Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 20 минути, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Летвата за наказанията

E  кажи как да не го напсувам,и го направих-ма и наказание отнесох-следващият път като провокира пак-то за такива доклад бутон пушери няма наказания
Трябва да черпя-днес за пръв път докладвах...тва човече с бинокъла

Предупреден е. При повторна проява ще следва наказание. 

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 1 минута, ostavime написа:

Предупреден е. При повторна проява ще следва наказание. 

Оставиме,мерси но нямаше нужда-плашиш жена,обиждаше на 'пуфлио'-не може да каже мухльо да не го накажат.
Но все пак мерси!

Да съм извил врата на майка си затова че ме е родила и съм цапал земята! Незнам вече тука кое е обида и кое не. Карабойчев представи си, че на тебе го казват и ще уцелиш!

някой от екипа моля да ми обясни какво трябва да се разбира под Споменаване - в опцията за блокиране

благодаря за отделеното внимание

• Администратор
преди 1 минута, haidukpikaso написа:

някой от екипа моля да ми обясни какво трябва да се разбира под Споменаване - в опцията за блокиране

благодаря за отделеното внимание

Ей това @haidukpikaso

преди 1 минута, Калин Карабойчев написа:

Ей това @haidukpikaso

благодаря г-н Карабойчев

и жалко, е ли възможно да има опция и Цитиране - аз не желая да ме цитират блокираните потребители, след като съм ги блокирала логично е да не желая никакъв контакт с тях

отделно ги чета и в цитатите на другите, е ква файда - никаква

:(

нали това трябва да е целта на задачата - във Фейсбук като блокираш някого нито го виждаш нито го четеш нито има достъп до теб, тук не е така

преди 2 минути, Калин Карабойчев написа:

Няма как.

лошо, мислех че с блокирането ще ги игнорирам форевър ама...

е щом не става не става, здраве да е

поздрави

Чуствай се щастлива! И пиши тука стената на позора кои си блокирала!

Ти се пазиш от нас не ние от теб! Това показва колко си слаба и неустойчива и пет пари не даваме за тебе.

Той Карабойчев у фейса ме блокирал и нищо не го интересува, ма аз си направих втори профил и ще му стана приятел! Така, че шефе не приемай нови приятели! Хах!

Карабойчев ставай, искам да видя каква пумия се е изляла за мен в скрития административен раздел!

И индивид ще викаш на Алгор!

Истерика, пише се пОмия.
Не бягай повече.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Първо: бих назначавал за модератори само хора, които владеят литературната норма на българския език. В момента има модератори, които не са внимавали в час по български език и литература, а и книжки особено не са чели.

Второ: бих създал механизъм за обжалване на наказания. Не е демократично да няма кой да отмени несправедливо наложено наказание, а е имало случаи на произвол от страна на модераторите, от който дадени хора страдат, без да са виновни. Навярно би следвало да се апелира пред колективен орган, за да се избегне личното отношение, а решенията да се взимат с обикновено мнозинство.

Трето: бих върнал компетентната журналистика и бих премахнал рекламите, маскирани като новини. Непочтено е спрямо публиката на сайта, защото рекламата като новина е по същество лъжа - съобщение, което прикрива негативите на даден продукт, а изтъква положителните му качества, засилва ги, дори измисля такива, с цел успешното му пазарно присъствие. Ненапразно журналистическото писане предполага различни жанрове. Смесването им, което калдейта прави в последно време, е манипулация и чалга-журналистика.

Ето нещо съществено, факт!

на 18.09.2016 г. в 2:45, Visotsky написа:

Първо: бих назначавал за модератори само хора, които владеят литературната норма на българския език. В момента има модератори, които не са внимавали в час по български език и литература, а и книжки особено не са чели.

Четвърто, Прекалено Много Си си Повярвал.

Това е обикновен форум, Не Аула в Софийския Университет!

• Администратор
преди 11 часа, bobi iordanov написа:

Калине щях  ти купа делфините ам са издъни

Не знам как ще заспя тази вечер ...

преди 1 час, Калин Карабойчев написа:

Не знам как ще заспя тази вечер ...

С делфините 

на 15.09.2016 г. в 2:42, Trichocephalus написа:

Че то в момента си е именно с един клик - задържаш курсора си на името на потребителя, който те дразни, появява се профила, и отдолу имаш три бутона : "съобщение", "блокирай" и "виж активността" . Средният е този, който те интересува.

Един клик и повече не виждаш нищо публикувано от този потребител ;)

Леко закъсняла добавка - не е само един клика. Първия клик е да избереш блокирането, после следват още няколко - да уточниш какво точно от този потребител да се блокира.  Мнения, Съобщения, Подпис, Споменаване - избирате си едно или няколко неща. Последния клик е "Запази промените". Чак тогава конкретния потребител е добавен в списъка на "Блокирани потребители" и въпросните му неща няма да се виждат.

Четвърто, Прекалено Много Си си Повярвал.
Това е обикновен форум, Не Аула в Софийския Университет!

Само в аулата ли сте грамотни или по принцип не можете да пишете?
Леко ми писна от това оправдание на неграмотните и университета/филологията/даскала.
Звучи ми като днес не е неделя да се къпя, язе съм си чист.

преди 13 минути, Topper написа:

Само в аулата ли сте грамотни или по принцип не можете да пишете?
Леко ми писна от това оправдание на неграмотните и университета/филологията/даскала.
Звучи ми като днес не е неделя да се къпя, язе съм си чист.

Леко Ми Писна От Вечните Мрънкачи, Като Теб!

Като Грамотността У ФоруМо, Не Ти Е На Нивото, Пали С Двеста, Никой Нема Да Реве За Теб!

Като научиш майчиния си език, ще те чакам в първа аула на СУ.

Редактирано от Topper (преглед на промените)

току-що, Topper написа:

Като научиш майчиния си език, ще те чакам в първа сила на СУ.

Абе, Айде Улево Рибо, Че Ми Нарушаваш Храносмилането...

преди 1 час, Momolord написа:

Леко Ми Писна От Вечните Мрънкачи, Като Теб!

Като Грамотността У ФоруМо, Не Ти Е На Нивото, Пали С Двеста, Никой Нема Да Реве За Теб!

Неграмотността не е само във форума, тя е повсеместна,което е наистина жалко. А да се оправдава с това, че видите ли тук не е неква си филология, е още по- несъстоятелно. Всичко е ок- бъди трол, бъди спамер,бъди дразнител... но не бъди куха лейка.

КОето ме подсеща да попитам,втози форум няма ли проверка за правопис? Ако няма, ето ви едно предложение от мен.

преди 8 минути, язе написа:

Неграмотността не е само във форума, тя е повсеместна,което е наистина жалко. А да се оправдава с това, че видите ли тук не е неква си филология, е още по- несъстоятелно. Всичко е ок- бъди трол, бъди спамер,бъди дразнител... но не бъди куха лейка.

аз искам да правя реформа на българския език

да се махнат пълните членове щото така или иначе много малко знаят кога се слагат я има 5 % от населението я не . също да се махнат  буквите ю я и да се пише иу и иа  и да се махне Й и да се пише само И и да се махне запетайката  и главните букви и да се пише само  с печатни букви.имам и други идеи

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.