Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кацането на Луната

Featured Replies

на 17.07.2019 г. в 1:03, Емил Костов написа:

Но виж тайните в твоята глава никой не може да си ги и представи.

Напротив, съвсем са видими. По-левашки опит за манипулация няма как да се измисли. Това им е лошо на внедрените-рано или късно идва време да бъдат използвани и червените им задници лъсват. Ние, от онези години, имаме изработен усет за безпогрешно надушване на такива отрепки. 

• Отговори 61
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 9 часа, Anne написа:

Ако някой ми обясни кой е снимал това, ще съм му много благодарна. Прилича ми на снимано от човек в студио.

Лунната повърхност е покрита с фин прах около 2 см. слой, според отпечатъка от крака на Амстронг. Поради ниската гравитация след излитането на модула трябваше да има лоша видимост от вдигнал се прах, който няма да се разсее дълго време. 

Кога ще направят и кацане на Марс

:rolleyes:

За кацането на Луната има толкова много документи, снимки, филми, торби с лунни проби и скали, че само един човек без мозък може да се усъмни. За сметка на това съществуват много съмнения, че Гагарин изобщо не е бил в орбита. Нямало фотоапарат на кораба-ха-ха! И дето толкова подозрително го пратиха при Ленин-да не превърти някой ден и да каже истината. Нерде не космонавт и летец изпитател-комунистическата пропаганда винаги се е отличавала с краен примитивизъм и ниско качество.

333.PNG

преди 3 часа, haidukpikaso написа:

Кога ще направят и кацане на Марс

:rolleyes:

Американците наистина са се побъркали с тази мисия до Марс. Руснаците - също.

Марс е адски далече, и само отиването до там ще е 3 месеца, връщането - също, общо шест месеца престой в космоса. Недай си Боже д стане по пътя авария като тази на "Аполо 13", няма да има кой да им помогне и ще си умрат там, в космоса. Ще трябва да мъкнат и адски много багаж - дрехи, храна, лекарства,  а като нищо пак да помъкнат и джип (още не ми го побира ума как наистина може да се вкара цял джип в ракета).  Изобщо - мисия невъзможна и самоубийствена.

Но щом искат да се хвалят и надцакват, тяхна си работа.

Аз искам истинска мисия до Луната, в наши дни и с нашите технологии вече е възможно.

Но НАСА са без финансиране и възможности, а ако "Роскосмос"  стъпят първи, световният скандал  за измамата "Аполо 11" и вероятна нова световна война (американците са способни да започнат война за толкова малоумно нещо) са ни в кърпа вързани.

преди 12 минути, Anne написа:

Американците наистина са се побъркали с тази мисия до Марс. Руснаците - също.

Марс е адски далече, и само отиването до там ще е 3 месеца, връщането - също, общо шест месеца престой в космоса. Недай си Боже д стане по пътя авария като тази на "Аполо 13", няма да има кой да им помогне и ще си умрат там, в космоса. Ще трябва да мъкнат и адски много багаж - дрехи, храна, лекарства,  а като нищо пак да помъкнат и джип (още не ми го побира ума как наистина може да се вкара цял джип в ракета).  Изобщо - мисия невъзможна и самоубийствена.

Но щом искат да се хвалят и надцакват, тяхна си работа.

Аз искам истинска мисия до Луната, в наши дни и с нашите технологии вече е възможно.

Но НАСА са без финансиране и възможности, а ако "Роскосмос"  стъпят първи, световният скандал  за измамата "Аполо 11" и вероятна нова световна война (американците са способни да започнат война за толкова малоумно нещо) са ни в кърпа вързани.

да снимат в студио имах предвид

че са кацнали

:P

на 18.07.2019 г. в 16:59, Anne написа:

Аз искам истинска мисия до Луната,

11 мисии не стигат ли? Първо да питаме северномакетата че Луната е техна земя че да не реват после в ООН

на 18.07.2019 г. в 17:12, haidukpikaso написа:

да снимат в студио имах предвид

че са кацнали

:P

Аз викам да снимат вас двете как разбивате конспирации

И защо китайците не са открили джипа, а?:wink12:

ДжиБа отдавна в в Пврник!
С пренабити номера, естествено!
на 23.07.2019 г. в 19:08, jhoro написа:

ДжиБа отдавна в в Пврник!
С пренабити номера, естествено!

Значи Сергеев да каже за джиБа

на 18.07.2019 г. в 16:59, Anne написа:

Изкуственият интелект е нищо пред естествената простотия.

Дано в Холивуд изпреварят със заснемането на примарсиянването, че Третата световна война чука на вратата!

преди 1 час, NVJ написа:

Научни резултати от пилотираните експедиции до Луната:

Много интересно! Само трябва да се има предвид, че простотиите, написани по-горе, не са плод на невежество, а на злонамереност.  "Те" много добре знаят кой и кога е кацал на Луната, но такива са инструкциите. И най-добре прикрития червен боклук идва момент да бъде използван и тогава лъсва. А една от главните им опорни точки е-за Америка и Израел-или лошо или нищо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.