Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

Тая наистина много реве. Хубаво, че се засичаме рядко. Да си драска там в темите с игричките, че в друго май не я бива. :lock:

• Отговори 3k
  • Прегледи 301k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 12 минути, XYconstant написа:

Тая наистина много реве.

Сякаш пък като си мълчи и търпи, няма някой да я изкара едно друго нещо – да не казвам какво... Не е ли така?

А и в случая е права. Ти харесваш ли хора, които злоупотребяват с властта си? Вероятно ще си първият.

Не знам дали редакторът, който визира, го заслужава, но ако е така, определено има несправедливост.

Явно не си се сблъсквал със самобитният й талант да реве за всичко и от всеки. 73К поста (700 на ден), от които 71К оплаквания.....

Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk

преди 6 минути, Topper написа:

Явно не си се сблъсквал със самобитният й талант да реве за всичко и от всеки. 73К поста (700 на ден), от които 71К оплаквания.....

Сигурен ли си за бройката, ибасииииииииииииииииииииииии

За на ден си ги изсмуках от пръстите, но за тотала съм горе долу близко. От тапата съм и не мога да проверя тоз Паисий недо*****.

преди 10 минути, Topper написа:

Прав си – не съм. И ако бях на твое място, вероятно също бих се подразнил. Просто в случая ми се струва права.

преди 1 час, Topper написа:

Ако ритуално се шибнеш някъде ти обещавам бронзов барелеф в твоя чест @haidukpicaso. Заедно с котките ти.

айде ти най-напред а

:lol6:

преди 23 минути, Topper написа:

я пак, вЪрни са у първи клас бе

и ми виж регистрацията от кога е

:hit:

преди 23 минути, Ивайло Костов написа:

Сигурен ли си за бройката, ибасииииииииииииииииииииииии

напрау ги прайм по иляда поста ко приказваш

Средно 17 поста на ден, нищо учудващо, с оглед на темите в които се подвизава. Даже се е взела за VIP, пише одебелено, аъъъ.

Друго си е то като се запознаваш с някой да му кажеш "Имам 70 поста в Калдата :wink12:". Някак си с друго око те вижда.

преди 1 час, XYconstant написа:

Даже се е взела за VIP, пише одебелено, аъъъ.

ще си пиша как си искам хахаха

:jumping11:

италик искаш ли мога и тъй бе

И това съм го слушал последните 10 години. В критическата не дойде ли друг акъл, нов репертоар?

па ти се вЪрни у първи клас български научи - пише се Удебелено

преди 6 минути, Topper написа:

И това съм го слушал последните 10 години. В критическата не дойде ли друг акъл, нов репертоар?

на теб къв ти е проблема не мога да разбера а - като не те натискат що звъниш бе

Ще звъня където и когато си поискам. Най малкото с психо-моми ще се съобразявам.

ПП: и не се казва "у първи клас" а "в първи клас". За 73000 поста не го научи този труден език.

преди 5 часа, Topper написа:

13+ години съм тук, тази не спря да мрънка все за нещо.

Абе нямаше те последните години, но се радвам че се включваш!!!!

па ти се вЪрни у първи клас български научи - пише се Удебелено
на теб къв ти е проблема не мога да разбера а - като не те натискат що звъниш бе

То май твоето незнание около препинателните знаци е по-фрапиращо. По интуиция слагаш тирета, запетаите и точките кучета ги яли.
Вече се съмнявам, че Калин ти плаща, за да поддържаш темите за деца живи, пък може и в натура, кой знае (захар и олио; да не си помислиш друго).
Абе нямаше те последните години, но се радвам че се включваш!!!!

Като вляза, картинката не е ласкава с малки изключения. Но неотменно жента-протест с удебеления шрифт "пише където си иска". Малко подтискащо, еволюцията ли е спряла.

преди 6 часа, bornofash написа:

Не знам дали редакторът, който визира, го заслужава, но ако е така, определено има несправедливост.

Тука си прав. Или поне според мен си прав. Ако искаш да не четеш постовете на някой без значение какъв е трябва да може да го имаш като опция като за всички останали.
Но само до тук от тук нататък ако се се провери хронологията на събитията тя съвсем не е жертвата за която се изкарва.
Ако не може да ме блокира защо не ме цитира тука и да видим къде и за какво е обидена ?
Хайде како Албена цитирай ми поста с който преля чашата и съм те обидил по хронология на събитията .

След това по хронология заби темата към Доминикана или любимият ти синоним на Доминикана, остров Тамбакту и насраните деца. Там пак като не ти тръгна по план обърна другия край и започна да се правиш на жертва.  Ама и с такива манипулации и лъжи де чак в изповедите ти в раздела за изповеди не ги бяхме чели само и само да вземеш всички на своя страна и никой да не се  усети че ти си провокирала всичко а кога те опишат теб точно 1/1 почваш да се правиш на обидена.

