Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Да се чукнете наздравица за новия глобален модератор! Къде ми е Дегана да не повърна!

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 19 часа, Калин Карабойчев написа:

Относно правилата не са мои а са наши и са такива от 15 години. Ще е жалко ако чак сега ги проумяваш, но те винаги са си били такива. 

Това също са правила на форума нали ?

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Защо  модерацията ви не следи те да бъдат спазвани???? Защо има неравнопоставеност  и избирателност в санкциите  спрямо потребителите ,които ги нарушават.?

преди 17 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Да се чукнете наздравица за новия глобален модератор! Къде ми е Дегана да не повърна!

Защо ? Ти случайно да виждаш в тоя форум при сто накачени табели някой да върши работа  освен Капитана и Алгор ??

Редактирано от valkiria1 (преглед на промените)

преди 1 час, valkiria1 написа:

Защо ? Ти случайно да виждаш в тоя форум при сто накачени табели някой да върши работа  освен Капитана и Алгор ??

С това ще си позволя да не съм съгласен, което не ме прави автоматично с единствено правилно мнение.
Много от колегите помагат тихомълком, без да коментират и да се опитват да комуникират с обекта на модерация.
Както и, разбира се, факта, че в различни периоди от време всеки е зает малко или много и не може да обръща подобаващо внимание на форума.

Има още един факт: малко са хората (напоследък), които използват бутона Докладвай.
Повечето се втурват да разчистват сметки и да се правят на велики в темите, като вече се дава съвсем друга насока на същите и смисления диалог (ако го е имало) отива на кино.
Там дори и да се намеси модератор, удоволствието на хората, които говорят разумно и културно, вече е в едно друго измерение, наречено "Не ми се пише повече".

Приятна вечер!

пп. Индивида, с който се опитвате да завържете диалог, е меко казано неподатлив на адекватни и обосновани мнения, та не знам доколко ще получите адекватен отговор в насоката, която е зададен въпроса.

преди 46 минути, algor написа:

С това ще си позволя да не съм съгласен, което не ме прави автоматично с единствено правилно мнение.
Много от колегите помагат тихомълком, без да коментират и да се опитват да комуникират с обекта на модерация.

Това си е твое мнение. :)

За какво сте им сложили табели-за модератори или за призраци ?Моето мнение е,че след като сте им накачили табелите няма какво да ходят  тихомълком  , ами да си постъпват според  правомощията които са им дадени.

Наясно съм ,че си отборен играч и каквото и да става ще ги защитаваш. Прави ти чест. Не ме интересува мнението на другите защото мисля със собствената си глава. Ти си мъж на честта и си един от малкото ,които казват нещата директно .

Не съм виждала накачения с табела за модератор в Религиите да се е вясвал поне две години там. Форум Религия е клоака. Място ,където  трябва да се водят дискусии се е превърнало в място за изясняване на лични отношения и ти много добре знаеш преди време, кой  и защо създаде другия форум и кои  бяха  най-оплюваните  там. 

Словесната дрисня която се лее накара много от сериозните участници да не посещават вече не само темите ,ами все по -рядко и форума.

Нямате обективност при санкциите. Едни потребители се наказват , а други ги оставяте да дрискат. Какво чакате ..да започнем да вдигаме рейтинга на форума ,като се хванем за гушите ли ?  Нали се сещаш ,че нормален човек няма как да се остави  мерзавците защитени от анонимността да го издърпат в личната си помийна яма ?

Този пост  не е заяждане,той е повод за размисъл .

• Администратор
преди 3 часа, valkiria1 написа:

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Защо  модерацията ви не следи те да бъдат спазвани???? Защо има неравнопоставеност  и избирателност в санкциите  спрямо потребителите ,които ги нарушават.?

Не съм чел целия ви пост защото 1. нямам време, 2 предполагам се препокрива много с това което си писахме на лични съобщения. 

