Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам паранои, психически проблем! Как да се справя със негативните мисли?

Featured Replies

преди 45 минути, Войсмил написа:

Това ме депресира още повече.

A e пич - отиди на лекар бре, не се ли усещаш, че дори от тъпите мнения на някакви непознати пишман професори по всичкология и то във форум, залиташ в депресивни състояния.  Казал ти някой никой, че си бил млад чичко и си вече готов .....

• Отговори 100
  • Прегледи 13,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• https://www.starofservice.bg/dir/severoiztocen-region/varna/varna/psihologia

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Хич не обичам термините. От разказа ви разбирам, че под паранои разбирате често повтарящи се и досадни мисли. Не ги наричайте с термини, нямате параноя. Идеята за промяна, която пускате и в Искам да

• Па то и хляба струва пари - дай да не ядем хляб, че да не се минем. Както и да е - всеки има изконното право да си се побърка, тъй че .....

Тука не сме психиатри, потърси помощ от компетентно лице, тия тука разбирачите могат да ти тракат глупости до края на вселената и обратно.

преди 1 час, haidukpikaso написа:

до края на вселената и обратно.

А ако е безкрайна или кръгла?

преди 28 минути, petie1 написа:

А ако е безкрайна или кръгла?

е нали това казвам - до безкрайността и обратно

на 24.11.2019 г. в 21:02, Търсещ истини написа:

Виц (от англ.!): Клиентът: "Никой не ме обича"; Психотерапевтът: "Но ето, аз ви обичам"; Кл: "Да но аз не мога да плащам на всички"

Не всичко е пари. Дай ми 5 лв. и ще ти го докажа.

на 24.11.2019 г. в 21:33, Войсмил написа:

Нима, един 25 годишен младеж е чичко пред деца от 10 годишна възраст на горе!

Да. Не се вдетенявай. Ако допуснем, че имаш брат и той даже се е родил след теб и на 20 години е чакал да прави деца, значи по роднински връзки си чичо от 5 години.

Аз вече не съм млад, обаче се чувствам и изглеждам така. И по вестниците все ме водят млад. Отделно в семейството все съм "малкия" в сравнителен аспект. Има една мисъл, не се занимавай да мислиш какво другите мислят за теб - те са твърде заети да мислят какво мислят за тях.

на 24.11.2019 г. в 22:23, sound написа:

A e пич - отиди на лекар бре, не се ли усещаш, че дори от тъпите мнения на някакви непознати пишман професори по всичкология и то във форум, залиташ в депресивни състояния.

Ние го каляваме. стоманата се кове докато е още топла.

• Автор
преди 4 часа, Myanmar написа:

Не всичко е пари. Дай ми 5 лв. и ще ти го докажа.

Да. Не се вдетенявай. Ако допуснем, че имаш брат и той даже се е родил след теб и на 20 години е чакал да прави деца, значи по роднински връзки си чичо от 5 години.

Аз вече не съм млад, обаче се чувствам и изглеждам така. И по вестниците все ме водят млад. Отделно в семейството все съм "малкия" в сравнителен аспект. Има една мисъл, не се занимавай да мислиш какво другите мислят за теб - те са твърде заети да мислят какво мислят за тях.

Ние го каляваме. стоманата се кове докато е още топла.

Не разбирам защо ме лъжете и какво очаквате да постигнете?!!  нито съм чичко пред децата нито и пред големите!  Не се вдетенявам, аз съм батко пред децата. Чета ти коментара и чак ми става смешно по начина по който разсъждаваш!  Няма как 25 годишен да е чичко пред децата, естествено че съм батко!  А вашите лъжи си ги наврете в ****!  не разбирам защо като разберете че един човек е чувствителен на една тема и вие веднага се възползвате като забивате ножа!   Утре ако задам въпрос дали на 20 години съм дядо, по същата логига вие ще знаете че няма как да съм дядо на 20 години, но разбира се че ще отговорите на обратно, и ще кажете че вече съм дядка. Аман от глупости.  Чичко пред децата ще съм като остарея. например от 40+ години!    Не се засягай, но като тръгваш с рогата напред, ето и аз ти отговарям.  Значи по вашата логика вече съм възрастен чичко, даже и живота ми свършва.   Съвсем друг е въпросът ако ме лъжете за да се осъзная, но в добавка, аз съм се осъзнал и вече нямам тези мисли в главата описани в първия ми пост, нито искам да остарявам нито бързам.   Значи по твоята логика деца от 10+ на горе трябва да съм чичо пред тях, а не батко!   толкова е смешно глупаво и неразумно че чак ставате смешни дори и в поста си, както сте анонимни зад екрана!  Няма как да стане това :D    Аз съм свидетел че викат батко на 30 годишни, и то всякакви дори и деца под 10 години, защото това са фактите и реалността!

