Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 2 часа, XANAX написа:

Просто ми е интересно, кой от екипа е помогнал на някого?

интересен въпрос
спецовете знаеш че си имат подфорум, където не можем да спамим, а на модераторите не е задължение да помагат, а да следят за спазване на правилата наложени от администратор
пп
тъй като разбрах, че има недоразумение, уточнявам за кой подфорум става въпрос
https://www.kaldata.com/forums/forum/137-премахване-на-зловреден-софтуер/

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Само влизат и нищо не казват!

Нормално!

Бих  попитал Глобалните модератори какъв е смисълът на тяхното съществуване?

Само да ми трият постовете ли?

На какво основание?

преди 7 минути, acnekt написа:

Ще доживея ли да видя в Калдата, софтуер по категории?

Не може да искаш нещо от Калдата!

преди 3 минути, XANAX написа:

Не може да искаш нещо от Калдата!

Не може да НЕ искаш нещо от Калдата!

Кой пък ше е тоя ненормалник, дето ше иска квото и да е от тоя непрокопсал форум :D

току-що, acnekt написа:

Не може да НЕ искаш нещо от Калдата!

Не става!

Пробвай ги!

Масоните трият мнения!:no-no:

преди 2 минути, Silvering написа:

Кой пък ше е тоя ненормалник, дето ше иска квото и да е от тоя непрокопсал форум :D

Що какво му е на форума?

Пак да кажа

Емо Костов  не става! Страх ме е да кажа за Алгор!

На кого е помогнал?

До 12 имам време да се повтарям!

Калине, накажи ме ако съм виновен!

преди 39 минути, XANAX написа:

Пак да кажа

Емо Костов  не става! Страх ме е да кажа за Алгор!

На кого е помогнал?

До 12 имам време да се повтарям!

Калине, накажи ме ако съм виновен!

Братле , ти си пълен балък!

Утре тия ще те убият!

преди 3 минути, DEATHEYE написа:

Братле , ти си пълен балък!

Утре тия ще те убият!

Ами добре!

на 2.08.2018 г. в 23:03, Калин Карабойчев написа:

А аз потвърждавам, че форумът не е детска градина и ние не сме другарките в нея. Ако си мислите, че когато някой ви нарече "пикльо" и вие веднага тичате при другарката и очаквате тя да го нашляпа по дупето сте объркали брутално мястото. Потвърждавам също, че смешник не влиза в нашите представи като обида и хич няма да трием всеки пост в който някой се припознава е нещо или се чувства засегнат от някоя сричка в някоя дума. Когато е имало брутални обиди и псувни сме реагирали на мига - така ще е и за напред. Детските градини не са виртуални.

А когато наречеш някой дядо "дядка", това счита ли се за вулгарна дума? А когато аз съм бил наричан "хлапак, пишлигар, ламерче тъпо, малоумняк, пипон, тоя, пъпеш, посерко", това не се счита за вулгарни думи. Затова се убеждавам че и в този форум има шуробаджанащина, така както преди доста години бях изключен от един друг форум "Xnet" в който почти не бях писал, само защото собственика бил и един същ с този "Сандъците". Може би не случайно толкова е много простащината тук, има нещо гнило и в този форум. Смятам че когато някой каже или отвърне на обида с обида, вина имат и двете страни, затова и двете трябва да понесат отговорност, в противен случай простакът ще става все по-прост и възпитаният също ще стане простак.

Бях упрекван също че многократно си трия темите и то от един груб и невъзпитан възрастен потребител, който във всяка моя тема или коментар, не пропуска да си покаже злобата. И след като няма справедливи модератори, а и не са длъжни да одисват на всяка прищявка на потребителите, затова е редно да се възползвам от правото си сам да им трия простотиите и нека потърпевшите,  добронамерени потребители се сърдят на простака, а не на мен, аз няма да бъда боксовата круша тук.

Също така мисля че трябва да се премахнат и затворените групи, все пак форума е един и който не му харесва тук да си търси друг форум, то и този не е идеален, ама те всички са такива. Аз не обичам говорилните и не ми е приятно да чета разни мрънкалници да плескат празни приказки в темите ми, кой къде го засърбяло, просто да си покажат необичайните си настроения. Защо такива мнения не се трият? Ама тука си е баш детска градина, и отвъд оградата й се намира и старческият дом.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 4 минути, peppone1 написа:

то и този не е идеален, ама те всички са такива.

точно така
аз не съм всезнаещ, човек съм и допускам грешки
и не искам да те обиждам, но твоите теми, са меко казано...неадекватни
ако имах модераторски права, щях да ти забраня достъп до форума 
така че трябва да си благодарен на модераторите и администратора, че все още те търпят

преди 37 минути, .дръндю. написа:

точно така
аз не съм всезнаещ, човек съм и допускам грешки
и не искам да те обиждам, но твоите теми, са меко казано...неадекватни
ако имах модераторски права, щях да ти забраня достъп до форума 
така че трябва да си благодарен на модераторите и администратора, че все още те търпят

Ти ако наистина си циганин или ром, то поне не се дръж като българин. Живея близо до циганската махала и въпреки всичките им лоши черти, смея да кажа че те също са най-топлите и състрадателни хора, приемат ме в топлите си домове като един от тях, въпреки че и те не крият омразата си към българите. Затова обичам да живея в мир със съседите си и много често заради хулиганските им прояви имат вина и българите. А относно моите теми, във всяка споделям личен опит и не може практиката и фактите да бъдат неадекватни, нали? Но просто сме различни раси и циганите никога няма да се интегрират в нашата държава поради това че хората просто не приемат различните, така както и аз не съм добре приет тук, но като няма толерантност нищо добро няма да ни чака. Полицията до нас редовно гони просяците седнали пред хипермаркетите, не ги пускат в автобусите, ако случайно нямат билет, кондукторите им говорят като на нищожества.