Както ви казах в личните съобщения. Нямаме ресурс да назначим по един модератор във всеки форума, който да следи и да гледа темите всеки ден и да чете всичко буква по буква. То това принципно не само в нашия ами в нито един форум го няма. Както навсякъде по света така и тук работим чрез доклади и противно на очакванията ви в последните седмици точно вашите доклади аз ги преглеждам. Та както ви казах и в личните съобщения когато е имало нужда сме се намесили, когато не е имало нужда не сме се намесвали. За съжаления ви казах че няма как и няма и да го правим да трием всеки пост, който на вас лично не ви се струва удобен. Да има някой постове които са на ръба на правилата, но за ваше и наше огромно съжаление не ги прекрачват и ще си останат така както са си били. Всеки един доклад се преглежда много внимателно в последно време и от мен самия. Това, че не винаги става това, което ви се иска не е защото никой не гледа докладите а защото просто нещата които докладвате не винаги нарушават нашите правила а просто не ви се нравят на вас. 

Та не виждам защо е тази публичност след като вече разясних нещата и с личните съобщения с вас, но щом я потърсите отговарям и тук. От тук нататък спирам да разисквам тази тема защото нямам нужното време да обяснявам едно и също място на 5 места. Има прекрасни опции за докладване използвайте ги и не губете времето на целия екип с неща които само вие мислите, че са нужни за да оцелее човечеството. 

Сякаш във Фейсбук си пишете с някой модератор като не ви харесва на някой поста.

преди 52 минути, Калин Карабойчев написа:

Нямаме ресурс да назначим по един модератор във всеки форума, който да следи и да гледа темите всеки ден и да чете всичко буква по буква.

Защо трябва да назначавате..имате си . Само ,че не вършат това за което сте ги поставили. Или нещо друго ги спира да я вършат както трябва.  Лично аз не съм виждала модератора  за раздела ,нито глобалния да се е весвал в темите там. Докато в същото време са активни в Празните.В темата за иудаизма има генериран огромен спам.Темата за будизма беше прегряла от директни нападки между участниците.  Има директни обиди на етническа основа ,личностни обиди и нещата остават да висят така. 

противно на очакванията ви в последните седмици точно вашите доклади аз ги преглеждам. Та както ви казах и в личните съобщения когато е имало нужда сме се намесили, когато не е имало нужда не сме се намесвали.

Чудесно. Благодаря за вниманието. Имам питане : преди време един от участниците нарече друг " кифла " и " злобна кучка "- въпреки ,че беше много ехидно и префинено подведен , което изобщо не беше взето под внимание. 

Беше наказан и мисля справедливо. Един мъж не може да си позволява да обижда жена по какъвто и да е повод.

Днес ви пиша  5 доклада в които ви сезирам ,че съм наричана нацистка ,фанатичка , плъх и пр..и вие ,който твърдите ,че лично преглеждате докладите не взимате отношение.Намирате ли това за нормално за да ми твърдите това :

. За съжаления ви казах че няма как и няма и да го правим да трием всеки пост, който на вас лично не ви се струва удобен. Да има някой постове които са на ръба на правилата, но за ваше и наше огромно съжаление не ги прекрачват и ще си останат така както са си били

при положение ,че е  в разрез с правилата на форума, които самият вие сте създал ?

Това, че не винаги става това, което ви се иска не е защото никой не гледа докладите а защото просто нещата които докладвате не винаги нарушават нашите правила а просто не ви се нравят на вас. 

Значи аз мога спокойно да обвиня някой  ,че е нацист , фанатик и плъх  и това няма да е нарушение на  вашите правила според логиката ,че същите отправени към мен от потребителя Рурк  са несъществени обиди и не подлежат на санкция. Благодаря за пояснението ,че правилата на форума са пратени по дяволите.Отдавна това   се носи като публична тайна сред участниците ,но ми беше интересно да го чуя и от вас.

преди 5 часа, valkiria1 написа:

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Има прекрасни опции за докладване използвайте ги и не губете времето на целия екип с неща които само вие мислите, че са нужни за да оцелее човечеството. 

Ама моля ви се, Уважаеми , да не би случайно да сте останал в заблуда ,че ще си правя вече труда . Все пак с този пост  отвръщам на вашето любезно внимание.

