Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чие тяло е по-красиво - женското или мъжкото?

Е? 31 гласували потребители

1. 1. Изберете:

• Мъжкото
      19%
    • Женското
      61%
    • На добре охранен тапир
      19%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор
преди 6 часа, Mediterranean написа:

Тия 15 лицемера, които са отбелязали в анкетата "женското", са от оня тип мъже(и жени), които няма да пропуснат случай да оплюят някоя по-пухкава или много дълга. 

Може просто да са избрали пола според сексуалната си ориентация или пък да са мъже, които смятат, че мъжкото им достойнство е заплашено, ако посочат, че мъжете могат да притежават красота.

• Отговори 360
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 часа, Mediterranean написа:

Тия 15 лицемера, които са отбелязали в анкетата "женското", са от оня тип мъже(и жени), които няма да пропуснат случай да оплюят някоя по-пухкава или много дълга. 

Ама тука се правят на много женолюбиви.

Скапани лицемери.

Трудно ми е да повярвам, че намираш мъжете за красиви във всичките им форми. Което означава, че ти си също толкова лицемер.

издокара я
:lol6:

преди 14 часа, bornofash написа:

Трудно ми е да повярвам, че намираш мъжете за красиви във всичките им форми. Което означава, че ти си също толкова лицемер.

Не във всичките им форми, но в повечето. И в повечето черти на лицето, стига да са млади.

Което далеч не се отнася за вас, които харесвате само едно, максимум две точно определени женски телосложения и точно определени черти на лицето.

Лицемери!

преди 16 минути, Mediterranean написа:

Което далеч не се отнася за вас, които харесвате само едно, максимум две точно определени женски телосложения и точно определени черти на лицето.

А "ние" според тебе колко типа мъжки тела харесваме

преди 2 минути, bornofash написа:

А "ние" според тебе колко типа мъжки тела харесваме

Нямам представа, но повечето харесвате сами себе си. Което говори, че харесвате всичките типа мъжки тела.

преди 18 минути, Mediterranean написа:

Нямам представа, но повечето харесвате сами себе си. Което говори, че харесвате всичките типа мъжки тела.

Ако аз харесвам себе си, това говори само, че харесвам минимум един тип мъжко тяло

Ако харесвам само два типа женско тяло, мога без капка лицемерие да кажа, че има повече красиви сред тях

преди 1 час, bornofash написа:

Ако аз харесвам себе си, това говори само, че харесвам минимум един тип мъжко тяло

Ако харесвам само два типа женско тяло, мога без капка лицемерие да кажа, че има повече красиви сред тях

Всички мъже масово харесват атлетите с очертани мускули. Плюс техните собствени тела, които обикновено не са на атлети. И ето стават минимум два типа.

А жените масово не харесват собствените си тела, заради насадени комплекси от мъжете.

Как могат жените да имат насадени комплекси, ако техните тела са по-красиви (според мъжете)!??

преди 6 часа, Mediterranean написа:

Всички мъже масово харесват атлетите с очертани мускули.

Харесваме и атлетичните жени, кльощавите и високи модели, дребничките и невинните, милфките - жените на възраст, жените с големи гърди и задници, дори малките десет годишни момиченца намираме за красиви

Докато жените намирате за красиви само високи здрави мускулести мъже. Лицемерки.

сяка е убава щом е с дупка, щот тия с чеп не ми аресват
пп
трябва да съм минал под дъгата за да ми ареса "нещо си" с чеп...баси щаслифците

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор
преди 9 часа, Mediterranean написа:

повечето черти на лицето, стига да са млади

А, връщаме се на моето твърдение, че красота на хората се базира на признаците за младост.

преди 1 час, дръндю написа:

пп

Според психологията всеки обича себе си. Ти от какъв пол си и не се ли обичаш? Ще ти дам помощни въпроси: Избираш ли си дрехите, оправяш ли си косата, къпеш ли се?

преди 41 минути, Myanmar написа:

Според психологията всеки обича себе си. Ти от какъв пол си и не се ли обичаш? Ще ти дам помощни въпроси: Избираш ли си дрехите, оправяш ли си косата, къпеш ли се?

според психологията, всеки се старае да се хареса на другите,
за това се привежда в приличен вид,  пластични операции и тънъ...тъй де, общество
това според теб самохаресване ли е?
мисля че имаше някакво заболявяне "нарцисизъм", но не мисля че хората като цяло боледуват от това
и направи разлика между харесване и обичане, щот си достатъчно умен да видиш, че разликата е огромна

• Автор

Да разбирам, че никога не си харесвал тялото си?

Влюбването наистина е друго нещо. Въпросът е може ли да мъж да има такива естетически представи, които се изключват, когато гледа друг мъж или собственото си тяло.

Сетих се друго. Виждал ли си някога грозен мъж?

преди 12 минути, Myanmar написа:

Сетих се друго. Виждал ли си някога грозен мъж?

