Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

• Администратор
преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Мда, прав сте, още не е ходил да пишка на гроба на Буда - значи съм си доказала тезата

:)

Значи бъркаме спамери с провокатори. Всички познаваме добре този индивид, ако върнете тази тема няколко поста назад ще видите жалките му опити да ме провокира и мен. За жалост след малко лягам и това изобщо няма да ми пречи на съня :D Най-доброто оръжие е да ги блокирате или изобщо да се правите, че не съществуват - тогава най-много ги вбесявате, че не получават исканото внимание от вас.

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 1 минута, Калин Карабойчев написа:

Значи бъркаме спамери с провокатори. Всички познаваме добре този индивид, ако върнете тази тема няколко поста назад ще видите жалките му опити да ме провокира и мен. За жалост след малко лягам и това изобщо няма да ми пречи на съня :D Най-доброто оръжие е да ги блокирате или изобщо да се правите, че не съществуват - тогава най-много ги вбесявате, че не получават исканото внимание от вас.

Благодаря, лека нощ и на вас

:agnes-sleeping:

преди 41 минути, Калин Карабойчев написа:

1. Линкове към постове в които някой ви обижда конкретно и не са предприети мерки по заличаването на тези постове (говорим за обиди а не неща които не ви допадат на мисленето)

Първо каза ,че преглеждаш лично докладите. което означава ,че би трябвало да ги знаеш. После поиска линкове ,макар ,че би трябвало да ги знаеш според твоите твърдения. Когато ти казах , къде съм фиксирала линка..вече било взето отношение.Нали не мислиш ,че ще се въртя  около оста си само защото ти се мъчиш да не признаеш истината ,че Форум религии е клоака. Дискусии няма. Вярно   е,че не може да те държим отговорен за семплото държание на всеки идиот но пък знаеш много добре ,че нещата могат и да не изглеждат толкова зле ,ако наистина се прояви воля от страна на екипа. 

Карабойчев ,

Ти си единствения който допуска да осират труда и усилията му. Ако това простаците да носят дивиденти на форума  е политика ,жалко.Беше нещо ,което отдавна се споделя тук ,но ми беше нужно да се убедя лично. не можеш да окачиш някой на въжето  и след като се убедиш ,че  наклеветен несправедливо да реанимираш мъртвец.

Не давайте тогава  тема със това заглавие.

Приемате на нож всеки опит да ви бъдат показани слабостите . В човешките отношения има една мярка ,която не бива да бъде допусната да бъде премината.

Приеми ,че имам достойнството да ти го кажа в очите ,вместо  свирка и редовни  дупедавци. Апропо  във френската любов няма нищо срамно.Срамна е стойката. Това за тези ,които продължават да дават мнения ,сякаш някой го интересува семплата му личност.

За мен дискусията приключи . Хубава нощ.

Редактирано от valkiria1 (преглед на промените)

• Администратор
преди 9 минути, valkiria1 написа:

Първо каза ,че преглеждаш лично докладите. което означава ,че би трябвало да ги знаеш. После поиска линкове ,макар ,че би трябвало да ги знаеш според твоите твърдения. Когато ти казах , къде съм фиксирала линка..вече било взето отношение.Нали не мислиш ,че ще се въртя  около оста си само защото ти се мъчиш да не признаеш истината ,че Форум религии е клоака. Дискусии няма. Вярно   е,че не може да те държим отговорен за семплото държание на всеки идиот но пък знаеш много добре ,че нещата могат и да не изглеждат толкова зле ,ако наистина се прояви воля от страна на екипа. 

Карабойчев ,

Ти си единствения който допуска да осират труда и усилията му. Ако това простаците да носят дивиденти на форума  е политика ,жалко.Беше нещо ,което отдавна се споделя тук ,но ми беше нужно да се убедя лично. не можеш да окачиш някой на въжето  и след като се убедиш ,че  наклеветен несправедливо да реанимираш мъртвец.

Не давайте тогава  тема със това заглавие.

Приемате на нож всеки опит да ви бъдат показани слабостите . В човешките отношения има една мярка ,която не бива да бъде допусната да бъде премината.

Приеми ,че имам достойнството да ти го кажа в очите ,вместо  свирка и редовни  дупедавци. Апропо  във френската любов няма нищо срамно.Срамна е стойката. Това за тези ,които продължават да дават мнения ,сякаш някой го интересува семплата му личност.

За мен дискусията приключи . Хубава нощ.

