Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Не може ли на лицето  kalansuv да се забрани да прави нови теми, да му се направи там някаква тема примерно "Темата на  kalansuv" в която той са си пуска постовете колкото и да са те, а който го интересува да му ги чете. А не като сега понякога в Нови теми да има отгоре до долу само неговите.

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 3 минути, ined написа:

Не може ли на лицето  kalansuv да се забрани да прави нови теми, да му се направи там някаква тема примерно "Темата на  kalansuv" в която той са си пуска постовете колкото и да са те, а който го интересува да му ги чете. А не като сега понякога в Нови теми да има отгоре до долу само неговите.

С неговата активност тема малко тясна ще му дойде. Раздел ще му трябва.

на 9.05.2018 г. в 18:39, Слави Маринов написа:

Не знам какви подобрения сте правили,но след последното, всеки ден по 5 пъти да получаваш известие,че си влизал в калдата от непознато устройство, при положение,че влизам само от едно устройство и с един и същи браузър,a след последната промяна в плана на нета съм както виждам и с постоянен IP адрес някак ми идва много.........

Чувствам се изключително тъп, но не мога да видя откъде да изключа тази опция. Ако някой може да ме светне (да не се светна аз с нещо тежко), ще съм много благодарен.

преди 20 часа, Калин Карабойчев написа:

Освен горните фактори, явно ви се трият и бисквитките на браузъра след затварянето му и така той става всеки път нов за нашата система защото не го разпознава по оставени от нас бисквитки

Това е така-трия бисквитки и история на браузъра при излизане и несъмнено това има някакво значение,но се питам защо това не влияе на фейсбук примерно,където също получавам известия когато съм влязъл от необичайно устройство и само тогава,а не когато си влизам в повечето случаи от моя комп и с обичайния браузър,тогава не получавам известия,въпреки,че съм изтрил бисквитките.

на 10.05.2018 г. в 19:58, ined написа:

И аз това се питам. Поне не може ли да минава през одобрение, че омаца целия форум ? Или администрацията това положение я устройва? Ако това е правилния път , какво ще кажете дружно на подкрепим Калансувчо и да му помогнем да пуска повече теми. Никове той има безчет ... та защо не а?

Последното е просто за размисъл.

• Администратор
преди 2 часа, nikssi написа:

И аз това се питам. Поне не може ли да минава през одобрение, че омаца целия форум ? Или администрацията това положение я устройва? Ако това е правилния път , какво ще кажете дружно на подкрепим Калансувчо и да му помогнем да пуска повече теми. Никове той има безчет ... та защо не а?

Последното е просто за размисъл.

Изправилата на форума:

Цитат

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

Няма правна точка според която някой да не може да сподели мнение, освен ако не е противозаконно. 

От друга страна се възхищавам на мазохизмът ви, че не използвате опцията да го блокирате и да не виждате нищо от него. А продължавате да ги четете и дори коментирате а след това мрънкате тук. Наистина сте за възхищение. 

Хубаво, но дали ще е възможно след като го блокирам да не виждам и темите му?

За да не ми се налага да превъртя няколко страници, докато попадна на темата, която ме интересува.

• Администратор
преди 3 минути, M.Николов написа:

Хубаво, но дали ще е възможно след като го блокирам да не виждам и темите му?

За да не ми се налага да превъртя няколко страници, докато попадна на темата, която ме интересува.

Не преекспонирай, чак пък няколко страници... 

• Администратор
преди 2 минути, M.Николов написа:

Да, случвало ми се е.Може да отворите раздел политика и да видите колко от темите са пуснати от Калансув.

Ами като не пускате вие и пуска само той е нормално... какво точно да направим 

• Администратор
преди 6 минути, M.Николов написа:

Ми, няколко пъти предложихме да се отделят неговите теми в отделна тема и който има желание да ги чете.

Точно така, утре ще пуснем обява да назначим един човек да му наблюдава профила и като пусне тема ще ги събираме в една. Да пуснем ли и опция всички които искат да им ги принтираме и да им ги пращаме допълнително и по пощата или пък лично да им ги доставяме до адрес. Някой някакви други желания има ли давайте сега е моментът

• Администратор
преди 1 минута, M.Николов написа:

Е, щом е невъзможно, така да е.

Няма как, просто блокирайте и това. Ако искате повече теми в Политика пускайте и вие такива. Така няма да има предимно негови. Всеки е свободен да си пише и публикува колкото иска. А всеки пък сам решава какво да чете и какво не. :(

преди 1 час, Калин Карабойчев написа:

От друга страна се възхищавам на мазохизмът ви....

Възхищението е взаимно - от наша или хайде по- точно от моя страна се възхищавам на нихилизма ти относно форума. Рядко се среща админ, който да не му пука за форума му.

