Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Предложете нещо от сорта на "Без резерваций" и "Шоколад"

Филми свързани с кулинарството :lol6:

да се отчета и аз: :P

Just Desserts

Eden

Simply irresistible

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 460k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте ...

Аз търся нещо от сорта на Bicentennial Man и I, Robot т.е. филм за машина, която иска да бъде човек ...

Здравейте ...

Аз търся нещо от сорта на Bicentennial Man и I, Robot т.е. филм за машина, която иска да бъде човек ...

"A.I." - "Изкуствен интелект" гледал ли си ? :P

П.П. Между другото "200 годишен човек" попада в личния ми списък на един от най-добрите филми правени някога...

"A.I." - "Изкуствен интелект" гледал ли си ? :)

Не съм. Ще го гледам, благодаря за предложението ...

owned :rolleyes:

да не пускам нова тема за да не се повтарят и да не скривам тази на предишниязатова пиша тук.Някой може ли да ми каже няколко филма за казина или по точн за покер.Досега съм гледал само един ЩАСТЛИВЕЦЪТ но не ми хареса особено.Ако някой знае някой подобен филм за покер да напише заглавието аз ще си го намеря

да не пускам нова тема за да не се повтарят и да не скривам тази на предишниязатова пиша тук.Някой може ли да ми каже няколко филма за казина или по точн за покер.Досега съм гледал само един ЩАСТЛИВЕЦЪТ но не ми хареса особено.Ако някой знае някой подобен филм за покер да напише заглавието аз ще си го намеря

Търсачката :P

RQ: Хазартни филми

Някой може ли да ми препоръча хубав приключенски трилър с много преследвания и напрежение като Apocalypto. :P

Някой може ли да ми препоръча хубав приключенски трилър с много преследвания и напрежение като Apocalypto. ;)

Всичките за Индиана Джоунс...

Някой може ли да ми препоръча хубав приключенски трилър с много преследвания и напрежение като Apocalypto. ;)

Към 4-те части на "Индиана Джоунс" ще добавя "Истински лъжи"/True Lies, "Код Счупена стрела"/Broken Arrow или пък "Зов за завръщане"/Total Recall, например.

Ох, гледа ми се нещо, ама не мога да си избера, ровя се из Замундата, Imdb-то и...нищо. Ако някой се сети за нещо романтично или пък трилър, който да си заслужава, много ще се радвам :huh: Може и по-старичко да е

Аз ти препоръчвам Shooter (2007).

Гледала съм го вече 2 пъти,заслужава си.Качеството е перфектно!

Някой да ми препоръча някоя драма ..подобна на "An American Crime", примерно ? Не е задължително да е нов филмът или да е създаден по действителен случай.

Предварително благодаря на отзовалите се. :wors:

"An American Crime" не съм го гледала,но може да си харешеш нещо от тук : Филми по действителни случаи.

Препоръчайте ми някой шпионски филм подобен на Chuck.Но да не е сериал като него.Благодаря предварително.

Кажете някой филм който се разправя за Елизабет 1 Велика, освен Elizabeth някой друг? Мерси предварително

Кажете някой филм който се разправя за Елизабет 1 Велика, освен Elizabeth някой друг?

Мерси предварително

Заповядай! Цялият списък на филмите за Елизабет... :rolleyes:
  • 2 седмици по-късно...

Ето го и новият "рекуест" : Едни приятели ми дадоха няколко DVD диска, да им записвам разни военни филми с подводници, кораби - военна техника. Не знам кои са гледали, така че е препоръчително да кажете по-нови от 2007/2008 .. Благодаря на всички за помощта ..

• 2 седмици по-късно...

кажете някой филм подобен на Taken

Аз също се присъединявам към запитването. :beer:

Аз също се присъединявам към запитването. :P

"Transporter 1"; "Transporter 2";

Здравейте на всички! :wors: Търся в интернет филми, подобни на StepUp 1 и 2 ? Ако има моля да ми постне заглавията тук. Имам впредвид филми, в които отново да има такива танци в стил "на улицата" и музиката също. Предварително благодаря на отзовалите се!

Здравейте на всички! :rolleyes:

Търся в интернет филми, подобни на StepUp 1 и 2 ? Ако има моля да ми постне заглавията тук. Имам впредвид филми, в които отново да има такива танци в стил "на улицата" и музиката също.

Предварително благодаря на отзовалите се!

Stomp the yard, You got serverd

Дайте филми подобни на American Pie all, Harold And Kumar 1 и 2, How High, College Мерси предварително :whist:

Препоръчаите ми филм подобен на Das Boot ама само да не са с много художествена измислица като U571 аве с две думи подводничарски филми от втората световна.

Дайте филми подобни на American Pie all, Harold And Kumar 1 и 2, How High, College

Мерси предварително :angry:

Get smart. Don't Be A Menace, G.O.R.A. за друго не се сещам, но виж търсачката имаше подобно питане.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.