Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 часа, Kiddo69 написа:

Те така с ваксините... "Почина първият доброволец в проучването за ваксина срещу коронавирус във Великобритания "

https://n5ti.com/stories/1275/?fbclid=IwAR1vpldlJQkV6UtPcbggkZOA8NWTvMGJFRsir_jbhd1m2Vfwz3ohSZfzkuU

Няма източник на новината, на други места не я намирам.

Иначе ясно, че трябва да се тества поне 10 години за дълготрайни последици (за всички лекарства, не само за това). Ако някой е решил да кара през просото си е за негова сметка, да не намесва останалите...

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Сетих се че през ноември миналата година,имаше новина по всички медии-официално обръщение към населението на Испания,че за една седмица,която беше в средата на същия месец, ще бъде направено проследяване  на абсолютно всички телефони в страната.Целта била статистика на движението на потребителите и концентрация на населението по региони.Сега погледнато от сегашната ситуация,се разбра че са правили тренировка,за да се подсигурят че могат ще да го правят когато им потрябва.

В знак на съпричастност и подкрепа , проекции върху планината /символ и на тумблероните / на флагове и послания

100 задържани при протест в Берлин срещу мерките за сигурност

Германците не са рая като нас, те няма да се откажат да отстояват правата си, тепърва ще има протести и то все по-многолюдни.

преди 2 часа, Мойра написа:

Не ги е управлявал боко, затова не са страхливи. :D

Борисов лети с джипа и слуша „Корона чао, чао“ на македонски /видео/

Струва ми се, че бъркаш „причината и следствието“!

Българите са управлявани от мутри („Боко и сие“) защото са страхливи! Не, че някакъв идиот ги е уплашил.

Пп. Това не е от сега!

Цитат

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

Петко Славейков, 1875

преди 1 час, Hristo52 написа:

Абе няма ли затвор за вас бе! Никога баба Ванга не е говорила такива  работи. Даже на Живков е отказвала да говори такива работи...ех много има в тая държава за...

Разсекретиха зловещият завет на Ванга за COVID-19

Опс...още един/една се появил. Думи думи думи думи думи...Ниагарския водопад семки да яде! Ще предложа сайта да се преименува "Сайт на ясновидците"   реклама   Посетете  Калдата, там ще ви решат всички ваши земни проблеми, включително и извънземните!  :giggle1:

За кой пак искаш затвор бе бате? Добре че нищо не зависи от теб, че иначе всички да сме в затвора и ти да си надзирател! И кой не слуша разстрел на място!

И в един форум какво очакваш? Думи разбира се. Писано слово. Ти самия правиш същото. Думите служат за да предадат някаква мисъл и ако ти не откриваш мисъл в някакви думи, защо не се притесниш за собствения си капацитет за откриване на мисъл, а предпочиташ по най- клиширания начин да ги принизиш до "житейската истина"- чорба и ляп?

94199505_1224440384430011_7547226264650645504_n.jpg.6893d6c46f3e6425e83cbc828763f259.jpg

преди 28 минути, Мойра написа:

Германците не са рая като нас, те няма да се откажат да отстояват правата си, тепърва ще има протести и то все по-многолюдни.

Дааа, Берлин и Щутгарт

А поляците са на германската граница, искат да се отвори границата.

преди 20 минути, jhoro написа:

Пп. Това не е от сега!

Не е. Но пък удобно се налива в публичното пространство, всеки път когато народа е "на нокти" и не се знае какво ще стане. За да му се припомни, че е мърша и да не се възбужда много. В последните седмици накъде се обърнем, все това четем- "не сме народ а мърша"... случайност???

преди 3 минути, Радул написа:

В последните седмици накъде се обърнем, все това четем- "не сме народ а мърша"... случайност???

Няма как да си сигурен Дядо Славейков на чия страна е бил. Ботев що е писал

"Но защо не съм Славейков,

да заплача да запея,

не пей ми се, не смей ми се,

от днес вече ще да блея."

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

да заплача да запея,

Според мен, Славейков не е имал право да ги пише тия неща, дефакто съдействащи за унижаването на народа български. Далеч по- големи революционери, дали живота си за този народ и тази страна, не са отправяли подобни, унизителни обвинения. Прав е Ботев да го подиграва. Хем и лично му е доказал в каква груба грешка е със своето блеене.

Кой питаше за другаря Ким?

Цитат

Вечерта на 25 април световните медии съобщиха: лидерът на КНДР Ким Чен Ун почина, научи 365novini.

Както обикновено във всички новини за живота на севернокорейския елит, надеждността на подобни публикации все още е трудно да се прецени: едно азиатско издание цитира друго, и двете цитират трето, а официалните източници в Пхенян са мълчаливи.

