Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 24 минути, PigManu написа:

Би ли обяснил с какво право algor ми трие тема Нон стоп - Спам!!!  от снощи както и от днес сутринта нова тема със същото заглавие в раздел Празни приказки.

При положение че всеки е свободен да пуска теми!!!

Разбирам го че има някаква първосигнална омраза но не мога да му помогна по никакъв начин.

Запознайте се с правилата на форума и по-точно с т.2.19.

Цитат

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Администрацията си има ЛС, имейли и всякакви други средства за комуникация - ползвайте ги.
Това първо.

Второ - algor нищо не е трил.

И трето - ваша милост е единствения във форума (е, може би има още 1-2 лица), който културно и възпитано е предупреждаван в последните 7-8 месеца да се спре с глупостите поне 20 пъти.
Сега е ред на интрижките, така ли?

Прекалено позната схема ползвате ваша милост, вкупом с вашите 3-4 "консултанта" - не ви ли омръзва едно и също през няколко месеца?

С обясненията до тук!

Лека нощ!

• Отговори 3k
  • Прегледи 306,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 17 минути, algor написа:

Второ - algor нищо не е трил.

Разбирам че си търсиш оправдания за елементарната ти омраза това е ясно на всички!!!

Със тези"интилигентни отговори" не постигаш желания ефект.

И трето - ваша милост е единствения във форума (е, може би има още 1-2 лица), който културно и възпитано е предупреждаван в последните 7-8 месеца да се спре с глупостите поне 20 пъти.
Сега е ред на интрижките, така ли?

Докажи ги тези интриги !!!

Прекалено позната схема ползвате ваша милост, вкупом с вашите 3-4 "консултанта" - не ви ли омръзва едно и също през няколко месеца?

Точно така тази схема те описва изцяло.

Valkiria1 също наскоро ти го каза че се опитваш с извиване на ръце някой да ти клекне ма както виждаш с мене не става.

преди 16 часа, PigManu написа:

Би ли обяснил с какво право algor ми трие тема Нон стоп - Спам!!!  от снощи както и от днес сутринта нова тема със същото заглавие в раздел Празни приказки.

При положение че всеки е свободен да пуска теми!!!

Разбирам го че има някаква първосигнална омраза но не мога да му помогна по никакъв начин.

Преди беше си въобразил, че ще придава дълбок смисъл на Празните приказки. След като се опразни форума може да е решил да го опразни и от теб.

Може да пробвате да добавите различни скинове(ако ги няма), защото има хора, чиито очи се дразнят от белия цвят( включвам и себе си :(  )

преди 1 час, аm-аm написа:

Преди беше си въобразил, че ще придава дълбок смисъл на Празните приказки. След като се опразни форума може да е решил да го опразни и от теб.

Нямам думи за дребните и злобни човечета. 

Безличен ми е.

на ‎21‎.‎4‎.‎2018‎ г. в 18:13, icotonev написа:

Айде бе....? Убеден ли си в това твърдение..? Аз съм на 52 г...и смея да  твърдя че много добре знам какво е Hosts  файл  много по добре от много пишещи тук ..! Така че ..моля да се съобразяваме какви гръмки изказвания постваме....и да не се обиждаме на възраст..! :wink12:

Младите са тъй, не могат да разберат, че те накъдето са тръгнали, ние оттам се връщаме

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Младите са тъй, не могат да разберат, че те накъдето са тръгнали, ние оттам се връщаме

:lol6:Не се връщаме ! А то това си е проблем ! :(

Ъъъъх , всички на едно място отиваме и пристигаме там различно умни....но това е друга тема .

.......Само им водим с "няколко обиколки" ! Ама и то е според времето ......на старта , където всички са еднакво прости ....:lol6:

преди 11 минути, by_chechi написа:

то е според времето ......на старта

И мястото, и мястото...

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 3 минути, DarkEdge написа:

И мястото, и мястото...

И кинтити и соя и джинса. 

Обаче, чисто логически, пространството и времето са дадености на интуицията, а доколко сме създадени по Божи образ и подобие, не знаем

преди 23 минути, DarkEdge написа:

И мястото, и мястото...

Мястото - може би в миналото .

Днес , поне у нас , до Мрежата всеки има достъп ......стига да иска и може , да знае какво и как да ползва.....Не е като прясната вода да кажем в някои държави . В пряк и преносен смисъл ! А където има земя и вода всякаква , кал винаги може да се направи ! :)

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

....пространството и времето са дадености на интуицията....

