Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За Силата: "Светът", Победата и "Царството".

Featured Replies

• Автор
преди 2 часа, _ramus_ написа:

Да, разбира се - как " ще си така".

Ти си духовен, силен, чист и винаги устояваш на опитите на некви  долни , нисши и зли типове да те "клатят"... :min01:

Аз съм такъв какъвто съм. Ти си лъжец с тези постоянни подмятания как уж се възвеличавам. 

• Отговори 79
  • Прегледи 9,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слабостта е сила.  

• Śūnyatā
    Śūnyatā

anatta~anatman~ahimsa~fullness Не можеш да развиеш осъзнатостта си чрез сила. Активната стегната сила на волята изобщо няма да ти помогне. Всъщност, тя дори ще забави напредъка. Осъзнатостта не м

• Śūnyatā
    Śūnyatā

Накрая пак опираме до необходимостта от практика. Не теряйте времени Мулинкьяпутта однажды пришел к Учителю и высказал ему свое удивление по поводу того, что его проповедь оставляет неразреш

Публикувани изображения

преди 2 часа, _ramus_ написа:

Да, разбира се - как " ще си така".

Ти си духовен, силен, чист и винаги устояваш на опитите на некви  долни , нисши и зли типове да те "клатят"... :min01:

Ти , като един виден , долен , нисш тип да не си мислиш , че "клатиш " нещо ? 

Клатиш си моливчето само .

Човекът си пише тук неговите си вярвания , убеждения , тълкования , а ти какво правиш ? 

Ходиш по чуждите "пясъчници " да ръчкаш потребителите , щото никой не те отразява и не иска да си играе с теб .

Другите били "бебчета " с памперси ?  А ти си в стерилният си пашкул още !

Човек се Развива и Израства докато е ЖИВ ! 

И го прави точно с инструментите , които носи в себе си ! 

Всеки се ражда , за да усвои Уроците си и да развие капацитета си ,  да разгърне потенциала си от възможности и да Извози Енергийният си "АЗ" до следващото НИВО в "играта " ! 

"Въображението " е ИНСТРУМЕНТ  , без който няма как да работиш в себе си ! 

Ти като си си загубил инструмента и сега ти е скучно и злобееш срещу другите , които го ползват .

Прибирай се в кошарката си / пашкулчето си и си халосай неква тема от нета и мирувай тихо и благо в забвение на сянка.

Намери тук един отшелник , който ти обръща внимание и давай сега да му ходим по главата ?!

Потребителят не иска компанията ти !  Не се изживявай подмолно върху негов гръб .

Намери си занимания ! Ходи копай , примерно ! 

Направи нещо полезно за себе си , за страната си , за близките си . 

Аман от книжни мишки , сърфиращи по цял ден в нета !

преди 1 час, Inana.. написа:

Прибирай се в кошарката си

Хапчетата трябва да се взимат редовно... иначе изтрещяването почва много да личи. Както и става. :)

преди 4 часа, 16562 написа:

Не съм с нагласата, че помагам. Това отново са внушения на онуй нещо рамус. Нататък ще продължа, не тук обаче. Тук сега е време за спам. 

Имам предвид помощта на учението Агни йога. Добро- лошо, все на някой може и да помогне. Има такава история- Един ходил на психоанализа 20 г. През това време се оженил, имал доходи, добил деца. Накрая неврозата си останала, но той си минал по пътя, подпрян на тази патерица. Нещо като очакването на Годо, което дава някаква надежда.

Съжалявам, че темата е оспамена, от мен вкл., както и за това, че средата е неподходяща, което и аз усещам. Според притчата, не е смислено да се сее на камъните край пътя, иска се плодородна почва.

Това, че "сега е време за спам" ме навежда на мисълта, че няма смисъл да се сее върху снега. Има си време.

(това са приказки отвън вратата, защото съм излязал, но ме цитираш :) )

преди 5 минути, Търсещ истини написа:

все на някой може и да помогне.

мдааам - всеки пашкул от измислици, помага някому да преживее нещо си. Временно... или вечно - ама и има значение. Ако една "помощ" е  цяложивотна... то тогава "не е помощ". Не е...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.