Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Хмм, този съм го пропуснала явно. Ще го дръпна довечера. Благодаря, Митак :) После ще го икоментирам даже Публикувано изображение
  • Отговори 1,7k
  • Прегледи 464,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Lady of Death ми каза "гледала ли си" за това казвам че съм момче :) Ще го видя този Сидни Уайт..мерси хора Публикувано изображение

е аз сега да се разсърдя ли че ми сбърка никнейма? ;)

Gabriel, гледала ли си?

страхотен филм, преди няколко дни го изгледах. давайте още на теологична основа, супер се запалих Публикувано изображение

Редактирано от Lady_Death (преглед на промените)

страхотен филм, преди няколко дни го изгледах. давайте още на теологична основа, супер се запалих Публикувано изображение

Предполагам че си го гледала , ако пък не просто е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО :

The Devil's Advocate

Публикувано изображение

http://www.imdb.com/title/tt0118971/

е аз сега да се разсърдя ли че ми сбърка никнейма? :P

Ще кажа Шифъра на Леонардо, но сигурно си го гледала... А също и Екзорцистът /май така се казваше - там за дявола и едно момиче на име Емили/

sed_ally виж как си знаеш че съм го гледала :) айде, изгледах тези, които ми казахте, давайте още Публикувано изображение

sed_ally виж как си знаеш че съм го гледала :) айде, изгледах тези, които ми казахте, давайте още Публикувано изображение

Има един с Джони Деп - "9th Gate" се казва - пак за дяволи става въпрос - хубав е, става...

Има един с Джони Деп - "9th Gate" се казва - пак за дяволи става въпрос - хубав е, става...

мерси, ще го дръпна :P

а някой гледал ли е един филм за едно роботче - Walle , туй какво животно е? Публикувано изображение

"Става" е твърде меко казано за този филм, препоръчвам го горещо, макар че не си падам по филми с подобна тематика.

Препоръчайте филмче някакво :P - добре де подобно на : red planet, Van Helsing, The prestige - нещо ако се сетите.

Задължително благодарско още от сега! Публикувано изображение

Здравейте ...

Търся филми подобни на Челюсти и Синята Бездна. Един вид "Ужаси с акули" Публикувано изображение

Благодаря предварително ...

Здравейте ...

Търся филми подобни на Челюсти и Синята Бездна. Един вид "Ужаси с акули" Публикувано изображение

Благодаря предварително ...

Погледни тук : http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1063669

В открити води (2003), за двората част не мога да кажа нищо,защото не съм я гледала.

Нещо от типа е на това което търсиш.

Един нов филм,за който все още няма субтитри:

Shark Swarm (2008)

И един по стар:

Raging Sharks (2005)

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

...Един вид "Ужаси с акули"...

Ами бих ти препоръчал двете части на "Спокойното езеро" - "Lake Placid" и "Lake Placid 2 ", само че вместо акули има гигантски крокодили. Филмите, особено първата част, са малко странно съчетание между ужаси и доста качествен хаплив хумор.

Ох, от няколко дена се чудя какво да гледам и се ровя из замунда, imdb и не мога да си харесам. Ако някой се сеща за някой романтичен, трилър, исторически или тийн филм, който да си заслужава гледането, нека сподели, моля :rolleyes:

Ох, от няколко дена се чудя какво да гледам и се ровя из замунда, imdb и не мога да си харесам. Ако някой се сеща за някой романтичен, трилър, исторически или тийн филм, който да си заслужава гледането, нека сподели, моля :rolleyes:

Специално за теб Гале :

The Langoliers

Публикувано изображение

IMDB

ТОРЕНТ

Митак,как реши,че Ланголиерите е романтичен и тийн филм... :P

Абре, Данчо, аз съм изброила жанрове, от които може да се препоръча, а не всичките накуп Благодаря, Митак, ще го видя :P Хмм. Стивън Кинг

Вчера гледах Another Cinderella Story и понеже този филм ми е от любимите както и от любимите жанрове може ли някой да препоръча филм с сюжет как музиканти се влюбват един в друг поради общата им страст - музиката,както например и във Camp Rock...Ако ви затруднявам просто ми препоръчайте филми които са Романтичен и Комедия на куп :speak:Публикувано изображение

Сещам се за един много приятен филм,който гледах наскоро-"A Lot Like Love" ;)

Още един с Аштън Къчър-"Just Married",този е точно романтична комедия :ass:

И пак с него-"What Happens In Vegas".

И "Holiday" да не забравя.

Редактирано от Club Plazma (преглед на промените)

Ако някой е гледал "Зарови сърцето ми в Ундид Ний" (BURY MY HEART AT WOUNDED KNEE ) да ми препоръча подобен филм :speak:

кажете филмчета от рода на Ефектът На Пеперудата и The Nines - максимално заплетени и непредвидими, но да не са криминални - мразя криминалните...

пробвай със серийниа филм "Туйн Пийкс", ако не си го гледал, много загадки много нещо...

кажете филмчета от рода на Ефектът На Пеперудата и The Nines - максимално заплетени и непредвидими, но да не са криминални - мразя криминалните...

"The Lost Room" /мини сериал се води - в три части е/... Просто няма такъв филм... След Ефектът на пеперудата, този е филм е един от най-оригиналните в този стил...

Също мога да ти препоръчам и "Мементо", но там има и малко крими...

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

А за "Водно конче" какво ще кажете?

ооо да мементо не съм го гледал отдавна. изгубената стая вече се дърпа :P

Дайте някой филм с Дженифър Анистън. (Обаче го искам по еротичен с нея ... като например да прави секс във филма и повечко неща така ) Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.