Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Какво нагло видя в едно уточнение ? Ето - заедно с барбунцела уточнихме че това не е вярно и няма възстановяване на зони в СФ. т.е. което цитирах, наистина е фейкнюз.

Хахаха! То скачало, скачало и се надянало! Хитрата сврака с двата крака! Само, че свраката е хитра, не ти! Ти наистина си нагъл до безумие! Той уточнявал! Какво? Нещо което момичето го е написало, че може да не е вярно! Само че така си се запалил, че не си видял какво пише и се разписал нашия "специалист"  Фалшива новинааа! Правилно те е нарекла  0 Ти наистина си нула и ще добавя голяма нула, плоска нула, с една дума нищо! Хайде върви да се уточняваш сега! :vomit:

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 23 минути, miro20 написа:

А ето как се процедира в Чечня

Spoiler

Е и? Някаква сирена и децата се разбягаха? Голяма новина. 

http://glasove.com/categories/intervyuta/news/koronadivotiya

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 9 минути, Радул написа:

На какво да се радваме Мирко? На един милион безработни? На отложени планови операции? На безлихвен кредит за безработни? На супернагли лъжи? Ти накое най- много се радваш?

Ами прочети ме пак хубаво . говорех не за 1000 а за двама примерно. Ако твой роднина или те окажеш в болница и починат роднини, кое за теб е по важно ?

Аз не се наемам да преценявам тази философска дилема.

Но ако двама мои роднини не са в списъка, аз бх приел строгите мерки . В съвременното общество никой няма да умре от глад.

Освен и че сме преживели много по лоши кризи ... и фалита на соца, и пенсии по 2 $  когато си ги върнахте а власт същите.

И то без никакви вируси и карантини. Е, оживяхме...

преди 5 минути, nikssi написа:

Е и? Някаква сирена и децата се разбягаха? Голяма новина. 

Просто пример. Какво по точно искаш да кажеш ? Защо не питаш за десетките други примери и клипове за други държави споменавани тук  ?

Имаше и за протести в САЩ, Германия и за какво ли не... Не те чух да казваш " Е и ?"  :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 минути, miro20 написа:

Ами прочети ме пак хубаво . говорех не за 1000 а за двама примерно. Ако твой роднина или те окажеш в болница и починат роднини, кое за теб е по важно ?

Предположения драги, предположения! А безработните са факт и не са двама а цял милион- 40 % от населението в активна възраст!!! Неоперираните също са факт. Заробените с кредити също са факт!

И аз и роднините ми сме били в болница. Но биг дийл. Влизаш, лекуват те- излизаш. Някои не излязоха. Погребахме ги. Това е живота... Един ден и нас така ще погребат.

Кой ти даде право да спекулираш с любовта на хората към близките им?

преди 10 минути, Радул написа:

Предположения драги, предположения!

Няма предположения а факти. В страни с по леки мерки или такива без, жертвите са много повече от 56 на нашите 7 млн. И то със стотици повече /не че някои не крият де/

Затова и казах - ако не 56 а само с двама повече е статистиката, аз пак съм съгласен.

преди 10 минути, Радул написа:

А безработните са факт и не са двама а цял милион- 40 % от населението в активна възраст!!! Неоперираните също са факт.

А колко бяха безработните в предишните ни кризи ? само пенсионерите които са около 2 млн бяха с пенсии по 2 $

А колко хора загубиха имоти, доходи и какво ли не ?  Стопиха се като лански сняг. И нямаше токова рев.

Сега ааууу.... ревете че не може да се разхождат в парка... смехориии...

Ако двама човека може да се спасят с въпросните / не толкова тежки/ мерки които имаме, аз одобрявам.

преди 9 минути, Радул написа:

Кой ти даде право да спекулираш с любовта на хората към близките им?

Току що ти показах че и двама човека да са спасени с въпросните мерки , за мен е постижение.

А ти ми опонираш с безработица и т.н. Именно ти неглижираш човешкия живот , а аз защитавам него.

Кой казваш спекулира с чувствата на хорат акъм близките им ?

