Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Интересно как да оформя предложенията си по темата и коментарите за други предложения, за да не се трие всеки път ?

:)

преди 23 часа, herkules2 написа:

Ако искам нещо да се промени не само в Калдейта а изобщо като принципи в обществото, то това е свобода на изказванията

Абсолютно си прав. :)

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Пуснете функцията потребителите да могат да си трият коментарите, има моменти когато се налага а не може, тъпо е.
Ако целта е модераторите да могат виждат кой какво е правил, има си други начини за това.

Също потребителя да може да заключи собствената си тема като се реши въпроса му, както апропо беше по-рано.

преди 27 минути, RudeBoy написа:

^

Това си го има като функции. Само че е платено - като станеш VIP ;) .

Това е основна функция(триенето) която не трябва да се обвързва с плащане.
За заключването по го разбирам.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Това е основна функция(триенето) която не трябва да се обвързва с плащане.

:lol6: 

То и яденето е основна човешка функция. Ама в супермаркета всичко е с пари :)

преди 34 минути, RudeBoy написа:

:lol6: 

То и яденето е основна човешка функция. Ама в супермаркета всичко е с пари :)

и аз мисля че всеки трябва да може да си трие коментарите - та нали и затова направиха закон преди време, точно за правото на изтриване от интернет

преди 1 минута, RudeBoy написа:

Я дай текста на закона, да го видим какво точно пише?...

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens/my-rights/can-i-ask-company-delete-my-personal-data_bg

нарича „правото да бъдеш забравен“

Супер :) А сега да видим правиш ли разлика между "лични данни", и "публикации във форум", например под името "Без умствен капацитет" :D

преди 2 минути, RudeBoy написа:

Супер :) А сега да видим правиш ли разлика между "лични данни", и "публикации във форум", например под името "Без умствен капацитет" :D

Цитат

Примери

Данните трябва да бъдат изтрити

Присъединили сте се към сайт за социални контакти. След известно време решавате да напуснете сайта за социални контакти. Имате право да поискате от дружеството да изтрие Вашите лични данни.

а и кой е казал че в даден пост в форум няма информация

питай тези от компютърни престъпления колко много неща могат да се разберат за човека зад дадена регистрация - само като му четеш коментари в нета

а и по тях анализират и разбират, на каква фалшива новина ще клъвнеш

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

а и кой е казал че в даден пост в форум няма информация

питай тези от компютърни престъпления колко много неща могат да се разберат за човека зад дадена регистрация - само като му четеш коментари в нета

а и по тях анализират и разбират, на каква фалшива новина ще клъвнеш

Ми спри да пишеше тогава ...като не искаш да те разберели по писаниците ти.. ..от просто по просто..

Хем се натискаш, хем после пискаш... 

на 24.12.2019 г. в 17:13, Без умствен капацитет написа:

и аз мисля че всеки трябва да може да си трие коментарите - та нали и затова направиха закон преди време, точно за правото на изтриване от интернет

Може да си изтриеш профила като съобщиш това на администратора. При регистрацията си във форума се съгласяваш с правилата на сайта. Тези правила са съобразени с законовите условия и ако не си съгласен просто не се съгласяваш. Явно както сам си си признавал нееднократно дори,че пишеш тъпизми и после да не ти се хилят и подиграват си ги трил. Трил ама повече не става баце. Ще ти се четат тъпизмите. Капиш?

на 24.12.2019 г. в 17:28, Без умствен капацитет написа:

Само,че коментарите не изчезват. Остават като коментари от Гост. Като искаш да триеш ставаш ВИП

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 9 минути, barbuncela написа:

Остават като коментари от Гост.

Гост - пак е нещо поне няма да се знае че е от моя акаунт

току-що, Без умствен капацитет написа:

Гост - пак е нещо поне няма да се знае че е от моя акаунт

Но ако си цитиран остава името на аконта! Както е това "току що, Без умствен капацитет написа"

Това в моя пост ще остане, а отгоре на твоя ще пише Гост. Така че няма да е съвсем анонимно!

Аз не мога да разбера защо някой трябва да си трие коментара освен ако го е пуснал в грешен раздел.

От срам ли от какво? Защо изобщо пише като ще си трие постовете?

преди 8 минути, barbuncela написа:

Но ако си цитиран остава името на аконта! Както е това "току що, Без умствен капацитет написа"

Това в моя пост ще остане, а отгоре на твоя ще пише Гост. Така че няма да е съвсем анонимно!

ако търсачката на форума не намира цитата, мисля че няма да има проблем

преди 1 минута, nikssi написа:

Аз не мога да разбера защо някой трябва да си трие коментара освен ако го е пуснал в грешен раздел.

От срам ли от какво? Защо изобщо пише като ще си трие постовете?

аз съм трил резултати от търсенето с гугъл - значи съм намерил причина

например в тази моя тема отговора вече е изтрит и от майкрософт - защо да не е изтрия

преди 12 минути, halek написа:

Защо всеки път пишеш "е" вместо "я" ?

нали знаеш че всеки регион си има диалект

например нашия регион ползваме тази дума - а има региони дет ще те гледат умно

преди 34 минути, Без умствен капацитет написа:

Ти по паспорт Без Умствен Капцитет ли си, че искаш да ти изтриват имената? Нещо не схванах. Видя ли примерите https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens/my-rights/can-i-ask-company-delete-my-personal-data_bg

преди 54 минути, acnekt написа:

Ти по паспорт Без Умствен Капцитет ли си, че искаш да ти изтриват имената? Нещо не схванах. Видя ли примерите https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens/my-rights/can-i-ask-company-delete-my-personal-data_bg

трил съм и от фейсбук неща, и рега не е бил с истинското ми име / и знам че става

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

трил съм и от фейсбук неща, и рега не е бил с истинското ми име / и знам че става

Напиши точно какво предлагаш, какво искаш и престанете с тоя спам поне в тая тема!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 2 часа, nikssi написа:

Аз не мога да разбера защо някой трябва да си трие ...

... Защо изобщо пише като ще си трие постовете?

Преди когато можеше си триех по много коментари наред.
Сега като не може да се трият, еми пиша много рядко полезни неща, щото никой не ми плаща за това.
Наблягам повече на веселбата, а полезността не е моя грижа, щом като напиша нещо то става собственост на форума.
И на лични спрях да отговорям като ми искат съвети, да им дават акъл модераторите, аз съм прост и неук вече.
Та така, сега пиша полезни неща, ама само ако искам аз да са написани, а не защото някой ме пита за тях.
Това техническите теми почнах да ги подминавам като бърз влак селска гара, отворя я и не отговарям, те така.

преди 5 минути, barbuncela написа:

Напиши точно какво предлагаш, какво искаш и престанете с тоя спам поне в тая тема!

това което каза да пише като казано от гост на старите постове е добра идея, за да не се трият

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.