Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 5 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Някои го взимат много навътре тоя форум! Това обич омраза сърдене и т.н. е лишено от здрав разум.Нито се познаваме нито знаем как изглеждаме нито нищо. Някои немат нерви и блокират.

Значи са забравили да живеят. Ако някой ми каже, че този форум е живота му по-добре да се застреля. 

• Отговори 3k
  • Прегледи 301,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

на 27.01.2017 г. в 22:57, Momolord написа:

Между виртуала и реала, ххххххх

За мен границата въобще не е тънка, а е с размерите на разстояния съизмерими с междугалактически! Никога не съм гледал сериозно на виртуалното и избягвам виртуални приятелства, срещи, познанства и пр. Те. виртуалното го нямам за нищо! Никога не знаеш кой е отсреща. Дали е мъж или жена или то? Дали е психически и физически здрав или не? Добронамерен ли е или злонамерен? Възрастен или тинейджър? Умен или тъп? Трол ли е или комплаксар или нещо друго!?

Иначе бих подложил на преразглеждане титлите модератор или добавяне изключителни права на някои хора с изключително стойностни постове и с доказани знания и умения! Тези хора са помагали на мнозина без да спамят, философстват или обиждат! Ако трябва и имената им ще напиша ако се наложи! Та тези хора трябва да имат изключителни права над разделите си или това да е видно по някакъв по - особен начин! Един от тях има титла - "Модератор редактор", но не е това подобаващата титла.

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Върти, сучи и пак до модераторите се опира. Няма да е лошо да напишеш имена/никовете им. Просто да си сверим часовниците.

Иначе и в момента модераторите на раздели имат всички необходими (изключителни) права, които се свеждат до 2-3 допълнителни бутона: изтрий, редактирай, накажи. 

преди 25 минути, ostavime написа:

Няма да е лошо да напишеш имена/никовете им. Просто да си сверим часовниците.

Иначе и в момента модераторите на раздели имат всички необходими (изключителни) права, които се свеждат до 2-3 допълнителни бутона: изтрий, редактирай, накажи. 

ExaFlop  и  B-boy/StyLe/   Заслужават най малко - титла "Глобален модератор" и това поради описани по - горе причини. Мисля, че титлата освен всичко друго трябва да е признание за принос, знания, умения и не само свързани със съответните раздели, а и умения за общуване и комуникация, както и умения за разбиране и анализиране на проблеми, приемане на чуждо мнение пр. Има и още 1-2 ма за достойни титли.

Аз пък издигам кандидатурата на Миро за раздел политика и да му се сложи титлата - Баш Трол...

Момчето е начетено, става и ляга с форума, не спи и не яде, зорко следи и порицава политическия ни елит,

не пропуска нито една важна новина и дава изключително ценен принос за развитието на форума!

Такъв талант не бива да бъде оставен в сянка и трябва да бъде награден подобаващо.

преди 20 минути, Кумчо вълчооо написа:

ExaFlop  и  B-boy/StyLe/   заслужават най малко - титла "Глобален модератор" и това поради описани по - горе причини. Мисля, че титлата освен всичко друго трябва да е признание за принос, знания, умения и не само свързани със съответните раздели, а и умения за общуване и комуникация и пр. има и още 1-2 ма за достойни титли.

B-boy/StyLe е в антивирусния раздел и там си има предостатъчно работа, та едва ли ще се навие да става глобален. Виж за ExaFlop съм съгласен, той постоянно е във форума.

преди 6 минути, Momolord написа:

Аз пък издигам кандидатурата на Миро за раздел политика и да му се сложи титлата - Баш Трол...

Момчето е начетено, става и ляга с форума, не спи и не яде, зорко следи и порицава политическия ни елит,

не пропуска нито една важна новина и дава изключително ценен принос за развитието на форума!

Такъв талант не бива да бъде оставен в сянка и трябва да бъде награден подобаващо.

Това да си постоянно във форума и да "тролстваш" не означава, че ставаш за модератор. За да си модератор трябва да си безпристрастен, а той не е!

Те са получили права в разделите, в които пишат и в които са полезни. Така или иначе много рядко пишат в подразделите от: 

Хоби, Развлечение и Свободно време

Други

Изкуство

А и има кой да преценява на кой какви права да бъдат дадени. 

преди 2 часа, Емил Костов написа:

ххххххххххххххх си има предостатъчно работа, та едва ли ще се навие да става глобален. ххххххххххх

Е, то текущата работа по "реда" може да се сподели с "Модератор-редактор"  Както казах, освен друго титлата нека е и вид признание т.е. в друг форум гледах , как потребителите ,чакат и очакват меродавното мнение на точно определен човек, който в описания случай бе носител и на титла! 

Ето аналогия, която може и да не е най подходяща, но когато отивате при специалист лекар то първо се интересувате кой е най - добрия и търсите него, неговото мнение, неговия преглед. Той пък е титулуван "най добър"

В милата ни родина трябва да се оценява труда на най добрите, та ако ще отдаващи го доброволно и безвъзмездно.

