Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 7 минути, Колев60 написа:

Погледни какво е в празни приказки - стотици хора с рейтинг 20000,30000 та дори и над 500000. Това са състезатели за писане на глупости в един добър форум, превърнат от тях на бунище! Администрацията нека не ми се обижда, защото не е виновна ТЯ, а тези, които си избиват комплексите из виртуалното пространство. Белким, някой им обърне по голямо внимание. Примери искаш ли да постна? Има хиляди на брой!

Аз пиша там когато имам свободно време и няма работна тема из техническия раздел в която да бъда полезен, не мога да се съглася че всички избиват комплекси в темата за общи приказки, има и такива разбира се. По - добре да я има таква тема отколкото да се спами из сериозните теми във форума. Темата няма отношение към невъзпитанието на някой, те каквито са в темата за общи приказки са такива и на всякъде из форума. 

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 8 часа, дръндю написа:

Не знам как ще реагират съфорумците на предложението за форума на сайта,
ежедневно да се зануляват "лайките"
Според мен е безсмислено това трупане и някаква безсмислена надпревара в трупането на "лайки"...
Има смисъл само в това, да видя че някой е реагирал на мой пост, че някой ме е забелязал в "мъглата"

Давам ти линк към тема отпреди 4 години, а вътре в пост на лайкополучател номер 1 във форума има линк към още по-стара с 4 години тема.
Кокошката или яйцето не са от вчера, ама полека с такива предложения, че ще получат инфаркт няколко човека, начело с Хайдукпикасо, Реджеп Иведик и още 2-3 лица, ако си изгубят полето за изява.

преди 3 минути, algor написа:

Давам ти линк към тема отпреди 4 години

и резултат нулев
днес е много по-зле
мога да лайквам и себе си за вдигане на "рейтинг"

преди 6 минути, дръндю написа:

и резултат нулев
днес е много по-зле
мога да лайквам и себе си за вдигане на "рейтинг"

Едно време имаше плюсове и минуси. Ставаш ВИП и начукваш пет пъти повече минуси!:D

Бях сложил един на Карабойчев и той го изтри моля ти се.

преди 53 минути, АUX написа:

тези, които си избиват комплексите из виртуалното пространство

Колкото и да не ни харесват, те са реално съществуващи хора и това е единствената им форма на изява. А на Дръндьо ще кажа-все едно да кажем циганите да се скрият някъде, а?

преди 2 минути, B3M2W0 написа:

А на Дръндьо ще кажа-все едно да кажем циганите да се скрият някъде, а?

а ти колко цигани знаеш в този форум?

преди 1 минута, дръндю написа:

а ти колко цигани знаеш в този форум?

Най-малко един.

преди 10 минути, B3M2W0 написа:

Колкото и да не ни харесват, те са реално съществуващи хора и това е единствената им форма на изява

не помня някъде да съм писал че съм против, та нали и аз съм в кюпа
всички се опитваме да се забавляваме

преди 23 минути, дръндю написа:

всички се опитваме да се забавляваме

Някои се опитват работа да вършат.

преди 1 минута, DarkEdge написа:

Някои се опитват работа да вършат.

ако е само за работа, не мисля че бих се регнал в този форум
в Калдейта се регнах, когато попаднах на темата на "идиотчетата"
много хора пишеха в темата и ми беше много забавно по онова време

преди 16 часа, algor написа:

линк към тема отпреди 4 години

Да добавя към старата тема където съм си казал мнението за "лайковете"  още една идейка -предложение - бутон "книжка" или нещо подобно , т.е. научих нещо ново и/или  полезно .

Щото "лайк" като такъв за толкова години вече, се доказа че се позлва за това което споменах и тогава - за съпричастност към да дена групичка, която много често пък трупа спам , обиди и все неща които няма логика да се "лайкват"  в смисъл на "полезност и научаване на нещо ново".

Искам сайта да е по привлекателен и да привлича повече млади каки, че е дефицит... Само мамчета и лелички след 40+, дето ще се възползват от теб само.. :D

• 2 седмици по-късно...
Цитат

Пак да подсетя, има опция за игнориране. За беля няма в нея възможност, да се скрива цитирано мнение на някой от блокираните. Щях да се радвам, ако въобще не се показва в темата, че блокираните профили са писали мнения, а не както е досега, да има ред в който се споменава, че еди кой си, който си блокирал, е отговорил и само написаното да се крие.

Цитат

Избрали сте да не се показва съдържание от miro20. Опции

Избрали сте да не се показва съдържание от lsmurf. Опции

Ей тези редове, ако можеше въобще да не се показват за нас, които сме блокирали дадени профили. Ще го пусна това и в темата за предложения за промени в Калдата.

Общо взето, част от предложението, се повтаря, но има и неща, които ги няма като предложение. Поствам всичко, пък каквото от него е възможно, или ако може и всичко, ако вече е станало възможно, с по-нова версия на IPBoard, ако вече се използува такава, след времето на предишно сходно предложение.

• 2 седмици по-късно...

Също бих върнал тази тема

Нел го заслужава!

Искам да мога да пиша в тази тема!Направете я важна!

Заради Нел си заслужава тази тема да е важна!

Толкова е талантлива!

Ако това е не е важно  ето ме и мен!

Там не публикуват когото и да е!

http://www.slovo.bg/showauthor.php3?ID=478&LangID=1

• 4 седмици по-късно...

Браво!

Оправили сте нещо, което може би аз само съм забелязал.

Ни съм казвал за проблема, но сте взели нещата в предвид.

Браво!

• 3 седмици по-късно...