Не мила, защитавам само и единствено твърденията, че не сме си свършили работа, когато е имало доклад. Което както виждаш сама не е така. Точно защото съм прегледал всички твои доклади и съм реагирал когато е било необходимо и съм отказал да се намеся там, където няма пряко нарушение на правилата за да съм безпристрастен и независим. Това, че някой не може да защити тезата си с доказателства и обори опонента си не е наш проблем и наша цел. Ние не сме инструмент за личностни разправии. За да има дискусия то трябва двете страни да оборват тезата една на друга с факти и доказателства, което сега не се случва защото от едната страна се публикуват тези а от другата вместо отговори - доклади. И вината не е никак наша - ние не сме тук да запушваме устите на неудобните. Ние се придържаме само и единствено към първото и основно наше правило:

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

Естествено това няма да се хареса на всички, но аз съм казвал и преди - Това тук не е публичен дом, който влезе да излезе доволен. 

... защо да не се хареса? Много добре казано ... за публичния дом. Проблемът е, че жени рядко го посещават и тяхната задоволеност е зависима от други места, субекти и фактори. Нищо, че ни убеждават, колко е безпроблемно това ...

Аз си мисля, че конкретно трябва да се попита: Какво искаме?

ЦСКА да спечели шампионска лига?

Бойко Борисов да направи метро в Хасково?

Светльо Витков за президент?

... едни такива по-ясни неща. Моля!

преди 2 часа, Maleficient написа:

Защото аз съм от скоро регистрирана

преди 2 часа, Maleficient написа:

Преди време един Админ много готино ми беше написал- простичко, защото съм просто жена- И преди да се появиш е имало форум и след теб ще го има.

:emoji_symbols-45:

Иииииии! Много скок подскок тук настанало! Има си за делкане както на модератори, така и на потребители! Много шум бре. Много натегане!

Провокиран съм да пиша обаче заради valkiria! Оплаква се тя, но аз съм чел доста нейни, тежки, неприемливи,  и провокативни постове, които също нямаха място във форума, та ...............!!!!!!

Относно модерацията, то смятам ,че има промяна  в положителна посока! 

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 4 часа, дръндю написа:

да, така е, напълно съм съгласен с теб, но този форум има явни фашизоидни наклонности, щото се толерират нацистки постове срещу които скачам с цялата си омраза на която съм способен

Здравей ,

нека да поясня. Не съм казвала и не мога да кажа и твърдя,че форума или у някой от екипа  има фашизоидни наклонности. Щом като преди време направиха една еврейка модератор ,явно  Калин е широко скроен човек.

Била съм част от този екип  . Винаги са заставали зад мен. Плътно дори и да носеха негативите за това от останалите. Човек не може  и не бива да бъде неблагодарен.

Почти 20 месечен  работен проект в другия край на света не ми даде възможност да бъда ефективен модератор и нещата приключиха.Нито е имало драми. Да се търси под   вола теле пък е смешно .  Свидетел съм на усилията ,които се полагаха за да бъде форума едно наистина  приятно място за общуване. . Това ,което заварвам не ми харесва  и използвах правото си на мнение да го напиша. Сега разбирам,че е останало за спазване само  № 1-ви   от правилата.

Не знам защо се изтълкува като личностна нападка ,че се появиха и" защитници"  ,които не направиха нищо полезно  освен да ни покажат" историческото откритие" до което са достигнали ,че в секса има и френска любов ,която може да  бъде наричана  по много начини.

Нямаше нужда от тоя "героизъм" ,защото  съм  открила радостите, които може да носи един пенис ,но просто не съм  намерила за необходимо да го афиширам.Интимните радости и удоволствия затова са интимни,защото ги споделяш само с любимия.

Но пък съм наясно ,колко съм права ,че никога не се дава втори първи шанс.Забележително е усърдието да  се навират около теб и да ти напомнят за семплостта си ,като дори не ги отразяваш , а пък те иначе  си пишат с теб . :lol6:  

Все пак продължаваме да изпращаме по акъла.

Иначе по постовете и реакциите ще ги познаете.

Пак ще се мъчат да изплуват и да търсят като Моника Люински своята слава. Тя не стана известна толкова със свирките си ,колкото до това ,че се хвана за "авторитета "на Клинтън.

Какво да се прави всеки според възможностите  си търси кой да го изведе до космическа орбита.Дори да залагат затова на пенис . Важното е да си вярват.

преди 4 часа, дръндю написа:

но мен ме наказват, а техните постове си стоят и тези потребители, продължават да изливат кафява помия

Знаеш ли какво представлява китайската обществена тоалетна. И аз доскоро не знаех -но научих. Едно дълго циментово неприветливо хале ,не повече от метър стени  щото китайците са метър хора и без таван отгоре.

Клякаш в килийката ,стърчиш с кръста нагоре , а от двете страни ти кимат и се усмихват  китайчета със сходни на твоите нужди.  Под теб тече вада ,в която  ,ако се взреш  ,можеш да видиш изпражненията на всички от лявата ти страна. 

