Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чие тяло е по-красиво - женското или мъжкото?

Е? 31 гласували потребители

1. 1. Изберете:

• Мъжкото
      19%
    • Женското
      61%
    • На добре охранен тапир
      19%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 18 часа, Mediterranean написа:

Как да си внуша, като то това виждат очите ми.

Точно де и моите очи виждат какво пишеш от месеци.
Дано да не си стигнала вече и до фазата при която да си въобразяваш, че някой от жълтурковците е бил тайно лудо влюбен в теб, щото тогава става сериозно и сама най-вероятно няма да можеш да излезеш от подобен капан с години наред.

• Отговори 360
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Интересно от кой момент нататък се е приело, че тлъстината по тялото вместо красива е грозна.

79814137_218826659108297_5066576127984664576_o.thumb.jpg.157760faacddc0e21fc899fea8062d48.jpg

В смисъл, всички обичаме портокали, обаче жените с портокалова кожа се смятат за грозни.

Онази дебеланка Вилендорфската венера някога е била страшно парче и богиня, а сега никой няма да се загледа подире ѝ, поне не и на север от Босфора.

200px-Venus_von_Willendorf_anagoria.JPG

Самураите пък по дефолт трябва а си запашат ремъка за меча под шкембето, т.е. нужно е да имат шкембе. Научилите откъде изгрява Слънцето още тачат тлъстото - сумистите още са това, което са - символ за благоденствие и изобилие. Но прокажената Западна култура култивира идеала за Барби - скелет с изкуствена коса. К`во нещо е историята...

Не е никаква западна култура, това  (слабо Барби с руса коса) се харесва още на малките момчета, които не са облъчени още от никаква "култура". 

Защо не кажеш ти тогава коя е истински красивата жена. Дай пример. 

Тук нито един пример не видях. 

Аз давам примери за мъжка красота и всички ме плюят. Другите нищо не дават. Наглост и простотия.

Да плюем единствения, който дава някакви примери.

На вас угодия няма. Вие мъжете не знаете какво искате повече и от някои жени.

Ето аз ви казвам, че вие сте по-красиви и всички настръхнахте срещу мен - не трябвало така да мисля. Не било "правилното" мислене.

То бива наглост...

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Защо не кажеш ти тогава коя е истински красивата жена. Дай пример. 

Истински красивата жена е с бяла кожа, по възможност и естествено руса, щото те не са космати като португалки, испанки или италианки, има добър характер, има достатъчен обем цици способни да произвеждат мляко за кърмене на бебе, има дупе с женска форма а не да е тесно като мъжко, което ще я задължава да ражда задължително с цезариево сечение ( секцио), младолика е за да не се сбръчква още от 35 годишна, не пуши и не употребява често алкохол, генетично ѝ се отдава ученето в университет, иначе ще ти народи едни деца зидаро-мазачи, не се плеска по лицето с никакви гримове и не се изтезава да ходи по цял ден на високи токчета, не е мъжкарана нито спортяга, не си пада по изневерите след като вече е омъжена, лицето ѝ е женствено а не ръбесто с кокалеста широка брадичка като мъж, носът ѝ не е от типа орлов нито е по негърски широк, веждите ѝ не са рунтави като на някоя туркиня или арабка, челото ѝ не е ниско като на някой астролопитек, гласът ѝ е нежен и приятен а не е писклив или преграгнал, усмивката ѝ е чаровна и т.н.
Абе общо взето, все красоти дето ти ги нямаш.

преди 12 часа, Mediterranean написа:

Аз давам примери за мъжка красота и всички ме плюят. Другите нищо не дават. Наглост и простотия.

Предлагаш конкретен пример и хората го коментират. Защо да е простотия? Защото са достатъчно нагли да имат свое, различно от твоето, виждане ли?

Все тая , след компресия в крематориума мъжко/женско няма разлика . Е от мъжкото остава повече прах, заради по масивната костна система.

преди 3 минути, ТерминалТора написа:

Все тая , след компресия в крематориума мъжко/женско няма разлика . Е от мъжкото остава повече прах, заради по масивната костна система.

Ако решиш в скоро време да се самоубиеш, пусни тука видео на самоубийството, че да има некакъв плюс за нас. Да имаме предвид как се прави верно. 

Редактирано от Дингири Банда (преглед на промените)

преди 1 минута, Дингири Банда написа:

Ако решиш в скоро време да се самоубиеш, пусни тука видео, че да има некакъв плюс за нас. 

E как без да разтопя камерата. Засега нямам такива помисли спи спокойно. Ти нали ме искаше в другата тема оше топла - направо от пещта.