Предлагам, да се отвори секция...Да, цяла секция, в която да се обсъждат само и единствено конспирации(от всякакъв тип, планове за унищожение на този и онзи тип население, за HAARP, за Chemtrails, за рептилите, за полезността на хомеопатичните водички, за антиваскърството, за плоската Земя, как Никола Тесла бил изобретил неща, които не е изобретил, за..., каквото се сетите с конспиративен аромат). Предвид, че се наспамиха разни специализирани секции, с теми от рода на тази. Да, подобни теми принципно могат да се хвърлят във "Всичко останало", или да продължат да "се търпят" там където са ги поставили техните автори. Но станаха доста много и си мисля, че трябва да им се намери специално място, където да се постват, а и евентуално ако му се занимава на екипа, да събере е вече наличните теми, които отговарят на описанието на секцията.

преди 12 минути, sliderum написа:

Предлагам, да се отвори секция...Да, цяла секция, в която да се обсъждат само и единствено конспирации(от всякакъв тип, планове за унищожение на този и онзи тип население, за HAARP, за Chemtrails, за рептилите, за полезността на хомеопатичните водички, за антиваскърството, за плоската Земя, как Никола Тесла бил изобретил неща, които не е изобретил, за..., каквото се сетите с конспиративен аромат). Предвид, че се наспамиха разни специализирани секции, с теми от рода на тази. Да, подобни теми принципно могат да се хвърлят във "Всичко останало", или да продължат да "се търпят" там където са ги поставили техните автори. Но станаха доста много и си мисля, че трябва да им се намери специално място, където да се постват, а и евентуално ако му се занимава на екипа, да събере е вече наличните теми, които отговарят на описанието на секцията.

Може просто да кръстим раздела Alletheya, която, по-думите ѝ, не е хомо сапиенс, а някакъв вид неандерталец.

И Ане, под предтекст, че е преродена еврейка и се е върнала да плюе по германците, мимоходом започна да проповядва панславизъм, че сме келти и компания.

Но като цяло липсата на модерация засяга целия форум. Няма да е честно едни да ги засяга, а други не.

И себе си забелязвам, че често се отклонявам от темите на темите, защото дискусиите са за всичко останало, но не и по темите. Аз пусна ли тема, първите 10 поста са чист спам, който отказва всеки влязъл за дискусия да приеме, че има нещо сериозно или смислено. Да, генерират се посещения на сеирджии, флуудва се от логореисти и платени тролове, но не остана нищо стойностно в темите.

преди 2 часа, sliderum написа:

Да, цяла секция, в която да се обсъждат само и единствено конспирации(от всякакъв тип, планове за унищожение на този и онзи тип население, за HAARP, за Chemtrails, за рептилите, за полезността на хомеопатичните водички, за антиваскърството, за плоската Земя, как Никола Тесла бил изобретил неща, които не е изобретил, за..., каквото се сетите с конспиративен аромат)

Добра идея. Само че , понеже забелязах че  някои упорито пускат и доказано фалшиви новини или "бъзиклийки"  , нека към този раздел да вървят и те :) 

преди 37 минути, miro20 написа:

някои упорито пускат и доказано фалшиви новини или "бъзиклийки"  , нека към този раздел да вървят и те :) 

и аз съм пускал и е много забавно да гледаш как захапват и пишат коментари, а направо се смея на глас като някой от тук даде линк към статията за доказателство на думите му :D

Няма да стане това с новия форум. Не теми, а потребители с нездрава психика и свободно време трябва да бъдат поставени там. Току що докладвах глупостите, които изтропаха няколко трола. Единият ми вика, че съм жена, другият ми обяснява, че съм искал гологлави жени, вчера някакъв ми обясняваше за чукане, за някакви бикове и разбира се по никакъв начин обвързано с темите, в които пишат. Знам, че няма да се предприемат абсолютно никакви действия по докладите, които са аргументирани с форумните правила. Просто искам да илюстрирам пълното безхаберие към форум, за който троловете са се превърнали в основен източник на "уникално" съдържание и приходи, защото нямаше добрата воля да се направи нещо за стойностните потребители. Аз също не желая да бъда заливан с помия и спам. Само прасетата се радват на такива неща и се чувстват в естествен хабитат.

а ти като докладваш не глупости - мислиш ли че не тролиш, не спамиш и не заливаш администрацията на сайта с помия

Няма да стане това с новия форум. Не теми, а потребители с нездрава психика и свободно време трябва да бъдат поставени там. Току що докладвах глупостите, които изтропаха няколко трола. Единият ми вика, че съм жена, другият ми обяснява, че съм искал гологлави жени, вчера някакъв ми обясняваше за чукане, за някакви бикове и разбира се по никакъв начин обвързано с темите, в които пишат. Знам, че няма да се предприемат абсолютно никакви действия по докладите, които са аргументирани с форумните правила. Просто искам да илюстрирам пълното безхаберие към форум, за който троловете са се превърнали в основен източник на "уникално" съдържание и приходи, защото нямаше добрата воля да се направи нещо за стойностните потребители. Аз също не желая да бъда заливан с помия и спам. Само прасетата се радват на такива неща и се чувстват в естествен хабитат.
Това, че някой ти казва, че си жена, как точно го аргументираш в доклада? Искам да кажа/питам, защо го докладваш?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

преди 4 часа, Myanmar написа:

Само прасетата се радват на такива неща и се чувстват в естествен хабитат.

Е па като не понасяш миризмата в кочината, кой те кара на сила да участваш ?
Има един женски сайт бгмамма , там миризмата е друга, що не се заселиш там ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.