Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чие тяло е по-красиво - женското или мъжкото?

Е? 31 гласували потребители

1. 1. Изберете:

• Мъжкото
      19%
    • Женското
      61%
    • На добре охранен тапир
      19%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 13 часа, Mediterranean написа:

В задачката се пита - колко процента от жените ги имат тези красоти???

Според мен не повече от 5-10 процента.

Ами права си за тези малки проценти, ама това е положението.
Аз заради този недоимък сега се мъча на френски да говоря.
И не знам синчето като порасне каква ще си вземе, дано да е добра по характер и да не се развеждат. 

• Отговори 360
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 13 часа, AAUUXX написа:

На теб Джамин или Лий Те-йонг ти по харесва, кой предопочиташ? 

Ким Те- йонг. Аз го пиша Теьонг, щото така ме кефи. 

Може и да е Теюнг или Техьонг или Техюнг. 

И двамата и двамата.😏😜

преди 4 минути, Mediterranean написа:

Тоя Ким, женомразчо!

Мен ако наричаш женомразец,  как ли ще наречеш херкулеса 😂  

Големи лицемери. Както винаги българите са били.

Факт е, че много малък процент от притежаваните от жени тела им харесват, но тук за да се направят на интересни твърдят, че жените били по-красиви.

И кое им е по-красивото бе? Късите крака с дебело дупе? Или дебелото тяло? Или клющавото тяло.?Или малките гърди? Или целулитът по бедрата и дупето? 

Или ниския ръст с голяма глава? 

Кое им е красивото? На колко процента от жените?

Лицемери с лицемерите.

Хмх, бе там дето е раздвала природата, май пола няма значение. Пропорциите на някои са толкова магнетични. 

на 19.12.2019 г. в 23:48, Mediterranean написа:

И кое им е по-красивото бе? Късите крака с дебело дупе? Или дебелото тяло? Или клющавото тяло.?Или малките гърди? Или целулитът по бедрата и дупето? 

Всичко изброено.

Разбира се, че хетеросексуалните мъже ще кажат "жените", а хетеросексуалните жени - "мъжете". Красотата е субективно понятие. Така че въпросът няма отговор. Поне обективен. Мъжкото и женското тяло са създадени (или там, както би трябвало да се каже) да се съчетаят, допълнят и компенсират - където едните имат издатини, другите имат вдлъбнати (да не се разбира вулгарно), където едните имат твърдости, другите "мекости". И няма как да отделиш преценката си от сексуалността, освен ако не си напълно асексуален. Трябва такъв човек да питаш. За мен мъжкото тяло е функционално, женското - от позицията ми на мъж (нема как да се абстрахирам) - гениално и привлекателно. Но... непрактично (ако все пак опитам абстрахирам). Това с циците, особено ако са по-големи, трябва да е доста досадно и болезнено - за гърба. Но пък слабата лицева окосменост е едно гайле по-малко. Не е хич малко, особено, ако имаш повечко и трябва всеки ден задължително да отделяш някакво време за бръснене.

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

Това с циците, особено ако са по-големи, трябва да е доста досадно и болезнено - за гърба.

Болезнено е това с топките, както за самите топки така и за притежателя им. :)

• 2 месеца по-късно...
  • Автор
на 19.12.2019 г. в 23:48, Mediterranean написа:

Големи лицемери. Както винаги българите са били.

Факт е, че много малък процент от притежаваните от жени тела им харесват, но тук за да се направят на интересни твърдят, че жените били по-красиви.

Лицемери с лицемерите.

Има го този момент. Много жени сами не харесват собственото си тяло. Но може би, ако живееха 100 години по-рано, когато е имало повече физическа работа и е нямало супермаркети, е можело да изглежда така, както днес (не тогава) биха се харесвали малко или много повече.

на 21.12.2019 г. в 7:40, Мальчик Бананан написа:

Разбира се, че хетеросексуалните мъже ще кажат "жените", а хетеросексуалните жени - "мъжете". Красотата е субективно понятие.

Това би следвало да е отговора на въпроса, кои смятат за по-привлекателни. Красотата е нещо друго.

Намекваш, че пълните жени не се харесват, но не са само те. Това, което се смята за перфектно тяло -165-170 см., 45-50 килограма с мерки 90-60-90 е при под пет процента от жените. Всички останали могат да бъдат обиждани на тема външен вид и самочувствието им пада. Не е задължително да са с наднормено тегло, може примерно краката им да са къси или много дълги като на жираф. Или може главата им да е голяма за тялото. Или нещо друго.

В един нормален свят, жените би следвало да харесват мъже и мъжете жени. В края на краищата за мен красиво е едно, за друг друго. А и всеки разбира красотата по различен начин. 