Именно ти си безскрупулния в това. НЕка си е на твоята съвест.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Capture-1.jpg

По повод на това мога да заявя, че е пуснато от мен във Фейсбук и не е нито фейк, нито истина, а е чиста проба виц демек шега и хората във Фейса я разбраха:D

преди 30 минути, haidukpikaso написа:

93773188_3115627605173745_60715434738974

Ден първи: Към Земята се приближава гигантски астероид. Изпратен е екип, който да постави ядрен заряд.

Ден втори: Към Земята се приближава гигантски астероид с ядрен заряд.

преди 3 минути, karadzha написа:

По повод на това мога да заявя, че е пуснато от мен във Фейсбук и не е нито фейк, нито истина, а е чиста проба виц демек шега и хората във Фейса я разбраха:D

Какво значение кой го е пуснал. Момичето се усъмнява веднага и прави справка със сайта на общината. Ама тоя вижда само първият и пост и реве "Фалшива новинаааа!"  като нещо да му влиза в джоба от това.

Че и нагло лъже после ,че се уточнявал с момичето! Някъде да видя "уточняващи коментари?" 

преди 6 минути, miro20 написа:

Няма предположения а факти. В страни с по леки мерки или такива без, жертвите са много повече от 56 на нашите 7 млн. И то със стотици повече /не че някои не крият де/

Затова и казах - ако не 56 а само с двама повече е статистиката, аз пак съм съгласен.

А колко бяха безработните в предишните ни кризи ? само пенсионерите които са около 2 млн бяха с пенсии по 2 $

А колко хора загубиха имоти, доходи и какво ли не ?  Стопиха се като лански сняг. И нямаше токова рев.

Сега ааууу.... ревете че не може да се разхождат в парка... смехориии...

Ако двама човека може да се спасят с въпросните / не толкова тежки/ мерки които имаме, аз одобрявам.

"Ако" мойто момче не е "факти", а предположение! Ти освен че математиката я нямаш за нищо и логиката я обърна наопаки. Безработните преди карантината бяха 2 % а сега са 40%. На ти факти! Не толкова тежки мерки, при които един милион остават без препитание? Уау!!! Не искам да мисля какви биха били "тежките" мерки... Разстрел на стадиона ли, как?

преди 10 минути, karadzha написа:

Capture-1.jpg

Ма то бъзика се вижда от самолет, ама ей на Миро- морала видя конспирация, за да може да сложи стикера. Сигурно има бонус за стикер в службата.

преди 32 минути, miro20 написа:

Просто пример. Какво по точно искаш да кажеш ? Защо не питаш за десетките други примери и клипове за други държави споменавани тук  ?

Ти даваш линка , не аз. Явно си видял нещо мноооого впечатляващо. Тъй , че вземи кажи какво е това и не се гърчи.

преди 4 минути, Радул написа:

Безработните преди карантината бяха 2 % а сега са 40%.

Синът ми го съкратиха, снахата също, имам внучка на 8 години ученичка! Тръгнаха заем да взимат... Аз взимам 500 лева пенсия, ще се съберем заедно да живеем аз в кухнята....ама с парите как ще сме не знам. Това и по времето на Живков го е нямало! Малкото спестено свършва...

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Синът ми го съкратиха, снахата също, имам внучка на 8 години ученичка! Тръгнаха заем да взимат... Аз взимам 500 лева пенсия, ще се съберем заедно да живеем аз в кухнята....ама с парите как ще сме не знам. Това и по времето на Живков го е нямало! Малкото спестено свършва...

Съжалявам да го прочета това, но имам представа какво е. И затова ме е яд на троловете на пропагандна хранилка, дето си нямат и хабер какво се случва на хората, докато те се изживяват като спасители на животи.

преди 9 минути, Hristo52 написа:

Бай Христо, кога при Тато е имало глад? Помня за месец-два, по Възродителния процес, бяха скрили сиренето и кашкавала заради турците – по-лесно да им сменят имената. Ама толкоз.

И при бай Тошо всички работехме, а парите и малко да бяха стигаха за всички основни нужди. Недей да дезиформираш младите, ако обичаш. Оня от Русе ни стига.

преди 1 минута, Радул написа:

И затова ме е яд на троловете на пропагандна хранилка

Много си прав...тия са на хранилка и им дреме какво се случва. Като един съсет....не знам къде работи ама все като се засечем в магазина: "" Е, не бой се. Ще избутаме някак до септември! Смятай...септември, аз и децата до тогава....