• Автор
преди 15 минути, Белгиеца написа:

А ти вярваш ли си че нямаш проблем ?

да, вярвам си!  Защо?  В какво се осъмни?

преди 1 час, Войсмил написа:

Не разбирам защо ме лъжете и какво очаквате да постигнете?!!  нито съм чичко пред децата нито и пред големите! 

Как да не си чичо бе! Обяснявам ти, че за чедата на твоите братя ти си чичо, както за твоите деца си баща, а за техните деца си дядо. Напомняш ми за едни колежки на 50 години, които не знаех, че са на толкова, но им казах, че жени на такава възраст са баби. Ще ми говорят за внуците си, ще събират точки за тигани от БИЛА, ама не били баби. Това са комплекси.

Ти, ако си толкова докачлив и толкова ти е важно какво другите си мислят за теб, падаш на нивото на парцали, за които е важно да китосват заглавната страница и за друго не им остава време. Не бъди дребнав, това напомня на муха, която се е взряла в пиксел на телевизора и не може да осъзнае, че има и по-големи картини.

А вашите лъжи си ги наврете в ****!

Ауул, нададе вой войсмилия. С такова самочувствие проблемите ти са от съвсем друго естество. Но не се бой, еволюцията го е измислила - ти ще компенсираш своите недостатъци като си избиваш комплексите с другите. Примерно ще им обясняваш, че те лъжат, когато има неща, които не може да приемеш. А когато ти недостига интелектуалния капацитет за да водиш разговор, ще им пожелаеш унизителни болезнени процедури в аналните отверстия.

• Автор
преди 17 минути, Myanmar написа:

Как да не си чичо бе! Обяснявам ти, че за чедата на твоите братя ти си чичо, както за твоите деца си баща, а за техните деца си дядо. Напомняш ми за едни колежки на 50 години, които не знаех, че са на толкова, но им казах, че жени на такава възраст са баби. Ще ми говорят за внуците си, ще събират точки за тигани от БИЛА, ама не били баби. Това са комплекси.

Ти, ако си толкова докачлив и толкова ти е важно какво другите си мислят за теб, падаш на нивото на парцали, за които е важно да китосват заглавната страница и за друго не им остава време. Не бъди дребнав, това напомня на муха, която се е взряла в пиксел на телевизора и не може да осъзнае, че има и по-големи картини.

Ауул, нададе вой войсмилия. С такова самочувствие проблемите ти са от съвсем друго естество. Но не се бой, еволюцията го е измислила - ти ще компенсираш своите недостатъци като си избиваш комплексите с другите. Примерно ще им обясняваш, че те лъжат, когато има неща, които не може да приемеш. А когато ти недостига интелектуалния капацитет за да водиш разговор, ще им пожелаеш унизителни болезнени процедури в аналните отверстия.

Мале, вие тука, колкото сте по луди, толкова и по забавни!  Значи се водя чичко защото летим напред в времето! Хаха, за едно си прав, ако имах по голям брат или сестра, естествено че ще се падам чичо, това са роднински връзки. Ти къде отиди чичко баща дядо и с години напред в времето. Така,не съм чичко пред децата, освен ако не е роднинска връзка както ти обяснявам. Ако броим роднинската връзка, чичо мога да стана и на 9 години, ние говорим за съвсем друго, нали? Изобщо не мисля какво другите мислят за мен, още повече, че вие ми доказвате че не си заслужава да заставам пред вас със вашия разсъдак, и само си губя времето.  Аз проблеми нямам ;)    Както колегата по горе, който твърди че момичетата от 16+ трябвало да се обръщат към мен със чичко, не батко. А като отида в залата да тренирам, там има деца, от 7 до 13 годишни, и постоянно ми викат Бате Иво, родителите също се обръщат към мен със батко, а по твоята логика трябва да ми викат чичко!  Даже деца, 7-8 годишни викат батко и кака на 30 годишните. Е не, няма как да стане, нито е приемливо нито ще се вържа на вашите глупости.  Естествено че съм батко пред тях, още повече че имаме под 20 години разлика. Ако може да съм им като баща, например да имаме 24 години разлика, по е съгласно, но това го казвам за съвсем малки дечица, не от 6+.   А, забравих да кажа, явно една приятелка тука, която е на 18 години, явно се е объркала че ми вика батко, явно трябва да ми вика чичко или тате, а за пред децата сигурно тя не е кака, тя вече е леличка, а аз съм дядо.  Както и да твърдите че аз съм бил чичко, не само пред децата, но и възрастните трябвало така да ми викат.

