Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 22 минути, дръндю написа:

какви са тия титли и кой ги слага...ъ-ъ-ъ...тъй де, мастур, щот ни ми знайте имету
:giggle1:
5912a1855c4b1_Bitmap.jpg.47787b2dccfd0b3c04fa7dc1d002c3cb.jpg

проверих профилите на спецове от форума и не видях такива титли

Тези титли се дават в зависимост от харесванията на ваши постове

XVujnDQl.png

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 12 минути, capnemo написа:

Тези титли се дават в зависимост от харесванията на ваши постове

съгласен съм с Вас, но не мисля, че точно тази титла е подходяща за спамери като мен:(

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 12 часа, дръндю написа:

съгласен съм с Вас, но не мисля, че точно тази титла е подходяща за спамери като мен:(

И как така реши, че си спамър???

Хъм! Аз от колко време драскам тук и все още нямам титла "Междугалактически Цар":eek::giggle1:

Иначе да не съм в абсолютен офтопик, то преповтарям се, че не виждам смисъл от звезди, рейтинги и титли, но.....!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 11 минути, Кумчо вълчооо написа:

Хъм! Аз от колко време драскам тук и все още нямам титла "Междугалактически Цар":eek::giggle1:

Иначе да не съм в абсолютен офтопик, то преповтарям се, че не виждам смисъл от звезди, рейтинги и титли, но.....!

Не е въпрос на това кой от колко време пише, а на харесвания.

Цитат

ХАРЕСВАНИЯ
2774
Уникална репутация

Като станат повече харесванията на постовете се променя и "титлата" автоматично.
Никой не ги променя ръчно, а така си вървят с платформата на форума.

преди 1 час, _Alex&Vanko_ написа:

Какво очаквате да измисли Карабойчев?

Скучно и тъпо!

Ти си в сайта на Карабойчев и ще се съобразяваш с неговите правила. Като е тъпо и скучно защо си още тук?? 

преди 10 часа, Емил Костов написа:

И как така реши, че си спамър???

ами, такъв съм
пиша предимно в раздел "Празни приказки и забава"?

преди 5 часа, дръндю написа:

ами, такъв съм
пиша предимно в раздел "Празни приказки и забава"?

В този раздел е нормално да си такъв. 

• 2 седмици по-късно...
преди 18 часа, ExaFlop написа:

И много моля - за отговорни операции, ако не сте поне 99% убедени какво прави предлагата от вас операция/команда, не пишете!!!
Един пост повече/по-малко вас няма да ви разбие, но може да струва доста на приложилия командата.

От известно време ми прави впечатление, че много хлапета пишат в много теми без да имат необходимите знания за това.Та за това питам няма ли да е добре, в някои технически теми и задължително в темите за почистване от вируси и др. гадинки и решаване на сложни софтуерни проблеми, да се въведе някакво ограничение и там да отговарят само хора, които са с доказани знания в дадената област?Имам предвид теми в които един грешен съвет може да доведе до повреди на уреди, ОС или дори до травми за питащия.

П.С. Цитата е пример точно за тема в която ExaFlop се опитва да помогне на определен потребител, но се включват други недоказани специалисти и омазват темата и пречат да се реши проблема.

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
на 20.05.2017 г. в 13:19, M.Николов написа:

От известно време ми прави впечатление, че много хлапета пишат в много теми без да имат необходимите знания за това.Та за това питам няма ли да е добре, в някои технически теми и задължително в темите за почистване от вируси и др. гадинки и решаване на сложни софтуерни проблеми, да се въведе някакво ограничение и там да отговарят само хора, които са с доказани знания в дадената област?Имам предвид теми в които един грешен съвет може да доведе до повреди на уреди, ОС или дори до травми за питащия.

П.С. Цитата е пример точно за тема в която ExaFlop се опитва да помогне на определен потребител, но се включват други недоказани специалисти и омазват темата и пречат да се реши проблема.

И как ще ги определяш тия специалисти? Аз примерно съм специалист, и?

на 10.05.2017 г. в 22:14, Емил Костов написа:

Ти си в сайта на Карабойчев и ще се съобразяваш с неговите правила. Като е тъпо и скучно защо си още тук?? 

Карабойчев ме обича и затуй не те е лайкнал! Дерзай!:)

преди 11 часа, _Alex&Vanko_ написа:

Карабойчев ме обича и затуй не те е лайкнал! Дерзай!:)

Тук си прав ;)

на 20.05.2017 г. в 13:19, M.Николов написа:

Дам, още един пример - търси се офис лаптоп препоръчват му геймърска тухла...

преди 22 часа, simtech написа:

И как ще ги определяш тия специалисти? Аз примерно съм специалист, и?

Мисля, че е лесно да се проследи кой как е помогнал със съвети във форума и кой пише невероятни глупости.Отново подчертавам, че имам предвид да има ограничение за определени теми(от техническите свързаните с електричество, сериозни софтуерни проблеми и най-вече темите за почистване от вируси).За теб специално, не съм забелязал до момента да даваш неправилни или опасни за здравето на питащия съвети в техническите теми, тоест нямам забележки към теб.Продължавай да помагаш когато можеш.

преди 3 часа, M.Николов написа:

За теб специално, не съм забелязал до момента да даваш неправилни или опасни за здравето на питащия съвети в техническите теми, тоест нямам забележки към теб.Продължавай да помагаш когато можеш.

Благодаря ти за мнението, но и без теб знам, че съм дипломиран инженер! Какво е сериозен софтуерен проблем? И какво електричество? Не може някой да пише за 9 волтовата батерия на радиото или волт и половиновата батерЯ в мишката?

• 1 месец по-късно...

Редакторите защо не могат да се блокират ?!?

Еле един дето нонстоп само обижда и за 2 стотинки работа не е свършил тука.

Само с табелка ни акъл ни нищо не идва.

преди 13 минути, haidukpikaso написа:

Еле един дето нонстоп само обижда и за 2 стотинки работа не е свършил тука.

Използвате бутона докладвай.
А ако няма свършена работа за 2 стотинки е му се заплати само 1 стотинка.

13+ години съм тук, тази не спря да мрънка все за нещо.

Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk

преди 8 минути, BMW Маниак написа:

Използвате бутона докладвай.
А ако няма свършена работа за 2 стотинки е му се заплати само 1 стотинка.

не бачка - за таквиз кат тебе

преди 8 минути, Topper написа:

15+ години съм тук, тази не спря да мрънка все за нещо.

ти па де се буташ де не ти работа и не знаеш изобщо за кво иде реч

:hit:

Ти понеже си много сложна, че трябва да разбирам за какво е станало дума - някой пак ти е нарушил конституционното право да си изявяваш комплексите на показ.

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

не бачка - за таквиз кат тебе

Съжалявам много тогава.

преди 15 минути, Topper написа:

Ти понеже си много сложна, че трябва да разбирам за какво е станало дума - някой пак ти е нарушил конституционното право да си изявяваш комплексите на показ.

комплексите не са мои, на други са

казах ти че не си у час

преди 15 минути, BMW Маниак написа:

Съжалявам много тогава.

ми аре спри да ходиш по мене и да ме обиждаш - като не мога да те блокирам и като си недосегаемо величие

Ако ритуално се шибнеш някъде ти обещавам бронзов барелеф в твоя чест @haidukpicaso. Заедно с котките ти.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.