преди 2 минути, karadzha написа:

Бай Христо, кога при Тато е имало глад?

Не помня такова нещо!

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Не помня такова нещо!

Деменция???

преди 5 минути, Hristo52 написа:
преди 6 минути, karadzha написа:

Бай Христо, кога при Тато е имало глад?

Не помня такова нещо!

Оня  50% да видиш сеги как ще се напъне. Чак от напъните му замирисва ....после реФ и сополи на рамото на админа.

преди 1 минута, nikssi написа:

после реФ и сополи на рамото на админа.

Знаеш ли колко ми пука! А и него съм го докладвал колко пъти, гаври се с хората! Но ефекта е никакъв. Явно е под чадър, той, и още двама трима трола! Не искам отговор, Знам, че не можеш да ми отговаряш на такива въпроси!

Говорим за глад, когато стотици тонове храна в "цивилизованите" страни просто се изхвърля, защото да я докарат до гладните ще им струва пари, които им се явяват нещо като джобни!!! Бреййй... илядо и сто фондации, не можаха да направят нещо по толкова елементарен въпрос, но сега ще спасят цели 60 дядовци за период от 4 месеца. И това е по по и най- съществено! А децата които няма да се родят? Сънят е хубаво нещо, ама в момента е път към ада! Събудете се. Всичко зависи от вас.

Вируси е имало, има и ще има! И това не зависи от нас! От нас зависи дали ще има хора. От нас! Не от вирусите. От хората зависи дали ще има хора.

преди 7 минути, Радул написа:

Вируси е имало, има и ще има! И това не зависи от нас! От нас зависи дали ще има хора. От нас! Не от вирусите. От хората зависи дали ще има хора.

За съжаление народът още спи – мисли си, че ще се размине с глада. Е, няма да се размине. И ако тогава (май месец) не излезе на протест или като дойдат ваксините, то тогава наистина сме  овце.

преди 6 минути, Радул написа:

От нас зависи дали ще има хора. От нас!

Младите трябва да тръгнат...Моята вече...взела дала. Не, че няма да тръгна, за децата, за внуците, ама...Ако сме сами, или ще ни прибият и арестуват, а може и коронавируса да ни хване и да не ни пусне повече! Лошото е, че малко го разбират, има много консуматори, на хранилки, както каза, и на тях не им пука за нищо, защото имат пари и възможности...Нашата става....много сложна...пари свършват, ако и храната почне да свършва...Отстъпки никакви, ток, вода, нета, телевизия, че внучката учи през компютъра и по канал 2. Не платиш ли, веднага обаждания и почват да плашат, къде със спиране, къде със съдия изпълнител.....оххххх....

Ми да пожелаем успех на вирусите! Щом им легнахме преди да са дошли. :) Докато се разберем кой трябва и сме минало...

преди 32 минути, karadzha написа:

Вируси е имало, има и ще има! И това не зависи от нас!

хм, сигурен ли си? вируси с патентни номера? може би не зависи точно от нас, но има виновни! Виждаме върха на айсберга.

vr.jpg

преди 18 часа, Kiddo69 написа:

Те така с ваксините... "Почина първият доброволец в проучването за ваксина срещу коронавирус във Великобритания "

https://n5ti.com/stories/1275/?fbclid=IwAR1vpldlJQkV6UtPcbggkZOA8NWTvMGJFRsir_jbhd1m2Vfwz3ohSZfzkuU

Да, някои " просветлени" продължават да си разпространяват фалшиви новини, важното е да се всява паника.

https://www.kaldata.com/it-новини/набедената-за-умряла-доброволка-в-тес-334983.html

преди 1 час, Kiddo69 написа:

хм, сигурен ли си? вируси с патентни номера? може би не зависи точно от нас, но има виновни! Виждаме върха на айсберга.

vr.jpg

Къде го изрови тоя пост, бе? Ба си, почна да ровиш из темата като торбестия от Русе:D 

преди 2 минути, M.Николов написа:

Да, някои " просветлени" продължават

Стават грешки, получил съм инфото преди Калдата. Нямаше друга информация. Извинения, няма да го проверявам, защото е безмислено.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.