преди 1 час, Калин Карабойчев написа:

Някой някакви други желания има ли давайте сега е моментът

Искам жени с по три цици да ме хранят в устата директно и да ме наричат Махараджа Антонски.

Бих искал да видя възможност в Непрочетено съдържание възможност за маркиране на елемент и групово селективно Отбележи като прегледано

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• Администратор
преди 9 часа, sound написа:

Възхищението е взаимно - от наша или хайде по- точно от моя страна се възхищавам на нихилизма ти относно форума. Рядко се среща админ, който да не му пука за форума му.

Да не ни пука ли? Ако не ни пука тук половината неща нямаше да работят. Фактът, че проблеми се оправят почти веднага и няма такъв който да не е оправен дали означава, че не ни пука? Просто тук се превърна малко на детска градина - всеки има някакви капризи или пък не е доволен от някой и ние трябва да го блокираме едва ли не без причина. Какво и на кой темите ще четете не зависи от нас а от вас.

преди 6 часа, Калин Карабойчев написа:

Да не ни пука ли? Ако не ни пука тук половината неща нямаше да работят. Фактът, че проблеми се оправят почти веднага и няма такъв който да не е оправен дали означава, че не ни пука? Просто тук се превърна малко на детска градина - всеки има някакви капризи или пък не е доволен от някой и ние трябва да го блокираме едва ли не без причина. Какво и на кой темите ще четете не зависи от нас а от вас.

Калине, учудвам се на търпението ти да отговаряш на всеки един мрънкач. Може би ако добавиш опция в блокирането да не се виждат темите, които блокираният потребител е пускал, мрънкането ще понамалее. :) 
Аз лично съм доволен от това как даден потребител престава да съществува, след като го блокирам. В другите форуми винаги има някаква индикация, че блокиран потребител е писал мнение, а тук няма такава индикация и това ме кефи изключително много. ;) 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 20 часа, sound написа:

Тос па. Работата на администратора изобщо не е да води чатове. Обаче ако модераторите можеха да са малко по-активни, щеше да е хубаво. За темичката ми говоря де, дето ми беше скрита. Никой не си прави труда да я върне. Ни вест, ни кост.

• Администратор
преди 4 минути, аm-аm написа:

Тос па. Работата на администратора изобщо не е да води чатове. Обаче ако модераторите можеха да са малко по-активни, щеше да е хубаво. За темичката ми говоря де, дето ми беше скрита. Никой не си прави труда да я върне. Ни вест, ни кост.

Не сме ясновидки, още при първия ти пост нито си казал името на темата, нито някакъв критерии по който да я търсим. За това и на предишния ти пост никой не е реагирал. Казвал съм стотици пъти, когато имате проблем бъдете максимално подробни - всяка информация би ни улеснила да възпроизведем проблема или да разберем какво го причинява. От къде да знаем за коя тема става въпрос. Кажи името на темата и ще я потърсим да видим дали е скрита или изтрита. 

преди 5 минути, Калин Карабойчев написа:

Не сме ясновидки, още при първия ти пост нито си казал името на темата, нито някакъв критерии по който да я търсим.

Мина време, не помня подробности. Критерият би следвало да е единствената ми скрита тема през последните години. Заглавието беше нещо от рода на "Пътя на млякото". В "Празните приказки". По времето, когато haidukpicaso (или както там се пише) е модерирала.

преди 10 часа, Калин Карабойчев написа:

Какво и на кой темите ще четете не зависи от нас а от вас.

Да зависи, да зависи, колко да зависи, след като най- четените бяха безвъзвратно изтрити. Инак да - явно не си забелязал, че половината ви раздели на бацат, та са станали хранилка само за тролове. Ма нейсе - ваш си е форума, ваши са си и троловете, така старателно окриляни.

• Администратор
преди 4 минути, sound написа:

Да зависи, да зависи, колко да зависи, след като най- четените бяха безвъзвратно изтрити. Инак да - явно не си забелязал, че половината ви раздели на бацат, та са станали хранилка само за тролове. Ма нейсе - ваш си е форума, ваши са си и троловете, така старателно окриляни.

Приятел, ти май не си разбрал същността на форумите. Ние предоставяме платформа, не зависи от нас как се ползва. Какво да направим да внесем емигранти от Сирия, които да пишат поставени от нас теми за да те забавляваме ли? Еми такива са потребителите такива са темите какво да направим точно? Да блокираме всеки който на теб не ти харесва ли? Изпрати ни списък. Като не ти харесва даден форум как работи влизаш и се опитваш да промениш нещата като пишеш теми и отговори или излизаш от него и не влизаш повече. Намираш някой друг който те кефи и те така. Мазохист си тии, мазохист... 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.