Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

току-що, _sirena_ написа:

Оооо Радецки-Мимски я с тия фасони на някъде другаде.

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Ако бех мод , ей такива гамени като теб немаше да отворят никога вратите на този сайт ! 

Евала Радецки-Мимски този речник в училището за дамски обноски ли го научи :D

бех, немаше :D

Добре де аджеба, искам да попитам ,след като блокирах потребител ,който ми досажда като муха лайнарка с откровенните си глупости, защо още му чета постовете?

Благодаря, хубав ден!

Не само цитати, и за постове иде реч.Ако има някакъв начин да се цапне тая муха с 24-часа или Нощен Труд, обявявам награда от един черен етикет:cheers:

като вляза в профила си "цялата активност" излиза 1-ва страница - като дам двойната стрелка за последна страница, уж зарежда друга страница но пак излиза 1-ва

на 31.07.2018 г. в 0:07, Без умствен капацитет написа:

като вляза в профила си "цялата активност" излиза 1-ва страница - като дам двойната стрелка за последна страница, уж зарежда друга страница но пак излиза 1-ва

Проблемът е в твоя телевизор. На мен си ми показва последната страница.

С 6231 мнения едва ли е само една...

на 31.07.2018 г. в 0:07, Без умствен капацитет написа:

Изчисти бисквитките и сайт дейта и се логни повторно !

В потвърждение, че избирателно обидите не се трият във форума и че правилата му се прилагат избирателно, привеждам следния пример:

на 29.07.2018 г. в 12:52, DarkEdge написа:

Баси смешникът си - пита ги и вече си по-знаещ от тях. Я, бегай брзо по наклона, МОЛЯ!
Разсмя ме...поведението ти активно прилича на такова на шут или високомерен такъв.

Потребителят, на всичкото отгоре модератор, ме определя като смешник, след като аз помагам в темата, а той не. Той предлага несъществуваща доставка до дестинация, която не се търси от питащия. Аз пък му обяснявам какво може и какво не, т.к. имам договорни отношения с три фирми - SPEEDY, RAPIDO и EKONT. DarkEdge реагира с обиди по мой адрес, защото аз съм питал, ама не персонала, който те препраща на сайта да четеш, а управителите и опциите за персонален договор.

Изминаха 5 дена. Най-малкото човека с просташкото поведение можеше да се самосезира, защото това е в неговите възможности. Кажете ми сега, че поредната обида по мой адрес стои случайно оставена във форума, в който няколко модератора се скъсват да спамят по разделите, но не и да оправдаят табелките, които уж ги ангажират с нещо.

Потвърждавам, че Еконт в момента работи само в три държави - България, Румъния и Гърция. Информация за това може да се намери на сайта на куриера. Темата и линкът, които цитира DarkEdge, са от преди 9 години!

Поведението му в случая е необяснимо. Липсата на някакви мерки срещу очевадно нарушение на правилата - също. 

Но - такава е вече Калдата ... :( 

преди 26 минути, RudeBoy написа:

Потвърждавам, че Еконт в момента работи само в три държави - България, Румъния и Гърция. Информация за това може да се намери на сайта на куриера. Темата и линкът, които цитира DarkEdge, са от преди 9 години!

Поведението му в случая е необяснимо. Липсата на някакви мерки срещу очевадно нарушение на правилата - също. 

Но - такава е вече Калдата ... :( 

Аз пък потвърждавам, че от която и да е точка на света и от която и да е фирма, пратката се доставя до Гърция и от там Еконт я доставя до тук.
Даже някъде си го пишеше на сайта им, но и по телефона ще получите информацията.

• Администратор

А аз потвърждавам, че форумът не е детска градина и ние не сме другарките в нея. Ако си мислите, че когато някой ви нарече "пикльо" и вие веднага тичате при другарката и очаквате тя да го нашляпа по дупето сте объркали брутално мястото. Потвърждавам също, че смешник не влиза в нашите представи като обида и хич няма да трием всеки пост в който някой се припознава е нещо или се чувства засегнат от някоя сричка в някоя дума. Когато е имало брутални обиди и псувни сме реагирали на мига - така ще е и за напред. Детските градини не са виртуални.

на 2.08.2018 г. в 21:45, аm-аm написа:

Изминаха 5 дена. Най-малкото човека с просташкото поведение можеше да се самосезира

Тука модераторите са имунизирани срещу правилата на форума. Премести си го в другия крачол и свиквай - така по-малко нерви ще хвърлиш. ;) 

• 2 месеца по-късно...

Да попитам за нещо странно.По принцип връзката с този сайт е защитена-начална страница,новини,форуми и т.н,обаче когато отвориш конкретна тема не винаги е така,при някой теми излиза,че връзката не е съвсем защитена,при други всичко е ок!

Екранна снимка (14).png

Екранна снимка (13).png

• Администратор
преди 23 минути, Слави Маринов написа:

Да попитам за нещо странно.По принцип връзката с този сайт е защитена-начална страница,новини,форуми и т.н,обаче когато отвориш конкретна тема не винаги е така,при някой теми излиза,че връзката не е съвсем защитена,при други всичко е ок!