на 25.11.2019 г. в 0:03, haidukpikaso написа:

е нали това казвам - до безкрайността и обратно

Абсолютно си права, даже и вселената няма да им побере глупостите.

да, вярвам си!  Защо?  В какво се осъмни?

Аз видях у теб ясно изразена дарба и предразположение да развиеш една готина парафрения като ти дойде времето.
Понеже уж се интересуваш от психология, да те светна от психиотрична гледна точка с картинка как протича заболяването. 

https://c.radikal.ru/c06/1911/15/5d3ab6fba880.jpg

А иначе, за да ти ти спрат така рязко като по чудо тревожните мисли за себеотносни мнения на други примати, трябва да си бил 3 години под въздействието на някакава "химия" и сега да си я спрял.
То и лекарства могат да предизвикват тревожности, ама в упътванията им го пише и ако си ги гълтал 3 год без да си чел кво приемаш, значи си със незрялост на съжденията, демек в 25 годишно тяло си останал на стадий на умствено развитие да речем на 15 годишен.

вие ми доказвате че не си заслужава да заставам пред вас със вашия разсъдак, и само си губя времето

Имаш проблем с високото самочувствието, не с депресията. Депресията ти е сценичен образ, с който събираш незаслужени утешения за жадното ти за внимание Его. Това е моята диагноза.

преди 32 минути, Белгиеца написа:

Аз видях у теб ясно изразена дарба и предразположение да развиеш една готина парафрения като ти дойде времето.

haha.png А талантите, както знаем, трябва да се ок*ражават.

• Автор
преди 28 минути, Myanmar написа:

Имаш проблем с високото самочувствието, не с депресията. Депресията ти е сценичен образ, с който събираш незаслужени утешения за жадното ти за внимание Его. Това е моята диагноза.

haha.png А талантите, както знаем, трябва да се ок*ражават.

преди 1 час, Белгиеца написа:

Понеже уж се интересуваш от психология, да те светна от психиотрична гледна точка с картинка как протича заболяването. 

https://c.radikal.ru/c06/1911/15/5d3ab6fba880.jpg

А иначе, за да ти ти спрат така рязко като по чудо тревожните мисли за себеотносни мнения на други примати, трябва да си бил 3 години под въздействието на някакава "химия" и сега да си я спрял.
То и лекарства могат да предизвикват тревожности, ама в упътванията им го пише и ако си ги гълтал 3 год без да си чел кво приемаш, значи си със незрялост на съжденията, демек в 25 годишно тяло си останал на стадий на умствено развитие да речем на 15 годишен.

Аз проблеми нямам, вие имате, и то сериозни проблеми! Вие трябва да се лекувате.  Не знам защо изобщо влизате в този форум за психология! далече сте от тази тема, единствено можете да влизате и да дрънкате глупости и да лъжете. Вадите голям късмет, защото сте зад екрана и отсрещния не ви знае кои сте, анонимността ви е запазена. Но тези глупости които ми ги дрънкате тука, гледайте да не ги разпространявате на вън, че ще ви се смеят хората. Утре се поразходи в парка или някоя градина или площадка, намери някой 25 годишен батко, кажи му че не е батко, а чичко пред 10 годишните!   как си представяш че този младеж ще е чичко пред децата, ?   аа сетих се,чакай, на 25 години не си нито младеж нито батко, забравих че е възрастен чичко :D  

и не разбрах защо влизате в този форум?  Вместо да помагате, вие наранявате отсрещния и го депресирате повече, мен не сте ме депресирали,нито съм се вързал на вашите смешни глупости.