За да се разбере какво именно се случва, трябва да знаете за "Q".

"How many coincidences before mathematically impossible?"  "Колко съвпадения са необходими за да е математически невъзможно?"

и още една подсказка- първото съобщение в БНТ за повдигане на обвинение за умишлено убийство. "Кристиан, който уби Милен Цветков е ползвал 5 вида дрога."

#qanon

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

да заплача да запея,

Защо не цитира и последния куплет?

„Но защо не съм и Вазов,
„вярата" си да възпея:
че ще стане вълк овцата,
а певците като нея?!“

Или ще четем ... както дяволът чете евангелието? Само което ни изнася.

преди 9 минути, jhoro написа:

„Но защо не съм и Вазов,
„вярата" си да възпея:
че ще стане вълк овцата,
а певците като нея?!“

Виш ся. Не мога да ти схвана интимната мисъл. 

Се някоя овца ще стане вълк. После друга. Дай боже някога сички овце да се овълчат. Какво те притеснява ?

А стига с Вазовщини и Славейковщини. 

Не му е времето за математики и философии, когато в очите ни казват, че се канят да ни редуцират

преди 6 минути, sliderum написа:

Геноцид-ирад.

Да. И вика вожда, благодарете ми, че се справих с мигрантския проблем. Ма то не само той, те сичките и тези преди него добре се справяха с мигрантския проблем.

Ама така се справиха, че и българи не останаха. Ма кой мигрант ще остане тука бе, те да не са луди. Те българите бягат. Вече 6 милиона дали имаме.

И да благодарим. Бааа !!!

преди 40 минути, jhoro написа:

„Но защо не съм и Вазов,
„вярата" си да възпея:
че ще стане вълк овцата,
а певците като нея?!“

Мисля че интерпретираш написаното тенденциозно и погрешно, воден от желание да го представиш като перифраза на "не сме народ".

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Да. И вика вожда, благодарете ми, че се справих с мигрантския проблем. Ма то не само той, те сичките и тези преди него добре се справяха с мигрантския проблем.

Че те мигрантите бягат от България, като дявол от тамян бе? Не щат и да чуят! Де го тоз мигрантски проблем, че и да се справил?

на 25.04.2020 г. в 12:33, Радул написа:

А тука болници и поликлиники не работят.

стига вече лъжи дееее... Ти всъщност наистина ли живееш в Пловдив, или в някаква паралелна вселена? Може би в землянка си някъде по тепетата...

Бившата "окръжна" всичко си работеше - всички отделения на болницата + ДКЦ-то и спешните когато са дежурни. Има проблем със свижданията, и при прегледи задължително с маска. Никакви други изменения няма. Информацията я давам от първа ръка, от преди 4 дни.

Смени ника, но тоя джендър с крила, дето ти е аватара, много весело кореспондира с новия ти ник.

на 25.04.2020 г. в 9:35, Радул написа:

Тва тазсутрешния брифинг ли?

това е сутрешния брифинг на капитана. Цяла нощ се е... "подготвял".... събирал е матрял... и айде в темата... И почват припевите на сродните му души. Хорово - така да се каже. Още има фалшиви партии, щото няколко напират да са диригенти и да задават тона. Единствено по лайковете помежду им, се разпознават, иначе пеенето е все още твърде фалшиво и хаотично. Дори дежурните ревоционери още не са се изходили да се направят на пут-стрекатели...

И... може би Капитана иска да стане генерал, поне на форума, ако не - на темата. Завижда му - тва е. Той на генералите трябва да козирува - все пак и той шапка носи на служба.

Писна ми от тоя Борисов и от всички герберери - нацисти!  Държат се точно като диктатори, но на диктаторите рано или късно им иде края! Тогава да видим как още ще ни говорят тия престъпници за морал!

ВСЕ НЯКОГА ТРЯБВА ДА НАСТЪПИ ТОЗИ НАРОДЕН СЪД!

И ЕДИН ДЕН ГЕРБЕРСКОТО БИЖУ АРЕНАТА, ДЕТО НЕ Е СТРОЕНА ПО ПРАВИЛАТА ЗА БЕЗОПАСНОСТ, ЩЕ ЗАМИНЕ В ИСТОРИЯТА!

НЯМАМЕ НУЖДА ОТ СГРАДИ О ЗАПАДЕН ОБРАЗЕЦ И СЪМНИТЕЛНА БЕЗОПАСНОСТ!