преди 6 часа, Белгиеца написа:

Истински красивата жена е с бяла кожа, по възможност и естествено руса, щото те не са космати като португалки, испанки или италианки, има добър характер, има достатъчен обем цици способни да произвеждат мляко за кърмене на бебе, има дупе с женска форма а не да е тесно като мъжко, което ще я задължава да ражда задължително с цезариево сечение ( секцио), младолика е за да не се сбръчква още от 35 годишна, не пуши и не употребява често алкохол, генетично ѝ се отдава ученето в университет, иначе ще ти народи едни деца зидаро-мазачи, не се плеска по лицето с никакви гримове и не се изтезава да ходи по цял ден на високи токчета, не е мъжкарана нито спортяга, не си пада по изневерите след като вече е омъжена, лицето ѝ е женствено а не ръбесто с кокалеста широка брадичка като мъж, носът ѝ не е от типа орлов нито е по негърски широк, веждите ѝ не са рунтави като на някоя туркиня или арабка, челото ѝ не е ниско като на някой астролопитек, гласът ѝ е нежен и приятен а не е писклив или преграгнал, усмивката ѝ е чаровна и т.н.

белго - част от тези неща са присъщи за туркиня (доста от тях са с светли кожи и естествено руси) явно скоро не си ходил в населените места под Кърджалии, те имат и малко по широк ханш (да раждат безпроблемно)

Абе я си пусни турски телевизии от 42Е сателита да скиваш с какви рунтави и обрасли вежди са туркините в Турция, истинските а не тия дето са ги внасяли за робини и потурчени.

• Автор
преди 17 часа, Mediterranean написа:

(слабо Барби с руса коса) се харесва още на малките момчета

Аз също не харесвах зрели жени като момче, а слаби момиченца. Но не говорим за деца.

Нереално дълги крака, лицеви органи с размери на копче, очи на извънземно и липса на таз са барби стилистика, която не привлича никого. Дори момиченцата, които са хлътнали по тези играчки, следват моди, парадиране със стандарт и имитиране на връстници, а не правят осъзнат избор. Защото живо такова същество би било по-скоро изрод, до който не биха искали да се докосват, но им оставят травма за цял живот, че са дебели и грозни. Затова и вече има милиони козметични операции по света и милиарди въртящи се за тези чисто психологически проблеми.

1315198237_41tGMLIOeL._SY355_.jpg.58ebe491520747617265deff3e8c0a71.jpg

преди 17 часа, Mediterranean написа:

Аз давам примери за мъжка красота и всички ме плюят.

Аз не те плюя. Смятам, че хората, които посочваш са красиви и те защитих, че няма как да са толкова известни просто така, а зад това се крият таланти.

Вие мъжете не знаете какво искате повече и от някои жени.

И мъжете и жените искат това, което нямат и го искат толкова по-силно, колкото по-недостижимо е.

Допреди 200 години сме си мечтали за питейна вода. Допреди 20 - уолкмени. Днес тези неща не правят никого щастлив.

преди 8 часа, Белгиеца написа:

има достатъчен обем цици способни да произвеждат мляко за кърмене на бебе

Мит е, че размера на гърдите е определящ за количеството произвеждана кърма. По-скоро тези мастни запаси имат отношение в условия на глад за оцеляването на майката.

генетично ѝ се отдава ученето в университет

И генетично прави орална любов. Ти се размечта сериозно.

преди 14 минути, Белгиеца написа:

Абе я си пусни турски телевизии от 42Е сателита да скиваш с какви рунтави и обрасли вежди са туркините в Турция, истинските а не тия дето са ги внасяли за робини и потурчени.

ето от гугъл - майка и дъщеря / русички (има и по руси) с бели кожи и леко по закръглени, имат и малко овално лице

1568809904-1.jpg  KristiyanaValentinova.jpg 6-11+ashli-748696.jpg

• Автор

челото ѝ не е ниско като на някой астролопитек

Мис Хелзинки е подигравана по тази линия със своето питекантропско излъчване:

3177eeb8c72f48ae95a7ab471311c652.jpg

Ето аз ви казвам, че вие сте по-красиви и всички настръхнахте срещу мен - не трябвало така да мисля. Не било "правилното" мислене.

Грозните мъже, на които им тежи ЕГН-то няма как да те разберат.

преди 1 час, ТерминалТора написа:

Все тая , след компресия в крематориума мъжко/женско няма разлика .

Кажи им го!

И аз все съм се чудел защо си играят да подреждат храната, като всичко се омесва в стомаха.

преди 1 час, Дингири Банда написа:

Ако решиш в скоро време да се самоубиеш, пусни тука видео на самоубийството, че да има некакъв плюс за нас.

