Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

току-що, Емил Костов написа:

Не, не съм робот, но това е ФОРУМ. Няма засегнати, наранени, убити, излъгани, измамени и прочие. 

Много си далеч от истината.

Във форума, пишат хора. Питат, споделят, вълнуват се, а понякога са намесени и чувства...

Между виртуала и реала, границата е много тънка, но явно само ти не го разбираш.

Толкова от мен.

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 6 минути, Momolord написа:

Където са намесени хора - няма точно и ясно. :)

Е те това ми беше мисълта - мненията на хората винаги са субективни!!!

преди 4 минути, Momolord написа:

Много си далеч от истината.

Във форума, пишат хора. Питат, споделят, вълнуват се, а понякога са намесени и чувства...

Между виртуала и реала, границата е много тънка, но явно само ти не го разбираш.

Толкова от мен.

Няма граница и не бива да има граница между реалността и виртуала. Човек трябва да го знае иначе край с него!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Няма граница и не бива да има граница между реалността и виртуала. Човек трябва да го знае иначе край с него!

Емо... дагое - какво трябва и какво става на практика... много често разликата е мвого голяма. Дагое.

преди 5 минути, jhoro написа:

Емо... дагое - какво трябва и какво става на практика... много често разликата е мвого голяма. Дагое.

Е който иска разликата да е голяма или да си съсипе живота си е негово право на избор. Ще ми се да видя ако Калин Карабойчев спре форума за 2 седмици какво ще се случи. Сигурен съм че ще има поне 10 случая на самоубийство.

И аз не съм чист Плевенчаини. Не говоря на ДГЪЕ. Половината от живота съм го прекарал във Велико Търново! ;)

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Е, който иска разликата да е голяма или да си съсипе живота, си е негово право на избор. Ще ми се да видя, ако Калин Карабойчев спре форума за 2 седмици, какво ще се случи. Сигурен съм, че ще има поне 10 случая на самоубийство.

Не съм сигурен само за бройката. Но...

Всеки има глава и правото... да си я чупи, както намери за добре!

преди 3 минути, jhoro написа:

Не съм сигурен само за бройката. Но...

Всеки има глава и правото... да си я чупи, както намери за добре!

Така е. За съжалени повечето хора вече забравят да живеят. За тях и за децата им интернет е всичко. На работата си се сблъсквам постоянно с този проблем/.

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Така е. За съжалени повечето хора вече забравят да живеят. За тях и за децата им интернет е всичко. На работата си се сблъсквам постоянно с този проблем/.

Така е - не могат да осмислят, че интернет е просто среда, новия начин нещата да стават по-бързо и в реално време.

Днес намерих едни писма - от преди 30+ години. Когато - пишеш, изпращаш, че 1-2 седмици до доставката, че още 1-2 за да дойде отговора... Но нещата са си същите.

Такива ми ти работи.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Ще ми се да видя ако Калин Карабойчев спре форума за 2 седмици какво ще се случи. Сигурен съм че ще има поне 10 случая на самоубийство

:ohmy: чак пък толкова. Много на сериозно се взимате май.

преди 7 часа, Емил Костов написа:

Ще ми се да видя ако Калин Карабойчев спре форума за 2 седмици какво ще се случи. Сигурен съм че ще има поне 10 случая на самоубийство.

Нищо няма да стане. Форуми, бол.

Ще е по-интересно ако фейса бъде спрян за 2 седмици. :D

Тоя форум все повече заприличва на градски клозет !!!Само некви заядливи хора ,рядко ще срещнеш тема с конструктивен спор и диалог [emoji4]

Айде сега и хората били заядливи, защото те слагат на мястото ти, когато и където е нужно.

Преди да поставяш квалификации се върни в темата/една от темите за които се оплакваш и погледни - кой от градивния диалог осира темата с точно квалификации, и то не намясто?

А форума, ако ще се гаси, всичко под година е несериозно. И без това най-посещаванте раздели психология и психотерапия и политика.

преди 47 минути, XYconstant написа:

Айде сега и хората били заядливи, защото те слагат на мястото ти, когато и където е нужно.

Преди да поставяш квалификации се върни в темата/една от темите за които се оплакваш и погледни - кой от градивния диалог осира темата с точно квалификации, и то не намясто?

