Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Здравейте! Търся филми подобни на "Бързи и Яростни" и "Redaline" Мерси :huh:

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 459,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

П.П.Алекс, имаш ли идея коя е песничката, звучаща след изпълнението й с червената рокля?

Идея нямам за изпълнителя, но ето песента - Yellow is Her Name :P

Оле, супер си. Мерси ;)

Здравейте, търся нещо подобно на Тренировъчен ден, някой да препоръча нещо подобно ? ;)

Гледа ли Street kings? С Киану Рийвс е, за съжаление сега не мога да ти дам линк, но в Замунда го има ;)

Оле, супер си. Мерси :cant believe:

Гледа ли Street kings? С Киану Рийвс е, за съжаление сега не мога да ти дам линк, но в Замунда го има :ass:

Благодаря много и на двамата,днес тъкмо него се чудех дали да не гледам,пък след като ми го препоръчвате ще го видя и ще си кажа мнението. Гледах между другото и Waist Deep ония ден и страшно много ми хареса,стана ми един от любимите,то и той спада в тази категория,така че дано да е нещо добро :P

Търся игрални филми-приказки!

Stardust (2007)

Enchanted (2007)

Ella Enchanted (2004)

A Cinderella Story (2004)

Ever After (1998)

Edward Scissorhands (1990)

Willow (1988)

The Princess Bride (1987)

Legend (1985)

Ladyhawke (1985)

Splash (1984)

The Chronicles of Narnia

Продукциите на Hallmark:

Arabian Nights (2000)

Snow Queen (2002)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Save tha last dance; Тake the lead; Step up 1; Луди амазонки (с мажоретки, май има 3 части); Dirty Dancing 1,2 - всички са с танци... нико ли не се сеща за някой романтичен филм... или драма... нещо подобно на "Определено, може би"

нико ли не се сеща за някой романтичен филм... или драма... нещо подобно на "Определено, може би"

На първо четене се сещам се за:

The Perfect Man и No Reservations

Имаше една поредица от филми по Нора Робъртс, не знам дали си ги гледала...

Montana Sky

Angels Fall

Carolina Moon

Sanctuary

Magic Moments

Blue Smoke

Абсолютно неангажиращи, без нерви, без мислене... и почти без емоции т.е. разтоварващи и убиващи времето.

Препоръчайте ми... някой екшън от "старите ленти" 1980-1990г. Няма да откажа и нещо извън тези години, но да е от "старите"!

fahrenheitt тези ако си ги гледал кажи и ще потърсим други Публикувано изображение

Eye of the Tiger (1986)

http://www.imdb.com/title/tt0091027/

http://######/tor/3668152/Eye_of...iger_(1986).avi

Lone Wolf McQuade/ Самотния Вълк Маккуейд

http://######/details.php?id=50087

Red Heat / Червена топлина (1988)

http://######/details.php?id=78520

Благодаря за филмите!

Гледал съм ги...наистина са добри....КЛАСИКА!

Дори имам някои от тях на видео касета :P

Сетих се,че искам отдавна да гледам един филм с Чък Норис:

Добрите момчета носят черно

ако него можеш да ми намериш...ИДЕАЛНО! :)

Редактирано от fahrenheitt (преглед на промените)

На първо четене се сещам се за:

The Perfect Man и No Reservations

Имаше една поредица от филми по Нора Робъртс, не знам дали си ги гледала...

Montana Sky

Angels Fall

Carolina Moon

Sanctuary

Magic Moments

Blue Smoke

Абсолютно неангажиращи, без нерви, без мислене... и почти без емоции т.е. разтоварващи и убиващи времето.

мерси много

п.п.: тея филми като са без емоции поне интересни ли са?

Гледа ми се трилър, но действието да се развива на пътя, нещо такова - някакъв човек си кара по пустите американски пътища, и някакъв шофьор на тир или нещо такова почва да му прави проблеми на пътя, нещо от сорта на Breakdown, знам че има много такива филми, за каквото и да се сетите, ще съм благодарен!

Гледа ми се трилър, но действието да се развива на пътя, нещо такова - някакъв човек си кара по пустите американски пътища, и някакъв шофьор на тир или нещо такова почва да му прави проблеми на пътя, нещо от сорта на Breakdown, знам че има много такива филми, за каквото и да се сетите, ще съм благодарен!

Също и Стопаджията "The hitcher" ;)

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Кажете филми, в които действието да се развива в негърските гета, да са истребват, въобще да има интрига, там ченгета тва онова. Много ще съм ви благодарен! Пример: Training day, Juice, Get rich or die trying, Waist Deep, Crossover и т.н.

а аз си търся някаква лигава гимназиална/колежанска комедийка тип John Tucker Must Die...или нещо такова...

а аз си търся някаква лигава гимназиална/колежанска комедийка тип John Tucker Must Die...или нещо такова...

мога да ти предложа Euro trip. Тя доста се доближава до John Tucker Must Die

не знам дали харесваш такъв тип филми, но Step up 1,2 (двете части не са свързани. На мен лично повече ми харесва втората има повече танци, повече развръзка.); Save the last dance(на помня за какво се разказваше, но беше хубав); Take the lead(не знам дали ще ти хареса има си и спортни танци и хип-хоп...) и Bring it on(в няколко части е, с мажоретки) са готини филми. Както и филмите с Hilary Duff или Lindsey Lohan

Редактирано от yosam (преглед на промените)

мога да ти предложа Euro trip. Тя доста се доближава до John Tucker Must Die

не знам дали харесваш такъв тип филми, но Step up 1,2 (двете части не са свързани. На мен лично повече ми харесва втората има повече танци, повече развръзка.); Save the last dance(на помня за какво се разказваше, но беше хубав); Take the lead(не знам дали ще ти хареса има си и спортни танци и хип-хоп...) и Bring it on(в няколко части е, с мажоретки) са готини филми. Както и филмите с Hilary Duff или Lindsey Lohan

тея с танците съм ги гледала всичките и бих могла да добавя за почиталите на филми със street dance и hip-hop dance How She Move,Stomp The Yard,You Got Served,Honey...Stick It също не е лош...

ZODIAC - добър филм, пък и аз мн харасвам Jake, тъй че... ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.