Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

• Администратор
преди 5 часа, Даскала написа:

Добър ден. Искам да попитам @Калин Карабойчев ще бъде ли позволена възможността да се блокират ЛС и форумни постове, написани от групата на модераторите и редакторите. Има някои мнения, написани точно от конкретни такива, които за мен са чисто заяждане и не искам въобще да ги чета.
Защо има възможност да блокираш потребител, но не и някой от тях?

Модератор и администратор умишлено са изключени от опцията за блокиране за да могат да се свържат с вас при нужда. Не мисля, че е кой знае какъв проблем.

• Отговори 3k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 2 часа, Калин Карабойчев написа:

Не мисля, че е кой знае какъв проблем.

Един модератор от групата на редакторите де факто ме тероризира и искам да не го чета.
Отправям молба да помислите как може това да бъде решено.

• Администратор
преди 7 минути, Даскала написа:

Един модератор от групата на редакторите де факто ме тероризира и искам да не го чета.
Отправям молба да помислите как може това да бъде решено.

От коя група, кой модератор,. какво значи "тероризира". Докладвайте да видим и ние.

преди 6 минути, Калин Карабойчев написа:

От коя група, кой модератор,. какво значи "тероризира". Докладвайте да видим и ние.

Каквото и да напиша - "ти не ставаш", ти си "загубеняк". Едно иронизиране, едно чудо.  И се налага да отвръщам и цели теми стават мазало.
Става въпрос за BMW Маниак. И други хора са на мнение, че провокира нарочно, само за да се забавлява за чужда сметка.
Като не може друго, искам да го направя така, че да не мога да го чета. Толкова.
Благодаря много за отделеното внимание. И весели празници.

• Администратор
преди 1 минута, Даскала написа:

Каквото и да напиша - "ти не ставаш", ти си "загубеняк". Едно иронизиране, едно чудо.  И се налага да отвръщам и цели теми стават мазало.
Става въпрос за BMW Маниак. И други хора са на мнение, че провокира нарочно, само за да се забавлява за чужда сметка.
Като не може друго, искам да го направя така, че да не мога да го чета. Толкова.

Докладвайте постовете.

преди 13 минути, Калин Карабойчев написа:

Докладвайте постовете.

Дадено. Докладвах вече един, после ще добавя и още.

• Администратор
преди 1 минута, Даскала написа:

Дадено. Докладвах вече един, после ще добавя и още.

Не виждам никакъв проблем в поста. Моля не драматизирайте. Запознайте се с правилата на форума и докладвайте само когато има някакво нарушение: https://www.kaldata.com/forums/guidelines/

преди 13 минути, Калин Карабойчев написа:

Първо и последно обаждане по темата ще направя: въпросният потребител "Даскала" от близо година (или малко по-малко) е в непрекъснат диалог с БМВ Маниака и това може да се види/чете в Празни приказки и забава в доста от темите.
Не си губи времето с това, разбира се, а само споделям къде пишат.
Ако приемем, че единия е обиждал другия, то и обратното е в пълна сила.
Интересно защо чак сега въпросната персона поиска да може да блокира, но и това няма значение.
В раздел Празни приказки и забава има поне 10 души (да не кажа 30), които могат да потвърдят думите ми (или да кажат, че лъжа, разбира се).
Просто и двамата таят една нескрита любов един към друг, но я изразяват по малко странен начин.

Приятна вечер и празник от мен!

преди 6 минути, Калин Карабойчев написа:

Не виждам никакъв проблем в поста. Моля не драматизирайте.

Ако ви преследвам по темите, за да ви казвам как нищо не става от вас, какъв сте загубеняк и т.н , смятам че едва ли ще ви хареса? В рамките на благоприличния тон ли са подобни изказвания? Искам да не ги чета, разбирате ли?Накърняват достойнството ми, оскърбяват ме. Не смятам, че само директна псувня се класифицира като обида или психологически тормоз. Можете ли да ми помогнете?

преди 5 минути, algor написа:

Интересно защо чак сега въпросната персона поиска да може да блокира, но и това няма значение.

За тази опция питам повече от половин година. Той разчита на факта, че не мога да го блокирам и постоянно провокира.
Весели празници.

Как мога да изтия лична група?

преди 10 часа, Даскала написа:

Ако ви преследвам по темите, за да ви казвам как нищо не става от вас, какъв сте загубеняк и т.н , смятам че едва ли ще ви хареса? В рамките на благоприличния тон ли са подобни изказвания? Искам да не ги чета, разбирате ли?Накърняват достойнството ми, оскърбяват ме. Не смятам, че само директна псувня се класифицира като обида или психологически тормоз. Можете ли да ми помогнете?