Веднага след като се самоубие ще се включи в живо предаване за да те държи в течение с подробностите!

Айде, аз харесвам този тип жени в топ форма и с видими плочки. Бяха я избрали за една от най-красивата атлетки:

Allison Stokke

allison-stokke-pole-vaulter-720x1080.jpg

• Автор
преди 13 минути, spielberg написа:

Айде, аз харесвам този тип жени в топ форма и с видими плочки. Бяха я избрали за една от най-красивата атлетки:

Allison Stokke

allison-stokke-pole-vaulter-720x1080.jpg

Интересен феномен засягаш. Българите харесваме жени с тяло на момчета.

alison-stokke-3.jpg

Широки рамене, тесен таз, ниско ниво на мазнини, плочки на корема...

Абе стопроцентова жена си е, ама вкусове всякакви. Талията и ханша са точни- спрямо по-горе посоченото съотношение-0.7. Има една друга много ценена леко атлетка Дария Клишина - чиито пропорции наистина клонят към мъжки, но пък има много симпатично лице. 

• Автор
преди 17 минути, spielberg написа:

Има една друга много ценена леко атлетка Дария Клишина...

Абе, в прав текст, падаш си по момчета.

hbz-the-list-olympic-beauties-darya-klis

преди 7 минути, Myanmar написа:

Абе, в прав текст, падаш си по момчета.

hbz-the-list-olympic-beauties-darya-klis

Има някаква прилика с Джи-мин(ли беше), ама за него не сме сигурни дали е момче!

Още по-горе се съгласих, че са симетрични. Но и на мен ми е странно да се харесват(подчертавам масово) на жени различни от тинейджърки или над 60 годишни-лично мнение. След няколко години може и да е друго.

Що се отнася до популярността - това си е един от парадоксите на нашето съвремие - също както Ким Кардашиян, Ники Минаж и много други. Но и тук съм склонен да се съглася, че е въпрос на вкус и щом могат да се продават - няма никакъв проблем.

При наличието на толкова много при това известни, красиви хора и от двата пола, да се коментират Кардашиян и Джин мин, говори за изключително слаба мозъчна активност. И нулева сексуална.

преди 14 часа, Белгиеца написа:

Истински красивата жена е 

В задачката се пита - колко процента от жените ги имат тези красоти???

Според мен не повече от 5-10 процента.

А нещата, които правят един мъж красив ги имат поне половината мъже.

Следователно, мъжете са по-красиви, защото при тях красотите се срещат при много по-голям процент от общия брой мъже.

преди 3 часа, Myanmar написа:

Момчето е яко. Това (BTS и т.н.) не са шматки станали световни звезди случайно, както опита да ги изкара някой от коментаторите тук.

Още един от групата (не мога да ги произнеса):

Не знам с какви думи си търсил, но нито един от двамата не е Джимин или Теьонг.

На първата е Шуга от БиТиЕс, но само главата му с чуждо тяло(личи че е монтаж), а на втората е някой кореец от друга група или може би е актьор, нз.

Редактирано от Mediterranean (преглед на промените)

преди 3 часа, Mediterranean написа:

(1)

В задачката се пита - колко процента от жените ги имат тези красоти???

Според мен не повече от 5-10 процента.

Следователно, мъжете са по-красиви, защото при тях красотите се срещат при много по-голям процент от общия брой мъже.

- - - 

(2)

Теьонг.

- - - 

(3)

нз.

1. Бе то, ако красотата подлежеше на логика и математична статистика, отдавна художниците щяха да рисуват едно-единствено тяло като най-красиво. Може и кентавър да излезе, например, а не Джимин. В учебниците им щеше да бъде дадена и строгата математична формула. 

2. Малка забележка (виж и т. 3): произнасяния звук "jo" се пише "йо", ако преди него има гласна, и "ьо", ако преди него е съгласна. Минала си го съвсем неотдавна в училище. 

3. Ти си още ученичка - 10-11ти клас някъде? 

преди 7 часа, Дингири Банда написа:

2. Малка забележка (виж и т. 3): произнасяния звук "jo" се пише "йо", ако преди него има гласна, и "ьо", ако преди него е съгласна. Минала си го съвсем неотдавна в училище. 

3. Ти си още ученичка - 10-11ти клас някъде? 

На теб Джамин или Лий Те-йонг ти по харесва, кой предопочиташ? 

преди 46 минути, AAUUXX написа:

На теб Джамин или Лий Те-йонг ти по харесва, кой предопочиташ? 

Съжалявам, нямам интерес, за да имам предпочитание. 

Изглеждат ми "бейбифейс" и с тяло на 14-15 годишни половонеопределени посетители на училище. Да, това е от/заради непривикналото око на европеец. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.