Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 2 часа, NIKISHARK написа:

.Нещата май опират до друго....

Че ,опират, опират! Помня самото начало. Цяла България бе луднала по сайта и форума, а сега само какви коментари се носят из интернет пространството - негативни!

Иначе как ще премашнеш акаунта? Нали трябва да остане за историята, кой какво писал, аватари , лични т.е. от кого от кой!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

• Отговори 3k
  • Прегледи 301,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 19 часа, URIEL написа:

Както казах искам да мога да си трия профила.Та махнете това ограничение.И без това не съм важен за тоя форум, та какво ви бърка?

Явно потребителите не са важни в тоя форум щом не им се отговаря!

На този въпрос е отговаряно 100 пъти. 

3.5 Администрацията на форума по никакъв начин не се ангажира със заличаването на профили, теми и постове по желание на собствениците/авторите им. Ако не желаете да използвате форума не е нужно да ви бъде изтрита регистрацията. Всякакви теми с подобни молби и съдържание ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

преди 42 минути, ostavime написа:

Ако не желаете да използвате форума не е нужно да ви бъде изтрита регистрацията

мдаа, трябва да отчитаме повече потребители

Цитат

243320
Регистрирани потребители

:lol6:

преди 7 часа, Кумчо вълчооо написа:

Ти сега ли го разбра! С теб и без теб или с мен и без мен - все тая. Попълнения нови колкото искаш. Иначе съм съгласен за възможноста за премахване на профила, но мисля, че това е невъзможно. Замисли се!

Имал съм форум и може ама с изтриването на профила ще ми изчезнат и мненията.

преди 58 минути, ostavime написа:

На този въпрос е отговаряно 100 пъти. 

3.5 Администрацията на форума по никакъв начин не се ангажира със заличаването на профили, теми и постове по желание на собствениците/авторите им. Ако не желаете да използвате форума не е нужно да ви бъде изтрита регистрацията. Всякакви теми с подобни молби и съдържание ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Кое не разбра? Правилата са ми ясни.

Цитат

Както казах искам да мога да си трия профила.Та махнете това ограничение.

Иначе благодаря за отговора.Ще помисля върху този вариант!

на 18.12.2016 г. в 12:08, NIKISHARK написа:

Абсолютен факт ...за спада на целия форум....Значи..може да се създават нови профили,да се "събуждат" профили от преди "миналия век"...ама не може да се изтрият профили.....!?

Айде бе...голяма философия....Нещата май опират до друго....

Опира до номално човешко поведение. Не е проблем че не можеш да си изтриеш профила, а защо искаш да го триеш.

Ако те е срам за простотиите които си писал, това какво ще промени ? Пак ще си същия , не ? .

А да имаш една камара профили пък е меко казано нелогично. /то някъде е и забранено/ За какво са ти ? да пишеш от единия ник  на другия, или като оакаш единия и ти го баннат , да ползваш друг ?

Проблема пак опира до ... "причините" ... а те пък опират до лични проблеми.

:)

Весела Коледа, да сте  живи и здрави ! :)

на 25.12.2016 г. в 9:47, miro20 написа:

Опира до номално човешко поведение. Не е проблем че не можеш да си изтриеш профила, а защо искаш да го триеш.

Може би понеже вече не желаеш да имаш нищо общо с въпросния сайт/форум. Не за това, което си написал. Пак провокации от твоя страна.

Каквото и да предлагаме нищо не става! Карабойчев е най-умен и неговите модератори и се обсъжда в скрития раздел!

на 26.12.2016 г. в 14:59, nikssi написа:

Може би понеже вече не желаеш да имаш нищо общо с въпросния сайт/форум. Не за това, което си написал. Пак провокации от твоя страна.

Тоя па :) Всеки път ме изумявате как от абсолютно всяка моя дума можете да си измислите въображаеми провокации... :laughing4:

А че не искаш да имаш нищо общо какъв е проблема ? сприаш да пишеш и готово . Ако си се развел например, трябва ли да си правищ лоботомия за да "нямаш нищо общо" с предишния си живот ?

Или  да пускаш молба до общината да заличат от всички регистри факта че си бил женен някога ? :)

на 28.12.2016 г. в 18:28, miro20 написа:

Тоя па :) Всеки път ме изумявате как от абсолютно всяка моя дума можете да си измислите въображаеми провокации... :laughing4:

С всеки пост доказваш това,което съм написал. Дори с този и да не съм голословен

на 25.12.2016 г. в 9:47, miro20 написа:

Ако те е срам за простотиите които си писал, това какво ще промени ? Пак ще си същия , не ? .

Някои освен в темите за политика пишат и пускат теми в сериозни раздели, не в тази говорилня "Политика". Може да не искат например темите върху ,които са хвърлили толкова труд да остават видими във форума.  Ама това едва ли ще го разбереш , понеже тема в политика и в софтуер са различни неща.

Никой и не очаква подобно разбиране от тебе.

