Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Може би трябва малка промяна в екипа. Един чичка ме банна за вулгарни думи, понеже отвърнах на друг чичка, който искаше да ме нарича "скъпа". 

Цитат

И не, не можеш да ми викаш скъпа, мазник извратен

Сега, кое му е вулгарното, не знам, или просто чичо алгор ревнува, но пък това не е мой проблем. Да ме банне до живот ако ще, пак няма да искам някакъв мазник да ми вика "скъпа''. 

• Отговори 3k
  • Прегледи 306,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

:lol6:Тук било по-весело, отколкото във вицовете!

преди 4 часа, иноТ написа:

Един чичка ме банна за вулгарни думи, понеже отвърнах на друг чичка, който искаше да ме нарича "скъпа". 

преди 5 часа, иноТ написа:

Може би трябва малка промяна в екипа. Един чичка ме банна за вулгарни думи, понеже отвърнах на друг чичка, който искаше да ме нарича "скъпа". 

Сега, кое му е вулгарното, не знам, или просто чичо алгор ревнува, но пък това не е мой проблем. Да ме банне до живот ако ще, пак няма да искам някакъв мазник да ми вика "скъпа''. 

Първо: този пост също е нарушение на правилата и най-вече на 2.19.
Второ: поведението ви напоследък в раздел Политика е търсещо явна конфронтация и през пост-два се чудите с кой и за какво да се заядете и как да обидите някой.
Трето: редно е да бъдете точен в изказа си поне в този раздел, а предупреждението ви е за "Обиди и вулгарни думи", просто защото така е заложено в платформата на форума. Защо само "вулгарните думи" търсите в поредното си заяждане?
Четвърто: обективната истина показва друго, а именно, че в 19.12 минути е първото ви предупреждение и то без системата да ви лишава от писане - тоест тогава публикувахте за втори или трети път лични данни на съфорумник без негово позволение. Първия път просто изтрих поста ви без предупреждения и каквото и да било друго наказание. Колко пъти трябваше да ви чакам да спрете с нарушенията - 20 или 200? Наказанието ви дойде в 20.04 часа заради въпросната системност в публикуването на лични данни и обидата към потребител.
Пето: не се ли научихте вие и останалите потребители, че не даден модератор ви наказва, а системата, която преценява в кой момент сте заслужили наказание? Ние сме тези, които маркират точката за нарушение, а предишните натрупвания на предупреждения водят до наказание в един момент. Тоест това не ви е първо нарушение, а явно няма и да ви е последно.

От тук нататък дали съм дядо, чичка, лелка, вуйчо или каквото и да е, не е ваша работа  и не си позволявайте да обсъждате хората хо начина, който го правите до сега.
Четете внимателно какво съм ви написал, защото го правя за последен път и то пред всички.

Приятна вечер!

Първо: Не виждам да отправям някакви критики към модераторите, а просто изразявам недоумението си от факта, който споменах. Сега, ако за вас е нормално да ви наричат "скъпа" ок, аз нищо не казвам по въпроса. 

Второ: Поведението ми е в тон с всеобщото.

Трето: Поразен съм, че вулгарните ми думи всъщност не са вулгарни, а са други и съм наказан все пак за вулгарните, които са други но ... 

Четвърто: По това време бях на кафе и чрез смартфонът си видях, че ме дебнете в засада, точно мен. Иначе щях да спра.

Пето: Не е интересно. 

И последно, изобщо не ме интересува дали ще бъда баннат форева. 

Сеирджията обича да гледа такива работи, после дълбоко мислено те измодерира. Тук пак някакво нравоучение.

Абе оправете ми профила да не дава грешка.  ‌

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 7 часа, Вacко написа:

Абе оправете ми профила да не дава грешка.  ‌

Васко!

Администрацията сигурно е въвела някакъв образец- молба, за да ти обърнат внимание на проблема. Дай да ги помолим по още веднаж, както ти, така и аз и дано забележат за...1 април.

Благодаря за "ремонта"! :)

ORF5dXx.jpg

това пък какво е?!?!

преди 8 минути, ostavime написа:

Натрупани точки от предишни предупреждения. 

и с каква цел се трупат точки?

Като натрупаш определен брой наказателни точки, системата ти налага автоматично наказание.

И Пилат си измива ръцете :)

М/у другото, добро решение.

преди 1 час, ostavime написа:

Натрупани точки от предишни предупреждения. 

Аз също имах питане във връзка с изтриване на файлове от "Мои файлове" веднаж от месец януари, след това от месец март, но все още нямам даже отговор на въпроса. Наказания и аз мога да раздавам. По добре е да погледнете по важните неща!

преди 5 минути, ostavime написа:

Аз не мога. Администраторите имат такива права. Сигурен съм, че ще го погледнат. 

Надявам се и аз, но като че ли вече не ми се вярва. Благодаря!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Търсиш специално отношение към личността ти? А исторически погледнато дали има за какво да е положително? В последно време се наблюдава промяна в него. Дано да е трайна тенденция... :) 

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Бих променил глупавата реклама която прави мобилната версия на десктоп версия.Ще е добре да се преценяват и тестват тези работи :)

S70401-172231.jpg

+1 към горният пост. Има дори една по-дразнеща, заема целия екран и стои 10 секунди.

бих искал да имам опция "нулиране на лайкове"...ъ-ъ-ъ...тъй де, нема си права банка за лайкучки

• 2 седмици по-късно...

Какъв е смисълът от тая малоумна реклама, която се показва всеки път, когато натисна на някоя страница в сайта ви през телефона (през PC не съм запознат дали излиза)? С цел да гони потребителите ли е или да прави профит на AdSense или някоя друга подобна мрежа?
След като не искам да "поръчам и взема своя телефон с 8 дни по-рано" и затворя рекламата най-учтиво, нали сайта използва бисквитки, тия бисквитки не отчитат ли, че съм затворил popup-а най-малко 1000 пъти и нямам интерес към рекламата?

Здравейте, това може и вече да е обсъждано, извинете ме , ако е така, но...хора, моля ви, махнете ги тия проклети, дразнещи и най–вече бъгави capchа-и от секциите за коментарите към новините! Нелепо е да напишеш един ред за 15 секунди и после 2 – 3 минути да кликаш по изображения и то с два или три сценария един след друг. И което е най–лошото – много често не разпознават правилни отговори и те връщат отново за същото нещо...това може да вбеси и най–търпеливия човек. Съгласен съм ,че трябва да има верификация за това, че не си робот, но ако може да се измисли нещо друго, ще е чудесно. Благодаря!

Редактирано от HotMusicFan (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

какви са тия титли и кой ги слага...ъ-ъ-ъ...тъй де, мастур, щот ни ми знайте имету
:giggle1:
5912a1855c4b1_Bitmap.jpg.47787b2dccfd0b3c04fa7dc1d002c3cb.jpg

проверих профилите на спецове от форума и не видях такива титли

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.