Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Ку може и една отделна за вибратори :clown:

• Отговори 3k
  • Прегледи 301,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

На тебе ли ти трябва  :wub: 

Сакън дан дава Господ :shock11:, ма тук има доста нуждаещи се :ph34r:

Ади стига със спама, че дан ядем бой :scared: Ма сигура темата ще е хита на сезона :biggrin:

Модератора трябва да си вземе отпуск за да стане така  :)

Публикувано изображение

стига де колко са 21 страници а

ей сега ще ги събера

:D

не че искам да им създавам работа на модовете в тая жега

но - аз например ако тръгна да си купувам пералня да речем - ще е много по-удобно да си отида в темата Избор на пералня

и да си изчета всичко накуп - мнения, предложения, критики и т.н.

не да ровя из целия раздел да чета и чета ...

не сте ли съгласни с мен

Всеки тема е за индивидуални нужди и финансови възможности. Макар и не с такива темпове като при компютърните компоненти, производителите на бялата и черна техники също менят моделите си и излизат по-добри предложения, което прави четенето назад в темите за ценово ориентирани предложения да се попада на модели които макар и на търсената цена, да са морално...а и не само остарели и да има към момента на питането оферти с по-добри показатели, които да не са отразени на страниците на общата тема. Има и други причини да не се обобщават темите.

то и програмите остаряват ама като гледам си има отделни теми за Уиндос, Корел и т.н.

то и програмите остаряват ама като гледам си има отделни теми за Уиндос, Корел и т.н.

Тези теми са с различни цели и в тях главно се обсъждат промени във версиите и решения на проблеми. Няма как да правиш съпоставки с неща които не разбираш :):*

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Тези теми са с различни цели и в тях главно се обсъждат промени във версиите и решения на проблеми. Няма как да правиш съпоставки с неща които не разбираш :):*

добре

пералните щом нямат версии

ама от бойлери разбирам много

добре

пералните щом нямат версии

ама от бойлери разбирам много

А, имат пък различни енергийни класове ;)

А, имат пък различни енергийни класове ;)

ами да де, знам

:)

за това ще направим и подраздели -

подраздел енергийни класове (колко ще плащаш на майката енерго), подраздел скъсан ми е джоба (демек цени), подраздел майстори викаме всякакви (разбирачи разни дет оправят и колко дерат)...

ами да де, знам

:)

за това ще направим и подраздели -

подраздел енергийни класове (колко ще плащаш на майката енерго), подраздел скъсан ми е джоба (демек цени), подраздел майстори викаме всякакви (разбирачи разни дет оправят и колко дерат)...

Ами пусни обща тема, където да се обсъждат различните енергийни класове уреди, намиращи се на пазара от момента на пускане на темата и с развитието на темата ще се обсъждат и по-нови модели. В тази новата, или в друга тема, могат да се обсъждат и други функции за спестяване, примерно на количество вода за изпиране при пералните и машините за миене на съдове и прочие други спестяващи разходи на ток, перилен препарат и въобще консумативи.

Ами тогава да има и подраздел с вибраторите:

С перли

Със зайчета

С пингвини и т.н.т. :ph34r:

пп.Ко бе?Сериозен съм-има си форуми дето си имат такива теми (говоря за сериозни форуми кат нашия!)Ко му е на темата за вибраторите?Ще е полезна за някои тук!!!

С перли

Със зайчета

пп.Ко бе?Сериозен съм-има си форуми дето си имат такива теми (говоря за сериозни форуми кат нашия!)Ко му е на темата за вибраторите?Ще е полезна за някои тук!!!

едно време имахме раздел за Кекс и там имаше тема и за играчки

но лошо нема и у Битова техника да ги наместим

С перли

Със зайчета

на доста хора ще е полезна  :wink12:

Част от модераторите които  вместо да  модерират  пишат в темите за спам и свободно време.  В някой от  разделите вече се стигна  до заплахи за саморазправа  и побой,а там модератор влиза веднъж на 6 месеца.

Част от модераторите които  вместо да  модерират  пишат в темите за спам и свободно време.  В някой от  разделите вече се стигна  до заплахи за саморазправа  и побой,а там модератор влиза веднъж на 6 месеца.

Ами спазвай 2.9, спрямо коментари излизащи според теб извън нормите, или спрямо самите теми и ще се вземат мерки.

