Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Бих искала да ми препоръчате някоя драма,някой много тъжен и ревлив филм.Нещо което наистина си заслужава гледането.Благодаря предварително.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 460,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бих искала да ми препоръчате някоя драма,някой много тъжен и ревлив филм.Нещо което наистина си заслужава гледането.Благодаря предварително.

"Цветният воал", "Finding Neverland" и "Before Sunset" (най-ревлив е "Цветниият воал", но и в другите има много тъжни и драматични моменти).

"Цветният воал", "Finding Neverland" и "Before Sunset" (най-ревлив е "Цветниият воал", но и в другите има много тъжни и драматични моменти).

Аз бих допълнила с "Тетрадката" и "Life of a house" - много са тъжни и двата филма, но и супер итересни.

Иначе аз търся някой филм с пеене (като 8 mile и Lizzie Mcguire Movie), както и някой с танци (като Step up, Save the last dance, Take the lead, Dance with me), или пък някой с мажоретки, подобен на Луди амазонки.

п.п.: тоя път малко прекалих ама ми се гледат такива филми...

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Гледай Първороден грях (original sin) с Анджелина Джоли и Антонио Бандерас... Супер романтична драма е... един от любимите ми филми :doh:

ЦИТАТ(hinari @ 23.09.2007г. в 23:45ч.) Здравейте!На романтична вълна съм,няма причина за това,но е факт!За това страшно много ми се гледа някой филм с много любов,много целувки,много прегръдки,с една дума някой класически любовен филм!!!Моля,препоръчайте ми някой такъв!Ще съм ви благодарна! аз ти препоръчвам да гледаш:get a clue,getting there,step up,cadet kelly.,material girls,шантав петък,не се предавай,раздялата,10 неща които мразя в теб,как да разкараш гаждето за 10 дни,лош късмет,служител на месеца.Също така интересен филм е:лизи магуаер-поп звезда както и Изповедта на една малолетна актриса.Може да гледаш и Джон тъкар трябва да умре няма да съжеляваш.Ако се сетя за още нещо ще ти кажа;)

Dear Frankie, pay it forward, и още един дето е е много ревлив, нито пък е драма по-скоро към черна комедия отива, ама си заслужава - Requiem for dream.

Аз бих допълнила с "Тетрадката" и "Life of a house" - много са тъжни и двата филма, но и супер итересни.

Другия не съм го гледала, но "Тетрадката" хич не е ревлив филм. Или моите рецептори за сълзи съвсем са се повредили, а чувствата ми са затъпени, поради плоската режисура, на една иначе красива любовна история. Добре, че беше Раян Гослинг, та да спаси положението :)

Иначе, за ревливи филми (драми), shanna даде един прекрасен списък. Аз бих добавила My life without me - изключително човешки филм, наситен с много драма и много сълзи. И най-важното - реален е.

Иначе "Цветният воал" е прекрасен (за пореден път го казвам), а Finding Neverland е колкото красив, толкова и тъжен.

А Шанче, само "Before Sunset" не ми се връзва - кой беше първия...Before Sunrise, нали?

Два филма, които според мен са емблематични за филмите от този жанр. Прекрасна авантюристична любовна история, а втората част (май беше Before Sunset) беше един прекрасен 74 минутен разговор на фона на романтичния Париж. Прекрасни филми...

Препоръчвам ви "Gone in 60 seconds" (1974) не тая боза с Анджелика Джоли също така ви препоръчвам и "The Driver" (1978) за феновете на гонките с класически коли

Понеже падна първия сняг, ми се прииска нещо коледно . ;)

Моля, подсетете ме за някой филм :)

предлагам ти това:виж тук

Понеже падна първия сняг, ми се прииска нещо коледно . :bighat:

Моля, подсетете ме за някой филм :)

погледни тук:погледни това

Наближават Коледните празници - май вкъщи пак ще се върти "Наистина любов" Публикувано изображение

Наближават Коледните празници - май вкъщи пак ще се върти "Наистина любов" Публикувано изображение

Ей това е. Един снежец преваля и вече сте готови за празници. Публикувано изображение

Има още цели два месеца. Тогава детето в мен предпочита да гледа "Чудото на 34 улица". Защото "аз вярвам". Публикувано изображение

Ще ми кажеш ли откъде да го дръпна за CD? В Zamunda е само за DVD-R..