Като преди това слагаш всички де не ти играят по гайдата в идиотската ти тема като душмани и ги кълнеш с думите
- Да мрат душманите.
Аз друго се чудя обаче. Защо все на теб и се случват тези работи !!! Да речем че ако имаш някакъв по специален (да не казвам личен понеже не се познаваме лично) проблем с мен мога да приема че аз не съм прав. Но ти няма как да имаш проблем със сто човека или повече(образно говоря) и все ти да си правата и все ти да си жертвата.
Аз как мога да подминавам расистките ти коментари ? И многократните ти обвиненията  в педофилство ? После върви обяснявай че нямаш сестра.
Аве много внимание ти се обръща на капризите и за това се изписаха две страници със спам.

Тука ще помоля и администратора на сайта в който имаме честа да пишем да ми махне редакторските права за да може  ХайдукПикасо да ме блокира и да има мир и любов само по тези земи. И без това вече се разбра че и за две стотинки не съм вършел работа.

Толкова са ми възможностите Бени за две стотинки.  Сякаш на теб трябва да се дава отчет какво се върши и колко стотинки струва. Ти Албенче кога станеш работодател тогава ще оценяваш.

преди 7 часа, bornofash написа:

Ти харесваш ли хора, които злоупотребяват с властта си?

Разбира се че не харесвам. Да не пропусна и теб да те успокоя. Никога не съм злоупотребил с власт. Ако може да се нарече злоупотреба че Албена не може да ме блокира. Това едва днес го научавам че за екипа тази опция не важи. Но вече ще бъдете спокойни. Макар че на такива хора все някой им пречи.
Къде Пеевски къде някой друг де все ги крадат и ощетяват ... ама там скрита зад клавиатурата се прави на велика.

преди 7 часа, BMW Маниак написа:

Тука си прав. Или поне според мен си прав. Ако искаш да не четеш постовете на някой без значение какъв е трябва да може да го имаш като опция като за всички останали.

По-скоро привилегированите участници трябва да могат да правят постове с два (примерно) приоритета - т.е. мнение като потребител и мнение в качеството си на администратор/модератор/редактор. Второто очевидно не трябва да може да се блокира, но както казваш, първото пък не трябва да те задължават да го четеш...
(това с уточнението, че за мен блокирането е детинска и безсмислена опция)

преди 37 минути, flare написа:

(това с уточнението, че за мен блокирането е детинска и безсмислена опция)

Така е ! Кого блокираш , освен собствените си възможности да виждаш всичко ?! Блокирането - " помощ " за такива , които не владеят себе си ...Съвсем друго е блокирането на пишещия да пише , ама това вече е БАН.... :)

......................

Служебните лица , когато влизат на приказки , да не влизат със служебния си акаунт , а "със себе си " !

Във всеки случай влизането със служебен акаунт не по служба е израз на комплексарщина . Един вид " Елате ме вижте колко съм важен ! " . Е , колко си важен ? :) .....Същия като другите , но с "патерици" за авторитет.....значи по-зле в смисъла..... майтап да имат проблем с втори , потребителски акаунт !:)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Здравейте! :07:
Малко рано сутрин съм тук, не спя за жалост и като човек, който много държи на шрифтовете, в новата визия на Kaldata бих променил точно това. Честно, Roboto ми идва в повече – този шрифт е навсякъде – не само по Android устройствата (и то не само телефони) , ами и в мрежата е пълно със сайтове, които го използват. А лично според мен изобщо не е толкова добър – нито като интерфейсен шрифт, нито като шрифт за текстове. И типографията му далеч не е толкова оптимизирана, колкото Google искат да го изкарат. 
Поне за мен двата идеални безсерифни шрифта са Tahoma и Ubuntu – и са истински humanist шрифтове. Със сигурност е и до настройки, но на моят display особено Tahoma  (въпреки че е много по–стара разработка) се представя класи над Roboto, особено при малки големини (7, 8 px).

„Този и Онзи реагира на това.“
Няма ли да е по-правилно: „Този и Онзи реагираха на това.“?

Ако не искате допълнителен код за единствено и множествено число, може да се направи така:
„Реагирали: Този и Онзи.“.

Или откликнали вместо реагирали. Ама това вече са лични предпочитания. :licklips:

преди 5 часа, bornofash написа:

„Реагирали: Този и Онзи.“.

Тва е най добре май. А според мен нищо не трябва да има. То след като са изброени под иконката никове, защо трябва да има пояснение че са "реагирали"  ??? Като това е очевидно.

• 3 седмици по-късно...

Гледам, че човек вече може да реагира на даден пост с различни емотикони. 

Аз бих добавил и още един - "Пич, вземи се в ръце, и спри да пишеш простотии!"  Гарантирам, че ще е най-използваният :) 

• 2 месеца по-късно...

Хора, пиша го за втори път...ако някой от администраторите/собственика на сайта чете, моля ви – махнете тези проклети, бъгави и идиотски capcha-и с познаването на картинки за верификация на коментарите в сайта , че не си робот. Пишеш две изречения за 30 секунди и после 3 минути кликаш върху идиотски картинки и на всичкото отгоре и самата шибана "capcha" греши зверски при все че си познал всички съвпадащи картинки и не те и пуска да продължиш! Отвратително, крайно изнервящо даже и най–търпеливия потребител и крайно ненужно! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.