Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чие тяло е по-красиво - женското или мъжкото?

Е? 31 гласували потребители

1. 1. Изберете:

• Мъжкото
      19%
    • Женското
      61%
    • На добре охранен тапир
      19%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 5 минути, Myanmar написа:

Хомосексуалност се наблюдава сред 450 животински вида и варира между 8 и 80%.  При човешкия вид, около 4,5% се определят като хомосексуални. Разбира се, съдейки по темата, има ръст в този процент. А има и неосъзнати хомосексуалисти, които се разпознават по силната си ненавист към себеподобни гейобразни и настояват, че са 100% мъже.

Хомосексуалността също се включва в контекста. Просто хомосексуалните мъже ще намерят мъжкото тяло за по- красиво, а хомосексуалните жени- женското. Бисексуалните ще се разчекнат, но фундамента си остава сексуалност.

• Отговори 360
  • Прегледи 23,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 1 минута, _Belial_ написа:

Хомосексуалността също се включва в контекста. Просто хомосексуалните мъже ще намерят мъжкото тяло за по- красиво, а хомосексуалните жени- женското. Бисексуалните ще се разчекнат, но фундамента си остава сексуалност.

Фундамента, щом толкова много искаш да говорим за него, вече го описах назад. Сексуалността се базира на признаци за добри гени, симетрия и здраве, а също и напълно нематериални неща като характер, поведение, движения, социални, духовни и религиозни норми.

Желанието за секс не се припокрива с красотата, нито е необходимо условие за да бъде определен човек за красив. Ето защо не е фундамент. Бебетата също могат да бъда определени за красиви, но това не е защото майките им се ръководят от сексуални преценки за привлекателност.

преди 18 часа, Myanmar написа:

Това би следвало да е отговора на въпроса, кои смятат за по-привлекателни. Красотата е нещо друго.

Е, то ги привлича, защото го смятат за красиво, все пак.

• Автор
преди 27 минути, Мальчик Бананан написа:

Е, то ги привлича, защото го смятат за красиво, все пак.

Да, красотата е в основата на сексуалното привличане. Но сексуалното привличане не е в основата на красотата.

преди 37 минути, Myanmar написа:

Да, красотата е в основата на сексуалното привличане. Но сексуалното привличане не е в основата на красотата.

Тъкмо обратното Е ! :nono:

Красотата произтича от потребностите ! Явява се като характеристика..........Ако това ти идва сложно за разбиране , виж следващото ! 

И следващото :....до сега красиво лайно аз поне не съм виждал...освен ако не си извратеняк някакакъв !......:lol6:

.........................

И мъжкото , и женското тяло могат да са красиви - всяко със своето излъчване . Виж класиката : (Версаче)

2c4ee10d3dddedc13ae55969acb86d7f--gianni

за мъжете-женското....

за жените-мъжкото.....

за жендърите......не знам

и ко значи красота?....

ко значи хубост?

едно и също ли са и имат ли те почва у нас?.....

преди 58 минути, Myanmar написа:

Фундамента, щом толкова много искаш да говорим за него, вече го описах назад. Сексуалността се базира на признаци за добри гени, симетрия и здраве, а също и напълно нематериални неща като характер, поведение, движения, социални, духовни и религиозни норми.

Желанието за секс не се припокрива с красотата, нито е необходимо условие за да бъде определен човек за красив. Ето защо не е фундамент. Бебетата също могат да бъда определени за красиви, но това не е защото майките им се ръководят от сексуални преценки за привлекателност.

Отново излизаш извън темата, а призоваваше други да се концентрират. Тя е за мъжкото и женското тяло. Не е за облаци, бебета, коне или северни сияния. И в конкретния аспект именно сексуалността е фундамента, върху който се изгражда представата за красота. Тяло! Концентрирай се философче. Не говорим дори за лица, а само за тяло. В тялото няма нито характер, нито духовност. Те са в мозъка, а той не е обект на тази тема.

Извън темата пак не си напълно прав. Само си помисли колко много неща се възприемат като красиви, без да имат пряко отношение към сексуалността. Понеже се възприемат подсъзнателно като фалически или утробни символи. Това, че в някакво възприятие сексуалността не е в "пряк текст", не означава че отсъства.

преди 5 часа, Myanmar написа:

Е, може да намираш нещо за красиво без да искаш да го таковаш. Примерно телата на спринтьорите на 100 метра мъже са ми красиви, но не ме привличат по никакъв начин. Просто тихичко си седя и си завиждам... :)

преди 6 часа, Мальчик Бананан написа:

Е, може да намираш нещо за красиво без да искаш да го таковаш. Примерно телата на спринтьорите на 100 метра мъже са ми красиви, но не ме привличат по никакъв начин. Просто тихичко си седя и си завиждам... :)

Да, но са ти красиви, нали! Еми това пита автора - мъжете спринтьори или жените спринтьорки имат по-красиви тела. 

А не кои искаш да таковаш. Вие верно не разбирате елементарен въпрос.

на 8.03.2020 г. в 1:42, Mediterranean написа:

Да, но са ти красиви, нали! Еми това пита автора - мъжете спринтьори или жените спринтьорки имат по-красиви тела. 

А не кои искаш да таковаш. Вие верно не разбирате елементарен въпрос.

Не разбирам драмата. На мен женското по "дизайн" ми е по-красиво от мъжкото. Не знам дали го казвам защото съм мъж. Не можеш да се абстрахираш просто така. Вие  си мислите, че красотата е обективно понятие ли? Че и ми давате уклон. Радвам се за вас.

