Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Я вземете да си изяснявате отношенията на ЛС, че омръзва да четем едно и също.
Един иска всички българи да са американци (уж), друг иска всички българи да са руснаци (уж) - е, и?
Имате си поле за изява (различните раздели във форума), излагайте си гледните точки, пишете си концепциите и теориите на конспирацията и бъдете щастливи.
Нужно ли е в още няколко раздела да го правите?

Приятен съботен ден на всички!

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Аз съм едно и също лице и пиша от следните профили в Калдата форум:  kalansuv, чьст, pcbcd, turbox, bdenkov, bozho76, proexpert, proengineer и др.

Моля профилите ми и регистрацийте ми да бъдат премахнати и коментарите ми изтрити.

Извинявам се, че задръстих Калдата форум с Флууд и Спам. Моля простете ми.

Редактирано от kalansuv (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Не знам дали тази е подходящата тема,но ще споделя тук..............напоследък сякаш наистина имате някакъв проблем със сайта и по-точно зареждането му и въобще сърфирането в него.Все по-често ми се случва да цъкна на нещо и почва едно циклене и чакане докато се отвори.Разбира се винаги пробвам с друг сайт и винаги всичко се зарежда моментално,но тук нещата са ту нармални,ту става нещо и всичко се бави...........Писаха и в друга тема по този проблем,като набеден беше този или онзи браузър,но явно не са от браузъра тези проблеми.Пак повтарям и при мен се появява все по-често този проблем и то само в този сайт,никъде другаде!

И в момента е така. Повече от половин час. Досадно е.

Дори преди обед някои от постовете си излизаха нормално по темите, а не се отбелязваха в цялата активност на форума и в профила на постващия ги също.

преди 1 минута, ExaFlop написа:

И при мен се набюдава такова нещо. 

Да и преди 10-15 минути или се чакаше много или въобще не зареждаше,но това се случва все по-често и явно не е от браузъра или при мен проблема.

• Администратор

Здравейте, 

Имаме технически проблеми, над които работим от около две седмици. Надяваме се скоро нещата да приключат и се извиняваме за причинените неудобства. 

Поздрави и усмихната Нова Година!

преди 9 часа, Калин Карабойчев написа:

Здравейте, 

Имаме технически проблеми, над които работим от около две седмици. Надяваме се скоро нещата да приключат и се извиняваме за причинените неудобства. 

Поздрави и усмихната Нова Година!

Аве в една друга тема ви казах да закачите съобщение че се извършват процедури по подръжката на форума...
Kaкто и да е,за мн години+версията в момента е пробита ;)
Обновявайте!

• 4 седмици по-късно...

Преглеждам редовно новините(естествено такива, които са ми интересни) и днес попаднах на тази[Bluetooth]. И след прочит стигнах до извода, че в тези раздели за новини трябва да пишат технически грамотни хора. Разбирам, че повечето журналисти преписват(превеждат) статии, но поне да се опитат да вникнат в написаното, когато добавят нещо от себе си.

Това е моето предложение.

Благодаря!

преди 13 минути, XECUTIONER написа:

Преглеждам редовно новините(естествено такива, които са ми интересни) и днес попаднах на тази[Bluetooth]. И след прочит стигнах до извода, че в тези раздели за новини трябва да пишат технически грамотни хора. Разбирам, че повечето журналисти преписват(превеждат) статии, но поне да се опитат да вникнат в написаното, когато добавят нещо от себе си.

Това е моето предложение.

Благодаря!

Амин братко !

Съгласен !

Бих премахнал възможността да слагаш палци/емотикони на собствените си постове. 

Защото сега разни индивиди (като този писал преди мен) се оливат да пишат глупости във форума, сами си цъкат "лайк"-ове, и се кефят колко са умни, харесвани, и с голяма репутация ...

722724.gif

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

преди 18 минути, RudeBoy написа:

Защото сега разни индивиди (като този писал преди мен) се оливат да пишат глупости във форума, сами си цъкат "лайк"-ове, и се кефят колко са умни, харесвани, и с голяма репутация ...

722724.gif

Това между другото е най-нелепата функционалност,която получихме!

преди 1 час, RudeBoy написа:

722724.gif

Що бе !

С лайкове милионер ли се става !

Нямам нищо напротив дори да получа Бан или изтриване на всички лайкове !

Администраторите на сайта са  интелигентни хора !

преди 1 час, Слави Маринов написа:

Това между другото е най-нелепата функционалност,която получихме!