Ти вече си развил парафренията!  с теб сме се срещали и преди, не ме помниш, но аз те помня. Помня че преди 2-3 години в един друг пост, беше надрънкал такива глупости, и че всички останали те уплюха и беше ясно че не си в ред с акъла. Ставаше въпрос за една тема, в която 20 годишен младеж живее с 11 годишната си сестра, а ти като прочети батко със дете и веднага почна някви педофилия и такива глупости, дето нямаше нищо общо!  така че се прегледай. Уфф, пак обърках, явно съм имал предвид 20 годишен чичко със 11 годишна леличка ;)  Брат и сестра! 

Аз чичко ще стана от 40+,   ама като гледам вие сте станали чичковци още на 15, сега сте дядовци или пра пра!  

По добре не влизайте повече, нивото ви е много ниско паднало за да влизате в страницата на Психология!  Успех ви желая

вие наранявате отсрещния и го депресирате повече, мен не сте ме депресирали

Последно?

Тоягата е според кучето, няма да се пуашиш.

Некой е гледал оная тъпня "Жокера" и се е вживял... в сложността на собствената си психическа мутация. Мога да си посегна, мога и да не си посегна- ти кой ше плашиш бе?!?

• Автор
преди 10 часа, Myanmar написа:

Последно?

Тоягата е според кучето, няма да се пуашиш.

Ама изобщо не се плаша! Що се лъжеш.

преди 8 часа, _Belial_ написа:

Некой е гледал оная тъпня "Жокера" и се е вживял... в сложността на собствената си психическа мутация. Мога да си посегна, мога и да не си посегна- ти кой ше плашиш бе?!?

А, никого не заплашвам, само обяснявам фактите.

преди 7 часа, Белгиеца написа:

Много ти благодаря за високата оценка !

Моля  :)

• Автор

Не ви харесва като ви нападам нали?   Замислете се и на мен какво ми е като ме обиждате със чичко, а много добре знаете че не съм никакъв  чичко!  ;)     Следващия път се замислете преди да коментирате.

преди 12 часа, Войсмил написа:

аа сетих се,чакай, на 25 години не си нито младеж нито батко, забравих че е възрастен чичко :D  

Ти си възрастен млад човек. Не променяй смисъла в твоя полза, за да омаловажиш чуждото мнение.

Почваш да повтаряш, т.е. хващаш се за думата чичко. Държиш на своето, младеж. Твоето мнение се е изградило от някои батковци и каки. Това, че учат децата си да ти викат батко, а не чичо е малко или много в следствие на тяхно невежество.

Отгоре на това преиначаваш казаното по отношение на теб. Спрямо моето статукво, то ти не си младеж, а млад човек. Да се отъждествяваш с младеж е или втълпено от твоето обкръжение или има друг източник, който те ползва по свое усмотрение.

В тоя живот, да, проходил си, но това не означава че може да бягаш до безкрай и обратно.

Тренирай, и дай боже да съумееш да осъзнаеш своя живот. Кога ще го направиш, то от теб зависи.

Успех! Бъди щастлив!

преди 5 минути, Войсмил написа:

Не ви харесва като ви нападам нали? 

Аз не виждам нападател в теб, а един търсещ човек.

• Автор
преди 19 минути, ДИоNД написа:

Ти си възрастен млад човек. Не променяй смисъла в твоя полза, за да омаловажиш чуждото мнение.

Почваш да повтаряш, т.е. хващаш се за думата чичко. Държиш на своето, младеж. Твоето мнение се е изградило от някои батковци и каки. Това, че учат децата си да ти викат батко, а не чичо е малко или много в следствие на тяхно невежество.

Отгоре на това преиначаваш казаното по отношение на теб. Спрямо моето статукво, то ти не си младеж, а млад човек. Да се отъждествяваш с младеж е или втълпено от твоето обкръжение или има друг източник, който те ползва по свое усмотрение.

В тоя живот, да, проходил си, но това не означава че може да бягаш до безкрай и обратно.

Тренирай, и дай боже да съумееш да осъзнаеш своя живот. Кога ще го направиш, то от теб зависи.