А форума, ако ще се гаси, всичко под година е несериозно. И без това най-посещаванте раздели психология и психотерапия и политика.

Само да добавя:

... и раздела "Празни приказки и забава" - в който много често "Празните приказки"... ама хич не са празни!

Може да се добавя до утре, показателно е това:

717414a43c0c41cf9dd9e3c3ab6e439f.png

Тук-там се прониква някоя тема с ожесточен спор, който я превръща в "HOT" и твай.

И сега като дъвчем тия неща, едно предложение към @Калин Карабойчев, няма да е зле щом могат да се игнорират хора, то да могат и теми/раздели. Игнорираш ли нещо, то да не излиза в "Непрочетено съдържание", както и в tapatalk (таб-а Unread).

Редактирано от XYconstant (преглед на промените)

А защо не вземеш да игнорираш целия форум и да се приключва със страданията ти. :D

Защото ми е полезен в истинската си същност, не с темите "Миш-маш (игра)" и тем подобни.

Ако на теб ти е полезен с тия теми - жалко, че си открил първо калдата, вместо teenproblem и data.

преди 57 минути, XYconstant написа:

Защото ми е полезен в истинската си същност, не с темите "Миш-маш (игра)" и тем подобни.

Ако на теб ти е полезен с тия теми - жалко, че си открил първо калдата, вместо teenproblem и data.

Всичко е въпрос на вкус - казало едно куче и... се облизало под опашката!

преди 2 часа, XYconstant написа:

ей сега специално за тебе ще направят тая опция - да не ни гледаш игрите от Празните

:lol6:

преди 3 часа, XYconstant написа:

Сега прочетох изречението до последната буква.

Необходимо ли е да ти обяснявам, защо няма как да съм открил КалДата.com преди Дата.бг ??? Поне аз и още някой потребители.

Сега прочетох изречението до последната буква.

Необходимо ли е да ти обяснявам, защо няма как да съм открил КалДата.com преди Дата.бг ??? Поне аз и още някой потребители.

А кой се обръща към теб или и ти по примера на кучето? [emoji3]

А за хайдука - да прочете заглавието.

преди 12 минути, XYconstant написа:

А за хайдука - да прочете заглавието.

прочела съм го, забравИ мечтата си

:P

един иска едно друг друго - угодия няма

преди 11 часа, Momolord написа:

Нищо няма да стане. Форуми, бол.

Ще е по-интересно ако фейса бъде спрян за 2 седмици. :D

Идея си нямаш какво ще се случи, но аз имам защото се е случвало по време на работа.

Аве аз да питам. Не може ли в подраздела "Други" - "Политика" и в "История" да се направят няколко важни теми , такива с по-висок рейтинг на посещаемост и всички останали теми да отиват някъде назад, че тука от месец два три просто като вляза в тоя подраздел и се стряскам от пуснати теми на килограм или ако щете на метър. :D

Гледайте сега в Политика

2017-01-28_23h39_27.jpg

В История

2017-01-28_23h40_09.jpg

Защита от ботове калдейта няма ли?  :D

преди 12 минути, nikssi написа:

Аве аз да питам. Не може ли в подраздела "Други" - "Политика" и в "История" да се направят няколко важни теми , такива с по-висок рейтинг на посещаемост и всички останали теми да отиват някъде назад, че тука от месец два три просто като вляза в тоя подраздел и се стряскам от пуснати теми на килограм или ако щете на метър. :D

Гледайте сега в Политика

2017-01-28_23h39_27.jpg

В История

2017-01-28_23h40_09.jpg

Защита от ботове калдейта няма ли?  :D

може разбира се - въпрос на желание -

вижте например в Кулинар и в Празните колко габърчета са сложили

а да щях да пропусна - раздел Новини - габърчета на Положителните новини и на Черна хроника

без думи

кой ги слага тия габърчета някой може ли да каже

на 27.01.2017 г. в 22:54, Емил Костов написа:

Не, не съм робот, но това е ФОРУМ. Няма засегнати, наранени, убити, излъгани, измамени и прочие. 

Някои го взимат много навътре тоя форум! Това обич омраза сърдене и т.н. е лишено от здрав разум.Нито се познаваме нито знаем как изглеждаме нито нищо. Някои немат нерви и блокират.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.