• Автор
преди 2 минути, ostavime написа:

В един нормален свят, жените би следвало да харесват мъже и мъжете жени. В края на краищата за мен красиво е едно, за друг друго. А и всеки разбира красотата по различен начин. 

Не говоря за сексуалното привличане. Човек може да открие красота и в кон и в облаци и това не е обвързано с желанието за секс.

• Автор
преди 7 часа, Mediterranean написа:

Намекваш, че пълните жени не се харесват, но не са само те. Това, което се смята за перфектно тяло -165-170 см., 45-50 килограма с мерки 90-60-90 е при под пет процента от жените. Всички останали могат да бъдат обиждани на тема външен вид и самочувствието им пада. Не е задължително да са с наднормено тегло, може примерно краката им да са къси или много дълги като на жираф. Или може главата им да е голяма за тялото. Или нещо друго.

Питам се, не от сега, дали как изглеждат жените и мъжете определя тези 5% дали ще са повече или по-малко. И смятам, че независимо как изглеждат хората, дали ако бяха много по-грозни или много по-красиви, пак само 5% щяха да са каймака и еманация за идеала, който се преследва.

преди 5 минути, ostavime написа:

Кой говори за сексуално привличане?! Ти красотата в телата само със секс ли я свързваш? 

Ти пишеш, че било нормално жените да харесват мъжете, а това не е вярно. Красота има и в мъжкото и женското тяло. И двата пола спортуват за личната си красота (т.е. приемат, че такава има), ползват козметика, правят си прически, обличат дрехи подчертаващи определени форми. Откъде накъде жена не може да открие красота в друга жена?

Най-явното доказателство за еднополова любов е ползването на огледало.

Аз говоря за сексуалното привличане. За мен е нормално сексуално жените да харесват и привличат мъже и обратното. Колкото до някаква друга красота... естествено, че и аз харесвам хубаво мъжко тяло, стегнато, поддържано и т.н. 

• Автор
преди 1 час, ostavime написа:

Кой говори за сексуално привличане?!

на 8.12.2019 г. в 23:07, Myanmar написа:

И както вече призовах, не бъркайте красотата със сексуалното привличане.

преди 12 минути, ostavime написа:

Аз говоря за сексуалното привличане.

Включи се пак като разбереш за какво е темата.

Нали това ти обяснявам, тарикатче. Колкото и цитати да вадиш от контекста, си оставаш същия... [emoji6]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

преди 58 минути, Myanmar написа:

Включи се пак като разбереш за какво е темата.

Ми темата е за мъжкото и женското тяло, и кое от тях е по- красиво. Не е за красиви облаци или коне. Така че тук красотата не само се обърква със сексуалното привличане, но то (сексуалното привличане) е фундамент!

Та, зарежи за малко желанието да блеснеш с акъл и помисли по въпроса.

Ми темата е за мъжкото и женското тяло, и кое от тях е по- красиво. Не е за красиви облаци или коне. Така че тук красотата не само се обърква със сексуалното привличане, но то (сексуалното привличане) е фундамент!
Та, зарежи за малко желанието да блеснеш с акъл и помисли по въпроса.
Тоя и акъл?!? Това са оксиморони. Такива дървени философи, които само пишат по форумите са ми ясни. Нека получи своят звезден миг тук. Не го съди, толкова си може [emoji16]

преди 8 минути, ostavime написа:

Тоя и акъл?!? Това са оксиморони. Такива дървени философи, които само пишат по форумите са ми ясни. Нека получи своят звезден миг тук. Не го съди, толкова си може emoji16.png

Не го съдя. Давам му полезни съвети, как да се доближи до звездния си миг. Добрината ми край няма!

• Автор
преди 27 минути, ostavime написа:

Нали това ти обяснявам, тарикатче. Колкото и цитати да вадиш от контекста, си оставаш същия... emoji6.png

?? Аз помислих, че нещо по темата се опитваш да кажеш. А то, влязъл бил да ме нарече "тарикатче" haha.png

Хомосексуалност се наблюдава сред 450 животински вида и варира между 8 и 80%.  При човешкия вид, около 4,5% се определят като хомосексуални. Разбира се, съдейки по темата, има ръст в този процент. А има и неосъзнати хомосексуалисти, които се разпознават по силната си ненавист към себеподобни гейобразни и настояват, че са 100% мъже.

Това изчерпа темата със сексуалното привличане, като лирическо отклонение на настоящата, която не го засяга.

преди 28 минути, _Belial_ написа:

Така че тук красотата не само се обърква със сексуалното привличане, но то (сексуалното привличане) е фундамент!

Не се обърква. Ти си объркан. Беден ти е речниковия фонд и различни думи ползваш с едно и също значение.

преди 25 минути, ostavime написа:

Тоя и акъл?!?

Аууул, удари ме в земята. Сега ще спиш спокойно, че ме клеймоса haha.png

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.