След всяко написано нещо  ,което нарушава правилата на форума,няма да пиша на арменския поп , а   ще отивам да ачкам....голямо удоволствие е ..освобождавам се  в тоалетна " Версаче " все пак. 

Хубава вечер и приятни мигове извън форума :)

• Администратор
преди 15 минути, valkiria1 написа:

Защо трябва да назначавате..имате си . Само ,че не вършат това за което сте ги поставили. Или нещо друго ги спира да я вършат както трябва.  Лично аз не съм виждала модератора  за раздела ,нито глобалния да се е весвал в темите там. Докато в същото време са активни в Празните.В темата за иудаизма има генериран огромен спам.Темата за будизма беше прегряла от директни нападки между участниците.  Има директни обиди на етническа основа ,личностни обиди и нещата остават да висят така.

Кой, какво върши не е ваша работа. Нека ние преценим това. Най-вероятно според вас модераторите трябва да пишат в темите за да ги виждате. Ами не в голяма грешка сте, съвсем други са им задълженията.

Чудесно. Благодаря за вниманието. Имам питане : преди време един от участниците нарече друг " кифла " и " злобна кучка "- въпреки ,че беше много ехидно и префинено подведен , което изобщо не беше взето под внимание. 

Беше наказан и мисля справедливо. Един мъж не може да си позволява да обижда жена по какъвто и да е повод.

Днес ви пиша  5 доклада в които ви сезирам ,че съм наричана нацистка ,фанатичка , плъх и пр..и вие ,който твърдите ,че лично преглеждате докладите не взимате отношение.Намирате ли това за нормално за да ми твърдите това :

На това ви отговорих в личното съобщение ще го повторя тук, разбирам, че имате много свободно време и искате да си пишете с някой, но за съжаление аз не разполагам с такова за това ще копирам съдържанието дано го прочетете този път и да не ме питата отново след малко: Относно наказанието различни модератори - различни преценки при взимане на решение за наказание или не. Предполагам потребителя е имал и други нарушения за да бъде отстранен никой не е изгонен от тук за първото си нарушение. 

Моля да цитирате постове в които някой конкретно вас ви нарича нацистка ,фанатичка , плъх и пр - Хайде да не извъртаме нещата никой никога не се е обърнал конкретно към вас с тези определения прегледал съм всичките ви доклади. Моля за линк към тези постове.

при положение ,че е  в разрез с правилата на форума, които самият вие сте създал ?

Не не са в разрез с правилата а са на ръба на тях - просто на вас не ви допада това, че има хора които не споделят вашето мнение, религия и т.н.

Значи аз мога спокойно да обвиня някой  ,че е нацист , фанатик и плъх  и това няма да е нарушение на  вашите правила според логиката ,че същите отправени към мен от потребителя Рурк  са несъществени обвинения и не подлежат на санкция. Благодаря за пояснението ,че правилата на форума са пратени по дяволите.Отдавна това   се носи като публична тайна сред участниците ,но ми беше интересно да го чуя и от вас.

Да, фанатик, нацист и плъх не са обиди а определения, както и ислямист, християнин, бобър, катеричка рунтавелка, катеричка Беатрис и други подобни. 

Казах ви има неща, които са на ръба на правилата и няма как да наказваме всеки който докладвате само защото на вас не ви допада мненията им. Ако няма груби обиди всичко останало е в рамките на допустимия спор. 

преди 9 минути, Калин Карабойчев написа:

Да, фанатик, нацист и плъх не са обиди а определения, както и ислямист, християнин, бобър, катеричка рунтавелка, катеричка Беатрис и други подобни. 

:minion-reading:

преди 5 часа, valkiria1 написа:

Значи нацист  не е е обида ,но в правилата на форума нацистки  е определено като обида и недопускано нарушение.

оооо:lol6:

• Администратор
преди 4 минути, valkiria1 написа:

:minion-reading:

Значи нацист  не е е обида ,но в правилата на форума нацистки  е определено като обида и недопускано нарушение.

оооо:lol6:

Точно така, ако искате мога и да ви го нарисувам за да е по-лесно за да го разберете. Забранено е пропагандирането на нацистки идеи и възгледи. Не е забранено да определите някой като Нацист ако го намирате за такъв. И за да ви блесне по-ярко друг пример: забранено е убийството, не е забранено да наречете някой убиец, ако го сметнете за такъв.