Цялата смелост на обществото се излива  по стените на кенефа. Там се намират и най-интересните графити. Едно такова дрисливо дисидентство където злобата и омразата търсят реванш. Там можеш да се напъваш без да има норма. Усещане за пълна безнаказаност  , чувство ,което може да се изпита в гроб или клозет. В клозета не се влиза само с долницата на тялото , с него влиза и езика,който също си разпасва колана , да изприкаже онова дето се е насъбрало в миризливите дебри на душата му за целия му скапан ден или лайнян живот. Това е езика на малките и големите нужди. Това виждам да се е превърнал форум Религии.Нищо лично към никой просто констатация на факт.

По тия географски ширини  , можеш да ачкаш  и да пускаш водата. Няма как да видиш  лайното  на другия. Просто водата отдавна го е изхвърлила там дето му е мястото.

Така ,че след като няма други  ефективни мерки да се изчисти кафявата каша ,  усмихвай се и пускай водата. Никакъв втори  първи шанс за ла**ата.

Хубав ден на теб и на  всички. :)

Редактирано от valkiria1 (преглед на промените)

преди 14 часа, Калин Карабойчев написа:

Ама аз да дойда на живо да те провокирам щото тука ти е много удобно! И престани да дразниш!

на 5.09.2016 г. в 0:07, valkiria1 написа:

Радвам се ,че не се чувстваш обиден,защото констатацията на факт не е обида.:P

След като констатацията на факти не е обида, защо тогава се оплаквате?!

преди 14 часа, ostavime написа:

Нали се разбрахме, пием ги редовно, за да не се излагаме! 

Няма ги в аптеките :speak:(олазепин и ривотрил/ Лепонекс )

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ха ха, тук било интересно. Тази бяла нинджа, да не е презобила с козче :-)

Sent from my GRA-L09 using Tapatalk

И нещо по темата,щото гледам сте се отплеснали..................аз примерно бих променил настойчивото и дразнещо за потребителя подканяне да се инсталира добавката за браузъра на kaldata всеки път когато се посети сайта и необходимостта да се кликне с мишката и да се затвори,това става примерно 10тина пъти дневно,около 200-300пъти месечно и т.н.Всеки посетил сайта знае,че има подобна добавка и ако има желание ще я използва,но някак това предложение да се появява при всяко влизане ми идва в повече.Сигурно за тези дето влизат по 1 път на ден, или не влизат дни наред не е толко дразнещо и не прави впечатление,но мен примерно,дето посещавам сайта често е много досадно и дразнещо.!

• Администратор
преди 7 минути, Слави Маринов написа:

И нещо по темата,щото гледам сте се отплеснали..................аз примерно бих променил настойчивото и дразнещо за потребителя подканяне да се инсталира добавката за браузъра на kaldata всеки път когато се посети сайта и необходимостта да се кликне с мишката и да се затвори,това става примерно 10тина пъти дневно,около 200-300пъти месечно и т.н.Всеки посетил сайта знае,че има подобна добавка и ако има желание ще я използва,но някак това предложение да се появява при всяко влизане ми идва в повече.Сигурно за тези дето влизат по 1 път на ден, или не влизат дни наред не е толко дразнещо и не прави впечатление,но мен примерно,дето посещавам сайта често е много досадно и дразнещо.!

Този а и всички останали прозорци, които се показват върху съдържанието са настроени да се показват максимум 1 път месечно след като бъдат затворени един път. Или имате проблем с бисквитките или имате инсталиран аддблокър, който често пречи на правилното функциониране на сайта.

Поздрави.

преди 6 минути, Калин Карабойчев написа:

Този а и всички останали прозорци, които се показват върху съдържанието са настроени да се показват максимум 1 път месечно след като бъдат затворени един път. Или имате проблем с бисквитките или имате инсталиран аддблокър, който често пречи на правилното функциониране на сайта.

Поздрави.

Благодаря за бързия отговор....................естествено,че имам рекламен блокер,предполгам 90% от хората имат, иначе положението по сайтовете е страшно и нетърпимо(не визирам този сайт,където е горе-долу търпимо) и да,настройл съм браузърите да трият историята при затварянето им,което се отнася и за бисквитките и затова се получават така нещата при мен.

• Администратор
преди 5 минути, Слави Маринов написа:

Благодаря за бързия отговор....................естествено,че имам рекламен блокер,предполгам 90% от хората имат, иначе положението по сайтовете е страшно и нетърпимо(не визирам този сайт,където е горе-долу търпимо) и да,настройл съм браузърите да трият историята при затварянето им,което се отнася и за бисквитките и затова се получават така нещата при мен.