ни хубав, ни грозен съм виждал
ако нямаш представа какво е "свещ", няма да я видиш, а съзнанието ще наподоби предмета на нещо познато
image.jpeg.b49affc4d34dc0c64d73d284f4b182ec.jpeg

според теб този грозен ли е или хубав?
защото за мен е нормален мъж, който не "обича" себе си
по-скоро няма необходимите средства за да се приведе в приличен външен вид за да се "интегрира" в обществото
пп
ама съм убавец де
пу пу дън мий уроки
шси връжа червен конец на пишката дън ма урочасате

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 9 часа, Mediterranean написа:

А жените масово не харесват собствените си тела, заради насадени комплекси от мъжете.

Как могат жените да имат насадени комплекси, ако техните тела са по-красиви (според мъжете)!??

Между другото това може да се каже и за мъжете, защото масово ходят във фитнесите да трупат мускули и винаги лъжат за размера на члена си

преди 3 часа, дръндю написа:

пп

Деанам

Има някои доста сполучливи шимейли

преди 1 минута, bornofash написа:

и винаги лъжат за размера на члена си

и аз ги лъжа че мий малък, дън са плашат

Първо трябва да се дефинира думата мъж и думата жена. На какъв критерии полови белези или какво?

Ако нещо изглежда като патица, плува като патица и квака като патица, то най-вероятно е именно патица.

Тук не е така и се обърквам.

Тук може да изглежда като жена, да се държи като жена, облечена е като жена, но може да се укаже че е мъж.

S Reactions Kiss GIF

преди 3 минути, acnekt написа:

Ако нещо изглежда като патица, плува като патица и квака като патица, то най-вероятно е именно патица.

твай жаба върху листо, имитираща патица за да плаши щъркелите

преди 2 минути, дръндю написа:

твай жаба върху листо, имитираща патица за да плаши щъркелите

Да мимикрията също е присъща.  Животните с ярки цветове изглеждат отровни и така се пазят от хищници, примерно.

току-що, acnekt написа:

Да мимикрията също е присъща.

нещо такова, като мъж дек съ прай на жена
ако нещо се държи като жена, чукат го като жена и са омъжва, то най-вероятно е жена
е да, ама с тая стамбулска конвенция, вече не съм сигурен в нищо

преди 4 минути, дръндю написа:

нещо такова, като мъж дек съ прай на жена
ако нещо се държи като жена, чукат го като жена и са омъжва, то най-вероятно е жена
е да, ама с тая стамбулска конвенция, вече не съм сигурен в нищо

Стамбулската конвенция няма нищо с това което си мислиш. Тя е за защита на жените от насилници, където примерно на Балканите е често явление и даже за хвалба.

Е има и вратички и за това което си мислиш

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Цисджендър

преди 19 минути, acnekt написа:

Първо трябва да се дефинира думата мъж и думата жена. На какъв критерии полови белези или какво?

Тук не е така и се обърквам.

Тук може да изглежда като жена, да се държи като жена, облечена е като жена, но може да се укаже че е мъж.

S Reactions Kiss GIF

Тия Джиминовците приличат на жени и тя ги харесва. Което я прави още по-голяма лицемерка, твърдеейки, че мъжкото тяло е по-красиво.

• Автор
преди 11 часа, Mediterranean написа:

А, това е една много дълга тема. Но да кажем, че социалната среда формира определени нереалистични очаквания в стил Барби.

преди 2 часа, дръндю написа:

ни хубав, ни грозен съм виждал

Не ти вярвам. И картинката, която си споделил отговаря на някакви твои представи за шарж.

преди 1 час, acnekt написа:

На първични полови белези. Третата категория са хермафродитите. Останалото е психосъстояния.

преди 1 час, acnekt написа:

Да мимикрията също е присъща.  Животните с ярки цветове изглеждат отровни и така се пазят от хищници, примерно.

Не изглеждат отровни, а изглеждат като животни, които са отровни.

преди 1 час, bornofash написа:

Тия Джиминовците приличат на жени и тя ги харесва. Което я прави още по-голяма лицемерка, твърдеейки, че мъжкото тяло е по-красиво.

По-малки са им органите по лицето, което само по себе си не ги различава от голяма част от европеидите. А и това са снимки на младежи. Като изключим клепките, могат да минат и за българи. Като пораснат си стават Фикита.

hqdefault.jpg

преди 16 часа, bornofash написа:

Харесваме и атлетичните жени, кльощавите и високи модели, дребничките и невинните, милфките - жените на възраст, жените с големи гърди и задници, дори малките десет годишни момиченца намираме за красиви

Докато жените намирате за красиви само високи здрави мускулести мъже. Лицемерки.

Леле, много лъжеш ти бе!

Тия, които си изброил ги има основно по списанията и в интернет -блогърки некви.

Реално в живота колко такива виждаш? 

И тва за "високи здрави мускулести мъже" как се връзва логически с другото ти твърдение за мен, че харесвам "нежни Джиминчовци"? Той Джимин е 173см.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.