И какво стана с линковете за които помолих в които твърдите, че някой конкретно ви обижда вас грубо и непристойно и ние не сме си свършили работата. Че тръпна в очакване още.

преди 17 минути, Калин Карабойчев написа:

Кой, какво върши не е ваша работа. Нека ние преценим това. Най-вероятно според вас модераторите трябва да пишат в темите за да ги виждате. Ами не в голяма грешка сте, съвсем други са им задълженията.

На това ви отговорих в личното съобщение.....

Не не са в разрез с правилата а са на ръба на тях - просто на вас не ви допада това, че има хора които не споделят вашето мнение, религия и т.н.

Изненадва ме това Внимание, предвид очакването хората да могат да разбират, че Администратори и модератори не са даскалици в детската градинка. Когато е очевидно, че с определен събеседник не може да има нормална дискусия, е логично тази дискусия да се приключи. Колкото и да ни се иска да докажем и затвърдим нашите непроменими и бетонни разбирания. Това като не се случва, си е личен избор на потребителя да си получава ... някакви вече кухи и обиждащи го епитети. Ако целта на някой участник във форума е да "изчисти" всичкото грубияни и селяндури, то би било много непосилно дори и да беше Бог. Някой от боговете ги е оставил тези жалки твари да тровят слънчевото ежедневие на праведните.

Но мисълта ми е свързана с тази ... непродуктивна диалогичност тук в темата. Излиза, че една потребителка... революционерка има отношение и мнение. Вариантите, или да я сложите нея за  модератор и всички да попаднат под ножа, или ... да измислите мантра с която се разтварят лошите и негативните във въздуха...

Като цяло, съм впечатлена от този професионализъм, но ми е мъчно, че обръщате чак такова внимание на ... Чип!

Преди време един Админ много готино ми беше написал- простичко, защото съм просто жена- И преди да се появиш е имало форум и след теб ще го има.

преди 5 минути, Калин Карабойчев написа:

Точно така, ако искате мога и да ви го нарисувам за да е по-лесно за да го разберете. Забранено е пропагандирането на нацистки идеи и възгледи. Не е забранено да определите някой като Нацист ако го намирате за такъв. И за да ви блесне по-ярко друг пример: забранено е убийството, не е забранено да наречете някой убиец, ако го сметнете за такъв.

И какво стана с линковете за които помолих в които твърдите, че някой конкретно ви обижда вас грубо и непристойно и ние не сме си свършили работата. Че тръпна в очакване още.

Хайде сега, нали твърдите ,че сте ги получил  и прегледал ? " Запечатала съм " бисера му на страница 79 от темата .

Остава вие да ми кажете след като не е нарушение ,къде изчезна този негов  пост ,който съм  цитирала на тази страница и защо ,ако е нямало нарушение му е направена забележка от модератор ???

преди 10 минути, Maleficient написа:

.Но мисълта ми е свързана с тази ... непродуктивна диалогичност тук в темата. Излиза, че една потребителка... революционерка има отношение и мнение. Вариантите, или да я сложите нея за  модератор и всички да попаднат под ножа, или ... да измислите мантра с която се разтварят лошите и негативните във въздуха...

Че тя беше модераторка, макар и за кратко. Добре, че се намери някой здравомислещ да ни освободи от тази зависимост!

преди 41 минути, Калин Карабойчев написа:

Ето аз ти казвам че си плъх! Обиждаш ли се?

преди 3 минути, izen написа:

Че тя беше модераторка, макар и за кратко. Добре, че се намери някой здравомислещ да ни освободи от тази зависимост!

Когато Вал беше модераторка раздела беше чист.

Сега е кенеф.

• Администратор
преди 8 минути, valkiria1 написа:

Хайде сега, нали твърдите ,че сте ги получил  и прегледал ? " Запечатала съм " бисера му на страница 79 от темата .

Остава вие да ми кажете след като не е нарушение ,къде изчезна този негов  пост ,който съм  цитирала на тази страница и защо ,ако е нямало нарушение му е направена забележка от модератор ???

