Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, БаалБек написа:

От Вас до момента, нищо конкретно не видях (видяхме). Само талаж. :lol6:

А какво конкретно искахте да видите?

п.п. "Талаж" се пише с "Ш". Разбирам, че е имало и други учебници за пропускане...

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Прави сте. Правописа ми е под всякаква критика. Но конкретно по статията, която публикувах имате ли нещо противоположно, което доказва, че написалите я само всяват паника в по-невежите и неграмотните като мен. :lol6:

преди 2 часа, Радул написа:

Или не се вижда как ония в Африка си мрат като пилци и без никви вируси.

Ти пък, чак без никакви вируси, в Африка. Да, вярно е, гладът си е глад, ама вирусите, бактериите, гъбичните, червейните и други паразитози, си работят. Те от глад се не плашат.

преди 11 часа, Радул написа:

Ми да пожелаем успех на вирусите! Щом им легнахме преди да са дошли. :) Докато се разберем кой трябва и сме минало...

Не, не се разбрахме нещо. Съвсем друго имах предвид. Както и да е! :)

п.п. Я! Пак са се появили разни "специалисти" и  ''всезнайковци!''   :giggle1:

преди 1 минута, sliderum написа:

Ти пък, чак без никакви вируси, в Африка. Да, вярно е, гладът си е глад, ама вирусите, бактериите, гъбичните, червейните и други паразитози, си работят. Те от глад се не плашат.

Казах че си мрат и без, а не че няма. Има си, ама съм чувал че там бактериите са по на мода. Вирусите не са толкоз вървежни... Може би, щото не могат да се вредят. :)

преди 8 минути, дръндю написа:

пускаме вируси, а после и лекарство
те така се правят пари, а не с драскане по форумите
https://www.kaldata.com/it-новини/експериментална-ваксина-успешно-защ-334993.html

Не знам защо, ама си мисля, че китайците го изпуснаха тоя вирус, и за това и първи ще измислят ваксина! А и Тръмп поиска официално разследване, с което китайците не се съгласиха, а това вече говори много!

преди 21 минути, БаалБек написа:

Прави сте. Правописа ми е под всякаква критика. Но конкретно по статията, която публикувах имате ли нещо противоположно, което доказва, че написалите я само всяват паника в по-невежите и неграмотните като мен. :lol6:

Мисълта ми беше, че при голямо възпаление на даден орган (каквото е двустранната пневмония при ковид) често се възпаляват и съседни. Особено когато имунната система е силно подтисната. Също да се възпалят и кръвоносни съдове в самия орган. В белия дроб има доста кръвоносни съдове. Вирусът пък съответно се намира и в кръвта, та мисля че няма нищо изненадващо ако бъде открит и по стените на кръвоносните съдове.

https://www.tagesschau.de/regional/nordrheinwestfalen/massentest-grevenbroich-101.html

В Nordrhein-Westfalen ще правят масивен тест

Stand: 26.04.2020 16:15 Uhr( От 26.04.2020 16:15 часа)

Защото две фамилии от Grevenbroich не са спазвали, поставената им карантина. И сега 450 жители в съседство ще трябва да се положат за тест.  От неделя сутрин са започнали тестовете. Червеният кръст със 100 работника, също е на мястото, а полицията наблюдава кой излиза или влиза. 

преди 17 минути, Hristo52 написа:

Не знам защо, ама си мисля, че китайците го изпуснаха тоя вирус, и за това и първи ще измислят ваксина! А и Тръмп поиска официално разследване, с което китайците не се съгласиха, а това вече говори много!

не са го изпуснали, а са го пуснали и лекарството го имат, ама се разиграва театър, че уж сега тепърва ще го създават
тъй де, така си мисля
не е задължително да сте съгласни с мен...нъл тъй

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

А, ко тана ?

Цялото разследване на журналистката- https://www.youtube.com/watch?v=ANA2GU8TdKo

Не е никак приятно, може да бъде много оспорвано, но- пък ако е вярно? Ще обясни защо 21 000 000 телефона са умрели в Китай

преди 2 минути, Kiddo69 написа:

но- пък ако е вярно?

Вярно е бре. Ти не го ли чу Киро Брейка

"Сички доктори казват лека настинка. Ма говедото си е говедо. То иска да го плашат"

Как от лека настинка ще изкараш трупове ?