Успех! Бъди щастлив!

Аз не виждам нападател в теб, а един търсещ човек.

Да не грешиш!  Аз не съм вече възрастен, а остарял, ей сега отивам да подам молба за пенсия и да си купа бастун.
Не повтарям, и ще се постарая това да ми е последния пост, понеже си губя времето с вас, дето дрънкате глупости. Държа на своето, и съм си младеж, не съм никакъв чичко. Не е втълпено от определен брой хора, а от всички. Няма човек който да ме нарече чичко, и ти го казвам от хора с които общувам, това са поне 500 човека, или явно всички грешат, само ти си правия. Млад човек съм, прав си, обаче се водя младеж и по закон даже, няма как 25 годишен да не се води младеж, и много младежки програми са до 30 години, така че недей влиза повече тук, а си гледай работата!

Това невежество важи за вас, по скоро!  Вие тука се изкарате баси професорите единствени на света!  Според вас всички сме глупави, всички сме неграмотни, всичкото мое обкръжение от 500+ души грешат, точно ти си правия, добре ПРОФЕСОРЕ!

Или явно нямаш такава, и тука си запълваш времето.   Младеж ми викат и млади и възрастни. Водя се възрастен понеже съм лице навършило 18 години, така е, но това не означава че буквално съм възрастен или чичко, просто съм голям млад човек. Желая ви успех и се вслушайте в съвета ми, не го коментирайте на живо че ще ви се смеят.

преди 2 минути, Войсмил написа:

, а от всички.

Това е илюзия която е в теб.

Дали греша или не в случая е от без значение.

500px-Maslow-pyramid_bg.svg.png

Ти си на третото стъпало от тази пирамида. Опитваш се да прекрачиш четвъртото, без да си утвърдил третото.

Образно казано искаш да летиш, но без крила. Да, може, но си направи сам самолета, а не ползвай чужд.

Към момента някой ти е показал своя самолет и спрямо твоя начин на мислене ти е харесал, но това не означава, че трябва да се фукаш с чужд самолет.

Фукай се, не ми пречиш. Аз съм далече от тази пирамида. Далече съм и от всякаква парадигма и т.н.

Успех млади човече. Да, ти си възрастен прямо децата, и да, ти си млад спрямо някой дядо. Дали ще се наричаш младеж, то това няма да е истината, а субективната ти нагласа да омаловажаваш по-възрастните от теб.

Смей се и се забавлявай! Бъди щастлив!

п.п. Да се води спор за това какво ти влагаш в понятието младеж и какво аз влагам е безсмислено, защото ти смяташ всяко друго мнение за грешно. В тоя смисъл, водиш някаква игра, а това е характерно за децата. Някой по-нагоря бе казал следното, че може да си на 25 години, но разсъждаваш като някой на 15, явно за теб 25 е новото 15, а това е модно и те така... за теб е важно да си в модата. Това е важно за теб, а не какво си. :) Както се казва да си в Джаза... :)

Ох, благодаря ти, развесели ме. :) Малко хора тук ме развеселяват със своята детска наивност. :) Дай боже да я съхраниш в бъдещето. Амин

• Автор
преди 4 минути, ДИоNД написа:

Това е илюзия която е в теб.

Дали греша или не в случая е от без значение.

Ти си на третото стъпало от тази пирамида. Опитваш се да прекрачиш четвъртото, без да си утвърдил третото.

Образно казано искаш да летиш, но без крила. Да, може, но си направи сам самолета, а не ползвай чужд.

Към момента някой ти е показал своя самолет и спрямо твоя начин на мислене ти е харесал, но това не означава, че трябва да се фукаш с чужд самолет.

Фукай се, не ми пречиш. Аз съм далече от тази пирамида. Далече съм и от всякаква парадигма и т.н.

Успех млади човече. Да, ти си възрастен прямо децата, и да, ти си млад спрямо някой дядо. Дали ще се наричаш младеж, то това няма да е истината, а субективната ти нагласа да омаловажаваш по-възрастните от теб.

Смей се и се забавлявай! Бъди щастлив!