Ами явно тогава след като сте го докладвали са взети съответните мерки и коментарът е бил изтрит - нали това сте очаквали или друго? Да изтрием целия форум може би?

Какво очаквате да ви кажа пак не разбирам - след като е бил нарушение е изчезнал тогава защото е бил изтрит от модератор, който чинно си е свършил работа, за което пък по-горе ни обвинявате, че не го правим. И както се оказва докладвате нещо нередно модератор се намесва трие поредупреждава и/или наказва автора и после вие ние мъмрите къде е изчезнал обидния пост и че не си вършим работата. :D

Вече става комично.

И да - аз също не харесвах много от постовете й - ама в сравнение с това, което е в момента....

тя и спама чистеше, сега някой да го чисти...

преди 7 минути, izen написа:

а-ха! Сега разбирам ... патоса...

Но от реалната "намеса" ще са нужни много здрави будистки практики :)

Пиша го от една много доволна потребителска гледна точка, между другото. Защото аз съм от скоро регистрирана. Така се случи, че имах неприятни "сблъсъци", и първо отговарях. Но после докладвах. И останах доволна. На мен докладите ми ги приеха, и аз вече се опитвам освен да избягвам преки конфликти, но и да оползотворявам лично за себе си времето във форума.

По-горе един пишещ между другото много рязко влезе "с бутонките" в тема, която си беше леко за съпричастие, а не за набиване на канчето. Но нито съм сметнала за нужно да му отговарям, нито да го провокирам до степен да ме обиди, за да го докладвам. Важното за мен беше, че повечето отговорили морално ми помогнаха, а това изключение си е за него самия.

В този ред на мисли, продължавам да съчувствам, но и да препоръчам на ръководството, да не обръща специално внимание, защото се приема за нещо позволено, а съобразяването остава на заден план. Значи 100-200 потребители си пишат без проблем, но на един в Религии му е некомфортно и трябва сега да следим новините. Ми да си направи неин форум и там да си пише, баси!

• Администратор
преди 6 минути, haidukpikaso написа:

И да - аз също не харесвах много от постовете й - ама в сравнение с това, което е в момента....

Ако някой иска да промени това, което е момента може единствено да обори опонентите с тези. А не да ги докладва, когато не може да го направи. 

преди 3 минути, Maleficient написа:

а-ха! Сега разбирам ... патоса...

Но от реалната "намеса" ще са нужни много здрави будистки практики :)

Пиша го от една много доволна потребителска гледна точка, между другото. Защото аз съм от скоро регистрирана. Така се случи, че имах неприятни "сблъсъци", и първо отговарях. Но после докладвах. И останах доволна. На мен докладите ми ги приеха, и аз вече се опитвам освен да избягвам преки конфликти, но и да оползотворявам лично за себе си времето във форума.

По-горе един пишещ между другото много рязко влезе "с бутонките" в тема, която си беше леко за съпричастие, а не за набиване на канчето. Но нито съм сметнала за нужно да му отговарям, нито да го провокирам до степен да ме обиди, за да го докладвам. Важното за мен беше, че повечето отговорили морално ми помогнаха, а това изключение си е за него самия.

В този ред на мисли, продължавам да съчувствам, но и да препоръчам на ръководството, да не обръща специално внимание, защото се приема за нещо позволено, а съобразяването остава на заден план. Значи 100-200 потребители си пишат без проблем, но на един в Религии му е некомфортно и трябва сега да следим новините. Ми да си направи неин форум и там да си пише, баси!

Принципно не съм радетел на докладването. Предпочитам ясните отношения, дори с тон на недоброжелателност. Ако езика отсреща много загрубее се оттеглям, няма смисъл да продължаваме. Неприятното в този случай е, че има оплакване против нещо което сам причиняваш на другите.

преди 7 минути, Калин Карабойчев написа:

Ако някой иска да промени това, което е момента може единствено да обори опонентите с тези. А не да ги докладва, когато не може да го направи. 