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Първо-не можеш да "подложиш" , а да "предложиш".

Второ -за твърде скромния срок в който си регистриран  в тоя форум,н

Тя темата как се казава????  " Какво бихте променили в Kaldata " Т.е аз предлагам, а и за това е и темата или ще го ударим сега на лично заяждане

преди 32 минути, Емил Костов написа:

Това да си постоянно във форума и да "тролстваш" не означава, че ставаш за модератор. За да си модератор трябва да си безпристрастен, а той не е!

За пореден път се убеждавам, че си опериран от чувство за хумор...

преди 4 минути, Momolord написа:

Сигурно не може да е едновременно и безпристратен и с чувство за хумор.

преди 2 минути, valkiria1 написа:

Веднъж те подсетих- научи значението на думите. Промяна ,означава:

Изменение към нещо ново, различно, както и резултатът от това изменение; смяна, замяна.

Подсети ме и мен за нещо...

Предлагам генерална промяна в глобалното модераторстване!

Живеем в свят на глобализъм и феминизъм, че защо не и фетишизъм...

Жена стана заместник шеф на ЦРУ, жените превземат позициите по върха на йерархичната верига!

Предлагам всички глобални модератори (мъже), то май жени няма такива..., да бъдат сменени с ЖЕНИ!

Нека красотата и изтънчеността на женската душевност да замести мириса на мъжка пот и арогантността на по-силния пол!

Венсеремос!

преди 26 минути, Кумчо вълчооо написа:

Е, то текущата работа по "реда" може да се сподели с "Модератор-редактор"  Както казах, освен друго титлата нека е и вид признание т.е. в друг форум гледах , как потребителите ,чакат и очакват меродавното мнение на точно определен човек, който в описания случай бе носител и на титла! 

И тук може..Няма проблем..! Пускаш си заявка в платения раздел:

https://www.kaldata.com/forums/support/

..плащаш си...и си избираш кой да решава проблема ти..!  Така ли е ..? Как беше клишето.." Който плаща ,поръчва музиката..."

преди 12 минути, icotonev написа:

И тук може..Няма проблем..! Пускаш си заявка в платения раздел:

https://www.kaldata.com/forums/support/

..плащаш си...и си избираш кой да решава проблема ти..!  Така ли е ..? Как беше клишето.." Който плаща ,поръчва музиката..."

Да ти платя ???:no-no: На теб?:shock11: Има на кого да плащам и това според заслугата, рейтинаг, доказания опит. Нищо лично! 

Сайта / форума платген ли ще става???

Сега ти лично ме обиждаш..Някъде да съм казал да плащаш на мен..? Я малко се съобразявай какви ги пишеш...Въобще не ме интресува на кой плащаш ..! Просто ти посочих начина по който в този форум е решен начина за избор на конкретен човек който да ти окаже съдействие..! И не, сайта / форума  не е платен...! 

преди 42 минути, Momolord написа:

Нима не съм прав????

преди 5 минути, valkiria1 написа:

Най-малкото изобщо не си разбрал какво написа Момо- едно е да предложиш някой да носи титлата "Баш Трол " ,друго е модератор,както  го разтълкува ти.

Понякога си много чевръст в отговорите . 

А, да пошегувал се е! Извинявам се, не съм го разбрал.

преди 9 часа, Емил Костов написа:

да си безпристрастен, а той не е!

И това откъде го реши ? :)

забавно е как се хвърлят празниобвинения и се правят още по празни заключения :)

Ама няма проблем.. свикнал съм на измислици :)

Те си вадят заключения от форума за някого. Оценяваш духове или призраци! Тука президента ме обяви за шизофреник!

И да добавя,че имам цици, гърбица и мъжки и женски полов орган! И си плюя на форумното реноме. Който иска да си го защитава и пази в един безмислен свят!

преди 12 часа, Емил Костов написа:

За да си модератор трябва да си безпристрастен, а той не е!

Щото мародераторите в много други форуми са безпристрастни -- > сарказъм. В този тук нямам наблюдение какви са, но мародераторите в абв, в дата.бг и в замунда са недорасли комплексари, идиоти и имбецили, които се мислят за нещо повече от потребителите, защото им е дадена някаква виртуална власт и поради тази причина се имат едва ли не за богове. А всъщност са мишки... И в Камината има една мародерка, която отговаря на това описание.

• 2 седмици по-късно...

ако може  профилите където съм блокирал да не виждат какво съм писал за да не ми отговарят

на 16.02.2017 г. в 18:18, Yvan Sergeev написа:

ако може  профилите където съм блокирал да не виждат какво съм писал за да не ми отговарят

на 23.02.2017 г. в 10:46, Blue_Hulk написа:

Моля да се добавят Like / Unlike при коментарите, където са новините. 

Ще има да чакате! И аз това исках преди време и ми бе отговорено - не и не, абсурд, невъзможно!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.