Ти ми отвори тема в която да ме иронизираш, да ми търсиш жена ( в последствие я изтри ), доживях човек къде жена не е виждал през живота си да се заеме с тая задача и сега се правиш на жертва. Престани с това лицемерие. Тема ми отваря а аз съм го тормозел !!! Ти си за преглед и освидетелстване но тука във форума сме безсилни.
Отделно никога не съм ти писал лични съобщения и това може лесно да се провери а само съм отговарял на твоите. Като последните ни лични съобщения са били поне преди 4 или 5 месеца и имаш моето разрешение да ги публикуваш и да видим какъв е този терор. И защо чак днес си се сети за него !!!
Престани с тая тактика лъжеца вика дръжте лъжеца. Или да кажа че имаш сестра а аз да се обяснявам после. Най обикновен клеветник си.
Просто не знам какво е това твое лицемерие при условие че всичко може да се провери лесно. Форума, "софтуерни ми инженере" предполагам има много бекъпи и лог файлове и не знам как си си въобразил че може да минеш с подобен номер.

Това помниш ли го господин тероризирания ?

на 18.04.2018 г. в 19:01, Даскала написа:

Крайно време е тоя чиляк да го заземим, занулим, приземим или там...бракуваме. Не може цял живот свбодно да се мотка, а на мен ми се ядат кебапчета. Кажете как да го издействаме дружно, че то на нищо не прилича това скитане и развяване. Айде,давайте идеи че нещо се е депресирало момчето. Само за пари си мисли.
Айде, @BMW Маниак, виж как съм алтруистинчно насочен kyм те! :P

Линка мисля че е видим само за екипа

Кабапчета му се ядели на тероризирания. Каквото почукало такова се обадило.

преди 10 часа, Даскала написа:

Ако ви преследвам по темите, за да ви казвам как нищо не става от вас, какъв сте загубеняк и т.н , смятам че едва ли ще ви хареса? В рамките на благоприличния тон ли са подобни изказвания?

А тази тема къде ми отвори в рамките на кой тон е ?

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Пишете ги тия запетаи на дългите си словоизлияния, бре.
Иначе е малко: "Хайде да ядем деца!", вместо "Хайде да ядем, деца".

преди 13 часа, BMW Маниак написа:

Ти ми отвори тема в която да ме иронизираш, да ми търсиш жена ( в последствие я изтри ), доживях човек къде жена не е виждал през живота си да се заеме с тая задача и сега се правиш на жертва. Престани с това лицемерие. Тема ми отваря а аз съм го тормозел !!! Ти си за преглед и освидетелстване но тука във форума сме безсилни.
Отделно никога не съм ти писал лични съобщения и това може лесно да се провери а само съм отговарял на твоите. Като последните ни лични съобщения са били поне преди 4 или 5 месеца и имаш моето разрешение да ги публикуваш и да видим какъв е този терор. И защо чак днес си се сети за него !!!
Престани с тая тактика лъжеца вика дръжте лъжеца. Или да кажа че имаш сестра а аз да се обяснявам после. Най обикновен клеветник си.
Просто не знам какво е това твое лицемерие при условие че всичко може да се провери лесно. Форума, "софтуерни ми инженере" предполагам има много бекъпи и лог файлове и не знам как си си въобразил че може да минеш с подобен номер.

Това помниш ли го господин тероризирания ?

Линка мисля че е видим само за екипа

Кабапчета му се ядели на тероризирания. Каквото почукало такова се обадило.

А тази тема къде ми отвори в рамките на кой тон е ?

Липсата на наборна военна служба се оказа голям проблем последните 11 години. Лигльовци. 

Не знам какви подобрения сте правили,но след последното, всеки ден по 5 пъти да получаваш известие,че си влизал в калдата от непознато устройство, при положение,че влизам само от едно устройство и с един и същи браузър,a след последната промяна в плана на нета съм както виждам и с постоянен IP адрес някак ми идва много.........

• Администратор
преди 6 часа, Слави Маринов написа:

Не знам какви подобрения сте правили,но след последното, всеки ден по 5 пъти да получаваш известие,че си влизал в калдата от непознато устройство, при положение,че влизам само от едно устройство и с един и същи браузър,a след последната промяна в плана на нета съм както виждам и с постоянен IP адрес някак ми идва много.........

Освен горните фактори, явно ви се трият и бисквитките на браузъра след затварянето му и така той става всеки път нов за нашата система защото не го разпознава по оставени от нас бисквитки.

И при мен е същата история - всеки ден по 10-20 мейла. Браузърът си ми е същият, настройките и те, както преди.

Аз го казах преди седмица, но тогава собственик и модове ми се накараха какво и как да ползвам.... Same shit.

Хайде още един пък ще ми обясни дали и как да си ползвам пощата. Вие добре ли сте? За какво ми е тази поща за нелегитимно влизане, като не трябва да й обръщам внимание?

Е, нали ви обясниха.Просто спрете да обръщате внимание на тези съобщения, както правя аз и всичко ще ви е наред.

Наясно ли си, че има някакъв лимит на писма, които можеш да получаваш всеки ден? После те блокират, защото са еднотипни и идват от едно и също място, вероятно, за да защитят мейла. Ако въпросният лимит се препълни и съответно не се получават реално важните мейли, какво правим?

ПС: Реално, не виждам смисъл от адвокатстването ти, поне тук не е на място. Има някакъв проблем и не вярвам някой от админите да не иска да бъде фикснат. 'Решението' "да купим форума и да го направим както искаме" само подпечатва несъстоятелното ти адвокатстване.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.