преди 14 часа, Мальчик Бананан написа:

Не разбирам драмата. На мен женското по "дизайн" ми е по-красиво от мъжкото. Не знам дали го казвам защото съм мъж.

Защото като попитам някой мъж коя е най-красивата жена и всички мълчат и се чудят или казват, че няма такава , нямат идеал и т.н.. Ако беше по-красиво като дизайн, щяхте да изреждате много жени , а дори една не можете.

Аз веднага мога да отговоря, ако някой ме попита кой е най-красивият. Даже и да изредя още пет-шест.

• 3 месеца по-късно...
  • Автор
на 10.03.2020 г. в 1:34, Mediterranean написа:

Аз веднага мога да отговоря, ако някой ме попита кой е най-красивият. Даже и да изредя още пет-шест.

А замисляла ли си се, че тези, за които много добре може да изредиш не само имената им, но и много други неща, смяташ за красиви по ред други причини, като известността им, таланта им, музиката им... Излиза, че най не е формула, а комплекс, включваш множество стимули за мозъчната кора.

преди 7 часа, Myanmar написа:

А замисляла ли си се, че тези, за които много добре може да изредиш не само имената им, но и много други неща, смяташ за красиви по ред други причини, като известността им, таланта им, музиката им... Излиза, че най не е формула, а комплекс, включваш множество стимули за мозъчната кора.

Не.  Някои не ги смятам за особено талантливи.

Също така, ако изобщо не бяха известни, щяха да са точно толкова красиви.

Красотата няма нищо общо нито с талант, нито с известност. 

на 10.03.2020 г. в 1:34, Mediterranean написа:

Защото като попитам някой мъж коя е най-красивата жена и всички мълчат и се чудят или казват, че няма такава , нямат идеал и т.н.. Ако беше по-красиво като дизайн, щяхте да изреждате много жени , а дори една не можете.

Туй щото си ограничена.

преди 3 минути, insec написа:

Туй щото си ограничена.

Не, защото съм обективна и откровена.

А мъжете и на най-красивата могат да намерят кусури.  Все не е достатъчно хубава, понеже са някакви самовлюбени или понеже и те обективно осъзнават, че мъжете като цяло са по-пропорционални и хубави. 

преди 2 минути, Mediterranean написа:

Не, защото съм обективна и откровена.

А, не се лъжи - задръстена си и скучна. И понеже ич не си самовлюбена, навлизаш в пенсионната девствена.

преди 1 час, insec написа:

А, не се лъжи - задръстена си и скучна. И понеже ич не си самовлюбена, навлизаш в пенсионната девствена.

Ти мъжко ли си или женско или някакъв хермафтодит? 

Квото и да си, знаеш че мъжете са по красиви.

преди 12 часа, Mediterranean написа:

Квото и да си, знаеш че мъжете са по красиви.

Ти ся зор п....л да ме направиш, а - толкова да си отмъстителна цъ цъ без нищо да съм ти сторил. Е бива ли. Като са ти толкоз убави мъжете, вземи да поканиш някой екземпляр в леглото си, не само да ги гледаш на снимки и да работиш с пръстче.

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

• Автор
преди 14 часа, Mediterranean написа:

Не, защото съм обективна...

Е, то точно красотата е в голяма степен субективна. Като погледнеш 100 чужди съпрузи, които съпругите им са избрали за най-най-най, може и един да не харесаш за себе си.

преди 14 часа, Mediterranean написа:

Красотата няма нищо общо нито с талант, нито с известност. 

Мм, ще го кажа по друг начин. Влюбването не се ограничава до физически белези. Даже е невъзможно да се влюбиш в нещо само защото има определени физически белези. Иначе за хората щяха да се правят кукли, които да ги правят щастливи и да си ги държат подпрени до телевизора.

преди 26 минути, insec написа:

и да работиш с пръстче.

Не му отговаряй на този обект. Той не е влязъл защото темата му харесва, а гони внимание като те обижда.

преди 9 часа, Myanmar написа:

Мм, ще го кажа по друг начин. Влюбването не се ограничава до физически белези. Даже е невъзможно да се влюбиш в нещо само защото има определени физически белези. Иначе за хората щяха да се правят кукли, които да ги правят щастливи и да си ги държат подпрени до телевизора.

Мъжете точно така се влюбват - по физическите белези. За тях друга любов надали съществува. 

Така че, ти защо казваш, че не може?

Кукли правят и сега и много хора ги ползват.

Но когато един човек е красив и не е кукла, всяка негова реакция и смях носят нещо на другия, което куклата не носи. Човека е човек и подбужда емоционален отклик, дори и да не притежава нищо друго освен красота.

• Автор
преди 13 часа, Mediterranean написа:

Кукли правят и сега и много хора ги ползват.

Ползват за секс, ама не се влюбват в тях.

Тия 15 лицемера, които са отбелязали в анкетата "женското", са от оня тип мъже(и жени), които няма да пропуснат случай да оплюят някоя по-пухкава или много дълга. 

Ама тука се правят на много женолюбиви.

Скапани лицемери.

преди 5 часа, Mediterranean написа:

Ама тука се правят на много женолюбиви.

не сме женолюбиви ма
мразим ги щот са по-красиви от нас
разтапят ни мозъците и почваме да мислим с долната глава
външния вид и движенията на жената са за привличане на мъжкар за оплождане...тъй де, природа
човека не е по-различен от животните в това отношение

на 18.06.2020 г. в 17:24, Myanmar написа:

Влюбването не се ограничава до физически белези

това е  болест  ве

преди 16 часа, Myanmar написа:

Ползват за секс, ама не се влюбват в тях.

това сий онанизъм

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.