Когато става дума за мислене , за Съзнание ! Някои определено нямат нито пространство , нито време....! :lol6:

Иначе какво ? Има си ги , без никакво значение ти , аз и който и да е друг мислим....(а 8-я етаж ? :lol6:Знаеш за какво ти говоря ! :nono:)

преди 5 минути, whitepixel написа:

Минуси - единственият минус е компетентността на създателя да идентифицира и трие излишните не по темата мнения.

Той е достатъчен. Потребителите не са дорасли за това. Да си модератор изисква определени качества, а ако просто искаш да четеш себе си, без друг да ти натрапва мнението си, което иначе е тъкмо концепцията на интернет общуването, тогава си направи блог и там трий наред или направо блокирай коментарите.

преди 10 минути, whitepixel написа:

Викаш, по-добре е като темата ми се напълни с простотии по чужда вина, най-добре да я изтрия цялата барбар с малкото полезни мнения в нея?

Викам, че калдата не е място, където да пишеш сериозни неща. Радвай се, че не ти трият темите заради чуждите глупости, защото и това беше практика.

преди 5 минути, DarkEdge написа:

Има бутон [Докладвай]

Той работи избирателно. За мен например не работи. Особено, ако някой ме е ругал, постовете се застопоряват вовеки.

Едно време Amadea, или нещо такова беше, когато видеше, че имам хубава тема започваше да я пълни с пълни глупости и викаше дружките ѝ да ѝ пригласят. Просто спам, неща, които нямат нищо общо с темата, пишат за лайна и от този род. И темата ми биваше изтривана. Наказани нямаше.

преди 15 минути, аm-аm написа:

Той работи избирателно. За мен например не работи. Особено, ако някой ме е ругал, постовете се застопоряват вовеки.

Едно време Amadea, или нещо такова беше, когато видеше, че имам хубава тема започваше да я пълни с пълни глупости и викаше дружките ѝ да ѝ пригласят. Просто спам, неща, които нямат нищо общо с темата, пишат за лайна и от този род. И темата ми биваше изтривана. Наказани нямаше.

Не говори за хора, които не са тук да се защитят, ако обичаш. Амадеа е умна колкото потребителите на половината форум събрани заедно. Не можеш на малкия й пръст да стъпиш.И ти никога не си имал хубава тема! Темите ти и злобните ти постчета са също като гифчето от подписа ти - инфантилни и пълни с екскременти. 

преди 9 минути, Madonna написа:

Не говори за хора, които не са тук да се защитят, ако обичаш. Амадеа е умна колкото потребителите на половината форум събрани заедно. Не можеш на малкия й пръст да стъпиш.И ти никога не си имал хубава тема! Темите ти и злобните ти постчета са също като гифчето от подписа ти - инфантилни и пълни с екскременти. 

И не на последно място - първа твоя приятелка. Момичето даже криеше от вас, че сме приятели и се забавлявахме заедно, за да не разочарова семейната ти ненавист към мен.

току-що, аm-аm написа:

И не на последно място - първа твоя приятелка. Момичето даже криеше от вас, че сме приятели и се забавлявахме заедно, за да не разочарова семейната ти ненавист към мен.

Ахахахха, евала и приятел си, а? :lol6:Пази боже да има някой приятел като теб...

преди 16 минути, Madonna написа:

Ахахахха, евала и приятел си, а? :lol6:Пази боже да има някой приятел като теб...

Не е смешно. Жалко е. Редовно си пишехме извън калдата. Но не ме карай да изваждам какво пишеше за теб и съпруга ти, защото ще излезе, че изнасям лична кореспонденция. Ти си скучна жена, която не можа да понесе, че не се движа по акъла на няколко младежи, лесно манипулируеми и под средното по интелект, с които взаимно си вдигахте самочувствието, че сте много важни в този форум. Забравихте, че той не е ваш и че в него хората искат да споделят и да бъдат добри. Това, в цялата идилия на самозабравата, остана на заден план. Даже още таиш ненавист към мен, защото съм имал смелостта да критикувам грешните решения, даже да са от онези, които имат имунитет тук. Много по-възрастна си от мен, но има много да учиш от мен. Не съм сигурен, обаче, че ще ти стигне времето.

