъвто си език искаш, защото ти си властта, върховната власт, и няма кой да ти държи сметка, какъв език ползваш. Щото, ако има кой да ти държи сметка, значи е по върховна власт. 

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама той не се е опитвал да го отстрани. Защитаваше се, така както правиш сега ти. Защо не те разбира е отделен въпрос. 

Защитавах свободата на словото и отстоявах позицията си, че правилата трябва да важат за всички.

А него няма как да го разбирам, защото изразите му са меко казано манипулативни. Погледни му подчертания с по черен цвят текст- искал свобода на изказването,  а същевременно си пише свободно. Подпис от нотариус му трябвал за да прави секс с жена си 😂  Много мъже мислели като него, ама мълчали от страх от наказателно преследване... А него се обзалагам,  че не са го преследвали законово фемино- илюминатките.  

Лично според мен,  човека във феминизма вижда оправдание на собствената си неспособност.  

преди 17 часа, herkules2 написа:

Злорадствай на глупостта си с която се хвалиш, че си успял да отстраниш един висококачесвен модератор, който освен справедлив беше и много съвестен, за разлика от някои други!

Не му помпай самочувствието незаслужено, няма никаква заслуга за раздялата ми с табелката на модератор.Цялата дандания около неговите оплаквания беше само формален повод най-накрая да ми приемат оставката като модератор, желание за което бях заявил поне месец преди това, след като установих, че имаме големи разминавания във вижданията за правилно и неправилно с ръководството.

преди 1 час, Michigan111 написа:

Защитавах свободата на словото и отстоявах позицията си, че правилата трябва да важат за всички.

Не, защитаваше свободията и не спазването на правилата.И всеки може да може да го провери, като погледне темата, където беше редактиран.

Да не споменавам, че дори темата ти е в разрез с правилата.

преди 2 часа, Michigan111 написа:

Свобода на словото има, но не това защитаваш ти. Да, трябва да има контрол над някои хора, т.е. нещата са принципни, а не по принцип на някой...

В случая, има принципа̀л, т.е. човек който е собственик и налага принципи в своя собственост!

преди 2 часа, M.Николов написа:

Не, защитаваше свободията и не спазването на правилата.И всеки може да може да го провери, като погледне темата, където беше редактиран.

Напротив, другарю Николов.  Двамата с теб правехме офтопик в една тема,  ти три моите коментари,  твоите оставяше.  Не съм се сърдил, че триеше моите, а че не триеше и своите ;)

Който иска да провери.  

преди 2 часа, ДИоNД написа:

Свобода на словото има, но не това защитаваш ти.

И кой защитава тогава свободата на словото, който е за комунистите ли ?

Всеки има право на позиция. Няма смисъл да намесвате началниците, те са за да ни помагат да си казваме каквото решим да казваме и да гълчат тези, дето пречат, а не тези, дето са против комунистите и русофилите.

преди 4 часа, Michigan111 написа:

А него се обзалагам,  че не са го преследвали законово фемино- илюминатките

Гонят ли те бягай. Никво зимане даване с такива и никви проблеми с феминизъма

преди 2 часа, ДИоNД написа:

Свобода на словото има, но не това защитаваш ти. 

Напротив, всеки има право да си каже мнението. А това, че искам някой да се аргументира за твърдения, които представя за обективна истина е с цел да не се манипулират четящите.  

Точно както и теб ще попитам, защо твърдиш, че не свободата на словото защитавам? 

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

Гонят ли те бягай. Никво зимане даване с такива и никви проблеми с феминизъма

Мене няма за какво да ме гонят,  аз живея без предрасъдъци.  Така и не разбрах с какво са толкова страшни тези феминистки. 

преди 34 минути, Michigan111 написа:

Така и не разбрах с какво са толкова страшни тези феминистки. 

Няма страшни идеи. Има фанатици, които са потенциално опасни, и има власти, които знаят как да манипулират фанатиците, за да стане страшно.

Ся, точно феминизъма не е опасен, щото няма как да настроиш жени срещу мъже, на достатъчно широка основа. Комунистите не са прости и не се и опитват. Но човека си мисли, че е възможно. Има право да си мисли и да отстоява позиция.

Явно трябва да ви напомня, че почвате да пълните темата с офтопици!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.