ЗАБРАНЯВАЙ ОЩЕ БЕ, НЕЩАСТНИЦИ, ДА НАРОДЪТ ДА СЕ ВБЕСИ И ДА ТРЪГНЕ ДА ВИ ТЪРСИ, СПОКОЙСТВИЕ ДА НЕ ВИДИТЕ!

ТИ ЛИ ЩЕ КАЗВВАШ БЕ, МУТРОМАФИОТ ТАКЪВ, КАК МАЙКИТЕ ДА СИ РАЗХОЖДАТ ДЕЦАТА? ТИ ЛИ ЩЕ ЗАБРАНЯВАШ НА ДЕЦАТА ДА СИ ИГРАЯТ, ФАШИСТ?

МОЖЕШ ДА КОМАНДВАШ САМО У ВАС СИ! ТИ СИ НИКОЙ ЗА НАРОДА! НИКОЙ!

на 25.04.2020 г. в 0:45, Радул написа:

Засложнеят ли, трябва да се върнеш назад и да видиш какво си объркал.

тия дето направиха автомобилите все по-сложни, та досега - ще ги посъветваш ли да се "върнат назад" към пещерите и... "простичкото", само и само да угодят на тия, дето всичко трябва да им е "простичко", щото иначе се объркват. Пиши на ФОРД - да възвърнат отново "трабанта".

Едни и същи хора се дерете и пледирате навсякъде светът да се върне там, където вие не можете да го достигнете. Пък гадния свят въобще не ви слуша и си върви по пътя.. Така се разминават "пътищата" и закъсняващите и тромавите отпадат. И дърлят "света" да поспре замалко, дори и да се "(по)върне" за да ги изчака. 

преди 1 минута, Anne написа:

МОЖЕШ ДА КОМАНДВАШ САМО У ВАС СИ

Е, майка ти точно това прави у вас. Така че не се ерчиш на правилния ..."генерал".

Иначе бая си посъбирала пак да се изхвърлиш. Но пък то в тая тема са ти свикнали...

преди 2 часа, Мойра написа:

След като вече няколко организации получиха право на трета инстанция пред конституционния съд, не могат и да ги спрат. Правото на протест мисля че е на 4 или 5-то място по важност в конституцията и никакви мерки против грип не могат да го потъпчат.

Преди малко си дойдох от парка с малката и трябваше да ви направя една снимка дисциплинираните германци колко точно ги интересуват мерките. Пълно с народ и то по 7-8 възрастни с по още толкова деца заедно. Опънали одеяла и дюшеци и децата тичат покрай налягалите голи да се печат и си играят и няма грижи. Старците, онея дето ще измрат всички, седнало по 4-5 на една пейка и паркирали проходилките отстрани и даже маски не носят. Долу-горе на 40 човека по 1-2 носят маски а другите си карат кънки ,колелета и тичат и си кашлят и пръхтт и не ги е.е . Да не говорим че тея с жилетките от службата по реда направиха забележка на някакъв баща за децата и оня само метна да изчезват. Това на 15 метра от мен и на около 30 от патрулката на алеята. Онея свиха рамене и тръгнаха. Хората имат търпение до един момент, после вече всичко приключва. И днешния свят, където всеки носи информацията от този свят в джоба си, вече не може и правителствата дълго да си правят каквото поискат. Колкото  и да трият клипове и постове, информацията е като водата - винаги намира пътя си. На човек му остава само да пресее глупостите от истината и да вярва на очите,опита и собствената си преценка.

Срещу народ не се върви са казали и са прави старите хора...

(За хората ,които не знаят къде съм - става дума за град Мюнхен и Източния парк)

преди 1 минута, _ramus_ написа:

стига вече лъжи дееее... Ти всъщност наистина ли живееш в Пловдив, или в някаква паралелна вселена? Може би в землянка си някъде по тепетата...

Бившата "окръжна" всичко си работеше - всички отделения на болницата + ДКЦ-то и спешните когато са дежурни. Има проблем със свижданията, и при прегледи задължително с маска. Никакви други изменения няма. Информацията я давам от първа ръка, от преди 4 дни.

Не знам кой лъже. В събота нямаше работещо ДКЦ никъде, само детска консултация. И това при положение че през седмицата, два от дните са пак само за детска консултация а възрастните пациенти се пренасочват или за друг ден, или към спешните. Каквото казвам съм го проверил лично Рамусе! Е, признавам че не отидох чак до Окръжна болница, която е кажи- речи извън града и то на другия му край. А за достъпа до нея да не говоря- малко като призрачна сграда откъсната от света!

преди 19 часа, Реджеп Иведик написа:

До кога ?

Божинката казва, че FB_IMG_1587543195915.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.