Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Трагедия.

Пази боже.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 3k
  • Прегледи 300,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

Ще попитам тук, че не успях да намеря тема по въпросът ми. Искам да си сменя електронният адрес, тъй като даденият първоначално,  е вече неактивен. Как може да стане? Търсих такава редакция в профила ми, не успях да намеря....

кликаш върху никът и ти излиза меню от което избираш "настройка на профила"

на изскочилото меню, избираш "електронна поща"

преди 11 минути, Rafaela_k написа:

Търсих такава редакция в профила ми, не успях да намеря....

преди 7 минути, Rafaela_k написа:

Ще попитам тук, че не успях да намеря тема по въпросът ми. Искам да си сменя електронният адрес, тъй като даденият първоначално,  е вече неактивен. Как може да стане? Търсих такава редакция в профила ми, не успях да намеря....

Горе вдясно - където се изписва името ви (форумното име) - има стрелка надолу. Кликвате на стрелката и от падащото меню избирате „Настройки на Профила

На страницата „Настройки“, вляво - второто поле отгоре надолу е „Електронна поща“.

5a9585f9e89d9__2018-02-27_18-22-53.png.d98d68827d1161c4e7acdbe983af82cc.png

Написвате новата поща, въвеждате паролата и чакате активационен мейл.

преди 9 минути, DarkEdge написа:

@jhoro, най-вероятно става дума за профила в kaldata

Я пак, че ... нещо не разбрах?  :cantbelieve:

Аз пък не видях възможност в профила  за закриване или деактивиране на профила,явно такова нещо не е предвидено.

преди 35 минути, Слави Маринов написа:

Аз пък не видях възможност в профила  за закриване или деактивиране на профила,явно такова нещо не е предвидено.

Няма "закриване" и "деактивиране", а има изтриване.

на 01/02/2018 в 11:17, Калин Карабойчев написа:

Същото се отнася и до профилите ви, ако желаете да заличите профила си завинаги е достатъчно да изпратите лично съобщение до администратор и профилът ви ще бъде изтрит завинаги. 

Моля имате предвид, че горните неща са безвъзвратни и не могат да се възстановят на по-късен етап. 

• 1 месец по-късно...

На мен лично това което ми е неудобно в станицата е като заредя https://www.kaldata.com/  да има прак път към секцията "Всички новини". Аз искам да стигна до нея без да ми се налага да скролирам през всички тематични секций.

• Администратор

След обновяването днес, текът процеси които ще продължат 1-2 дни в които понякога ще се наблюдава забавяне. След това всичко ще тръгне по старому и ще можете да се радвате на новите благинки :)

Поздрави и се извиняваме за причиненото неудобство.

Бих променила опцията "Блокирай" .   Според мен е справедливо , когато някой не ти е приятен и не се съобразява с желанието ти да не присъства 

в темите ти да имаш опция , с която да го стопираш. Това може да се постигне , като се разшири опцията на блокировката и поне в личните ти теми 

натрапниците , които си блокирал да не могат да пишат. За мен "скритите коментари " не са решение .  Аз мога да не ги чета примерно , но други ще ги

прочетат и ще реагират инстинктивно , според настроението си и това ще доведе до верижна , неприятна " картина" , която би се спестила , ако

блокираният не може да пише в темата на блокиралият го автор.

Бих променила опцията "Блокирай" .   Според мен е справедливо , когато някой не ти е приятен и не се съобразява с желанието ти да не присъства 

в темите ти да имаш опция , с която да го стопираш. Това може да се постигне , като се разшири опцията на блокировката и поне в личните ти теми 

натрапниците , които си блокирал да не могат да пишат. За мен "скритите коментари " не са решение .  Аз мога да не ги чета примерно , но други ще ги

прочетат и ще реагират инстинктивно , според настроението си и това ще доведе до верижна , неприятна " картина" , която би се спестила , ако

блокираният не може да пише в темата на блокиралият го автор.

можеш да си направиш група, в темите на която ще пишат само поканените от теб 

преди 8 часа, Калин Карабойчев написа:

След обновяването днес, текът процеси които ще продължат 1-2 дни в които понякога ще се наблюдава забавяне. След това всичко ще тръгне по старому и ще можете да се радвате на новите благинки :)

Поздрави и се извиняваме за причиненото неудобство.

Една от благините да не е регистрация на логнатите устройства, Калине?
Защото получава два странни е-мейла за логването ми от друга дестинация и друга ОС ???

• Администратор
преди 1 час, Topper написа:

Една от благините да не е регистрация на логнатите устройства, Калине?
Защото получава два странни е-мейла за логването ми от друга дестинация и друга ОС ???

Ами да, но кое му е странното. За ваша сигурност ви известяваме, когато се логвате от устройства от които не сте се логвали до сега. Така ви известяваме за съмнителна активност.

Защото емпирично установявам, че вход от TapaTalk ми го дава като логване от Горна Оряховица, Уиндоус, Хром 48  (300км от мен)?
И въпреки, че в лога тази локация е записана 10 пъти, от снощи получавам известия за нова локация ?

След смяна на паролата отново.....

• Администратор
преди 7 минути, Topper написа:

Защото емпирично установявам, че вход от TapaTalk ми го дава като логване от Горна Оряховица, Уиндоус, Хром 48  (300км от мен)?
И въпреки, че в лога тази локация е записана 10 пъти, от снощи получавам известия за нова локация ?

След смяна на паролата отново.....

То да се радваме, че поне работи Tapatalk, тъй като той е външна услуга и проблемите му не са под наш контрол. За всякакви проблеми с него може да се обръщате единствено към тях. 

Да не бързаме с изявленията "проблема не е при нас". Известия ми идват от форума ви. Просто питам има ли някакви промени по логването на устройствата или да считам, че наистина има логване от Горна Оряховица ?

• Администратор
преди 44 минути, Topper написа:

Да не бързаме с изявленията "проблема не е при нас". Известия ми идват от форума ви. Просто питам има ли някакви промени по логването на устройствата или да считам, че наистина има логване от Горна Оряховица ?

1. Промени има стотици, и както казах Tapatalk е външна услуга - какво, как и защо ви праща няма как да знаем. Вероятно приложението им все още не е напълно съвместимо с нашите услуги и единствено можем да чакаме да си ги оправят проблемите. Възможно е дори и Tapatalk да представя всички потребители, които се логват в нашия форум като един потребител само мога да гадая. Отново казвам всякакви въпроси относно това приложение ги отправяйте към тяхната поддръжка. Ние нямаме ясновидски способности. Това е равносилно да ни питате защо сутрин при минус 3 градуса не ви пали колата. 

2. В края на имейла пише: * Местоположенията са приблизителни и могат да включват близки градове, особено в мобилна мрежа. В някои случаи местоположението може да е неизвестно или неточно, особено ако връзката е осъществена чрез VPN.

Ще прекратя спора. Явно не говорим на един език.
Сега да ви говоря, че AS-а ми е със Софийска регистрация.... както и да е.

преди 2 часа, Topper написа:

Ще прекратя спора. Явно не говорим на един език.

Крайно време беше да прекратиш мрънкането.

Задавам въпрос, ако за теб е мрънкане ... си се взел на сериозно.

ПП: Явно и други хора изпитват трудност при логване с Тапатолк. Приложението няма нова версия, променено е нещо по сайта/форума обаче проблема е в трето приложение.

Добра логика, както би казал Н.Кънчев, добра.

Мрънкачите винаги се оправдават.

Само си погледни подписите и девиза на аватара ти и тогава пак си помисли кой се взима на сериозно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.