А относно администраторите и модераторите, аз не съм влезнал тук за да се харесам на някой. Мойте теми не съм написал заради тях, а те да са достъпни и полезни на всички извън форума, така че делби не искам с никого да имам тук, на никой не съм длъжен, както и те на мен, бих бил доволен и да няма никакви коментари по темите ми дори и положителни, стига да бъдат полезни, а една такава тема беше от полза на един човек, който лично се свърза с мен, та това ми е достатъчно. Ако под неадекватни разбираш нестандартни, то това им е целта, аз няма в този форум да правя огледална страница на Уикипедия и да сканирам книги, не че не съм качвал книги, но хората ги лапат ей така наготово, сякаш са получили някаква награда и тази грешка повече няма да правя, още по-малко ще качвам снимки и още по-малко тук. Рязко си ограничих мненията в този форум, заради вас, аз  на никой не съм казвал какво да пише и да не пише, дали е вярно или не си е негово право.

Редактирано от Гост
допълнение (преглед на промените)

на 2.08.2018 г. в 23:03, Калин Карабойчев написа:

А аз потвърждавам, че форумът не е детска градина и ние не сме другарките в нея. Ако си мислите, че когато някой ви нарече "пикльо" и вие веднага тичате при другарката и очаквате тя да го нашляпа по дупето сте объркали брутално мястото. Потвърждавам също, че смешник не влиза в нашите представи като обида и хич няма да трием всеки пост в който някой се припознава е нещо или се чувства засегнат от някоя сричка в някоя дума. Когато е имало брутални обиди и псувни сме реагирали на мига - така ще е и за напред. Детските градини не са виртуални.

Хе ,това съм го пропуснал. Може ли да питам нещо? Ако наречеш някой досаден политически драскач русенски селянин обида ли е?

Само питам, да не вземеш да ме накажеш пак за нецензурни думи. :D  

преди 10 часа, nikssi написа:

русенски селянин

Не е коректно - всички жители на селата в Русенско (окръг/област) са русенски селяни...

преди 9 часа, badsector написа:

Не намирам "chuckle" емотикон, няма да откажа да има.

:giggle1:

Не е ли това ?

Какво се случва с функцията за триене на мнения? Че и вече има лимит за времето на редакция. Защо?

Нали знаете, че това е против GDPR?

преди 9 часа, DarkEdge написа:

Не е коректно - всички жители на селата в Русенско (окръг/област) са русенски селяни...

Млък,че може да го отнесеш и ти. :D  

преди 5 часа, B3M2W0 написа:

Всички тези думи може да бъдат заместени само с две-патологичен случай. Ти си готов за Масонската ложа, там НеМойра, МЕкиГУМИ и МАлоУМИ веднага ще те харесат , понеже си на тяхното ниво. Що не опиташ?

Патологичен случай звучи по-приемливо. Всички знаем на какво ниво са ни психиатрите, та никой не им приема диагнозите на сериозно, но у нас всеки по-различен се счита за болен. Е затова българите никога няма да се оправим. А масонските тайни групи вие сами си ги създадохте в този форум, не обвинявайте мен че сега ви стана скучно, аз в групи и хареми няма да членувам. Докато вие нормалните, толкова много си приличате, че ви трябва само един татус със сериен номер на тила, за да се откроите. Не знам за кви меки гуми говориш, но видяхме у нас как един гей направи всичките ни Вип-ове на мишки, дори и Биг Брадър не можа да го узапти, разби им вратите и си тръгна, вместо да остане и да си тъпчи коремчето с онези вечно гладни мъже под чехъл. Ако продължава така, след 10г. мъжете в нашата държавица ще ги търсят с фенерче, някъде по тъмните улички.

преди 1 час, peppone1 написа:

Патологичен случай звучи по-приемливо. Всички знаем на какво ниво са ни психиатрите, та никой не им приема диагнозите на сериозно, но у нас всеки по-различен се счита за болен. Е затова българите никога няма да се оправим. А масонските тайни групи вие сами си ги създадохте в този форум, не обвинявайте мен че сега ви стана скучно, аз в групи и хареми няма да членувам. Докато вие нормалните, толкова много си приличате, че ви трябва само един татус със сериен номер на тила, за да се откроите. Не знам за кви меки гуми говориш, но видяхме у нас как един гей направи всичките ни Вип-ове на мишки, дори и Биг Брадър не можа да го узапти, разби им вратите и си тръгна, вместо да остане и да си тъпчи коремчето с онези вечно гладни мъже под чехъл. Ако продължава така, след 10г. мъжете в нашата държавица ще ги търсят с фенерче, някъде по тъмните улички.

Предлагаш и ние да станем гейове. Фрустрация ли намирам в постовете ти. И българите няма да се оправят, защото никой не си гледа работата, а всеки гледа работата на другиго. И все да мине на тънко. Няма как да стане с минимални усилия и на гребена на вълната да се постигне действие.

преди 14 часа, Megumi написа:

:giggle1:

Не е ли това ?

Хммм това е giggle, въпреки че идеята е подобна на това, което ми се искаше. Търсех нещо такова :

9438578l.gif

Интересното е, че пак се води giggle, но е някак си по-фино и по-нежно :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.