Поздрави

преди 5 минути, nikssi написа:

Може да не искат например темите върху ,които са хвърлили толкова труд да остават видими във форума. 

И какво ти пречи да ги редактираш/изтриеш ? То когато си ги писал тези неща , си приел условията на сайта за отговорности , права и т.н. Това че в един момент ти се е накривила шапката, не е принципна позиция.

преди 6 минути, nikssi написа:

Ама това едва ли ще го разбереш , понеже тема в политика и в софтуер са различни неща.

Никой и не очаква подобно разбиране от тебе.

И това за какво беше ? Да си подмяташ заяжданиците ?Че иначе не изглеждат авторитетно :)

И откъде знаеш какво разбирам или не . Когато съм програмирал Си + асемблер за контролери , никой не можеше да ми намери нито литература, нито някой да го е правил друг път.

И въпреки че не съм имал претенции, кода се позлваше от много хора. Но и не бих публкувал точно в такъв форум таквиа неща. Едно че едва ли е интересно на масовия потребител, второ че има по сериозни места.

А аок бих го направил, после нямам никакво право да се сърдя че някой си го е компирал от тук.

Че и вашите "терзания"... айде айде...

Бих променил шуробаджанашката модерация. И бих ''титуловал'' модератори само такива хора, които наистина модерират за благото и развитието на форума, а не защото харесват, или не харесват тоя, или оня. Така бих направил аз де, имайки предвид, биейки се по гърдите, че форумот ми е велик. Ма кой съм аз по дяволите, та да имам претенции!?

Това естествено няма да стане де. Просто си драснах и тук един постинг, та да белким ме забележат.

Тук пък ако се оплачете... направо девичи манастир. Вижте в АндроидБГ форума, имам-нямам 20 години по форуми, до сега не бях банван - там ми зашиха 2 бана, само защото оспорвам самодостатъчното мнение на модератор (дори не виждам в Тапата, че е модератор)

А пък втория беше, заради опониране на профанско мнение на същия модератор....само че си сменил ника, сигурно защото си сменил тИлИфоуна :)

Не взимайте тези форуми толкова на сериозно.

Редактирано от Topper (преглед на промените)

преди 52 минути, skalata_73 написа:

Наистина ли не се сещате?

Жална му майка тогава на форума.

Забави се нещо. Сигурно събираш примерите и конкретиката. 

току-що, ostavime написа:

Забави се нещо. 

Не бе чорбар. Вие (модерацията) като не се сещате, кво значение има? Виж ся, аз неам проблем да конкретизирам и ако толкова държиш ще го направя. Ма нема да е сега.

Ся събирам примери и конкретика...доказателства за пред Съда дет са вика :P

Ясно. Другия път като решиш да пишеш в тая теми се подготви с това какво би променил в Калдата. Ама мааааалко по-конкретно. 

преди 14 часа, miro20 написа:

Когато съм програмирал Си + асемблер за контролери

Кърниган и Ричи едва беше запял.

Аз Си не знаех. Скоро го научих покрай калпазаните тука. На асемблер и бейсик ги правех приложенията. После ми даваха изпити без да уча материала, щото съм модернизирал туй онуй. По време на 8086 и 8088 архитектурите имаше едни принтери Епсон. Бях направил едни програмки на асемблер за ДОС и всякакви бланки печатаха, без да се налага на служителките да ги попълват бавно на машина. И ги ползваха дълги години, докато не остаря морално тази техника. Нямаше тогава интернет да изтеглиш каквото ти душа иска. И имаше компютри из канцелариите, ама бланките ги попълваха на машина.

И нямаше много откъде да се чете. Излязат 5 книги и край. За разни трикове там, структури, алгоритми, забрави. Сам си ги измисляш мурафетите. Или питаш същите идиоти като тебе, кой каквото знае да сподели. 

Да, но въпроса бе малко по друг... като не познаваш човека , айде да не се изказват някои хора неподговени и да си измислят какви ли не простотии, само да си начешат незадоволеното его и комплекси .

Както и да се научат да не коментират хората извън конкретно казано нещо , особенно когато са некомпетентни и бевз аргументи :)

• 2 седмици по-късно...

Ами бих спрял достъпа до разни хора, които продават suicide belts!

Тук терористична организация ли е?

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi_5r-s7cbRAhXJO5oKHWASA1YQFggiMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.kaldata.com%2Fforums%2Fclassifieds%2Fitem%2F141-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC-suicide-belt-%D0%BD%D0%B5%D1%83%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%2F&usg=AFQjCNGhie7viQYvKgPzrNFYaqdAPX2bBg

FHX4lXS.png

Не знам за авторските права ама за това доста служби ще се заинтересуват.

преди 2 часа, URIEL написа:

Ами бих спрял достъпа до разни хора, които продават suicide belts!

Тук терористична организация ли е?

FHX4lXS.png

То, оставаше и втора употреба, да продават :biggrin: Да не са объркали с chastity belt :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.