Напротив хубава е !

Чрез тази функция лесно се гонят натрапчиви тролове !

Всичко е до психология !

Бих променил манталитета на модераторите.

555.jpg.d4ca8a797c3ee5859d0f8e27fd14dd7d.jpg

Не бе, не се връзвам. Непознат е писал, че съм глупав. Може да се е засегнал човека, може да не му е ден. Ще го преживея. Обаче algor е лайкнал пост, който нарушава форумните правила. Пак казвам, аз не държа и поста да се трие. Изпуснал се е човека. Аз наистина няма да формирам представата за себе си въз основа на неговото обръщение. Но algor таи лична ненавист към мен от години. Излагал съм го, не можа да ми прости. Това е най-псуваният човек в този форум и за негово голямо нещастие аз не съм измежду онези, които са го псували. е, по едно време се опитваше да доказва, че съм, но още не съм получил извинение за клеветите му. Не бе, не се връзвам. И след малко ще обясни, че не съм прав. А ако някой ме напсува на майка той ще му лайкне поста.

Айде, със здраве.

на 1/27/2018 в 17:34, аm-аm написа:

Бих променил манталитета на модераторите.

555.jpg.d4ca8a797c3ee5859d0f8e27fd14dd7d.jpg

Не бе, не се връзвам. Непознат е писал, че съм глупав. Може да се е засегнал човека, може да не му е ден. Ще го преживея. Обаче algor е лайкнал пост, който нарушава форумните правила. Пак казвам, аз не държа и поста да се трие. Изпуснал се е човека. Аз наистина няма да формирам представата за себе си въз основа на неговото обръщение. Но algor таи лична ненавист към мен от години. Излагал съм го, не можа да ми прости. Това е най-псуваният човек в този форум и за негово голямо нещастие аз не съм измежду онези, които са го псували. е, по едно време се опитваше да доказва, че съм, но още не съм получил извинение за клеветите му. Не бе, не се връзвам. И след малко ще обясни, че не съм прав. А ако някой ме напсува на майка той ще му лайкне поста.

Айде, със здраве.

Промени го преди да пускаш такива малоумни теми от където е и скрийншота....ако искаш се вързвай,развързвай,на кой му пука кой какво таи от години към теб.

Kакви обиди какво нещо а алгоре форумна тайна е че сте си близки с Вacко :D

пп. С Банго Васе 

Без име.png

преди 7 часа, Вacко написа:

а кой му пука кой какво таи от години към теб.

Докога ве, докога ше си натегач.

Редактирано от PigManu (преглед на промените)

на 27.01.2018 г. в 17:34, аm-аm написа:

Но algor таи лична ненавист към мен от години

по тая логика и към мен таи ненавист:lol6:

5a6ec80c53ad3_Bitmap.thumb.jpg.c8b5aa785f129f1e205527d21c2ddd09.jpg

пп

мбаси, то бяха глупости изписани, ама тая тема се превърна в шоу:no-no:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

на 1/29/2018 в 8:52, PigManu написа:

Kакви обиди какво нещо а алгоре форумна тайна е че сте си близки с Вacко :D

пп. С Банго Васе 

Без име.png

Докога ве, докога ше си натегач.

Жабояд какъв ти е проблема?
Ей виж:
FLyIPl1.jpg
Ти ако няма с кого да си близък е твой,а не мой проблем.
А и ако някой ти прегледа историята на постовете веднага ще схване каква ти е функцията тук.

преди 1 минута, Вacко написа:

Жабояд какъв ти е проблема?

Натегач, кере маневра.

преди 1 час, PigManu написа:

Натегач, кере маневра.

Кви натягания ве Боби Йорданов?
Както виждаш и аз съм наказван от алгор и кво?
Ревете като ай пак да не казвам какво тука.

Натегач, кере маневра

Нали знаеш на кого мога да го натегна,ама айде да го спестя на зрителите

преди 21 минути, Вacко написа:

кере маневра

Нали знаеш на кого мога да го натегна,ама айде да го спестя на зрителите

Психо, кере маневра.

Целия форум те знае че си алкохолик с кое и на кой ше го натегнеш ве.

преди 7 минути, PigManu написа:

Психо, кере маневра.

Целия форум те знае че си алкохолик с кое и на кой ше го натегнеш ве.

Единственото ти натегане е пред модерацията само за натегане ставаш.

Толкова ти е акъла.

И повече не ме цитирай.

Редактирано от PigManu (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.