Да предполагам много имат, но за съжаление повечето не ги настройват да показват рекламите дори и на любимите им ресурси. И не осъзнават, че сами режат клона на който седят, тъй като ограничават приходите, които често едва стигат за покриване на разходите на някой сайтове. И алтернативата е или те да спрат своята дейност или да стане платен достъпа или повечето услуги в тях, което съвсем няма да им хареса. Но няма как да се обясни това на всички всеки сам избира какво да прави.

Уви, така е....
Много сайтове вече спират достъпа при откриване на ад-блокър, това е вариант, все пак.

• Администратор
преди 1 минута, Topper написа:

Уви, така е....
Много сайтове вече спират достъпа при откриване на ад-блокър, това е вариант, все пак.

Ами това е много крайно и все още се въздържаме от подобни крайности, но не е изключено в бъдеще и ние да помислим над това.

Пропускам няколко страници, щото иначе трябваше да коментирам всяка ... недомеслица.

на 4.09.2016 г. в 19:14, Мойра написа:
на 3.09.2016 г. в 18:23, Кумчо вълчооо написа:

Е, и за исках такъв т.е. писах в предложенията за това преди време, но ми се обясни, че не било най - разумно да съществува такъв!?!?!

Имало е много обидени от отрицателните вотове, които са получавали, когато е съществувал бутона "не харесвам".

Би могло да се ромисли за междинен вариант - вместо да има отделни статистики за "Харесвания" и "Нехаресвания"  - всеки "Дислайк" да премахва по един "Лайк". Не че изобщо ме интересува колко пъти някой е разбрал  и харесал мое мнение. Аз съм го казал, защото го мисля - не защото искам някой да го хареса.

на 4.09.2016 г. в 22:29, _sirena_ написа:

Цялата политика като цяло за "лайковете" едва ли интересува сериозните хора.

Както каза Калин (цитирайки) 

на 4.09.2016 г. в 21:46, Калин Карабойчев написа:

Целта на форума е написана в първото ни правило (жалко,че не си чел):

Цитат

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

за мен общуването е на първо място

на 4.09.2016 г. в 22:47, rrruuummm написа:

Първо - мрънкало ще казваш на аверчетата си по маса.

Първо (и последно) - само не казвай кой какво ще казва. Ок ???

на 4.09.2016 г. в 21:41, rrruuummm написа:

Това ли е целта на форума? Язък!

Че си мрънкало - си личи от самолет. Не че нещо ме вълнува де, ама е зле за теб.

на 4.09.2016 г. в 22:29, _sirena_ написа:

Защото ще си направят още по 5-6 профила , пасивни , с които денонощно ще загряват мишката да хейтват .

на 4.09.2016 г. в 23:24, AlkatrazBG написа:

Предлагам да се въведе ограничение за до 2 акаунта на потребител. Без да имам достъп до базата с данни мога да предположа ,че от 240 000+  регистрирани  на месец са активни редовно не повече от 20 000  . Също бих се радвал ако се намери начин  да се  трият теми  по стари от 5 години защото те така или иначе са заубили давност .

Даже не "до 2" - всеки би трябвало (и така е нормално) да има само по един акаунт.
Изключение да се прави само за потребители с доказана шизофрения (раздвоение на личността

преди 1 час, Калин Карабойчев написа:

Да предполагам много имат, но за съжаление повечето не ги настройват да показват рекламите дори и на любимите им ресурси. И не осъзнават, че сами режат клона на който седят, тъй като ограничават приходите, които често едва стигат за покриване на разходите на някой сайтове. И алтернативата е или те да спрат своята дейност или да стане платен достъпа или повечето услуги в тях, което съвсем няма да им хареса. Но няма как да се обясни това на всички всеки сам избира какво да прави.

Аз бих подкрепил подобна инициатива................примерно да се определи някаква минимална сума от 2-3лв месечно и на тази база 20-30лв(примерно) годишно, за възможността да се вижда сайта без реклами,а за тези,които по една или друга причина не желаят да дадат дори и минимална сума,да остане само възмажността да посещават сайта с изключени адблокери(тоест да виждат рекламите).Мисля си,че дори и само 10-15% от потребителите ви да се възползват от тази опция би било достатъчно ,за да се решат проблемите с издръжката на сайта.Аз примерно от сега си изключих блокирането на реклами за сайта.

Редактирано от Слави Маринов (преглед на промените)

преди 1 час, jhoro написа:

Даже не "до 2" - всеки би трябвало (и така е нормално) да има само по един акаунт.

Изключение да се прави само за потребители с доказана шизофрения (раздвоение на личността

Напълно съм съгласна с теб!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.