Ми няма как.

Скивай в Сан Диего ко става. Зеха ги на ура. Щели да отворят плажа ма с маски. На ви сега маски.

Ще го отворят не, ми хоро ще играят биля. Още вчера ще го отворят. Цяла Америка ще отворят тяхната...

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Вярно е бре.

това е така, говоря за истинският проблем, който са имали в Ухан. Не е било Короната. Бая народ се е гътнал.

преди 2 часа, Tommygun написа:

Достатъчно е да се замисли човек, колко народ "предполагаемо" измря от ваксината за свински грип и от Тамифлу.

А като се замисли човек, има нещо много странно.От години планират намаляване на населението на планетата и изведнъж дойде вирус,който да им помогне за това пъклено дело,но вместо да си траят,се случи точно обратното, тръгнаха да спасяват хората!Дали по-важното за тях не е самото ваксиниране на света? Лошото е че фатални случаи,след ваксинации има много,но са старателно укривани,а в случая става въпрос за нещо много голямо.

преди 52 минути, Kiddo69 написа:

Не е никак приятно, може да бъде много оспорвано, но- пък ако е вярно? Ще обясни защо 21 000 000 телефона са умрели в Китай

Търсят под вола теле с думата „умрели“.А защо не казаха нещо по реално и близко до истината,като например „изключени или изхвърлени“,обясняващо желанието на хората че не искат да бъдат следени?

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

а в случая става въпрос за нещо много голямо.

ша са сетиш... ама тез пусти теории на конспирациите... Федералният резерв не е държавен. Той е частен. Почти всички основни медии на света се държат от Сорос. Почти всички значими институти са финансирини от Рокфелер и Гейтс+ фармацевтичната индустрия. Всички световни банки са на Ротшилд и Рокфелер, в това число и МВФ. Евтини, ефективни лекарства се забраняват, евтините енергии и техните създатели изчезват. Ама сега изчезнаха и петродоларите. Акциите падат, компании се продават на безценица, и въпреки всичко това има нещо по- голямо от това, което всеки може да види.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

бясняващо желанието на хората че не искат да бъдат следени?

В Китай??? ами.. да, що пък не, ама като се има в предвид, че те на всички вече ни имат биометриите... с телефон, без телефон...

Ей, не се бийте по темата за ваксините!

Ето ме, аз съм живото доказателство, че човек може да живее и без ваксини!

От раждането ми през 1984 година нямам нито една ваксина! Нито една! В училище бях освободена от ваксини, докато другите ходеха да им слагат ваксини.

Като малка, до 7 годишна възраст, живях на село, там и ходих на детска градина, защото нашите работеха, сестра ми тогава беше малка, за да ме гледа и така. Помните селата от онова време, не бяха кой знае колко чисти.  До нашата къща на село беше и нашият селскостопански двор, най - големият в селото, дядо ми беше овчар и пасеше овцете на цялото село, вечерно време при нас се дояха всички овце за млякото, имахме цели три кошари за доене. Като малка съм си играла много с агънцата, ходех с баба и дядо и овцете на паша, отглеждахме и прасета и кокошки, като по - голяма сама ходех да събирам яйцата.  В детската градина пък, незнайно защо, нямахме вътрешни тоалетни, карахме на гърнета.

Като дете карах само бронхити и нищо друго.

Лично според мен, не ваксините помагат, а спазването на хигиена и на чистота.

Едно време хората са боледували от различни болести, защото са пиели мръсна вода, нямало е пречиствателни станции, ВиК, не са съхранявали правилно храната, не са знаели срока и на годност, не са имали хладилници, нито са имали сапуни и шампоани, не са чистели улиците и са съжителствали със всякакви животни.

Днес, благодарение именно на редовното миене на ръце, лице и зъби, редовното къпане и чистене на ушите, високата лична хигиена, редовното пране на дрехи, бельо и спални комплекти, редовното чистене на обувки, на домовете и на автомобилите,  санитарните грижи за домашни любимци, редовното и пълноценно хранене, пълноценният сън, редовният спорт, почивките и по - добрите и безопасни условия на труд - именно затова днес сме по - здрави и живеем много по - дълго.

Все повече българи с паник атаки заради изолацията (ВИДЕО)

Човекът е социално същество и ще става все по-лошо, ако не премахнат изолацията час по-скоро.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.