Предлагам да се пусне специална тема за дигиталната сигурност. Самата тема нарушава едно от основните правила на форума, но Българският гений е по-голям от всичко, мисля. Ще стане интересно. Позволете веднъж за винаги Българите да си излеят мисълта как си требва.

Предлагам да се пусне специална тема за дигиталната сигурност. Самата тема нарушава едно от основните правила на форума, но Българският гений е по-голям от всичко, мисля. Ще стане интересно. Позволете веднъж за винаги Българите да си излеят мисълта как си требва.

Има цял раздел, какво не ви харесва в него? И никой не ви спира да пуснете специфична тема в него

Има цял раздел, какво не ви харесва в него? И никой не ви спира да пуснете специфична тема в него

Добър ден Капитан Немо, знаех си, че ще ми отговорите Вие пръв. Става въпрос за хакинг. И мисля, че самата дума нарушава правилата на форума. Лек ден.

Добър ден Капитан Немо, знаех си, че ще ми отговорите Вие пръв. Става въпрос за хакинг. И мисля, че самата дума нарушава правилата на форума. Лек ден.

До момента до който се дискутират неща в контекста на белите шапки ще е ОК, при преминаване в сивата зона нещата са (почти) приемливи. Ако обаче минем в черната зона ще има тотална забрана за дискутиране. При тези неща прекалено лесно може да се пристъпи закона. Спомням си как отне 3 месеца да приемем пентест и то на препродъкшън системи...

До момента до който се дискутират неща в контекста на белите шапки ще е ОК, при преминаване в сивата зона нещата са (почти) приемливи. Ако обаче минем в черната зона ще има тотална забрана за дискутиране. При тези неща прекалено лесно може да се пристъпи закона. Спомням си как отне 3 месеца да приемем пентест и то на препродъкшън системи...

Точно това ми бяха опасенията. Просто исках да се доразкраси форума, но уви. Има също и тенденция, че като покажеш бъга и написания експлойт за него, всъщност ние не освобождаваме звяра, а го прибиваме по този начин. Много са случаите когато непосредствено с публикуването на експлойт почти в същия ден компаниите ти изпращат актуализация с парче за затапване на проблема. Работата е на академично ниво, а не на кибер престъпници.

Точно това ми бяха опасенията. Просто исках да се доразкраси форума, но уви. Има също и тенденция, че като покажеш бъга и написания експлойт за него, всъщност ние не освобождаваме звяра, а го прибиваме по този начин. Много са случаите когато непосредствено с публикуването на експлойт почти в същия ден компаниите ти изпращат актуализация с парче за затапване на проблема. Работата е на академично ниво, а не на кибер престъпници.

Съжалявам, но подобен подход може да доведе до бързи резултати от двете страни. И причината е че много потребители (даже и корпоративни) се бавят с имплементирането на кръпки. А публичното разпространение на експлойт ги поставя в неприятно положение

Има и такава тема за хак-ове. Явно не си читател а писател, т.е. чукча ;) Обаче, ще те оставя да си я намериш сам, да се потрудиш!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Има и такава тема за хак-ове. Явно не си читател а писател, т.е. чукча ;) Обаче, ще те оставя да си я намериш сам, да се потрудиш!

Благодаря сърдечно Колега, ще се постарая да я намеря из редовете.

• 1 месец по-късно...

Като цяло нищо не бих променил в kaldata.com! Само не мога да разбера, защо с всеки изминал ден броят на рекламите изкачащи от всеки възможен ъгъл в сайта постоянно нараства? Във youtube трябва да чакам по 5 секунди, тук трябва да си иргая 10 мин да натискам хиксове и в момента, в който натисна нова новина естествено пак ме удрят 1 тон реклами. Политиката на Google с Youtube ли следваме? И да знам че мога да си инсталирам безброй много програми, които да блокват тези реклами, но не е там въпроса. Просто ми омръзна да влизам да чета новини и 10 мин да си губя от времето в затваряне на реклами.Ето за това свалям шапка на Facebook и Wikipedia. Във Wikipedia няма реклами, а във Facebook поне са се постарали да ги внедрят така, че да не пречат на основното предназначение на продукта. 

Наистина доста досадно е това с рекламите ... някой трябва да вземе мерки.

И аз имам една идея защо не направите под форум в форум музика за музикални класации.Така всеки потребител ще си пуска собствена класация всяка седмица и форума ще стане по интересен...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.