На който му се гледа готина комедийка да види това- аз бях предубедена, мислех, че ще е от тъпите, нооооо ме заболя коремът от смях, много е забавен

I Now Pronounce You Chuck and Larry

Публикувано изображение

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

препоръчайте някоя романтична комедийка с бг субс.

този филм съм го гледала съшо така и този:You Me and Dupreе,нещо друго ще ми предложиш ли

• 1 месец по-късно...

препоръчайте нещо.някаква свежа романтична комедеийки тези които излезнаха скоро като нп:бавачката и хем боли хем сърби съм ги гледала ако може нещо др.може и някакяа тийн комедийка макар че аз повечето съм ги гледалаПубликувано изображение чакам предложения

Klass (Класът)

Публикувано изображение

Режисьор: Ilmar Raag

В ролите: Vallo Kirs, Part Uusberg, Lauri Pedaja, Paula Solvak

Държава: Estonia

Година: 2007

Времетраене: 99 min

Резюме: Всички в класа са против неудачника Йосеп. По една нелепа случайност Каспар се превръща от негов мъчител, в приятел и защитник. Но всеки път неговата помощ донася повече злини, отколкото полза на новият му приятел. Всеки иска своето: Каспар - старите си приятелите и момичето, а Йосеп, достойнството да бъде нормално момче. Съучениците им обаче не мислят така. С безпощадно постоянство те отиват все по-далеч в гаврите си, но не знаят нещо много важно ...

Филмът е покъртителен, за тъмното в човешката душа, за отмъщението и гнева. Факта, че е по истински случай само засилва емоцията от филма. Определено трябва да се гледа!

ТОРЕНТ

Редактирано от Shadowflame (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Някой гледал ли е "I Am Legend "?

Не прочетох никъде хубав ли е , не е ли. :)

Ще го препоръча ли някой?

Макар , че всеки си има вкус и някой много хвалени филми на мен не са ми харесвали.

Рейтинга му е висок - 7.8/10 (8,517 votes) в imdb има няколко коментара. А ако харесваш Уил Смит, въпроса ти е направо излишен.

Някой гледал ли е "I Am Legend "?

Не прочетох никъде хубав ли е , не е ли. :)

Ще го препоръча ли някой?

Макар , че всеки си има вкус и някой много хвалени филми на мен не са ми харесвали.

Филмът определено си заслужава , гледах го вчера / линка съм го дал в Кино премиери + инфо -(2007)- / НО качеството е ужасно ! Изчакай по добър релийс ! Успехи !

препоръчайте нещо.някаква свежа романтична комедеийки тези които излезнаха скоро като нп:бавачката и хем боли хем сърби съм ги гледала ако може нещо др.може и някакяа тийн комедийка макар че аз повечето съм ги гледалаПубликувано изображение чакам предложения

"I could never be your women" идеално се вписва в "свежа романтична комедия"

Публикувано изображение

Bad Santa / Лошият Дядо Коледа (2003)

Публикувано изображение

само ще кажа че не ми остана време да чета субтитри от смях Публикувано изображение

Редактирано от Radioaktive (преглед на промените)

Рейтинга му е висок - 7.8/10 (8,517 votes) в imdb има няколко коментара. А ако харесваш Уил Смит, въпроса ти е направо излишен.

ще гледам да не задавам излишни въпроси.
  • 2 седмици по-късно...

Ще ми кажеш ли откъде да го дръпна за CD? В Zamunda е само за DVD-R..

Препоръчайте ми хубава фантастика......то вярно, че от фантастика до фантастика има Балкан разлика, но......sci-fi нещо, ако може или филми като: Frequency, Deep Impact. Или пък Армагедон, Мисия до Марс (тоя с Тим Робинс).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.