п.п. Да се води спор за това какво ти влагаш в понятието младеж и какво аз влагам е безсмислено, защото ти смяташ всяко друго мнение за грешно. В тоя смисъл, водиш някаква игра, а това е характерно за децата. Някой по-нагоря бе казал следното, че може да си на 25 години, но разсъждаваш като някой на 15, явно за теб 25 е новото 15, а това е модно и те така... за теб е важно да си в модата. Това е важно за теб, а не какво си. :) Както се казва да си в Джаза... :)

Ох, благодаря ти, развесели ме. :) Малко хора тук ме развеселяват със своята детска наивност. :) Дай боже да я съхраниш в бъдещето. Амин

Вземи си професорските науки и напусни форума, това е моето мнение, както ми писа на лично, чичко съм от 18-20 годишен, от 18 не съм младеж и на 35 вече ще съм дядо. по добре се прегледай, ама като гледам вече ти е късно!

преди 18 минути, ДИоNД написа:

преди 18 минути, ДИоNД написа:

Добре де, аз, като съм стигнал най-горната част, сега кво, надолу ли да слизам? 

преди 1 минута, Войсмил написа:

както ми писа на лично

Да, там съм подхождал по лично, а не по общо. Не забравяй, че ти почна това там "Лично" и то си остава само и единствено там. Какво съм казал там е било лично към теб, а това, че започваш да цитираш нещо лично, то ти избираш какво ще изнесеш от там. Дали всичко или само сгодно за теб, но определено няма да е истината, цялата истина.

В тоя смисъл твой е бил проблема, намерил си решение и това е от значение.

Всяко нещо което аз съм казал тук или на ЛС е със съответните аргументи. Това, че не виждаш въпросните и отричаш е друг момент.

Това, че не си разбрал контекста е една друга тема.

В психологията няма само една школа, а и други школи. Да се разглежда дадена проблематика само и единствено от гледна точка на едната, то това е грешно.

Разбирам на коя школа си привърженик, но вече многократно показах аз на коя съм.

В конкретиката на проблематиката която си описал в първия пост, то виж първия ми коментар тука. Коментарите на ЛС в случая са без значение. Може би издирваше определени компромати спрямо мен там и виждам, че в подходящия момент ги ползваш, за да омаловажиш моето мнение.

Това е очаквано.

Бъди щастлив!

преди 2 минути, Дингири Банда написа:

Добре де, аз, като съм стигнал най-горната част, сега кво, надолу ли да слизам? 

Кой ти каза, че си най-отгоре?!

• Автор
преди 1 минута, ДИоNД написа:

Да, там съм подхождал по лично, а не по общо. Не забравяй, че ти почна това там "Лично" и то си остава само и единствено там. Какво съм казал там е било лично към теб, а това, че започваш да цитираш нещо лично, то ти избираш какво ще изнесеш от там. Дали всичко или само сгодно за теб, но определено няма да е истината, цялата истина.

В тоя смисъл твой е бил проблема, намерил си решение и това е от значение.

Всяко нещо което аз съм казал тук или на ЛС е със съответните аргументи. Това, че не виждаш въпросните и отричаш е друг момент.

Това, че не си разбрал контекста е една друга тема.

В психологията няма само една школа, а и други школи. Да се разглежда дадена проблематика само и единствено от гледна точка на едната, то това е грешно.

Разбирам на коя школа си привърженик, но вече многократно показах аз на коя съм.

В конкретиката на проблематиката която си описал в първия пост, то виж първия ми коментар тука. Коментарите на ЛС в случая са без значение. Може би издирваше определени компромати спрямо мен там и виждам, че в подходящия момент ги ползваш, за да омаловажиш моето мнение.

Това е очаквано.

Бъди щастлив!

И ти сам ми призна че отговаряш негативно, дори и да знаеш че не си прав.  сам го каза, помниш ли?  Никога не си отговарял по начина, по който иска отсрещния, дори и да е прав!

И винаги си отговарял негативно, това помня. Това че ти самия си проявил интерес към психологията, не те прави достоен за нея. Въпреки всичко, по моя преценка, 98 % ти липсва  психическото образование, щом да твърдиш че обкръжението ми е НЕВЕЖЕСТВО!  Значи всичките 500+ души са такива, само ти единствени професоре си прав!  Явно всички младежи и възрастни са невежи. Отвори един канал като професор Вучков  (Лека му пръст), да понаучиш малко народа, аз мисля че там ти е мястото!  Успех!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.