преди 3 минути, аm-аm написа:

Не е смешно. Жалко е. Редовно си пишехме извън калдата. Но не ме карай да изваждам какво пишеше за теб и съпруга ти, защото ще излезе, че изнасям лична кореспонденция. Ти си скучна жена, която не можа да понесе, че не се движа по акъла на няколко младежи, лесно манипулируеми и под средното по интелект, с които взаимно си вдигахте самочувствието, че сте много важни в този форум. Забравихте, че той не е ваш и че в него хората искат да споделят и да бъдат добри. Това, в цялата идилия на самозабравата, остана на заден план. Даже още таиш ненавист към мен, защото съм имал смелостта да критикувам грешните решения, даже да са от онези, които имат имунитет тук. Много по-възрастна си от мен, но има много да учиш от мен. Не съм сигурен, обаче, че ще ти стигне времето.

Тъй тъй,  още можеш, напъни се малко. След малко ще се сетиш още неща, които противоречат на първоначалното ти мнение 

преди 58 минути, аm-аm написа:

Едно време Amadea, или нещо такова беше

След малко ще напишеш и че сте живели заедно.. :jumping11: Колко жалко интригантче си шизофренично и хленчесто.. Забавлявай се, само не смей да намесваш хора, които не са тук да се защитят, че е супер гнусно. А другите писаници за мен съм ги чела вече.. не можеш да ме изненадаш с нищо. Но напъвай се, щом те влече..

Бих променил атмосферата като банвам провокаторите и троловете.

преди 1 час, аm-аm написа:

Но не ме карай да изваждам какво пишеше за теб и съпруга ти, защото ще излезе, че изнасям лична кореспонденция.

Това казано по този начин е чиста интрига.

преди 18 минути, BMW Маниак написа:

Това казано по този начин е чиста интрига.

Но не е. Може да звучи за някой незапознат, но не е. Бианка ми е разказвала за това колко са ѝ помагали и ме помоли да не показвам, че знам, защото нали прочете какви гнусотии написа потребителя преди теб? Даже Бианка понякога ми говореше "на въпреки" във форума, а по нощите ме търсеше и си говорихме с часове. Нямам против да съм мразен, както и да съм обичан. Това е цената да бъдеш искрен. За едно и също може да ти завиждат или ценят. Истината е, че не съм направил опит "да се разбера" с няколко потребителя, но това е защото не съм видял стойност в тях. Имам вина за това.

преди 7 минути, аm-аm написа:

Но не е. Може да звучи за някой незапознат, но не е. Бианка ми е разказвала за това колко са ѝ помагали и ме помоли да не показвам, че знам, защото нали прочете какви гнусотии написа потребителя преди теб? Даже Бианка понякога ми говореше "на въпреки" във форума, а по нощите ме търсеше и си говорихме с часове. Нямам против да съм мразен, както и да съм обичан. Това е цената да бъдеш искрен. За едно и също може да ти завиждат или ценят. Истината е, че не съм направил опит "да се разбера" с няколко потребителя, но това е защото не съм видял стойност в тях. Имам вина за това.

Едно не разбрах само. Уж сте били приятели а

преди 2 часа, аm-аm написа:

ти е оспамвала темите !!!

преди 8 минути, BMW Маниак написа:

Едно не разбрах само. Уж сте били приятели а

ти е оспамвала темите !!!

Не помня хронологията. Тя беше буйна и млада, а и аз не бях кой знае колко по-голям. Първо я обидих, че не може да пише. Така ми се обиди, но и заради същото смятам, че ме и хареса после. Така ме нападна и инфа (Лора), а после к`ва любов врътнахме haha.png

на 20.07.2018 г. в 9:16, PigManu написа:

Докажи ги тези интриги !!!

РАДЕЦКИ - МИМСКИ  не е ли интрига , бе ???

Я Докажи Твърдението си !!

Месеци наред ще се влачиш след никовете ни в абсурдните си провокации и подмятания ?!? 

Нали си има администрация защо не питаш там за данните ни и да спреш с простотиите си ?

Или смяташ , че някой прикрива умишлено тази информация и ме е пуснал да се разхождам на воля като Радецки и Мимски , а ?

Ако имах каква да е Протекция от когото и да е , нямаше през месец да съм с рестрикции за картинки от детски дъвки !

Ама Интригата да върви е по-Важно , нали ? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.