Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Благодаря много на всички. :):whist::P

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 460k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря много на всички. :);):wors:

Уестърните са от различни школи.Пробвай италианските-"Един пробит долар".Това е класика с Джулиано Джема.Филмите с Клин Истууд са много стабилни-голям тежкар е.Може пък да ти хареса Гойко Митич-"Синовете на великата мечка" или филмите за Винету и Поразяващата ръка. Аз лично съм изгледал всичко на Клин Истууд.Така че приятно гледане!
  • 1 месец по-късно...

Знаете ли к'во? Аз ви препоръчвам моят любим филм "The Lord Of The Rings" просто велик филм, ако не сте го гледали го гледайте задължително. ПП:И трите части.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

В началото бях скептично настроена (Алфонсо Куарон далеч не е от любимите ми режисьори) към филма "Children of men" (Децата на хората). Но в края на крайщата си го наех и го изгледах. Бях впечатлена, може би защото не очаквах толкова много от режисьор като Куарон. Идеята, замисъла, сценария, атмосферата, актьорската игра...доста го бяха пипнали. Филма си заслужава определено. П.П: Aragorn, живеем в 21 век, мислиш ли че не сме гледали "Властелинът на пръстените" :)? Филма е хубав, но не е кои знае какво произведение на човешкия ум и световната кинематография за да се говори нон-стоп за него ;) Разбирам, че си голям фен, ама дай малко почивка (нищо лично човече, голям си сладур иначе)

Аз пък не съм гледала "Пластелина" и нямам такова намерение, книгата не ми хареса, значи и филма няма да го гледам. Дайте предложение за нещо леко, бозаво и отморяващо, което да гледам сега, че нямам сили за сериозен филм, а съм зажадняла да погледам нещо весело!

Аз пък не съм гледала "Пластелина" и нямам такова намерение, книгата не ми хареса, значи и филма няма да го гледам.

Дайте предложение за нещо леко, бозаво и отморяващо, което да гледам сега, че нямам сили за сериозен филм, а съм зажадняла да погледам нещо весело!

Прегледай някой от сериите на Монти Пайтън :baby:

Ако си падаш по черен хумор ще ти харесат:hush:

Аз пък не съм гледала "Пластелина" и нямам такова намерение, книгата не ми хареса, значи и филма няма да го гледам.

Дайте предложение за нещо леко, бозаво и отморяващо, което да гледам сега, че нямам сили за сериозен филм, а съм зажадняла да погледам нещо весело!

Аз пък бих ти препоръчала "Разходка с лодка" (Boat trip) ако не си го гледала вече де... :)

Гледала съм повечето предложени досега. Благодаря за Монти Пайтън. Звучи добре. Все пак предложете нещо друго, леко, весело и неангажиращо от типа тъпа, бозава, американска комедийка.

Здравейте ! .... Ще Ви предложа филмите : "Loose change" 1 и 2 ! Публикувано изображение
  • 1 месец по-късно...

SAW 1,2,3- Убииствен пузел 1,2 и3-та 4аст. Jipers creepers i Parola-Riba Me4. :clap:

Гледала съм повечето предложени досега. Благодаря за Монти Пайтън. Звучи добре.

Все пак предложете нещо друго, леко, весело и неангажиращо от типа тъпа, бозава, американска комедийка.

Това?

...и това...

ай стига ти толкова....

Мен пък ми се гледа някой тъп екшън, ама като казвам тъп имам в предивд да става за гледане все пак.:)

Някой може ли да ми предложи сълзлив романтичен филм, подобен на Тетрадката?

If only или Lake house-не са чак толкова слъзливи, но са много добри

Хехе, че "Тетрадката" откога се води за сълзлив бря:) П.П: Lake house и на мен ми хареса, имайки в предив, че мене такива филми изобщо не ми хващат окото:hush:

Някой може ли да ми предложи сълзлив романтичен филм, подобен на Тетрадката?

Последният романтичен филм, на който и плаках, и се смях Ваканцията

И нещо, което не съм гледала, но мисля че е доста романтично и е по роман на Съмърсет Моъм: The Painted Veil

"Lake House" на мен не можа да ми хареса - много стандартен филм ми се стори, може би не съм подходила правилно към него, но очаквах много повече от това, което видях :)

Последният романтичен филм, на който и плаках, и се смях Ваканцията

За мене "Ваканцията" си е филм-терапия. Когато не съм в насторение за какъвто и да било филм си пускам този, не знам защо. Не го харесвам кой знае колко (може би само актьорския състав), но ми действа добре :). Подобно на "Изгубени в превода" на София Копола...

Филма който ще ти препоръчам не е точно по изискванията ти пак е в отминали времена само дето ги няма битките.Романтичен е.Игаре Джесика Алба,което го прави още по як.Казва се "The Sleeping Dictionary".Ако харесваш романтични драми го гледай.Няма да съжеляваш! :wors:

• 2 седмици по-късно...

Дайте нещо леко...ненатоварващо лесно влизащо и излизащо филмче (баси, как се изразих да не вземете са да ми постнете някое XXL -филмче). Но да не е няква смотана безвкусна комедия, в която се очаква някой като пръдне аз да се засмея. Абе въобще препоръчайта ми нещо лесно за гледане и все пак стилно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.