ако има опоненти, а не спамери

• Администратор
преди 14 минути, valkiria1 написа:

Приеми го ,че някои хора застават пред другите не като си показват  краката , а с достойнството си.

Нека не атакуваме други потребители, преди да сме дали отговори на вече зададените въпроси, че отваряме война на много фронтове едновременно. Или така е най-лесно да излезем от конфузната ситуация. 

Та все още очаквам отговор на:

1. Линкове към постове в които някой ви обижда конкретно и не са предприети мерки по заличаването на тези постове (говорим за обиди а не неща които не ви допадат на мисленето)

Ако не намерите такива, ще сметна че цялата патардия тук е за да си правим вятър на устата. И да докладваме опонентите си тогава когато не можем да ги оборим с тези. Жалко е.

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

ако има опоненти, а не спамери

Спам до колкото съм запознат (а то мисля, че не е никак малко) е нежелани/непоискани съобщения/реклами - каквито пък тук изобщо няма в постовете и се изтриват на мига. Вероятно искате да кажете оффтопик/извън темата. Което пък не виждам с какво пречи да докажете тезата си.

преди 24 минути, valkiria1 написа:

Приеми го ,че някои хора застават пред другите не като си показват  краката , а с достойнството си.

Приеми го ,че когато има хора в рода си  пострадали в Шоа ,  не можеш да приемеш да те наричат нацист с целия негативизъм ,който всеки един нормален човек влага в тази дума.

Приеми го че потребителката  е била модератор точно в този раздел и е съвсем наясно с нещата ,които ти няма как да знаеш , а пък тя е достатъчно тактична да не говори за тях.

Приеми ,че днес има много хора готови да изнасилят и Статуята на свободата , за да се харесат на някой ,та твоите усилия в подобна  насока тук са по -жалки понеже не си засегната пък се опитваш да се харесаш на този или онзи , с пост в който разбирам ,че най-после искаш да те забележим без да си показваш краката. 

Приеми ,че не е нищо лично просто констатирам факт.  

Приеми да се намесваш само когато си засегната лично защото , ако трябва да бъдем прецизни тази ти свирка е нарушение на правилата на форума.

. 

... малко си ... рязка, но ще приема определени неща. Защо "определени"? Защото Ти, независимо коя си, дори Богинята на евреите, миропомазаната и недосегаемата, за МЕН си Никоя, за да ми казваш какво да приема.

Краката са си мои и ще ги показвам когато и както и на който си искам, но не това могат да преекспонират други, очевидно без физически дадености, за да го използват като аргумент. Малко е комплексарско, ако не мижитурско. Тук "нацистко" няма как да се върже, та за това.

Кой от какво е пострадал може само да се предполага, защото ти пък не знаеш аз от какво може да съм пострадала, било и от меркантилни и алчни евреи, така че като не знаеш миналото и историята на отсрещния не се и пробвай да ми излизаш с подобни аргументи, от които дори не е ясно, дали пък не си била и не си потомка на някакви гнусни педофили и престъпници.

и т.н. в полюциите ти, нищо че си жена, ама в същия смисъл ти да направиш очевидно впечатление или да си върнеш "поста", знам ли.

Въобще като се замисля... ти коя беше? Съществуваш ли въобще? А знаеш ли какво е "свирка", или си мислиш, че е онова с дупките, на което духаш, ама няма смисъл, щото Фелациото ти е сложно да го запомниш или да го правиш.

Аре... че ме е малко гнус да си пиша с такива като теб.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 13 минути, Калин Карабойчев написа:

Спам до колкото съм запознат (а то мисля, че не е никак малко) е нежелани/непоискани съобщения/реклами - каквито пък тук изобщо няма в постовете и се изтриват на мига. Вероятно искате да кажете оффтопик/извън темата. Което пък не виждам с какво пречи да докажете тезата си.

Мда, прав сте, още не е ходил да пишка на гроба на Буда - значи съм си доказала тезата

:)

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

Мда, прав сте, още не е ходил да пишка на гроба на Буда - значи съм си доказала тезата

:)

Какво искаш ти ми кажи! Пазиш на всеки компроматите ли? Да са готови за употреба. Аз съм забравил отдавна.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.