Ако има добавени изображения в темата, който се зареждат от други сървъри без криптирана връзка е нормално да показва съобщение, че има смесено съдържание. Нашият форум се опитва всяко добавено съдържание в темите да го достави по криптирана връзка, но ако сървъра на който е разположено не поддържа тази възможност няма как да стане. Но това не е проблем, единствено дадената картинка не е криптирана и ако някой който е свързан на същия рутер на който сте свързан и вие и ви следи може да разбере, че сте отворили дадената картинка, нищо повече от това. Другата цялата информация, която се обменя между вашия компютър и нашите сървъри е криптирана. Това е съвсем нормално и няма причини за притеснение, навсякъде където има добавено съдържание от други сайтове се появява това съобщение за смесено съдържание. Дори и във Фейсбук. 

• 4 седмици по-късно...

Моля да се премахне възможността на потребителите да трият цяла тема, която за започнали. Има едно хлапе, което засира форума в "аудиотехника" с откровени глупости и многократно изтрива цяла тема, ако има мнения, които оборват неговите твърдения.

Все си мисля че само с модераторски права трябва да може да се трие.

преди 4 часа, Филипов написа:

засира форума в "аудиотехника" с откровени глупости

И какво лошо има в това да се трият откровени глупости?

Слуайно видях, че двама "Иван Сергеевци" са посещавали един профил: https://www.kaldata.com/forums/profile/361768-_sirena_/

Защо е позволено толкова очевадно един човек да има две активни регистрации ?

Става въпрос за:

@Yvan Sergeev

И

@Yvan Sergeеv

...

преди 6 часа, RudeBoy написа:

И какво лошо има в това да се трият откровени глупости?

Въпросът е че тоя трие цялата тема заедно с чуждите мнения. Ако си изтрие само собствените няма проблем.

преди 21 часа, peppone1 написа:

Темата беше препубликувана заради потребителят Филипов, който не се научи да се държи възпитано. Заради който пострадаха и другите добронамерени потребители.

преди 1 час, Freem@n написа:

Защо е позволено толкова очевадно един човек да има две активни регистрации ?

Това да е проблема. Де да имаше някой да му спре на тоя всичките фекалии, с които е засрал форума . . . . 

на 23.09.2018 г. в 20:45, proexpert написа:

Казвам се Божидар Денков. Пиша в Калдата форум от следните профили: kalansuv с регистриран e-mail: [email protected]; turbox с регистриран e-mail: [email protected]; чьст с регистриран e-mail: [email protected]; proexpert с регистриран e-mail: [email protected]; proexpert76 с регистриран e-mail: [email protected]; bdenkov с регистриран e-mail: [email protected]; bozho76 с регистриран e-mail: [email protected]; proengineer с регистриран e-mail: [email protected]; proexpert с регистриран e-mail: [email protected]; kanartekin76 с регистриран e-mail: [email protected]; kanartekin7 с регистриран e-mail: [email protected]; kanartekin777 с регистриран e-mail: [email protected]. Освен това съм влизал в Калдата форум от следните скайп профили: Skype потребител: bdenkov с регистриран e-mail: [email protected]; Skype потребител: HIVERDS с регистриран e-mail: [email protected]; Skype потребител: proexpert76 срегистриран e-mail: [email protected]; Skype потребител: kanartekin7 с регистриран е-mail: [email protected]; Skype потребител: lestvitsa с регистриран e-mail: [email protected]; Skype потребител Marikovtsi с регистриран e-mail: [email protected]; B Калдата форум съм влизал и със следните Фейсбук профили: Фейсбук профил: Aleksandar Svirski с регистран е-mail: [email protected]; Фейсбук профил: Varadin Marinkov с регистран e-mail: [email protected]; Фейсбук профил: Ivan Ivanov с регистриран e-mail: [email protected]; Фейсбук профил: Ivan Petrov с регистриран e-mail: [email protected]; Фейсбук профил: Maria Ivanova с регистриран e-mail: [email protected]; Фейсбук профил: Varadin Marinkov с регистран e-mail: [email protected]; Фейсбук потребител: Cvetan Dimov с регистриран e-mail: [email protected]; Влизал съм в Калдата форум и през следните GMAIL пощенски кутии. [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; Извинявам се от сърце и душа за душевните, материални и нематериални беди, както и за моето досаждане в Калдата форум. Моля всички мой профили в Калдата форум да бъдат премахнати. Моля всички мой постове и теми в Калдата форум да бъдат изтрити. Хиляди извинения от душа и сърце за причиненото неудобство и досаждане.

преди 10 часа, Филипов написа:

Моля да се премахне възможността на потребителите да трият цяла тема, която за започнали. Има едно хлапе, което засира форума в "аудиотехника" с откровени глупости и многократно изтрива цяла тема, ако има мнения, които оборват неговите твърдения.

Даааа! Дразнещо. И аз бях наблюдател и потърпевш в изтриване  и препубликуване на една тема поне 5 пъти и това щото на постващия не се харесваха някои коментари несъвпадащи с неговите виждания.

За мен е въпрос на настройка. Да си трие само мненията, но не и цялата тема. Ако оня другия вземе да изтрие половината политически раздели с теми, които е започнал?

преди 42 минути, Филипов написа:

[...] Де да имаше някой да му спре на тоя всичките фекалии  [...]

Гледам, продължава: 

Или този е друг редовен представител на общността "спамерите"...  :D 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.