Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Гледал съм го иначе бих го гледал отново,наистина много добра комедия.Казвайте други Публикувано изображение

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 460k
  • Създадено
  • Последен отговор
Препоръчвам поредицата Lemon Popsicle цък . Предупреждение : стари и страшно смешни филми НО трудни за откриване :wors: ?

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

аз пък търся филми за вещици... и да не са от тези дето излизат в замунда като напишете "witch" че тях съм ги гледала повечето :lol6:

може ли някои да ми препоръча някакви романтични комедийки че аз толкова мн съм гледала че вече не мога да се сетя за нито един филм.може пък вие да ми помогнете

може ли да ми препоръчате някои филми с мотори може и да са по стари благодаря предварително :)

може ли да ми препоръчате някои филми с мотори може и да са по стари благодаря предварително :)

За сега се сещам само за:

Публикувано изображение

Но едва ли те вълнува Публикувано изображениеПубликувано изображение

този съм го гледала казвайте други за който се сетите мерси много щом има мотори значи филма е добър :)

Търся филми по романите на Гришам. ;)

Christmas with the Kranks (2004) (novel "Skipping Christmas")

Mickey (2004) (writer)

Runaway Jury (2003) (novel "The Runaway Jury")

A Painted House (2003) (TV) (novel)

... aka John Grisham's A Painted House (USA: complete title)

The Street Lawyer (2003) (TV) (characters)

The Gingerbread Man (1998) (based on an original story by)

The Rainmaker (1997) (novel)

... aka John Grisham's The Rainmaker (USA: complete title)

The Chamber (1996) (novel)

A Time to Kill (1996) (novel "A Time To Kill")

"The Client" (1995) TV series (unknown episodes)

... aka John Grisham's The Client

The Client (1994) (novel)

The Pelican Brief (1993) (book)

The Firm (1993) (book)

Препоръчайте комедийни сериали като "The Big Bang Theory" или "My Name Is Earl" - със наистина свеж хумор. Благодаря.

тарся : филми с мотори някои ако знае да пише защото само такива филми гледам благодаря предварително

Редактирано от Fifa (преглед на промените)

аз пък търся филми за вещици... и да не са от тези дето излизат в замунда като напишете "witch" че тях съм ги гледала повечето ;)

5ive Girls, Practical Magic ,The Seeker The Dark is Rising

Препоръчайте комедийни сериали като "The Big Bang Theory" или "My Name Is Earl" - със наистина свеж хумор.

Благодаря.

JOEY

Публикувано изображение

Редактирано от maraniac (преглед на промените)

Незнам дали е тука мястото, но някой може ли да ми даде линкове към филми по книгите на Артър Хейли и Кетрин Харви

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Гледала съм повечето предложени досега. Благодаря за Монти Пайтън. Звучи добре.

Все пак предложете нещо друго, леко, весело и неангажиращо от типа тъпа, бозава, американска комедийка.

гледай филма eurotrip ,той е нещо от рода на американски пай ;)

а така, кажете още филми от рода на Американски Пай! може да не са толкова перверзни ама да има глупости пак и да са купожийски. и ако някой е гледал Don't Be A Menace in South Park While Drinkin' Your Juice In The Hood (това цялото е заглавието), може ли да ми предложи още такива олигофренски? абе общо взето търся и такива от рода на Пич, къде ми е колата? кказвайте всичко което ви идва наум :huh:

а така, кажете още филми от рода на Американски Пай! може да не са толкова перверзни ама да има глупости пак и да са купожийски. и ако някой е гледал Don't Be A Menace in South Park While Drinkin' Your Juice In The Hood (това цялото е заглавието), може ли да ми предложи още такива олигофренски? абе общо взето търся и такива от рода на Пич, къде ми е колата? кказвайте всичко което ви идва наум ;)

Харлд и Кумар бягство от залива Гуатамала (нещо такова беше) и Смотаняци за друго не се сещам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.