Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Малкоо сиганска таа рифурма бе бате...

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

аз искам да правя реформа на българския език

да се махнат пълните членове щото така или иначе много малко знаят кога се слагат я има 5 % от населението я не . също да се махнат  буквите ю я и да се пише иу и иа  и да се махне Й и да се пише само И и да се махне запетайката  и главните букви и да се пише само  с печатни букви.имам и други идеи

Страннна рИформа. Ти да не си изкарал вече ... андропаузата ???

Ша махал Пълния Член - на теб като не, на някой все още им  става.
Къде се слага - вярно, че много хора искат да го слагат навсякъде, ама чак до такава крайност ...

Най-неприложимото е премахването на въпросните букви - голяма част от въпросите ще останат ... недообяснени. И някой ... формули.

току-що, язе написа:

Малкоо сиганска таа рифурма бе бате...

ромска :D ама нали целта е да е лесно правилата за писане са ги измислили преди  1000 години и нищо не е  пипано от тогава.

преди 5 минути, Yvan Sergeev написа:

ромска :D ама нали целта е да е лесно правилата за писане са ги измислили преди  1000 години и нищо не е  пипано от тогава.

Дали не е пипано? Я кажи - кирилицата (щото глаголицата почти не е ползвана) колко букви има???

А малко ли е, че сега в 7 клас ще имат вече „образователна степен„ за да Могат Да Завършват Неграмутнитйе ?

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

преди 1 минута, Topper написа:

А малко ли е, че сега в 7 клас ще имат вече „образователна степен„ за да Могат Да Завършват Неграмутнитйе ?

Това го направипа, щото .. 7 класа х 6 години = в 8-и клас вече ще е пенсионер/ка.

Аз мисля да се върне стария вариант след редакция да не се вижда какво е било преди? Какъв е смисъла? Модераторите за тях ако искат да може да гледат! След редакция на модератор не мога да видя ко е било.

преди 16 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Аз мисля да се върне стария вариант след редакция да не се вижда какво е било преди? Какъв е смисъла? Модераторите за тях ако искат да може да гледат! След редакция на модератор не мога да видя ко е било.

Каква е тази дискриминация ? Само модераторите да могат да гледат. И ние искаме да можем.
Щом не искаш да се вижда, какво си поправил - стани модератор !

Ако са любопитни модераторите? Незнам защо го промениха положението! Какъв е смисъла от редактирането? Цъкаш и гледаш. Се едно е добавка на втори пост а не редактиране!

току-що, _Alex&Vanko_ написа:

Ако са любопитни модераторите? Незнам защо го промениха положението! Какъв е смисъла от редактирането? Цъкаш и гледаш. Се едно е добавка на втори пост а не редактиране!

Голяма работа ! И какво толкова ти пречи това ?

на 24.09.2016 г. в 16:54, Yvan Sergeev написа:

Идея си нямаш колко промени е претърпяла кирилицата. А това по-горе дето си го написаш, ще го приема като шега.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Идея си нямаш колко промени е претърпяла кирилицата. А това по-горе дето си го написаш, ще го приема като шега.

кат зема властта ти че видиш  край на главните букви и запетайките и ръкописа  който не е съгласен по лагери :D

току-що, Yvan Sergeev написа:

кат зема властта ти че видиш  край на главните букви и запетайките и ръкописа  който не е съгласен по лагери :D

Отново се шегуваш и то доста!

кат зема властта ти че видиш  край на главните букви и запетайките и ръкописа  който не е съгласен по лагери [emoji3]

И на училището край, това образованието е атавизъм...по добре горд овчар, отколкото подтиснат и интелигентен такъв.

• 2 седмици по-късно...

Новия изглед на https://www.kaldata.com/ където се публикуват игри,ит новини,хардуер и т.н.т в момента  е отвратителен.Стария изглед си беше много по добър и по подреден.Според мен ще бъде по добре  да върнете стария изглед.

преди 7 часа, smurfavr написа:

Новия изглед на https://www.kaldata.com/ където се публикуват игри,ит новини,хардуер и т.н.т в момента  е отвратителен.Стария изглед си беше много по добър и по подреден.Според мен ще бъде по добре  да върнете стария изглед.

Да си го кажем направо- новият е пълно сранье. То верно, че циганче на шаренко се радва, ама нямам впечатление да е чак такъв наплива на малцинствата тук, че да има необходимост да се осира всичко така... Да сложат поне опция за избор, кеф ти гъзарския, кеф ти удобния.

Това, че не мога да видя в новия дизайн последно добавените мнения във форума е голям минус за мен. Относно дизайна, мога да кажа, че заради един сайт таблет няма да си взема, поне на мен ми мяза подходящ за таблет ....

Ще направя опция да се върне стария дизайн на сайта,защото в момента е просто отвратителен и ужасен.

Трябваше да се направи новия само за таблет/телефон (явно това е целта), но да се остави стария за PC. Нещо като Win8 - искаме си Start-менюто (старата визия) ;)

Като гледам никои от екипа не отговаря и едва ли ще ни огрее да ни върнат стария дизаин. Все пак трябва да се съобразявате с потребителите какво им е приятно и удобно а не да слагате дизайни по ваша преценка.

Редактирано от smurfavr (преглед на промените)

И аз давам глас(в пустиня)за стария дизайн,че тук няма как да сложиме classic shell и да ни се реши проблема с визията.Освен това при мен сега всичко се зарежда по-бавно от преди.............по-рано страницата ми се зареждаше мигновено,сега квото и да кликна има едно бавене и то доста.........

• 2 седмици по-късно...

Продължавам да се чудя - защо беше премахната историята на имената - ник-неймовете.
Така - гледаме ново име:cantbelieve:, ама кой беше :speak: ??

И другото - няма ли начин да се ограничи създаването на повече от 2 акаунта на един човек.
Дали по IP, дали с телефонен номер/email address при регистрацията, дали по друг начин - според техническите възможности.
Щото сега какво става - баннат ми единия профил, аз се премествам на другия и си свиркам.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.